Beursbox Nieuwsbrief Uranium sector

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Uranium sector
Date: December 17th 2020
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 17 december 2020
 
 

AEX 621,86 Dow 30.164 USD 1,223 Btc 18.091 Goud 1,869.9

 
 

Laat spaargeld uw passieve inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar de auto trade mogelijkheden van deze interessante aanbieder

Open hier een gratis account
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

17/12 7:00

  • Bitcoin is gisteren voor het eerst boven de 20.000 dollar aan waarde gekomen. Technisch gezien is dat een doorbraak. Ik geef samen met een partner een maandelijkse crypto nieuwsbrief uit. Kijk hier.

  • Het VK heeft een douane akkoord met de VS gesloten. Dit akkoord betreft slechts de formaliteiten bij de douane. Het gaat pertinent niet over handel.

  • Na de EU importtarief verhogingen op Amerikaanse drank is de omzet in de EU met een derde gedaald.

  • Na 59 verloren rechtszaken omdat er geen enkele bewijs voor fraude is, geven Trumpisten het nog altijd niet op. Ze blijven door rechtse media vermaakt worden met verzonnen beweringen en ze smullen er van. Dit is commercieel gezien een hit voor die media en ze knijpen het uit zo veel ze kunnen. Met realiteit heeft het niets meer van doen. Het is echter bedenkelijk 'vermaak'. Bedenkelijk omdat ze het bewust verpakken als (alternatieve) waarheid. Dit gaat nog wel wat levens kosten, want miljoenen mensen geloven die onzin heilig.

  • Overheden in de VS en Europa blijven stimulans betalingen beloven. Betalingen die betaalt gaan worden vanuit? Waarom bestaan er voedselbanken als er blijkbaar genoeg geld is om iedereen te compenseren? Waarom vraagt niemand hardop waar we die stimulans betaling van betalen? De overheid is Sinterklaas en wie zijn straks de zwarte Piet?

  • Charlie Munger verwacht dat de komende tien jaar minder goed voor de beurs zullen zijn. De gekte is een keer over...

  • Rio Tinto heeft haar financiële topman de rol van CEO gegeven. De eerdere CEO moet vertrekken nadat een Aboriginal grot bewust werd verwoest door mijnactiviteiten.

  • Alfen gaat een 12 MW opslagcapaciteit leveren voor Vattenfalls hybride energiepark Haringvliet Zuid

  • PostNL verkoopt onderdeel Cendris voor een onbekend bedrag aan Yource.

  • Starten met beleggen? Kijk hier

  • Spreiden is belangrijk. Kijk deze video.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Uranium sector (Tom Lassing)

17/12 7:17

Ik heb 7 december een video gemaakt over de uraniumsector. Het ETF voorbeeld dat ik gebruik, is in Europa niet te koop. Het is een voorbeeld om wat duidelijk te maken. Heel de sector is interessant, dus welke index ETF maakt niet ze veel uit.

In de video laat ik wel goed zien hoeveel potentie die markt heeft.

Kijk hier nog even naar de video.

Bestel hier het uranium rapport
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Auto Invest verbeteren (Tom Lassing)

17/12 7:32

In Neo Finance is de Auto Invest niet altijd even effectief. Zeker voor wie strenge voorwaarden stelt aan wie er geld mag lenen. Het is nu eenmaal zo dat bepaalde eisen stellen aan de leningnemer ook inhoudt dat er minder mensen aan die voorwaarden kunnen voldoen. Daarbij zijn degelijke leners populair.

Iedereen wil wel geld uitlenen aan mensen die zeker terug gaan betalen, of een degelijk onderpand onder de lening hebben liggen.

In de video die ik gisteren gemaakt heb leg ik drie stappen uit waar je naar kunt kijken om de Auto Invest / Auto Trade weer te verbeteren.

Kijk hier

Open hier een account
 
 
 

Slachtoffers en profiteurs van Covid-19 (Tom Lassing)

17/12 7:49

Eerder deze week schreef ik al over het feit dat vooral Horeca en nu ook niet essentiële winkels zwaar de pineut zijn door de Covid maatregelen.

De winkeliers hebben het al zwaar door de toenemende online handel en nu krijgen de online shops ook nog eens staatssteun doordat de winkel in de straat gesloten wordt.

Het erge is, de grootste aanbieders zoals Amazon en Alibaba zijn de profiteurs en betalen hier geen belastingen.

Onze regering is daarmee niet alleen de winkeliers, maar ook op termijn de consumenten en belastingbetalers aan het benadelen.

Amazon staat er om bekend dat het werkelijk overal belastingmeevallers eist. Als ze zich ergens met bijvoorbeeld een distributiecentrum willen vestigen, dan nooit zonder er een subsidie voor te eisen. Ze komen immers werkgelegenheid brengen is hun motivatie.

Dat ze...

Lees verder
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Giftige combinatie (Tom Lassing)

17/12 8:11

Wat krijg je als je Oekraïne, een mijnbedrijf en crypto's met elkaar mengt en er dan een gekende oplichter als Marcel Sanders bij zet?

Jawel, de laatste Ponzi scheme!

Marcel Sanders probeert miljoenen op te halen met zijn nieuwe opzet. Ongetwijfeld net als al zijn andere projecten weer vooral leuk voor zijn eigen portemonnee, en een ramp voor iedereen die er in trapt.

Van makelaar in Portugal, tot wegenbouwer in Azië, hij heeft al van alles opgezet en een spoor van slachtoffers achter zich gelaten. Hij is nu vanuit Kiev in Oekraïne actief.

Daarom nu deze waarschuwing voor Blue Hill Foundation Mining alwaar Marcel Sanders ook weer zijn kunsten vertoond. Hij is een meester in het bedrog want keer op keer weet hij bij naïeve beleggers en ondernemers miljoenen los te troggelen. Toch doet hij iets niet goed, want hij heeft keer op keer weer nieuw geld nodig, daar waar je zou verwachten dat hij toch onderhand wel genoeg bij elkaar besodemietert zou hebben.


Ik kwam onder meer dit op Internet tegen:

Lees verder
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd