Beursbox Nieuwsbrief De grootste bull markt ooit is begonnen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De grootste bull markt ooit is begonnen
Date: December 21st 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 21 december 2020
 
 

AEX 625,25 Dow 30.084 USD 1,218 Btc 19.653 Goud 1,900.7

 
 

Gebruik een mondkapje dat WEL werkt!

Ditt mondkapje is uitwasbaar, dus uiteindelijk ben je net zo duur uit als bij weggooi mondkapjes die zeker niet werken.
ALS je dan toch met een kapje moet lopen, doe het dan wel effectief en laat je niet opschepen met die rommel die slechts stof tegen gaat houden. Kijk hier voor het betere alternatief

Lees verder
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

21/12 7:00

  • Het Amerikaanse Congres heeft ingestemd met een 900 miljard dollar steunpakket. Letterlijk is het zo dat honderdduizenden Amerikanen nu honger lijden... Het rijkste land ter wereld... Er kwam maar geen akkoord vanwege de enorme tegenstellingen tussen Republikeinen en Democraten. E.e.a. is nu nog niet afgerond. Er moeten nog handtekeningen gezet worden. Dat kan nog roet in het eten gooien. Bij het vorige steunpakket is veel geld verkeerd terecht gekomen. Met name rijke grote bedrijven hebben toen een enorme greep in de kas gedaan. Ook de kinderen van de president deden dat met hun bedrijven. Vandaag moet e.e.a. rond gaan komen. Het steunpakket lijkt enorm op een soort basisinkomen... Maar dat mag niet hardop gezegd worden.

  • Grootaandeelhouder Drahi heeft zijn bod op de resterende aandelen Altice toch flink omhoog gebracht. Een dreigende rechtszaak was voor hem genoeg reden om zijn al eerder verhoogde bod van 4,11 te verhogen naar 5,35 euro per aandeel. Dit is voor de VEB een bod dat prima is.

  • Het VK is de Brexit aan het oefenen. Door de nieuwe variatie op het Covid virus is door onder meer Nederland en België reizen van en naar het VK verboden. Zit je daar dus als buitenlander, dan moet je daar blijven, of via enorme omwegen terug zien te komen.

  • De Brexit onderhandelingen zijn overigens wederom uitgesteld. Die deadline is zo flexibel als elastiek.

  • Turkije heeft vluchten vanuit Nederland verboden. Dit naar aanleiding van één covid geval van de nieuwe (Engelse) variatie in Nederland. Die nieuwe variatie lijkt besmettelijker te zijn.

  • Voormalig minister Asscher heeft zijn excuses aangeboden voor zijn rol in de toeslagen affaire. Hij liet alles als minister toe en had totaal geen oog voor hoe de wetgeving uiteindelijk uitpakte voor slechtoffers. Duizenden gezinnen zijn door deze zaak tot wanhoop en armoede gedreven. Is een excuus dan voldoende?

Sponsor Beursbox!
 
 
 

De grootste bull markt ooit is begonnen! (Jack Hoogland)

21/12 7:21

Eerder deze maand vertelde ik u al dat de bull markt in uranium op krachtige wijze uit de startblokken is geschoten.

Biden's klimaatplannen, het wereldwijd toenemende besef dat kernenergie cruciaal is in de strijd tegen klimaatopwarming én berichten over sluitingen van uraniummijnen vormen een explosieve cocktail voor uraniumaandelen.

Hieronder ziet u hoe hard het tekort aan uranium (rode balken) de komende tien jaar zal oplopen.

De enige manier om van die tekorten af te komen is het bouwen van nieuwe uraniummijnen. Er wordt alleen nergens ter wereld een nieuwe uraniummijn gebouwd.

Door het zéér negatieve sentiment haalde niemand het sinds Fukushima in zijn hoofd om te investeren in het bouwen van een nieuwe uraniummijn.

Met als gevolg dat er de komende komende 10-15 jaar geen nieuwe uraniummijn in productie zal gaan. Want zo lang duurt het om een nieuwe uraniummijn (planning, exploratie, vergunningen, bouw) in productie te brengen.

Kerncentrales kunnen niet zonder uranium. De simpele conclusie is dan ook dat beheerders van kerncentrales straks tegen iedere prijs uranium willen kopen. Waardoor de winsten van uraniumproducenten door het dak zullen gaan.

Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) zagen we koersstijgingen van 2200 tot zelfs 10.000 procent. Inderdaad. Zelfs het allerzwakste, slechtst presterende uraniumaandeel leverde 2200% koersstijging op!

De situatie op de uraniummarkt is nu véél extremer dan in 2001. Waardoor de komende bull markt ook veel heviger gaat zijn. Waardoor er nu zelfs nóg grotere koerswinsten te behalen zijn.

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

De laatste loodjes van 2020 (Tom Lassing)

21/12 7:40

Het is een raar jaar geworden. De beurs deed het prachtig, enkele sectoren waren vreselijk hot en we hebben zelfs een sector die niet anders dan een serieuze hype te noemen is...

Maar maatschappelijk was het een rampjaar. Onze steden gaan er zelfs heel anders door uitzien.

We gaan nu zelfs anders denken over hoogbouw en stadsleven.

Ik las al over heel goedbetaalde werknemers in San Francisco die daar noodgedwongen hun woonruimte huren. Ze zijn nu moderne nomaden geworden. Ze kunnen nu veel goedkoper ia AirBnB elders woonruimte huren en daarmee hebben ze mee woonplezier, veel meer ruimte en in feite wel de vrijheid van reizen en vakantie, daar waar de huiseigenaar vast zit en in sommige landen soms letterlijk binnen moet blijven. Op afstand kunnen/moeten werken heeft ook zo zijn voordelen.

Wat is de lol van klein in de stad wonen als restaurants, theaters, bars etc. dicht zijn? Hoeveel van die tenten gaan deze crisis overleven? Zelfs heel veel winkels gaan nu verdwijnen omdat de landelijke overheid dat maar prima vindt.

Men wil niet meer hoog wonen, want met maximaal twee in de lift is een ramp. Men wil ook niet hoog werken, om dezelfde reden. Wat gaat dat met kantoorruimtes doen? Hoe gaat de vastgoedmarkt zich aanpassen danwel herstellen van deze klappen?

Ik heb in het jaar 2000 voorspeld dat 2020 het maatschappelijke dieptepunt zou gaan worden. Vooralsnog lijk ik daar mijn gelijk te halen.

 
 

Fysiek goud is spaargeld (Tom Lassing)

21/12 8:05

Wie fysiek goud als speculatie ziet, heeft de rol van goud niet begrepen. Veel beter speculeer je dan in goud ETF's, maar ook dat is eigenlijk waanzin, want die ETF's zijn geen goud, maar zijn belofte van een tegenpartij. Gaat die tegenpartij failliet, dan is je ETF waardeloos.

Wil je speculeren in de goudprijs, dan zijn goudmijn aandelen een veel betere plek. Je moet dan echter wel meer weten.

Naast een visie over wat goud gaat doen, moet je dan ook een visie hebben over wat die specifieke goudmijn gaat doen.

Meer werk, maar ook veel meer opbrengst als je dat goed doet.

Daarbij kan je in de goudmijnsector ook weer kiezen tussen grote goudmijnen, kleine goudmijnen en je kan kiezen voor bedrijven die naar goud zoeken. Vooral die laatsten zijn super speculatief. Vinden ze iets, dan kan de koers naar x 1000.

99 van de 100 bedrijven overkomt dat... niet.

U leest vooral over die ene die dat wel deed, maar realiteit is, die had u niet en u bent te laat...


Ik kies daarom voor Royalty bedrijven in de goudsector. Die zijn actief in goudmijnen, maar in feite komt het er op neer dat ze geld verstrekken aan andere goudmijnbedrijven en in ruil daarvoor een deel van de (toekomstige) omzet krijgen. Een beetje royalty bedrijf heeft dus meer dan 100 deelnemingen en ze hoeven alleen maar iedere maand hun hand op te houden.

Gaat er ergens een mijn dicht, dan scheelt het 1% van de omzet. Dat terwijl aandeelhouders in die specifieke mijn de omzet volledig zien verdwijnen.

Daarom bestaat de kern van mijn goud aandelen portefeuille uit royalty aandelen.

Ik schreef er een rapport over
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Verbeter uw Online Veiligheid

Verberg waar u zich bevindt en surf anoniem. Wanneer u met één van de ExpressVPN servers in 94 landen over de hele wereld verbindt, dan zijn uw IP adres en locatie verborgen. Voorkom dat bedrijven hun prijzen verhogen op basis van uw fysieke locatie en maskeer uw echte IP adres door te torrenten met een VPN.

Kijk hier
 
 
 

Advocate in de problemen (Tom Lassing)

21/12 8:42

Sidney Powell, de advocate van Trump, die dat vervolgens weer niet was en toen weer wel, die is in de problemen gekomen.

Het stemmachine bedrijf waar ze over is gaan liegen is daar niet blij mee. Ze hebben haar een brief gestuurd waarin ze eisen dat ze haar woorden publiekelijk terug neemt.

Dat gaat ze echter niet doen in de komende maand, want ze weet dat ze een pardon van Trump in haar achterzak heeft. Maar op 20 januari 2021 is Trump uit beeld en dan moet zo of... een sluitend pardon hebben, of bakzeil halen.

Het bedrijf gaat haar namelijk aanklagen. Het probleem voor Sidney is dat ze haar beweringen niet kan bewijzen. Dat hebben al de verloren rechtszaken al wel bewezen.

Wapen je tegen bedrog, klik hier
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd