Beursbox Nieuwsbrief Unieke investeringskans in Duivendrecht

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Unieke investeringskans in Duivendrecht
Date: November 20th 2020
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 20 november 2020
 
 

AEX 596,01 Dow 29.258 USD 1,188 Btc 15.263 Goud 1,866.9

 
 

Open nu een goud/zilver rekening

Uw (spaar)geld levert bij de bank niets op. Uw spaargeld is ook veel veiliger in de vorm van fysiek goud of fysiek zilver op een wereldwijde edelmetaal rekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is. (o.a. op deze site)

Open hier uw goud/zilver rekening
 

Mijn nummer één belegging

De trend is pas licht stijgende en de show moet nog beginnen, tot grote frustratie van vele beleggers. Je moet als belegger echter leren om waarde en prijs niet te verwarren. Waarde is wat je krijgt, prijs is wat je betaalt! Lees daarom BeursMagazine!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

20/11 7:00

 • Bang voor Corona, of... Je wilt alleen een masker dragen als dat ook echt effectief is? Kijk dan hier.
 • Na handmatige hertelling in Georgia is het officieel. Biden is er de kandidaat en hij krijgt alle kiesmannen van die staat.
 • Mocht u mail vanuit de VS krijgen over Blue Gas, weet dan dat ik het er al vaak over heb gehad. Blue Gas is niets meer of minder dan waterstof. In de VS hypen ze het als een gek. Het zou het einde van Tesla betekenen etc. Ik denk dat het NA elektrisch rijden de norm gaat worden. Eerst worden we nu nog aan de elektrische auto gezet, zoals we ooit naar High Definition TV moesten en daarna naar 3D TV... En dan naar...
 • Zuid Australië is in een zeer strenge Corona lock down gegaan, en komt er weer snel uit. Een besmette man had gelogen over hoe hij besmet was geraakt. Zijn leugen was er omdat hij veel langer had gewerkt dan toegestaan was. Door de leugen was men bang dat er een heel erg besmettelijke versie was ontstaan.
 • Hoe groen is groene stroom? Na onderzoek door Consumentenbond, Natuur & Milieu en WISE uitgevoerd blijkt dat er nogal wat aan te merken is op de groenheid van groene stroom. Lees hier verder. Vooral mijn leverancier Greenchoice valt tegen. Een 8,2 slechts. Dat is fractioneel beter dan Eneco. Er zijn leveranciers die echt 100% groen zijn en een 10 krijgen.
 • De Brexit onderhandelingen liggen wederom stil. Nu is het vanwege corona besmettingen in het EU team. Alle keiharde deadlines worden nu genegeerd.
 • In China gaan nu ineens staatsbedrijven failliet. Dit houdt vooral in dat obligatiehouders ineens geconfronteerd worden met obligaties die extreem dalen in waarde. Ik heb al eerder aangegeven dat China eerst schoon schip moet maken, voor het de nummer één van de wereld kan worden en de VS voorbij kan steken. Het lijkt er op dat die stap eindelijk begonnen is. Een slim moment, want de Chinese economie is nu sterk, terwijl de VS en Europa zwak zijn. China kan dus nu wel wat tegengas verwerken.
 • Zoals ik 18 september in mijn analyse video al vertelde is de koers van Tesla terug naar rond de 500 dollar gegaan. Ik verwachte toen... en nu nog altijd, dat de kans groot is dat er nu een sell off gaat ontstaan. Er is bij beleggen geen 100% zekerheid, maar ben je aandeelhouder, hou het dan in de gaten.
 • Wat te doen als je ongevraagd gebeld wordt... Kijk hier mijn video. Klik hier om ook gratis abonnee op het videokanaal te worden.

Bestel hier het Cryptorapport
 
 
 

1350 procent winstgroei! (Jack Hoogland)

20/11 7:20

Dinsdag vertelde ik u over het goudaandeeltje van een bedrijf dat vorig kwartaal een belangrijke mijlpaal bereikte door voor het eerst winst te maken.

Daarnaast selecteerden we voor ons "Penny Stock Report" een aandeel van een goudproducent die een jaar geleden al voor het eerst winst maakte.

Dit bedrijf maakte eerder deze maand fantastische resultaten bekend: 25% hogere productie, bijna 90% hogere omzet én maar liefst 1350% winstgroei

Zóveel winstgroei kan een goudproducent dus realiseren door stijgende productie in combinatie met een stijgende goudprijs!

Wat het allemaal nóg gekker maakt is dat het aandeel op basis van deze kwartaalcijfers nu slechts 5,5 keer de winst noteert. Terwijl het ook nog eens bijna 5% dividend oplevert!

Waardoor dit zo ongeveer het allergoedkoopste groei-aandeel is dat je op de beurs kunt vinden. Dat terwijl alles erop wijst dat productie, omzet en winst de komende jaren spectaculair verder zullen stijgen.

Evenals de drie andere aandeeltjes uit ons "Penny Stock Report", heeft dit aandeel alles in zich om een enorme klapper te worden. Om met duizenden procenten in koers te stijgen.

Het is niet voor niets dat 's werelds beste goudbelegger bijna de helft alle aandelen bezit.

Profiteer van vier kleine superaandeeltjes!

Bestel snel het unieke "Penny Stock Report"

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Unieke investeringskans in Duivendrecht (Douwe Westervaarder)

20/11 7:46

Herfinanciering van twee verhuurde panden (studentenkamers en kantoor) in Duivendrecht, dat grenst aan Amsterdam. Hierop zit op dit moment een private lening, welke wordt overgesloten naar Matching Capital. Het vastgoed wordt getransformeerd naar een woongebouw (appartementen). De lening is een annuïteit. Dat wil zeggen: elke maand hetzelfde bedrag aan rente plus aflossing samen. Omdat de hypotheek op het onderpand gelijk blijft, neemt de loan-to-value iedere maand af. Hierdoor neemt de zekerheid verder toe.

Er was vanochtend nog 200.000 euro over om op in te tekenen. Dit gaat vandaag gevuld worden, dus reageer snel!

Kijk hier verder
 
 
 

Hoe wordt het opgehaalde geld geïnvesteerd? (Tom Lassing)

20/11 8:12

First Green Capital haalt nu 2 miljoen euro op via een verhandelbare obligatie lening.

Ik heb ze gevraagd waarom ze die twee miljoen nodig hebben en wat ze er mee gaan doen...

- De opgehaalde gelden worden geïnvesteerd in zes operationele parken.

Ongeveer de helft van middelen wordt aangewend om bestaande externe financiering te vervangen en de andere helft wordt aangewend om bestaande aandeelhoudersleningen terug te betalen. De aandeelhoudersleningen worden vervolgens verstrekt aan een zusje van First green Capital Investments I en ingezet in om nieuwe projecten te ontwikkelen. Deze obligatie maakt het dus voor ons mogelijk om eigen leningen in te zetten op nieuwe projectontwikkelingen, waarbij de obligatie investeerders de zekerheid hebben op de bestaande projecten.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

De verkiezingen van 2024 (Tom Lassing)

20/11 8:21

Het is te gek voor woorden, maar nog voor de president van 2021 officieel bekend is, is de verkiezing van 2024 al serieus in beeld gekomen. Dit geldt voor zowel de Republikeinen als voor de Democraten!

---------

Stel dat Trump nu officieel verliest (mijn uitgangspunt), dan is de kans groot dat hij nu al campagne gaat voeren voor 2024. Zo blijft hij heel de presidentsperiode van Biden een doorn in zijn zijde, maar ook heeft hij daarmee de Republikeinse partij daarmee volledig in zijn greep. Ook die partij kan zich dan niet voorbereiden op een periode na Trump.

Ik denk dat de stap om al campagne te voeren enorm slecht gaat werken. Het eerste jaar hebben de Trump kiezers nog wel oren naar zijn huilverhalen, maar vier jaar lang dezelfde BS die ze in feite al vier jaar lang horen? Nog altijd komt Hillary vaak ter sprake en altijd is Trump het zielige slachtoffer, zelfs van zijn eigen regering. Ik geloof niet dat er veel mensen zijn die dat nog een keer vier jaar gaan volhouden.

Daarbij is de gemiddelde Trump kiezer een oude boze blanke. Vier jaar verder zullen er veel minder van zijn... Ze vallen nu al bij bosjes om van ouderdom en vanwege het feit dat vooral white trash in de arme staten geen medische verzekering heeft. Ze gaan dus niet naar de dokter als ze echt ziek worden en ieder jaar sterven er zo'n 45.000 Amerikanen vanwege het feit dat ze geen verzekering hebben en daarom de behandeling niet kunnen betalen. 

Ik denk niet dat Trump in 2024 nog actueel is. Eerst moeten we nu maar eens zien hoe hij de komende zes weken het nieuws nog blijft domineren. Fraai wordt het niet.

-----------

Overigens is ook voor de Democraten de strijd om 2024 al begonnen. Biden heeft namelijk aangegeven dat hij bewust voor een enkele termijn gaat. Er moet dus een opvolger komen en klaargestoomd worden voor 2024.

De meest logische keuze is Kamala Harris. Ze zal daarom net als Biden indertijd wel eens een heel actieve vicepresident kunnen worden. Of de rest van de Democraten zich zo makkelijk op het tweede plan laten zetten, is uiteraard de vraag. Bij de Democraten is het enorm duidelijk dat er een nieuwe generatie moet opstaan. De Democratische leiding is stokoud en aarts conservatief. In feite is de Democratische partij momenteel Republikein Light.

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd