Beursbox Nieuwsbrief Wijze raad van de meester

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wijze raad van de meester
Date: December 28th 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 28 december 2020
 
 

AEX 626,37 Dow 30.253 USD 1,222 Btc 22.151 Goud 1,885.4

 
 

Gebruik een mondkapje dat WEL werkt!

Ditt mondkapje is uitwasbaar, dus uiteindelijk ben je net zo duur uit als bij weggooi mondkapjes die zeker niet werken.
ALS je dan toch met een kapje moet lopen, doe het dan wel effectief en laat je niet opschepen met die rommel die slechts grof stof tegen gaat houden. Kijk hier voor het betere alternatief

Lees verder
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

28/12 7:00

  • De AFM heeft op 16 december 2020 een boete van € 400.000 opgelegd aan Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V. (NN Schade). In augustus 2016 heeft Delta Lloyd Schadeverzekering N.V. (DL Schade) voor tussenpersonen een reis naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro georganiseerd. Zij heeft hiermee het provisieverbod overtreden en gehandeld in strijd met de regels voor een passende volmachtbeloning.

  • Eén van de Uranium aandelen die ik volg wist afgelopen donderdag meer dan 25% te stijgen... In één dag. Meerdere aandelen stegen meer dan 10%. In mijn ogen is de bull markt vertrokken en dit kan een enorme rit gaan worden. Kijk hier verder.

  • In de VS heeft de president miljoenen mensen een akelige kerst bezorgt. Pas gisteren werd duidelijk dat de financiële steun doorgezet gaat worden en dat 600 dollar per persoon gaat worden overgemaakt. Het is een pervers spel geworden waarbij Mnuchin namens de president onderhandelde en rond de 500 dollar wilde uitkomen. Uiteindelijk blijkt dan de president toch de 2000 dollar te willen die de Democraten al vanaf het begin wilden. Waar was de president gedurende de onderhandelingen? Hoe goed was hij op de hoogte? Waarom dit gruwelijke spel?

  • Jack Ma, de grote man achter Alibaba en veel andere grote Chinese bedrijven, heeft ruzie met de Chinese politieke leiding. Die pikten het niet dat hij commentaar had. Nu worden alle bedrijven van Jack Ma onderzocht en gedwongen om producten te staken of veranderen.

  • Tesla gaat deel uitmaken van de S&P 500 en wordt daarmee in de ogen van de financiële pers een serieus bedrijf. Dat houdt in dat veel fondsen het aandeel nu ook in hun portefeuille op moeten nemen en aan moeten blijven houden.

  • Bitcoin wist tijdens de kerstdagen een nieuwe top te maken. Kijk ook eens naar het rapport dat ik mede geschreven heb. Nog mooier is naar mijn idee de maandelijkse crypto nieuwsbrief!

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Wijze raad van de meester (Jack Hoogland)

28/12 7:21

Vorige week kwam ik op Twitter onderstaand plaatje tegen. Een pagina uit het boek van de nog altijd wereldberoemde belegger Jesse Livermore uit 1923. Een boek dat bij iedere serieuze belegger op de boekenplank staat.

Nu het jaar ten einde loopt, leek het mij een goed idee om u Livermore's wijze raad mee te geven met het oog op 2021. Lees vooral de bovenste geel gemarkeerde regel én de onderste alinea.

Tijdens een bull markt moet je je niet laten afleiden door korte termijn koersbewegingen. En ze al helemaal niet proberen te voorspellen. Dat is fataal.

Het grote geld verdien je met ‘buy & hold’. En met bijkopen tijdens correcties.

Het enige wat je tijdens een bull markt regelmatig moet doen is bepalen of de randvoorwaarden voor de bull markt nog steeds aanwezig zijn. De rest is allemaal ruis.

Voor uranium is de bull markt begin november écht begonnen. Door een totaal gebrek aan investeringen in nieuwe uraniummijnen sinds 2011, zullen tekorten de komende tien jaar ongekend hard oplopen. Zie dit artikel.

Dat terwijl je nu zowat iedere week een nieuw bericht ziet over een land dat gaat investeren in kernenergie.

Tijdens de vorige bull markt steeg zelfs het zwakste uraniumaandeel met 2200% in koers. Dinsdag liet ik u zien waarom koersen van uraniumaandelen de komende jaren zelfs véél harder kunnen stijgen.

Waardoor dit de grootste bull markt in ons leven kan worden.

Klik hier om dat artikel nog even te lezen!

Voor goud en zilver is de huidige bull markt wat mij betreft in september 2018 echt begonnen. En het mooie is...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Belasting teruggaaf Litouwse rente (Tom Lassing)

28/12 7:52

In januari 2020 heb ik daar een artikel over geschreven.

In Litouwen wordt 15% belasting op de ontvangen rente geheven. Je kan die 15% al verlagen tot 10% door ieder jaar in januari een formulier in te vullen.

Ik heb daar hier over geschreven.

Dan blijft er nog altijd 10% ingehouden belasting over. Daar kan je een extra maximale 75 euro van terugvragen door het na 1 maart 2021 invullen van nog weer een formulier. Daarover heb ik dus afgelopen jaar al eens geschreven. Lees dat hier

Ik heb nog geen idee of e.e.a. in 2021 anders is dan in 2020.

Ik kom daar in januari 2021 nog op terug.

Neo Finance biedt u de kans te investeren in consumentenleningen. Een markt die in Nederland en België voor ons gesloten is. De reden laat zich raden. Er is een flink rendement te halen. In Nederland is die markt dus verdeelt over enkele partijen die elkaar en zichzelf beschermen achter heel veel drempels om er als outsider ook actief op te worden. Ik verwacht netto uiteindelijk rond de 13,5% netto rendement uit te komen. Mijn portefeuille is in okt 2019 begonnen op een paar tientjes en is nu iets meer dan 20.000 euro waard. Ik stort letterlijk iedere week geld bij. Een aanrader, en fantastisch om je beleggingen te spreiden. 

Meer Nederlandstalige info over Neo Finance op deze website

Open hier uw Neo Finance Account
 
 
 

Robinhood aangeklaagd (Tom Lassing)

28/12 8:08

Het bij jongeren razend populaire Robinhood zegt zelf dat ze gratis voor gebruikers is. Je betaalt volgens de service geen provisie bij aan- en verkoop. Dat blijkt niet geheel waar. De reden dat ze gratis zijn, is dat ze een bar slechte order uitvoering kennen en die slechte order uitvoering houdt in dat klanten tegen een slechtere/ongunstige koers zaken doen. Je betaalt dus geen commissie, maar je betaalt wel meer bij aan- en verkoop. Het verschil met de betere koers die ook mogelijk is, is een verkapte provisie.

Robinhood heeft daarvoor contracten afgesloten met verschillende brokers en krijgt een kick back vergoeding vanuit die gemaakte winst.

Als klant ben je dus, volgens de partij die de aanklacht heeft ingediend, bedrogen door Robinhood.

Ze hadden gewoon eerlijk moeten zijn over het feit dat je uiteindelijk vanwege die slechte koersuitvoering dus wel een provisie kwijt bent.

-------

Dit is waarom ik nieuwsbrieven ben gaan schrijven. Keer op keer zijn die financiële uitvindingen bedrog producten opgezet om consumenten te bedonderen. Waarom konden ze er niet eerlijk over zijn? Hoeveel moeite had het gekost?

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Verbeter uw Online Veiligheid

Verberg waar u zich bevindt en surf anoniem. Wanneer u met één van de ExpressVPN servers in 94 landen over de hele wereld verbindt, dan zijn uw IP adres en locatie verborgen. Voorkom dat bedrijven hun prijzen verhogen op basis van uw fysieke locatie en maskeer uw echte IP adres door te torrenten met een VPN.

Kijk hier
 
 
 

Het masker gaat af (Tom Lassing)

28/12 8:28

In een speech van Mike Pence, de vice president van de VS, vertelde hij letterlijk toen hij Democratische kandidaten af wilde zeiken:

"They want to make the rich people poorer and poor people more comfortable."

Echt waar... Schandelijk toch, dat je arme mensen een beter leven wil geven? Hoe kan je daar nu toch op stemmen? Hoe haal je zo iets schandelijks in je hoofd. Het gaat er toch om om zo veel mogelijk te graaien? Laat die arme mensen maar Covid krijgen en van de honger creperen als ze niet fatsoenlijk dood willen gaan van die Covid.

Dit is helaas het uitgangspunt van de Republikeinen in de VS. Maak de armen armer en de rijken rijker en wees daar trots op.

De vraag is alleen hoe ver dat je dat kan doorvoeren tot de armen zo arm zijn dat ze letterlijk sterven van de honger. Gezien de toenemende honger bij de armen in de VS komt dat punt snel dichterbij.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd