Beursbox Nieuwsbrief Uranium heeft enorme potentie

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Uranium heeft enorme potentie
Date: December 24th 2020
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 24 december 2020
 
 

AEX 622,42 Dow 30.090 USD 1,22 Btc 18.840 Goud 1,875.1

 
 

Laat spaargeld uw passieve inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder

Open hier een gratis account
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

24/12 7:00

  • Ik wens u alvast prettige feestdagen toe.

  • Mijn zoon is heel blij met de tip die hij twee weken geleden van me kreeg over de Uranium sector. Hij kocht wat groot in naar mijn zin, (gezien de omvang van zijn portefeuille) maar door de gigantische stijging van zijn grootste positie heeft nu nu in twee weken een maandloon aan winst binnen geharkt. Nu hij niet meer naar de kroeg kan, wordt hij nog rijk... Koop hier het Uranium rapport van collega Jack.

  • Maar liefst 803.000 Amerikanen hebben voor het eerst een werkloosheidsuitkering aangevraagd. We praten hier over alleen vorige week.

  • Gaat Apple met de iCar komen? Een elektrische auto die Tesla naar de kroon moet steken? Analisten achten de kans klain dat Apple zoiets voor elkaar gaat krijgen. Apple zelf zegt het wel rond 2024 van plan te zijn. De te nemen horden zijn echter zo groot dat weinigen het een reële optie achtten.

  • Een tegenvaller voor Elektrische vrachtwagen bouwer Nikola. Een order voor 2500 vuilniswagen is geannuleerd. Het aandeel Nikola verloor na de bekendmaking 10% van de waarde.

  • In de VS gaat Burger King na de kerst met een $1 dollar menu komen, nu steeds meer arme Amerikanen in feite geen geld meer hebben om echt voedsel te kopen. Willen ze de klanten aan zich gebonden houden, dan zullen ze nu moeten investeren.

  • Ik heb deze week een 55 euro donatie gekregen. Hartelijk dank daar voor! Wordt enorm gewaardeerd. Het geld is overgemaakt naar Neo Finance!

  • Spreiden is belangrijk. Kijk deze video.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Uranium sector (Tom Lassing)

24/12 7:17

Ik heb 7 december een video gemaakt over de uraniumsector. Het ETF voorbeeld dat ik gebruik, is in Europa niet te koop. Het is een voorbeeld om wat duidelijk te maken. Heel de sector is interessant, dus welke index ETF maakt niet zo veel uit.

In de video laat ik wel goed zien hoeveel potentie die markt heeft.

Kijk hier nog even naar de video.

Bestel hier het uranium rapport
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Vastgoedmarkt uiteengezet (Tom Lassing)

24/12 7:32

Er is niet één vastgoedmarkt, er zijn er meerdere. Het is goed je dat als belegger te realiseren.

Zo is er de woningmarkt voor koopwoningen en voor huurwoningen. Die huurmarkt is dan weer verdeeld over twee deelmarkten waarbij de vrije huursector voor beleggers de belangrijkste is.

Daarnaast is er de zakelijk/commerciële sector. Winkelpanden bijvoorbeeld. Maar ook winkelcentra.

De kantorenmarkt is ook nog aanwezig. Verder is er industrieel vastgoed. Dit is niet echt een markt voor (particuliere) beleggers.

Als je dus zegt dat de vastgoedmarkt goed of slecht draait, dan moet je wel goed aangeven over welke vastgoedmarkt je het hebt.

Koopwoningen doen...

Lees verder
 
 
 

En nu is het huilen (Tom Lassing)

24/12 7:49

De gouverneur van Georgia was in zijn verkiezingscampagne de man die graag met alle leugens van Trump meeliftte. Sterker nog, hij was het die de angst er bij de lokale rechtse kiezers goed in bracht. Ze moesten vooral wapens kopen om de communisten tegen te houden. BLM was het komende communisme en hij speelde de racisme kaart heel graag heel open. In zijn campagne filmpjes kwam regelmatig een getrokken wapen te voorschijn.

Maar toen kwamen na zijn verkiezing tot gouverneur de presidentsverkiezingen en in Georgia won Biden.

Hij kon niet anders dan dat als gouverneur toegeven. Immers, als hij als organisator van die verkiezingen anders had gezegd, dan was het zijn falen geweest die de verkiezingen verkeerd hadden doen lopen.

Hij gaf dus netjes toe dat Biden eerlijk gewonnen had. 

Maar ja, toen was zijn eigen achterban, die hij had opgezweept tegen die communisten die de seniele Biden aan de macht wilden helpen, ineens van mening dat hij...

Lees verder
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Wat is de Euro na 25 jaar geworden? (Lodewijk Hof)

24/12 8:11

Op 15 December was het zover. In Madrid gebeurde het. De 10 leden, destijds, van de EC besloten tot een munt. Vanaf 1 januari 1999 voor het girale en vanaf 1 januari 2002 zou het fysieke geld vervangen worden. Niet alle leden besloten om hem te nemen. Het Verenigd-Koninkrijk, Denemarken en Zweden besloten hun monetaire onafhankelijkheid te behouden. Hetgeen ze tot op de dag van vandaag doen. Maar in 2004 kwamen Polen, Hongarije en Tsjechië erbij.

Vanaf dag 1 was er een groot probleem met de Euro. Hij moest aan de massa verkocht worden. Hoe doe je dat in zo’n divers economisch gebied? Veel Duitsers vreesden dat ze moesten betalen voor Zuid Europa. Dus werd ze vertelt dat dit niet zou gebeuren. De Euro was er gewoon om handel in de Eurozone te vergemakkelijken.

Maar de Duitsers sleepten er...

Lees verder
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd