Beursbox Nieuwsbrief Dit stijgt ongelofelijk hard

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Dit stijgt ongelofelijk hard
Date: December 15th 2020
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 15 december 2020
 
 

AEX 612,88 Dow 29.913 USD 1,214 Btc 15.748 Goud 1,839.7



 
 

Beleggen in Vastgoed

Matching Capital heeft regelmatig interessante vastgoed financierings investeringen op de site staan. Je moet er tegenwoordig wel snel bij zijn, want in enkele uren zijn de projecten vaak al gevuld. Schrijf daarom in op hun nieuwsbrief en krijg de deals als eerste binnen.

Schrijf hier in (Gratis)
 

Legaal wel werkend mondkapje

Bestel hier het uitwasbare mondkapje dat WEL bewezen werkt tegen virussen en bacteriën! Je loopt dan tenminste niet als een malle met een vaatdoekje voor je porem.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/12 6:20

  • Gisteren is, geheel zoals ik al verwacht en aangegeven had, de kiesmannen stemming uitgelopen op een 306 tegen 232 landslide overwinning voor Biden. De minister van Justitie van Trump heeft daarop aangegeven dat hij per 23 december vertrekt. Hij heeft de onzin dan toch eindelijk opgegeven en verlaat het zinkende schip als de rat die hij is.

  • Steeds meer mensen staan achter de kabinet maatregelen. Mensen die meestal financieel geen enkel offer hoeven te brengen. Ze mogen alleen financieel gezien minder uitgeven in horeca en aan bezoek...

  • In de VS proberen senatoren nu een tweetal steunpakket wetten uit de werken. Een wet met alles waar iedereen het over eens is en een wet waarover geen overeenstemming is. Via deze weg kan er in ieder geval nog IETS aan steun loskomen. Letterlijk is het zo dat de honger in de VS aan het toenemen is.

  • In het VK is een nieuwe variatie van Covid opgedoken. De kans bestaat dat de bestaande vaccins hier nu dus nog niets tegen beginnen. Als dat zo is, dan zijn we weer minstens een jaar verder terug in de shit gebracht.

  • Ook Larry Ellison (Oracle) heeft besloten om privé4 Californië te verlaten. Hij is naar Hawaii verhuisd. De rijkste Amerikanen verlaten Californië omdat die staat de ongehoorde brutaliteit heeft om superrijke inwoners daadwerkelijk een belasting op te leggen. Vorige week gaf Elon Musk al aan vertrokken te zijn. Stel je toch voor zeg, belastingen! Waar moet je als multi miljardair dan van rond komen?

  • De Uranium sector is nu hot. Gisteren zag ik enkele aandelen werkelijk enorme bewegingen maken. Kijk daarom hier voor meer info: https://www.topaandelen.com/uraniumrapport  een nieuwe markt die we in 2021 in de gaten moeten gaan houden, kan wel eens recycling gaan worden. Nu nog niet, maar het is een potential voor de toekomst.

  • Als we Covid-19 niet de Chinese Griep mogen noemen, zullen we dan ook stoppen met de 1917-1919 griep de Spaanse Griep noemen? Gelijke monniken, gelijke kappen.

Koop zilveraandelen
 
 
 

Dit stijgt ongelofelijk hard! (Jack Hoogland)

15/12 6:59

Politici wereldwijd zijn het er roerend over eens dat de hele wereld zo snel mogelijk in elektrische auto's moet rijden. En dat is prachtig.

Alleen denkt niemand na over wat daarvoor allemaal aan extra grondstoffen en metalen nodig zijn.

Vorige week rekende ik u al voor dat er maar liefst 154 miljard pond koper nodig is om de hele wereld elektrisch te laten rijden. Een onvoorstelbare hoeveelheid.

In de grafiek hieronder ziet u alvast hoe hard de vraag naar koper de komende tien jaar zal stijgen. Van ruim 3.000 kiloton in 2020 naar maar liefst 9.000 kiloton in 2030!

Het logische gevolg is dat er enorme tekorten ontstaan. Waardoor de prijs van koper door het dak zal gaan.

Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we een aandeel waarmee je fors van deze ontwikkeling gaat profiteren.

Een producent van vooral koper, maar ook van zink, zilver, lood en goud, die nu al zeer winstgevend is én forse winstgroei realiseert.

Heeft drie mijnen in productie, en is hard op weg om haar productie de komende jaren te verdubbelen. Dit aandeel koop je nu voor nog geen 7 keer de voor komende jaar verwachte winst.

Neem daarbij de stijgende grondstofprijzen én de fors stijgende productie, en je weet dat de winst van dit bedrijf de komende jaren zal exploderen.

Wij maakten een conservatieve berekening en kwamen voor dit superaandeel uit op een koerspotentieel van maar liefst 810%.

Bestel snel het nieuwe "Super Rendement Rapport"!

Of kies voor uranium...
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Covid-19 maatregelen (Tom Lassing)

15/12 7:19

Voor heel wat ondernemers gaat het een moeilijke kerst worden. Juist de feestdagen hadden het jaar nog een beetje goed kunnen maken.

Uit angst voor wat kán komen, sluiten we nu de economie deels af en voorkomen we het één en creëren we het andere.

Gisteren moest ik vanwege een spoedverhuizing van iemand even helpen en even naar een Doe het Zelf zaak. Er stond een rij van 500 meter aan auto's. Daar ben ik maar niet tussen gaan staan. Andere zaken waren ook druk, maar hadden uiteindelijk toch niet wat ik nodig had... Dat werd dus improviseren, want die ene zaak was écht veel te druk.

Blijkbaar kon dát dus wel... Een Doe het zelf zaak ramvol met klanten.

Ik vraag me af, wat is het nut als je niet overal temperatuur meet? In Vietnam en Taiwan kan je ook naar winkels, maar voor je naar binnen gaat moet wel blijken dat je écht geen verhoging hebt. Heb je die verhoging wel, dan kom je er niet in en wordt je gemeld bij de dokter. Die test je dan en alleen met het negatieve testresultaat mag je dan naar de winkel.

In Nederland mag je niet eens (met infrarood) de temperatuur meten. Dus als een besmette persoon tóch naar die winkel gaat, dan kunnen er tientallen anderen worden aangestoken, die vervolgens...

En wij vinden het gek dat we het niet onder controle krijgen.

Ik zie nu

Lees hier verder
 
 
 

Huawei rechtszaak (Tom Lassing)

15/12 7:37

Gisteren is in Canada de rechtszaak tegen de CFO van Huawei weer opgepakt. Er werd een technische getuige gehoord via een video connectie.

Naar nu blijkt, is CFO Meng na haar arrestatie zonder advocaat verhoord.

Volgens de aanklager mocht dat vanwege de connectie met eventuele overtreding van het Iran embargo. De verdediging is van mening dat dit onzin is, want dan kan je bij iedereen die verdenking opperen en dan de reguliere regels overboord zetten.

Het lijkt er een beetje op dat men het boekje fors te buiten is gegaan en daarna de Iran connectie er bij de haren bijgesleept heeft om de zaak op de rails te houden.

De verdediging had nog meer overtredingen van Canadese regels gezien en is van mening dat alleen daarom de uitlevering aan de VS geen doorgang mag vinden.

Ik persoonlijk denk dat de verdediging de zaak moet rekken tot na 20 januari en dan maar moet kijken hoe de nieuwe administratie tegen deze zaak aan kijkt. Het lijkt een zaak met vooral een politiek motief.

Zo veel hard bewijs lijkt er niet te zijn.

Die Amerikanen blaffen wel, maar als het op bijten aankomt zijn ze vrij tandloos... Of was het kansloos?

Ondertussen overigens, zitten twee Canadesen in China vast als vergelding voor de arrestatie van Meng. De zaak tegen die twee Canadezen is helemaal flinterdun, maar daar zit de Chinese rechter niet mee. in China is het eerst de partij, daarna het recht. Volgens China zijn de twee Canadezen voorgeleid en schuldig bevonden aan wat ze maar ten laste werd gelegd.

Hier laat China goed zien hoe "vriendelijk" het land eigenlijk is.

Als dat ook qua moraal de nieuwe wereldleider moet worden, dan gaan we er nog verder op achteruit. Amerika is al bagger, maar China is nog wel enkele stappen erger.

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

De kiesmannen kozen (Tom Lassing)

15/12 7:54

Gisteren is voor het eerst in meer dan 100 jaar de keuze van de kiesmannen een serieus onderdeel van de verkiezingen geworden. In alle eerdere verkiezingen van de laatste 100 jaar was vooraf al duidelijk wie de winnende partij was. Alleen in 2000 werd het nog even spannend, maar ook toen heeft één van de kandidaten uiteindelijk 'voor het land' gekozen en de ander laten winnen.

Zo ging dat toen er nog relatief nette mensen de politiek in gingen. Men had ondanks dat ze soms best schurken waren nog wel ontzag voor het ambt van president.

Nu is dat anders en wordt schaamteloos door de verliezende president opgeroepen de democratie opzij te zetten om hem als verliezer alsnog op een troon te kunnen zetten. Men schaamt zich niet eens voor dat verraad!

Onder hem mom van "die ander speelt vals" kiezen rechtse politici en inwoners er nu voor om op te roepen de democratie om ver te werpen. Dat valsspelen van de ander kunnen ze niet hard maken, maar dat maakt toch niet uit? Denken dat het zo is, is toch al voldoende?

Bewijs en feiten zijn niet ter zake doende. Het eigen idee dat men heeft gaat boven alles. Daar moet zoiets als democratie maar voor wijken.

Zo ging dat in Duitsland rond 1933 en het is niet zo heel veel anders in de VS.

De vraag is hoe lang het duurt voor hier Baudet gaat roepen dat hij verraden is... Ooh wacht even... Dat is ondertussen al oud nieuws. Het lag in Nederland ook niet aan Baudet. Hij werd verraden, net als Trump... Verraden door twee dingen... Waarheid en realiteit.

Beursbox
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 17.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd