Beursbox Nieuwsbrief Technische Analyse NexGen Energy

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Technische Analyse NexGen Energy
Date: November 19th 2020
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 19 november 2020
 
 

AEX 600,88 Dow 29.441 USD 1,185 Btc 14.966 Goud 1,862.6

 
 

Laat spaargeld uw tweede inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar de auto trade mogelijkheden van deze aanbieder

Open hier een gratis account
 

Een mooie groen investering

Kleinschalige zakelijke zonnevelden op vooral grote daken. Dát is hun specialiteit. Ze geven nu verhandelbare obligaties uit met 5,5% rente.

Zeer interessant. 

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

19/11 7:00

  • Gisteren kreeg ik naar aanleiding van de nieuwsbrief meerdere mails van lezers die er volledig van overtuigd zijn dat Trump op 20 januari wederom als president aangesteld gaat worden. Ik stelde een aantal van hen voor voor om er 10.000 euro op te zetten op wie de volgende president van de VS wordt. Ik zeg Biden. (en zou hij voor die tijd komen te overlijden, Kamala Harris) Hoe zeker is ultra rechts van hun zaak? Niemand nam de weddenschap aan.

  • De Amerikaanse beurzen zijn gisteren voor de tweede dag op rij lager gesloten. Ook in een opwaartse markt zie je dat wel eens. Daarbij kwam voor de Dow Jones index de 30.000 dicht in de buurt. Dat is een enorme weerstand.

  • In de VS werden medicijnen sinds 2014 33% duurder. Dat lijkt veel, maar over zes jaar gezien geeft het de reële inflatie goed aan. Biden wil de prijsstijgingen van medicijnen aan banden gaan leggen. Medicijnen zijn in de VS veel duurder dan elders in de wereld. Het is in feite een soort van misbruik maken van de mogelijkheden die de Amerikaanse markt de medicijnmakers geeft.

  • Minister van Justitie Bill Barr heeft zijn onderzoekers opdracht gegeven om af te zien van nader onderzoek naar Caterpillar. Bill Barr was voor hij minister van Trump werd werkzaam voor dat bedrijf.

  • The Squad (de 4 progressieve congresleden) hebben het bijna voor elkaar dat Biden de studentenleningen gaat schrappen. Maar liefst 59 congresleden zouden van die regeling profiteren, waaronder 3 van de 4 squad leden. Die hebben namelijk ook te maken gehad met die leningen en hebben die ook nog niet afgelost. Ze weten dus als geen ander hoe zwaar die lening op je schouders kan rusten. Voor de meeste studenten gaat het om bedragen tussen de 15.000 en 50.000 dollar. Leningen kunnen makkelijk oplopen tot wel 100.000 dollar en soms meer. Het is daarna heel moeilijk een huis te kunnen kopen, want de lening telt uiteraard mee. AOC heeft zelf aangegeven dat ze nog altijd 19.000 dollar schuld heeft uitstaan.

  • De rijkste Amerikanen hebben naar schatting nog 7 biljoen dollar belasting te betalen. Trump heeft daar niets aan gedaan. Uiteraard niet, hij is zelf één van de ontduikers. Biden wordt er nu op gewezen dat hier misschien wel een taak voor hem ligt.

  • Let op de koers van bitcoin!

  • Hoe blijf je gezond? Nu, door de goede dingen te eten en drinken. Ik gebruik al bijna twintig jaar dit supplement.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Daytrading software (Tom Lassing)

19/11 7:18

Helaas lukt het nu in de Corona tijd niet om een live sessie in Best te doen. We gaan daarom aanstaande woensdagavond 25 november 2020 een webinar.

Aloys Mattijssen gaat laten zien hoe de door hem ontwikkelde software u kan helpen om een inkomen vanuit daytrading op te bouwen. Heel gestructureerd met kleine stapjes. In de software zitten zekerheden ingebouwd, zodat een flink aantal taken geautomatiseerd kunnen verlopen. Toch kunt u nog veel instellen of veranderen. Alles naar eigen keuze en inzicht.

Woensdagavond 25 november om 20:00 uur kunt u het gratis bijwonen. Lekker vanaf uw eigen huis via PC, laptop, tablet of smartphone.

Geef u hier op
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Beleggen, wat is dat eigenlijk? (Tom Lassing)

19/11 7:35

Voor veel mensen staat beleggen eigenlijk alleen voor het hebben van aandelen. Dan ben je belegger.

Toch is dat een veel te beperkt beeld. In feite is namelijk vrijwel iedereen wel op de één of andere manier belegger.

Vaak niet direct, maar bijvoorbeeld via pensioen of verzekering. Dat is namelijk ook een belegging. Zeker als het kapitaalverzekeringen betreft. Ook een brandverzekering is een vorm van beleggen. Dor het betalen van een premie verzeker je jezelf er van dat bij een calamiteit er een uitbetaling zal plaatsvinden. (Althans, dat is je verwachting. Net als bij 'gewoon' beleggen kan je wel eens te maken krijgen met tegenvallers. Bijvoorbeeld een verzekeraar die niet wil uitbetalen).

Iedere belegging kent dus een zekere vorm van risico.

Er zijn ook mensen die beleggen in antiek, of kunst. Dat is zeker geen mindere vorm van beleggen.

Het huis waarin je woont is bij een koophuis ook een vorm van beleggen. Je bent echter pas echt vastgoedbelegger als je ook in vastgoed zit waarin je niet zelf woont. Toch is die eigen woning ook al een belegging. Vaak de grootste die je als particulier zo maar maakt. Er zit vaak ook een enorm risico aan vast in de vorm van een hypothecaire lening waarin je jezelf vastlegt tot een hele lading verplichtingen die je voor een deel niet gaat nakomen. Lees je hypotheekacte maar eens écht door. Dat wordt schrikken.

Iemand voelt zich pas een belegger als de acties bewust plaatsvinden. Bijvoorbeeld een account bij Neo Finance openen en geld uitlenen is ook beleggen. Je neemt bewust de keuze je geld aan anderen te verstrekken in de hoop en verwachting dat die anderen je keurig terug gaan betalen inclusief rente. Of koop een verhandelbare obligatie vanaf 100 euro bij deze aanbieder.

Interessante obligatie, klik hier
 
 
 

Technische Analyse NexGen Energy (Tom Lassing)

19/11 7:55

Naar aanleiding van een analyse op de uranium sector kreeg ik de vraag of ik het aandeel Nexgen eens wilde bekijken.

Ik heb dat gedaan. Ik heb daarbij ALLEEN maar naar de Technische Analyse gekeken.

Daarbij ben ik er vanuit gegaan dat andere beleggers WEL onderzoek hebben gedaan en dus hun ECHTE beleggingen baseren op ook ECHT fundamenteel onderzoek.

Immers, het betreft hun geld. Dat gooi je niet zonder onderzoek zo maar in een aandeel... toch?

Of doet u het anders?

Als dat mijn uitgangspunt is, dan is kennis van het onderliggende bedrijf ook niet nodig.

Vanuit de handelingen van andere beleggers die écht hun geld inzetten moet ik dan een degelijke analyse kunnen maken.


Ik realiseer me dat de werkelijkheid anders is. Beleggers zijn vatbaar voor hypes. Men laat zich wat graag gek maken met prachtige verhalen. Technische analyse kan dus niet perfect zijn, omdat het ook niet op perfecte handelingen wordt vastgesteld.

Met dat gegeven laat ik u nu toch graag los op de analyse.

U kan de video hier bekijken.

 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Niet terugbetalen (Tom Lassing)

19/11 8:20

Een 47 jarige getrouwde leenster die 21 okt 2019 3.500 euro leende bij Neo Finance, heeft zich niet aan het contract gehouden. Ze betaalde 5 maanden keurig terug, maar daarna stopte de betaling.

Er werden haar heel veel herinneringen gestuurd, maar betalingen volgden niet.

Ik heb haar indertijd twee leningen van ieder 25 euro verstrekt.

Daarvan is nu nog 46,66 euro over.

In juni 2020 werd geprobeerd e.e.a. zonder de rechter te regelen. Dat werd geen succes.

Ze liet niets meer van zich horen.

19 augustus werd daarop naar haar aangegeven dat de lening zou worden gestaakt en dat de rechter ingeschakeld zou gaan worden.

Bij de rechter ging deze niet helemaal mee met de argumenten van Neo Finance. Helaas is mij niet bekend wat de redenen waren om niet volledig akkoord te zijn met de punten van Neo Finance.

Wel werd haar door de rechter opgedragen het bedrag dat bij de rechter overeengekomen was op uiterlijk 15 november 2020 te betalen.

Dat deed ze ook weer niet en daarom is nu wederom de rechter ingeschakeld met de vraag of dan nu de uitspraak van de rechter ook uitgevoerd kan worden. Dat zal inhouden dat er een deurwaarder naar haar woning zal gaan om te bekijken of er bezittingen zijn die te gelde gemaakt kunnen worden zodat de schuld alsnog voldaan kan worden.

Ik ben benieuwd.

Dit was een lening van letterlijk mijn eerste actieve dag bij Neo Finance. In de eerste maanden liep dat nog goed, maar daarna werd het een drama. Dat mag duidelijk zijn.

Heel benieuwd welk percentage alsnog verkregen gaat worden.

Meer info
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd