Beursbox Nieuwsbrief Liever cadeaus dan de huur

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Liever cadeaus dan de huur
Date: December 11th 2020
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 11 december 2020
 
 

AEX 618,1 Dow 30.008 USD 1,216 Btc 14.722 Goud 1,835.8

 
 

Open nu uw goud/zilver rekening

Uw (spaar)geld levert bij de bank niets op. Uw spaargeld is ook veel veiliger in de vorm van fysiek goud of fysiek zilver op een wereldwijde edelmetaal rekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is. (o.a. op deze site)

Open hier nu uw goud/zilver rekening
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/12 7:00

  • Ik heb ondertussen 870 leningen bij Neo Finance uitstaan, waarvan 89 met een verzekering. In totaal is die portefeuille nu 21.000 euro waard. Open hier uw rekening.

  • Twee Russen zijn in Nederland gesnapt op spionage. Ze hadden al een aanzienlijk netwerk gebouwd van mensen die informatie tegen betaling verstrekten. Die mensen krijgen een tikje op de pols. De Russen moeten het land verlaten en Rusland is uiteraard heel boos en zich van geen kwaad bewust. We kennen de reactie van de Russen ondertussen wel. Uiteraard gaat Rusland nu twee Nederlanders betrappen op spionage in Rusland. Ook dat is gesneden koek en maakt Rusland weer enorm geloofwaardig.

  • 853.000 Amerikanen hebben deze week een nieuwe werkloosheidsuitkering aangevraagd. Dat is 128.000 meer als dat verwacht werd.

  • Sinds 1999 is het aantal IPO's niet meer zo hoog geweest. Dat zegt ook wel wat over de huidige markt.

  • AirBnb Gaat haar IPO op een prijs boven de $68 per aandeel leggen. Dat is boven de range die tot voro kort aangegeven werd als meest waarschijnlijk.

  • De IPO van Doordash was een groot succes. Er werd 3,4 miljard dollar opgehaald door het bedrijf.

  • De ECB houdt de rente gelijk EN komt met een uitbreiding van het opkoopprogramma. Dat wil dus zeggen, meer geldschepping.

  • Heeft de rechtszaak van Texas in de VS enige kans? Neen! Deze zal door de Supreme Court weg worden gestemd of, waarschijnlijker zelfs, niet eens worden opgepakt. De rechtse media is hier simpelweg fake news aan het promoten en de Republikeinen willen hier de democratie om zeep helpen om maar aan de macht te blijven.

  • In de VS is er nog altijd geen akkoord over een steunprogramma richting bevolking en economie. Ook de regering zelf heeft nog maar weinig budget omdat de financiering er van afloopt.

  • Ik kreeg een nieuw bericht over Grinta-Invest. Mijn advies... ver van weg blijven! Een klant overkwam precies waar ik al bang voor was. Een geluk was, het eigen geld is nog wel terug gekregen! De zogenaamde winst hielden ze in.

  • Beleggen makkelijker maken? Helaas vinden veel mensen beleggen maar ingewikkeld. Die instelling kost ze heel veel, want beleggen kan een enorm rendement opleveren en je leven écht enorm veranderen. Kijk bijvoorbeeld wat er mogelijk is via deze site. Maar je kan ook het gratis "Leren Beleggen" e-boek opvragen.

  • Crypto gaat mainstream en serieus worden. Kijk hier

Bestel hier het 2021 Cryptorapport
 
 
 

Dit wordt de grootste aller tijden! (Jack Hoogland)

11/12 7:20

Dinsdag vertelde ik u al dat de bull markt in uranium nu zéér waarschijnlijk (en op overtuigende wijze) definitief is begonnen. 

Kijk je naar het plaatje hieronder, dan zie je dat het tekort aan uranium (uncovered demand) de komende 10-15 jaar zowat ieder jaar groter wordt. En niet zo'n beetje ook!

In 2025 zal de vraag naar uranium al 37% hoger zijn dan het aanbod. Waarna het tekort zal stijgen tot maar liefst 55% vanaf 2027.

De reden daarvoor is dat op dit moment geen bedrijf ter wereld concreet van plan is om in een nieuwe uraniummijn te gaan investeren. 

Waardoor de wereldwijde productiecapaciteit nog minstens tien jaar lang niet zal stijgen. Zelfs eerder zal dalen. Terwijl de vraag wél ieder jaar stijgt. 

Deze bull markt in uranium gaat zeer waarschijnlijk groter worden dan iedere andere bull markt die we ooit zullen tegenkomen.

Voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" selecteerden we een fantastisch uraniumaandeel. Een bedrijf dat haar uranium de afgelopen jaren wijselijk in de grond hield, maar intussen wél haar bewezen uraniumreserves zéér fors wist te verhogen.

En dat klaar is om haar productie in snel tempo op te schalen zodra winstgevende langjarige contracten met kerncentrales kunnen worden gesloten. Een aandeel van een bedrijf dat de komende jaren megawinsten gaat maken.

Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) noteerden uraniumaandelen koersstijgingen van 2200% tot zelfs 10.000%. Kijk je naar het plaatje hierboven, dan weet je dat de komende bull markt een stuk heviger zal zijn.

Dus alle reden om te verwachten dat de koers van dit prachtaandeel de komende jaren met fors meer dan 2200% zal stijgen. Profiteer van de grootste bull markt aller tijden!

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Liever cadeaus dan de huur (Tom Lassing)

11/12 7:42

Ik heb 29 huizen in Detroit en zou over 23 van die huizen de huur al binnen moeten hebben. Het moet namelijk op de 6e binnen zijn.

Ik heb pas van zes huurders de huur over december binnen.

Iedereen die te laat is, krijgt een extra 50 euro boete voor de kiezen.

Het punt is, ze weten het, maar het kopen van cadeaus wordt door hen belangrijker gevonden dan de huur op tijd betalen.

Ze betalen me in januari dubbel.

Waar doen ze dat van... Nu, deels door straks de gekregen cadeaus terug naar de winkels te brengen.

Zo werkt dat in Detroit.

De winkels weten er van. Het is deel van hun werkelijkheid geworden.

De mensen in Detroit willen doen alsof ze rijk zijn, geven elkaar dure cadeaus (inclusief de kassabon) en brengen die verkregen cadeaus massaal terug na kerst. Je zou denken dat je je dan kapot schaamt als je terug gaat en elkaar tegenkomt, maar het spel is belangrijker dan gesnapt worden.

Uiterlijk vertoon is belangrijk. De grootste winkelwagen het hoogste opstapelen. Dan ben je het mannetje... of het vrouwtje...

Dan laat je de rest van het gepeupel in de Walmart even zien wie hier de baas is...

En ja, dat kost je een extra 50 dollar aan je huurbaas. Dat die huisbaas eind december even een cashflow probleem heeft, dat is jammer dan...  :-)

Naar de site
 
 
 

Geen uitzettingen voor een jaar (Tom Lassing)

11/12 8:00

In South Carolina heeft de staatsregering besloten dat huisuitzettingen naar aanleiding van belasting achterstanden een jaar lang verboden gaan worden.

Er werd een wet aangenomen die de naam had: "Auto Insurance Coverage." Deze wet ging ook volledig over auto verzekeringen. Met één toevoeging...

Zoiets als: "Oh ja, en huisuitzettingen naar aanleiding van belastingschulden worden ook voor een jaar opgeschort."


De VS is een bananenrepubliek. Dat blijkt ook hier weer. Dit slaat als wetgeving helemaal nergens op. Zo doe je dat toch niet? Of je het nu eens met de regel bent of niet, zo hoor je dat niet stiekem in te voeren. De oppositie is dan ook niet erg blij met deze geniepige manier om wetgeving er door te jagen.


In de VS is het zo dat je bij een onbetaalde schuld uit je huis gezet kan worden. Dat kan een schuld van 1 dollar zijn. Als je die niet betaalt, kan je letterlijk je huis verliezen.

De stap van South Carolina is ook opmerkelijk omdat juist de overheid die huisuitzettingswet graag toepast. Het is een enorme stok achter de deur om inwoners te verplichten belastingen te betalen.

Nu ze in die staat een jaar veilig zijn, zal je zien dat de betalingsbereidheid van een deel van de bevolking enorm gaat afnemen.

Amerikanen leven in het nu.

Sparen doen ze niet en als ze dus geen belasting hoeven te betalen, dan stellen ze dat uit. Ik verwacht in 2022 dus een enorme hausse aan huisuitzettingen in South Carolina. Dat kan je op je vingers wel natellen.

Of... de overheid moet massaal belastingen kwijt gaan schelden. Misschien kunnen ze dat verbergen in een wet over het houden van huisdieren?

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

Wat te doen met onze binnensteden? (Tom Lassing)

11/12 8:12

De Corona maatregelen zijn een ramp voor winkels. Er mogen maar een beperkt aantal mensen binnen zijn, je moet bij veel winkels een mondkapje op (Winkels zijn GEEN openbare ruimte, dus de regels van de overheid kunnen en moeten aangevochten worden.) Maar hoe dan ook, winkelen is geen plezierige ervaring meer.

We gaan dat terug zien in onze binnensteden, want de hoge huren gaan niet meer opgebracht worden en winkel na winkel gaat de komende tijd de deuren sluiten.

We doen dat zelf, uit angst voor een ziekte die in feite slechts een beperkt deel van de bevolking echt treft.

Mensen boven de 70 weten dat ze kwetsbaar zijn en jongere personen die ernstig ziek worden of zelfs overlijden, hebben vaak ook al andere bij hen bekende onderliggende kwalen.

Hoe ver moeten we gaan om iedereen veilig te houden, terwijl veel van die jongere kwetsbaren zelf bewust gekozen hebben voor roken, drinken, slecht eten, niet sporten, harddrugs gebruiken etc?

Politiek correct is dat ieder leven telt.

OK, maar laten we dan roken en drinken dan ook verbieden! Ik moet namelijk WEL rekening houden met hun gezondheid, terwijl ze dat niet doen met hun eigen gezondheid! Is dat niet compleet maf?

Ook vind ik dat vliegen dan verboden moet worden. Niet alleen is de binnenruimte van vliegtuigen ongezond, maar het vliegen is veel te milieubelastend. Dat kost ons longinhoud en zorgt voor verzwakking van ons gestel. Vliegtuig uitstoot tast de longen van iedereen aan, terwijl de meesten van ons nu niet vliegen.

Kortom, verbieden die hap, ieder leven telt!


Het ging over binnensteden... Die gaan nu namelijk ook dood. En dat komt door onze politieke correctheid. We zijn veel te braaf. (of laf...)

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd