Beursbox Nieuwsbrief Crypto zaken, crypto kansen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Crypto zaken, crypto kansen
Date: December 22nd 2020
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 22 december 2020
 
 

AEX 609,39 Dow 29.949 USD 1,222 Btc 18.632 Goud 1,868.6

 
 

Beleggen in Vastgoed

Crowdfunding netwerk Matching Capital heeft regelmatig interessante vastgoed financiering investeringen op de site staan. Je moet er tegenwoordig wel snel bij zijn, want in enkele uren zijn de projecten vaak al gevuld. Schrijf daarom in op hun nieuwsbrief en krijg de deals als eerste binnen.

Schrijf hier in (Gratis)
 

Legaal wel werkend mondkapje

Bestel hier het uitwasbare mondkapje dat WEL bewezen werkt tegen virussen en bacteriën! Je loopt dan tenminste niet als een malle met een vaatdoekje voor je porem.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/12 7:00

  • In de VS is het steunpakket van 900 miljard dollar daadwerkelijk getekend. Na jaren van geen enkele budget discipline vonden enkele republikeinen het 'ineens' weer nodig om te wijzen op budgettaire discipline. Ze wisten het steunpakket weken te vertragen. Vreemd toch dat ze dat vier jaar lang geen issue vonden en nu, net voor Biden president wordt, is het weer belangrijk voor ze. Boter op hun hoofd?

  • Naar verwachting zal aanstaande woensdag het vrachtverkeer tussen het VK en Frankrijk weer mogelijk worden. Hoe veel ladingen dan al verloren zijn gegaan en hoeveel verlies dat gaat opleveren, niemand die het weet.

  • De hacking van de Amerikaanse overheidssystemen is heel diep gekomen. Het feit dat Trump er niet op gereageerd heeft nadat de veiligheidsdiensten aangaven dat het Rusland is geweest, doet toch wel het vermoeden rijzen dat Trump 'iets' met Rusland heeft. Eng is dat hij NA zijn termijn als president de geheime stukken blijft krijgen. Dat is een enorm veiligheidsrisico voor de VS.

  • In Nicaraque heeft het parlement een wet aangenomen die het oppositieleden verbiedt om aan de verkiezingen mee te doen. Nog weer een land dat de democratie vaarwel zegt. In dit geval heet de regering van Ortega extreem links te zijn, maar links of rechts heeft er weinig mee doen. Het is en blijft een fascistische stap richting dictatuur.

  • Fiat Chrysler en Peugeot krijgen onder voorwaarden toestemming om eventueel samen te gaan.
    - PostNL heeft webwinkels beperkingen opgelegd. Ze kunnen nu minder via PostNL versturen. Vooral retourzendingen kunnen beter pas na 7 januari plaatsvinden, maar dan moet de webshop daar wel mee akkoord gaan.

  • In India zijn de boeren aan het protesteren. Dit doet het land nu economisch pijn. Door hervormingen krijgen de boeren nu nog minder voor hun producten. Daar gaan ze niet mee akkoord.

Koop zilveraandelen
 
 
 

Een enorme groei (Tom Lassing)

22/12 7:19

Mijn collega Harm van Wijk heeft zijn zaken nu goed voor elkaar.

Met zijn site beleggen.com biedt hij vooral beginnende beleggers een enorm scala aan producten en vooral kennis.

Een team van 15 beursdeskundigen werkt op die site samen om een prachtig product neer te zetten. Ik maak ook deel uit van dat team.

Zeker beleggers die steun zoeken bij het selecteren van koopwaardige aandelen EN die ook graag steun willen bij het bepalen van het uitstapmoment heeft Harm veel moois voor.

Zo heeft hij de trading navigator ontwikkeld, die u als belegger een enorme steun geeft EN die een heel erg mooi resultaat heeft neergezet. Zo wordt u snel als beleggingsexpert gezien omdat u steeds weer in de juiste aandelen stapt EN u ook op vlak bij het juiste moment weer uitstapt.

Laat het duidelijk zijn, het programma geeft geen signaal op de uiterste koersen. Dat lukt vrijwel nooit. Het geeft signalen zodra duidelijk is dat de trend gekeerd is. Dát is het moment om afscheid te nemen... of juist in te stappen.

Kijkt u hier voor meer informatie over de Trading Navigator. Het is erg interessant!

 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Hup Holland hup! (Brecht Arnaert)

22/12 7:39

Begin oktober schreef ik dat de PCR-test helemaal géén test is, omdat er geen kwalitatief criterium bestaat voor een positieve uitslag. Het is een industriële duplicatie-techniek, en of zo’n uitslag al dan niet positief is hangt louter af van het aantal duplicatie-cycli dat men als norm hanteert. Er is dus enkel een kwantitatief criterium, en zoals alle criteria van die aard zijn dat pure conventies – politiek dus.

Zo is het sinds midden oktober – kort na mijn eerste edito over deze zaak – de politiek van de WHO om het aantal cycli van 30 naar 35 te verhogen. Dit maakt dat de verdubbeling van het genetisch materiaal dat men uit uw neus haalt veel en veel groter is. Om u een idee te geven: stel u voor dat u 100.000 EUR hebt bij 30 cycli, dan heeft u aan 35 duplicatie-cycli al 3.2 miljoen EUR. Dat is ongeveer het niveau van fraude waarop deze hele pandemie gebaseerd is.

En dat het fraude is, kan zelfs juridisch bewezen worden...

Lees verder
 
 
 

Crypto zaken, crypto kansen (Tom Lassing)

22/12 7:58

Waarom is bitcoin zo enorm gestegen de laatste dagen?

De reden is waarschijnlijk het feit dat bedrijven in de VS nu hun cash geld deels ook in bitcoin mogen bewaren.

Waarom zouden ze dat doen?

Nu, als ze het in dollars aanhouden, dan is de realiteit dat ze daar op de wereldmarkt steeds minder mee kunnen kopen.

Als ze het in bitcoin aanhouden...

Als we kijken in 2020, dan is de koers van bitcoin gestegen van 7.200 dollar per bitcoin, maar 22.775 dollar nu.

Moet ik nog meer argumenten meegeven?

Stel even dat je als beursgenoteerd bedrijf een paar miljard cash hebt... Dan maakt de keuze tussen dat aanhouden in dollars of in bitcoin wel degelijk nogal wat uit.

Zelfs Elon Musk heeft zich al in de discussie gemengd.

Nog wel met een grap en een grol, maar zelfs hij zal inzien dat hier in 2020 een enorme kans gelegen heeft EN hij is iemand met een bedrijf dat miljarden in cash aangehouden heeft. Heel de aandelenemissie van vijf miljard dollar was niet nodig geweest als hij bitcoins had gehad, in plaats van dollars.

En dan is bitcoin procentueel niet eens de grootste stijger geweest...

Ik geef samen met een partner een crypto nieuwsbrief uit. Kijk hier

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Tweedeling in nieuws is volledig (Tom Lassing)

22/12 7:54

In de VS, maar ook in Europa, is er een splitsing in nieuws ontstaan. Er is het nieuws zoals u dat in kranten en op het journaal aantreft. Dat nieuws is gebaseerd op feiten, alleen soms gekleurd en aangepast. Men schrijft graag wat de autoriteiten willen horen. Zo was er afgelopen weekend een demonstratie in het centrum van Eindhoven waar minstens 1000 personen waren, maar op het nieuws hoor je dan dat er slechts 100 man waren. Je weet dat ze liegen, maar ze zeggen in ieder geval nog wel dat er een demonstratie was.


Er is echter ook, vooral op Internet, nieuws dat helemaal gestoeld is op alternatieve feiten. Vooral Trump aanhangers zijn er wild enthousiast over. Dat nieuws heeft eigenlijk HELEMAAL NIETS meer met realiteit.

In dat nieuws is de herverkiezing van Trump aanstaande. De ene na de andere fantastische fantasie wordt daar gebracht als realiteit. Er is via de rechters in de VS geprobeerd om deze alternatieve waarheid realiteit te laten worden, maar 59 verloren rechtszaken later is buiten die groep iedereen wel duidelijk dat ze in een fantasiewereld leven.

Ze voelen zich daar echter bijzonder goed thuis en die verloren rechtszaken hebben geen enkele invloed op hun mening, want in die alternatieve waarheidswereld werden die rechtszaken niet verloren. Ze zijn hooguit nog bezig...

Iedereen die 'los' komt en de euvele moed heeft te praten over realiteit wordt direct af geserveerd als fake news.

Dat gaat zelfs zo ver dat de ministers Bill Barr en Mike Pompeo nu 'Deep State" zijn omdat ze uiteindelijk toch afweken van de alternatieve waarheid.

Keer op keer wordt de kijkers en luisteraars een worst voorgehouden dat de volgende rechtszaak de kraker zal worden. Men is er zelfs niet schuw van om op te roepen tot een opstand. Graag zijn ze bereid de rechtsstaat omver te werpen. Een staatsgreep bespreken is er volkomen akkoord. Er is totaal niet het besef dat ze de kopie van nazi Duitsland in 1933 zijn.

Ik probeer ook die hoek van Internet te blijven volgen, maar het kost heel veel moeite. Ziende blind, dat is de beste omschrijving die ik er voor kan geven.

Het maakt écht niet uit hoe gek je het maakt. Ze geloven werkelijk alles wat ze daar wordt voorgehouden.

Toch is er nu een kentering gaande. Newsmax, één van de ultra rechtse zenders heeft een brief van de bedrijven Dominion en Smartmatic gekregen. Helaas weet ik niet wat er in staat, maar Newsmax heeft na de ontvangst van die brief snel toegegeven dat ze geen splinter aan bewijs tegen de bedrijven hebben en dat AL HUN BEWERINGEN over de bedrijven zonder bewijs door hen zijn gedaan.

Het staat nu online

Ook Lou Dobbs heeft enkele dagen geleden zo'n brief van Dominion gekregen en heeft daarop zijn eerdere beweringen over het bedrijf ingeslikt. Hij deed dat met een offscreen voice over. Blijkbaar ging het niet van harte.

Heel even brak de realiteit in bij de ultra rechtse fantasie netwerken... Het zal weinig kijkers iets uitmaken vrees ik. Die willen de onzin immers graag blijven geloven.


Newsmax heeft het artikel over de feiten snel heel diep verstopt. Na enig zoeken heb ik ze gevonden op hun eigen site.

 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 17.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd