Beursbox Nieuwsbrief Verdubbeling vermogen in 5,5 jaar

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Verdubbeling vermogen in 5,5 jaar
Date: December 10th 2020
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 10 december 2020
 
 

AEX 619,72 Dow 30.026 USD 1,209 Btc 15.187 Goud 1,836.1

 
 

Laat spaargeld uw tweede inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar de auto trade mogelijkheden van deze interessante aanbieder

Open hier een gratis account
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

10/12 7:00

  • Mijn video over de Uranium sector is een uitschieter qua kijkersaantallen geworden. Ik denk ook dat het een belangrijke video is! Kijk hier

  • De onderhandelingen over een tweede ondersteuningsronde in de VS zijn gisteren ontploft toen bleek dat de Republikeinen aan werkloosheidsuitkering slechts 40 miljard wilden besteden, terwijl het Congres 180 miljard gevraagd had. De Republikeinen willen het hulpgeld weer naar hun rijke vrienden sturen en niet naar de bevolking.

  • Er is geen water bij de wijn gedaan bij het diner van Johnson en Von der Leyen. Voor aanstaande zondag moet er officieel duidelijkheid zijn. Die deadline is al heel vaak waterig gebleken, maar er moet onderhand een knoop doorgehakt worden. Ik raad echter de EU af om dat te doen. Johnson is de vertrekkende partij, die moet dan ook de knoop doorhakken en daarvan de politieke consequenties dragen.

  • Enorm aandelen terugkoopprogramma van Lowe's Cos. Het Amerikaanse bedrijf wil ter waarde van 15 miljard dollar eigen aandelen in gaan kopen. Al eerder kochten ze ter waarde van bijna 5 miljard aandelen terug.

  • Tesla voorman Elon Musk is verhuisd naar Texas en laat doorschemeren dat hij misschien ook wel meer onderdelen van zijn bedrijven van Californië naar Texas gaat verhuizen. Het zint hem niet dat Californië de kosten voor zijn bedrijven steeds verder opdrijft. Je ziet hier hoe een groot bedrijf daarmee de overheid onder druk zet om voor de grote bedrijven fiscale uitzonderingen te maken zodat die minder kosten hoeven te maken dan kleinere bedrijven.

  • Ik hoorde gisteren een leuke vraag naar aanleiding van de enorm slechte advocaten die Trump bijstaan. Hoe heet iemand die rechten studeert en uiteindelijk met de slechtste cijfers van de klas eindigt? (Het antwoord verder in deze nieuwsbrief)

  • JP Morgan heeft Tesla een koersdoel voor 12 maanden gegeven van $90. U leest dat goed. De huidige koers is $625.

  • 14 december gaan in de verschillende staten in de VS de verkiezingsuitslagen officieel vastgesteld worden. Daar is geen twijfel meer over... tenminste, bij iedereen die weet hoe dit proces in elkaar steekt.

  • Starten met beleggen? Kijk hier

  • Spreiden is belangrijk. Kijk deze video.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Opbreken van te grote bedrijven (Tom Lassing)

10/12 7:18

In het verre verleden heeft de VS verschillende keren zeer toonaangevende en overheersende bedrijven bewust opgesplitst omdat ze een te grote stempel op de markt drukten. Het werden monopolisten en daarmee sloeg het kapitalisme door.

Standard Oil en A,T&T zijn er voorbeelden van.

Het was indertijd zo dat Amerika de overheersende partij in de wereld was. De opsplitsing maakte de bedrijven die er uit voortkwamen wel veel kleiner, maar ze bleven de grootste wereldspelers.

Het is nu anders.

Als de VS nu de grote bedrijven zoals Facebook, Amazon en Alphabet gaat splitsen, dan zullen er Chinese bedrijven zijn die groter en toonaangevender zijn.

De splitsing van de grote Amerikaanse bedrijven zou voor de Amerikaanse markt een goede zaak zijn, maar ineens heeft dan China de meest toonaangevende bedrijven in de wereld. Dat is slechts voor het moraal van de Amerikanen.

Toch is er nu in de VS een beweging gaande om allereerst Facebook aan te klagen en in te zetten op een verplichte splitsing van het bedrijf.

Het bedrijf is door 48 aanklagers aangeklaagd voor concurrentievervalsing en overtreding van anti-trust wetgeving.

Het gaat daarbij vooral om zaken naar aanleiding van de overname van WhatsApp en Instagram. De aanklagers willen die overnames terugdraaien.  


- Ik denk dat het voor de markt een goede zet zou zijn, maar dat je eigenlijk samen met China moet kijken naar hoe groot een bedrijf mag worden voor het ongezond voor de markt gaat worden. Ook China zal zoiets wel inzien en samen kunnen de Chinese en Amerikaanse overheid dat regels stellen. Helaas is daar nu het klimaat niet naar. De opbreking van te grote bedrijven vindt nu dus niet plaats vanwege argwaan tussen de landen. Daar zijn consumenten niet zo maar mee geholpen.

De monopolisten kosten ook veel werkgelegenheid. Vooral in kleinere gemeenschappen die nu hun dorpswinkels en lokale kranten en lokale web initiatieven zien verdwijnen omdat de monopolisten veel lokale initiatieven wegdrukken omdat ze als overheersende partij de overheden kunnen dwingen tot belastingmeevallers. Ze zijn dus altijd goedkoper dan lokale initiatieven die deze belastingmeevallers niet krijgen. Uiteindelijk betaalt de consument.

 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Zullen we het al dictatuur noemen? (Brecht Arnaert)

10/12 7:44

Onlangs werd ik wakker met de volgende gedachte: zou er eigenlijk ooit al iemand geweest zijn die het begin van een dictatuur heeft kunnen aanwijzen? Ik stel de vraag in alle eerlijkheid, omdat ik merk dat mensen nogal een simplistisch idee van dictatuur hebben: de dictator in kaki hemd, opgepakt en gemarteld worden, je vrije mening niet meer kunnen uiten.

Als dat de criteria zouden zijn, dan leven we inderdaad in een betrekkelijk vrij land. Maar als ik lees hoe in de politiezone Erpe-Mere de politie binnengevallen is bij vier jongens die een middagje op de PlayStation doorbrachten en naar aanleiding daarvan "de nodige processen-verbaal" zijn opgesteld, dan stelt zich de vraag of ons beeld niet verkeerd is. Waar gaan we naartoe indien een vreedzaam middagje videogamen al een daad van incivisme wordt? Zal ik het u zeggen? Of zal ik nog even wachten?

Wat met de lockdown dan? In België is die verlengd tot 1 februari 2021, hetgeen betekent dat de horeca kan fluiten naar de inkomsten uit de eindejaarsfeesten, hetgeen vaak het verschil betekende tussen nog een jaar verder sukkelen onder torenhoge belastingen of meteen failliet gaan. In Luik pleegde een jonge kapster zelfs zelfmoord omdat ze geruïneerd werd door deze gang van zaken. Waar gaan we naartoe indien mensen zelfmoord plegen onder een ondraaglijk regime? Zal ik het u zeggen? Of zal ik nog even wachten?

Lees verder
 
 
 

Verdubbeling vermogen in 5,5 jaar (Tom Lassing)

10/12 8:06

Het gaat er bij beleggen niet zo zeer om hoeveel winst je maakt. Het gaat er vaak om dat je verliezen probeert te vermijden.

Immers kunnen de zeperds je rendement behoorlijk in de weg zitten. In een positief beurssentiment vergeet je wel eens dat de beurs ook langdurig in een dip kan zitten. Als je dan behoorlijk zwaar in aandelen zit, dan kan je rendement zelfs negatief over het jaar worden.

Je moet dat zien te voorkomen, want zo'n verlies moeten inlopen is een ramp.

Als je 50% verliest, moet je 100% rendement gaan maken om weer terug op het uitgangspunt te komen. Dat vergeten beginnende beleggers vaak.

Beter is het dan om ieder jaar 13.5% te maken... Jaar in jaar uit. Je verdubbelt je inkomen dan in 5,5 jaar.

Dat is voor mij de reden dat ik privé zwaar in zet op Neo Finance.

Zakelijk zet ik daarnaast in op aandelen beleggingen, vastgoed en mijn bedrijven.

Een mooie mix.

Mijn ambitie met Neo Finance is dat de 20.000 van nu over negen jaar 250.000 euro is.

Dat gaat me lukken als ik zoals afgelopen jaar ook veel nieuw geld blijf storten. Ik doe het nu zo dat ik iedere week geld dat ik privé over heb over maak. Deze week was dat 137 euro. Dat geld zet ik in en al het geld dat als rente en aflossing beschikbaar komt zet ik ook weer in. Maandelijks komt er nu al meer dan 600 euro vrij uit het account en dat gaat ook allemaal terug in leningen.

Die 250.000 moet mij in staat stellen om op mijn 65e de keuze te kunnen maken wat ik ik ga doen... Niet dat ik er nu aan denk om te stoppen met doen wat ik nu doe, maar het is dan wel zo prettig een vrijheid te hebben om een keuze te kunnen maken. 13,5% op 250.000 moet van rond te komen te zijn. Daarnaast zijn er nog de huurhuizen en mijn aandelenportefeuille.

Het lijkt allemaal mooi, maar ik heb verder nog niets aan mijn pensioenvoorziening gedaan. Het wordt nu dus wel tijd dat ik er serieus aan ga denken. En er serieus aan ga werken.

Kijk hier op mijn site
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Presidentsverkiezingen (Tom Lassing)

10/12 8:24

Het is te gek voor woorden, maar na meer dan 50 rechtszaken verloren te hebben, geeft de huidige president het nog altijd niet op. Ook zijn fans blijven hoopvol dat de volgende of de daar op volgende rechtszaak ALLES gaat veranderen.

Die kans is er echter niet, zeker nu het hoge gerechtshof dinsdag heeft aangegeven dat staatszaken bij de staten horen en niet in het Federale hof.

Helaas heeft de rechtse media deze mededeling in hun deel van de wereld niet rondgestuurd.

Wederom een duidelijk teken dat de misinformatie waarover rechts zo overstuur is vooral een zaak is van... de rechtse media.

Daarom denken Trump aanhangers dat er nog altijd kansen zijn. Die kansen waren echter de week na de verkiezingen al verkeken.

Waarom geeft Trump niet op?

De belangrijkste reden is 135 miljoen... Dat is het bedrag dat bij dankzij deze zogenaamde strijd al extra heeft opgehaald.

Geld dat hij voor een groot deel naar eigen dunken mag uitgeven.

Daarnaast is hij er de man niet naar om verlies toe te geven. Hij ziet dat zijn volgers die alternatieve waarheid van hem slikken als zoete koek, dus waarom dan veranderen en een verlies toegeven? Dat kost hem alleen maar aanzien en geld van zijn aanhangers.

Deze wanstaltige situatie gaat dus niet veranderen en de rechtse media blijven de alternatieve waarheid verkondigen, en negeren daarmee de werkelijkheid.

Het is nu de vraag in welke wereld je wilt leven. Online heb je de keuze.

Kies je online voor de alternatieve waarheid, dan heb je slechts af en toe een aanvaring met de werkelijkheid. Dat kan je echter ook gewoon negeren. Het wordt echter steeds moeilijker het te blijven negeren, maar toegeven dat je misleid bent door de leugens van Trump? Neen, dat is het laatste dat je gaat doen. Het trieste is dat in de VS zo'n 50 miljoen Amerikanen de onzin slikken als zoete koek. De vraag is hoe ze straks omgaan met de realiteit. Er kan berusting komen, of radicalisering. Ik vrees voor het laatste.



-------------

N.a.v. van de vraag in Marktbeeld:

Degene die allerlaatste wordt bij de afronding van de rechtenstudie heet "meester in de rechten".

Hoe goed je was doet er niet toe. Als je de studie maar met een voldoende afgerond hebt.

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd