Beursbox Nieuwsbrief Ze zijn nu écht wakker aan het worden

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Ze zijn nu écht wakker aan het worden
Date: December 9th 2020
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 9 december 2020
 
 

AEX 616,59 Dow 30.227 USD 1,213 Btc 14.964 Goud 1,859.5

 
 

Creëer uw online privacy

Anoniem het internet verkennen: hoe kunt u geheel anoniem surfen.
Verken het internet voortaan anoniem en bescherm ook uw privacy met ExpressVPN.
Verberg uw IP en maskeer uw online locatie. Daarbij is het ook veel veiliger internetten!

Kijk hier
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is interessant! Zilver is in 2020 technisch doorgebroken! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

09/12 7:00

  • Tesla heeft op de huidige extreem hoge waardering weer 5 miljard dollar aan nieuw geld via een aandelenaanbod opgehaald. Een heel slimme zet en bijna gratis geld voor het bedrijf. Op die manier kunnen ze verliesgevend blijven opereren en via die weg hun concurrenten het moeilijk blijven maken.

  • Voor het eerst sinds 1995 dreigt er een Nederlandse verzekeraar om te vallen. De 80.000 polishouders dreigen daarmee de waarde van hun opgebouwde polissen (deels) te verliezen. Ineens blijkt dan weer hoe kwetsbaar je bent als je zogenaamd veilig bij een verzekeraar je spaarkapitaal aan het opbouwen bent. Als die verzekeraar er een potje van maakt, dan ben jij als polishouder (die niets te zegen heeft) het haasje. De curator gaat nu kijken in hoeverre het nog mogelijk is om de accounts over te dragen aan een andere verzekeraar.

  • De Horeca is NIET de besmettingsbron voor Corona, toch wil het kabinet geen versoepelingen in die richting. Je vraagt je af wat hier de achterliggende reden dan van is. Is het ego, is het toch een hekel aan de oude klasgenootjes die niet konden leren, maar wel rijker werden? Zeg het maar. Er is geen wetenschappelijke onderbouwing om de Horeca dicht te houden. Dus wat is het wel?

  • Poolse supers zijn ineens in Nederland doelwit voor aanslagen. Als dit een boodschap is, dan zou het misschien toch beter zijn er iets duidelijker over te zijn.

  • Vanavond hebben Johnson en Von der Leyen een overleg over de Brexit. Gaat het op het allerlaatste moment toch nog lukken? Ik heb er met Boris aan het roer een hard hoofd in.

  • Shell raakt snel goed personeel kwijt omdat het concern in de ogen van de carrière makers te traag richting de implementatie van groene energie is.

  • In de VS is nog weer een rechtszaak door team Trump verloren. Dit keer kwam de zaak WEL voor het hoogste rechtsorgaan en het was net zo kansloos als bij lagere rechters.
    Zelfs de staat Texas doet nu een trieste poging de stemmen van staten die voor Biden stemden te laten afkeuren. Het is alsof Nederland de verkiezingsuitslag van Malta, Hongarije en Portugal wil afwijzen omdat ze daar niet langer met een rood potlood stemmen. Zoiets is kansloos en dat is de poging van Texas ook. Hoe ver trekken ze deze waanzin door?

  • Heeft u uw gratis N26 bankrekening al geactiveerd? Ik raad deze online bankrekening van harte aan. Bijzonder handig om die rekening actief te hebben. Ik betaal er nu al de nodige rekeningen automatisch mee. Kijk hier

Koop nu zilver
 
 
 

Ze zijn nu écht wakker aan het worden! (Jack Hoogland)

09/12 7:21

We zagen maandenlang het ene na het andere positieve bericht over uranium voorbij komen. Ieder bericht maakte de bull case voor uranium nóg sterker.

Beleggers zaten echter te slapen. Hadden geen enkele belangstelling.

Pas na de aanstelling van de pro-nucleaire John Kerry als Bidens klimaattsaar, zagen we uraniumaandelen tot leven komen. En sinds vorige week zijn beleggers écht wakker aan het worden!

Beleggers buitelen nu over elkaar heen om uraniumaandelen op te kopen, waardoor koersen nu écht hard aan het stijgen zijn.

Omdat we dit voelden aankomen, selecteerden we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" een fantastisch uraniumaandeel dat we al een tijdje op onze radar hadden.

Een bedrijf dat haar uranium de afgelopen jaren wijselijk in de grond hield, maar intussen wél haar bewezen uraniumreserves zéér fors wist te verhogen.

En dat klaar is om haar productie in snel tempo op te schalen zodra winstgevende langjarige contracten met kerncentrales kunnen worden gesloten. Een aandeel van een bedrijf dat de komende jaren megawinsten gaat maken.

Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) noteerden uraniumaandelen koersstijgingen van 2200% tot zelfs 10.000%. Er is álle reden om te verwachten dat de komende bull markt een stuk heviger zal zijn én langer zal aanhouden.

Dus alle reden om te verwachten dat de koers van dit prachtaandeel de komende jaren met fors meer dan 2200% zal stijgen.

Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" snel te bestellen!

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Edelmetaaldeposito's (Maarten Verheyen)

09/12 7:55

Canadese miljardair investeerde C$233 miljoen en realiseerde reeds Winsten tot 1.696% op 21 weken tijd met edelmetaaldeposito’s.

In dit rapport:

Een specifieke groep mijnaandelen die jou maximale leverage bieden wanneer goud uitbreekt naar $5.000 tijdens de komende tweede golf.

Beste belegger,

Ik heb van de correctie in de mijnaandelen gebruik gemaakt om mijn portefeuille te herpostioneren om maximaal te profiteren van de tweede golf in de edelmetalen.

Lees verder
 
 
 

Help mijn Auto-Invest doet het niet meer (Tom Lassing)

09/12 8:20

Ik heb gisteren een video gemaakt over het feit waarom bij heel veel Neo Finance geldleners de ingestelde Auto-Invest nu minder actief is.

In de video van slechts enkele minuten lang leg ik het probleem uit EN ik leg even uit hoe je dat zelf heel makkelijk en snel kan oplossen.

Kijk hier verder
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Waarde stijgingen crypto's (Tom Lassing)

09/12 8:47

We hebben de vorige week de enorme stijging van de waarde van cryptomunten gezien. Waar kwam die stijging vandaan?

U zou dat uiteraard de kopers moeten vragen...

Maar ik heb er wel een idee over.

Heel veel jonge(re) beleggers zien in de crypto munten wat veel oude(re) beleggers in goud zien. Een goede plek om waarde in te bewaren.

Of dat terecht is doet er nu niet toe, het feit ligt er.

De onzekerheid in de wereld is enorm. De crisis die we door de Corona aanpak over ons uitroepen kan heel pijnlijk worden. Geld in de vorm van euro's en dollars is heel gevaarlijk. Denk ook aan andere landen, zoals Brazilië, waarover ik recent al schreef dat de verwachting er is dat die in 2021 een hyperinflatie gaan meemaken.

Waar kunnen Brazilianen makkelijk in, als ze hun nationale munt willen ontlopen?

Juist... Goud of crypto.

Goud wordt enorm gemanipuleerd door de banken, (ze verkopen nu veel goud futures om de prijs te drukken) dus blijft voor velen crypto over.

Ik ben het persoonlijk niet eens over deze rol van crypto's, maar ik ben belegger genoeg om er wel van te willen profiteren. Heel wat kopers van het rapport in 2020 deden dat ook, want de eerste kopers van het rapport hebben hun 50% winst op de crypto munt nu binnen. Daarom hebben we nu een nieuw rapport uitgebracht met een ook weer een enorm kansrijke crypto oplossing!

Lees verder
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd