Beursbox Nieuwsbrief Uranium sector is los

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Uranium sector is los
Date: December 8th 2020
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 8 december 2020
 
 

AEX 616,2 Dow 29.997 USD 1,211 Btc 15.834 Goud 1,867.6



 
 

Beleggen in Vastgoed

Matching Capital heeft regelmatig interessante vastgoed financierings investeringen op de site staan. Je moet er tegenwoordig wel snel bij zijn, want in enkele uren zijn de projecten gevuld. Schrijf daarom in op hun nieuwsbrief en krijg de deals als eerste binnen.

Schrijf hier in (Gratis)
 

Legaal wel werkend mondkapje

Bestel hier het uitwasbare mondkapje dat WEL werkt tegen virussen en bacteriën!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

01/12 7:00

  • Eén van de drie topmanagers van Zalando houdt het voor gezien. Hij heeft elf jaar mogen knallen, maar wil nu zijn vrouw de kans geven om een carrière na te jagen. Fantastisch natuurlijk voor zijn vrouw, maar het is ook een teken dat zo'n topman zo veel kan verdienen dat hij na elf jaar met pensioen kan. Dat is ook eigenlijk weer heel ineffectief. Hij is een topper, maar is nu wel op 38 jarige leeftijd al verloren voor het bedrijf en voor de maatschappij.

  • De Chinese economie draait op volle toeren en is daarmee nu een enorme inhaalslag aan het maken op de Amerikaanse economie die wel nog enorm veel last heeft van de Corona uitbraak. De exportgroei in China is een ongehoorde 21% op jaarbasis. De vraag naar metalen neemt in China enorm toe.

  • Ook in Friesland is nu een aluminium monoliet opgedoken. Dit moet volgens de platte aarde aanhanger wel het bewijs van buitenaardse aanwezigheid op aarde zijn. Immers, zulke dingen kennen wij niet en zeker niet van zo'n edelmetaal als aluminium.  :-)

  • Het Engelse pond verliest nu waarde omdat Brexit nu toch wel begint te knellen. Er is nog altijd geen akkoord. Johnson komt donderdag naar Brussel. Er moet onderhand een besluit gaan vallen.

  • Gisteren had ik een heel blije zoon thuis. Zijn grootste aandelenpositie is Oceana Gold (Dat Romarco overgenomen heeft. Romarco is hij naar vernoemd) Hij had recent flink bijgekocht en zag de aandelen gisteren 32% in waarde stijgen.

  • Apple oprichter Wozniak maakte deze week bekend in een bepaalde crypto te zijn gestapt. Alle aandacht er voor zorgde er direct voor dat de koers van de token fors gestegen is. Daarom vraag je beroemde (en rijke) mensen met je mee te doen. Dan volgt de rest van de kudde vanzelf! In enkele minuten na de lancering was de token al een miljard dollar waard. Ze hebben momenteel alleen een idee, er is nog amper iets uitgewerkt.

  • De tweedehands handel neemt enorm toe. Ik herken dat wel, doe er zelf ook aan mee. Heb nu een gebruikt kippenhok te koop staan. Ik repareer ook veel meer zelf. Dat gaat van gereedschap, kippenhokken tot de computer waar ik nu op werk. Het is een goede zaak. Er zouden ook meer werkplaatsen moeten komen waar spullen gerepareerd kunnen worden. Dat is goed voor de lokale economie.

  • Uber stopt zelf met het ontwikkelen van een zelfrijdende auto en verkoopt haar onderdeel aan Aurora Inventions. Uber gaat ook 400 miljoen in dat bedrijf investeren. (26% belang)

  • Gisteren heeft team Trump weer zes rechtszaken verloren. De stand is nu 50+ tegen 1. Die ene was een winst, maar ging over iets dat al zo geregeld werd. Als je nu als Trump supporter nog niet door hebt dat Trump verloren heeft, hoeveel verloren rechtszaken zijn er dan nog nodig om je zicht op de werkelijkheid wél terug te brengen? Hoe blind 'volgers' kunnen worden zien we nu bij de Trump volgers. Het is niet alleen triest, het is ook 'eng'. Zo gek kunnen normaal weldenkende mensen dus blijkbaar door een slimme populist gemaakt worden.

Koop zilveraandelen
 
 
 

Uranium sector is los (Tom Lassing)

08/12 7:21

Dit is het moment... Gisterenmiddag heb ik een nieuwe video gemaakt over de uranium sector. Ik heb al eerder gezegd dat je als belegger beter kan wachten tot het moment dat die markt "los" schiet. 

Dat moment is er nu gekomen.

In mijn video laat ik zien hoe groot de potentie nu is.

Dit is zo'n zeldzaam 'defining moment'. As belegger krijg je in je leven slechts enkele keren de kans om onderin in te stappen.

Dit is zo'n kans.

De vraag is nu... Wat doet u er mee?

Kijk hier naar de video en kijk hier naar het voorwerk dat mijn collega Jack al heeft gedaan.

Lees verder
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Oplossing op zoek naar probleem (Tom Lassing)

08/12 7:39

In de jaren negentig was ik van nabij getuige van hoe telecombedrijven een oplossing zochten voor SMS. SMS was toen hot, maar iedereen in de sector realiseerde zich dat het verdienmodel eindig was. De grote vraag was hoe SMS structureel winstgevend kon worden gemaakt.

KPN en consorten kwamen er niet uit. Ze wisten geen winstgevende oplossing voor het vervolg op SMS te vinden.

Duizenden dure analisten uren gaven geen oplossing.

Weet u wat uiteindelijk de winstgevende versie van SMS werd?


Het zal u mogelijk verrassen, maar dat werden facebook en twitter!


Waarom werkte dat wel? Mensen wilden tekstjes en plaatjes versturen en publiceren en liefst naar hun vrienden. Dat was met SMS wel duidelijk geworden.

Het winstgevende deel van deze twee initiatieven was het feit dat het vrienden netwerk van de klant eigendom werd van de leverancier van de service. Dat terwijl KPN alleen de service verleende en zich niet 'out off the box' kon verplaatsen naar een andere opzet met een ander verdienmodel. KPN en de andere telecom bedrijven zaten vast in hun bedrijfsmodel denken.


Nu is precies nét het punt bij blockchain en crypto's. Al jaren wordt gezocht naar het winstgevende idee om die zaken écht interessant te maken. Er zijn nu al meer dan 2000 muntjes ontwikkeld. Denkt u werkelijk dat dáár nog een doorbraak gaat komen?

Wij denken van niet en gooiden het over een andere boeg.

We zochten en vonden een visionair die naar ons idee WEL het juiste product in die markt gevonden heeft en we geven dan ook een belangrijke garantie af.

Als u het rapport koopt (Ja, het is duur), en er is geen 50% winst voor eind 2021, dan krijgt u het geld van ons terug.

Wij hebben hier al het werk gedaan om het voor u te vinden, maar als die 50% winst er niet is, dan hebben we al het werk voor niets gedaan.

We deden deze opzet in augustus 2020 ook en bijna een half jaar voor de 50% winstgarantie afgelopen was, werd 91% winst gehaald.

Daarom nu, met een andere opzet er achter nog een keer zo'n rapport.

U zal er versteld van staan en we zijn er vrij zeker van dat u nog niet eerder hoorde van deze crypto opzet die we hier bespreken! Dit is naar ons idee de doorbraak!

Lees hier verder
 
 
 

Argentinië heeft een miljonair belasting (Tom Lassing)

08/12 7:47

De super rijken in het land gaan een extra belasting betalen om zo de negatieve gevolgen vanwege Corona te bekostigen.

Wie er meer dan 2,4 miljoen dollar aan vermogen heeft moet een éénmalige belasting van 2% betalen.

Het houdt in de zo'n 12.000 personen deze belasting moeten afdragen.

Naar schatting gaat deze belasting maar liefst 3,7 miljard dollar opbrengen.

Uiteraard waren er wat super rijken die mekkerden, maar 2% van je vermogen is niet zo heel veel en wie heeft er nu serieus meer dan 2,4 miljoen nodig EN kan dan niet 2% daarvan afstaan?

Ze komen er dus nog makkelijk mee weg.

Het is wel opmerkelijk dat in Argentinië men probeert om nog met écht geld oplossingen te vinden terwijl wij in Europa en de VS gewoon net geld bijdrukken.

Dat doet Argentinië dan weer wel beter dan wij.

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Zoom is het bedrijf van het jaar geworden (Tom Lassing)

08/12 8:10

Zoom is, mocht u dat nog niet weten, het video vergaderen programma dat dankzij Corona ineens wereldberoemd werd.

Er waren al andere programma's, maar Zoom wist zich ineens tussen de al bestaande grootmachten zoals Google, Facebook en Microsoft te wurmen. Ineens kon niemand om Zoom heen.

Dat ondanks het feit dat begin 2020 het programma nog verre van veilig te noemen was.

De gaten in de beveiliging waren zo groot als het Suez kanaal.

Ze wisten deze gaten snel te dichten en vooral dankzij hun vriendelijk gratis mogelijkheden en zeker ook de gebruikersgemakken werd het programma in feite de standaard.

Ik gebruik het tot op heden ook vrijwel dagelijks.

Gaat dit bedrijf uiteindelijk ook de marktleider blijven?

Die kans is eerlijk gezegd klein. Ik denk eerder dat ze eerder overgenomen gaan worden.

Daar is nu nog geen sprake van, maar zijn ze in staat om meer dan een one trick pony bedrijf te worden?

Ze hebben het fantastisch gedaan en ze reageerden snel op de kansen van deze markt. Nu is het de vraag of ze ook in de zakelijke markt hun definitieve plek kunnen veroveren. Vooral de grote bedrijven waren begin dit jaar niet te spreken over de veiligheid. Kunnen ze de IT managers van de grote bedrijven overtuigen van hun kwaliteit?

Ik heb er een hard hoofd in.

Zeker richting de aandelen zou ik dus tot voorzichtigheid willen oproepen. De koers corrigeerde al van 560 dollar naar nu 410 dollar. Ze maken nog geen winst en zijn toch al 117 miljard dollar waard.

Hoeveel winst moeten ze gaan maken om die waardering waar te kunnen maken?

Beursbox
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 17.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd