Beursbox Nieuwsbrief Jack Ma's val is een potentiële kans

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Jack Ma's val is een potentiële kans
Date: December 29th 2020
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 29 december 2020
 
 

AEX 627,59 Dow 30.464 USD 1,224 Btc 21.616 Goud 1,878.5

 
 

Beleggen in Vastgoed

Crowdfunding netwerk Matching Capital heeft regelmatig interessante vastgoed financiering investeringen op de site staan. Je moet er tegenwoordig wel snel bij zijn, want in enkele uren zijn de projecten vaak al gevuld. Schrijf daarom in op hun nieuwsbrief en krijg de deals als eerste binnen.

Schrijf hier in (Gratis)
 

Legaal en wel werkend mondkapje

Bestel hier het uitwasbare mondkapje dat WEL bewezen werkt tegen virussen en bacteriën! Je loopt dan tenminste niet als een malle met een vaatdoekje voor je porem.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/12 7:00

  • Ik ben gisteren over de 900 leningen in Neo Finance gekomen. Een ingezet bedrag van 21.000 euro. Mijn rendement zonder herinvestering is 12,06%. Ik herinvesteer echter alle rente en aflossing zo snel als het maar mogelijk is. Meer info op deze site.

  • China kent op papier een vrijheid van meningsuiting. In de praktijk is die vrijheid er alleen als je het eens bent met de regering. Een burger die vanuit Wuhan de waarheid publiceerde op sociale media is nu veroordeelt tot vier jaar cel. Haar eerlijke berichten waren de autoriteiten onwelgevallig. Ze moet als afschrikking naar anderen dienen. Er volgen meer rechtszaken tegen Chinezen die via Social Media publiceren. Voor mij zit er vanaf nu ook geen China vakantie meer in...

  • Trump heeft zijn veto over de defensiewet uitgesproken. Het Congres heeft het al verworpen. Nu moet de Senaat hetzelfde gaan doen. Trump sprak zijn veto uit omdat in die wet de namen van enkele zuidelijke legerkampen zouden worden aangepast. Die namen zijn nu nog vernoemd naar de leiders van de zuidelijke opstandelingen. Een beetje raar dat je afvalligen op die manier eert. Het werd indertijd gedaan om vooral de zwarte bevolking te laten weten dat er niets veranderd was in het zuiden. De Yankies mochten de burgeroorlog wel gewonnen hebben, maar het zuiden bleef het zuiden en veranderde niet. Het is tijd te laten weten dat er wel veranderingen zijn gekomen.

  • De ambassadeurs van de EU lidstaten hebben een tijdelijke goedkeuring gegeven aan de Brexit deal. Die tijdelijke goedkeuring loopt tot 28 feb. Ook een manier om weer twee extra maanden te realiseren. De deal is blijkbaar verre van rond.

  • De Noorse overheid is gehacked door waarschijnlijk de Russen. In Finland is nu een vergelijkbare hacking ontdekt.

  • De beurzen in de VS zijn op recordhoogte gesloten nu het hulppakket getekend is. Een crisis door acuut geldgebrek van de bevolking is voorkomen. De vraag blijft natuurlijk wel hoe houdbaar een economie is die geld moet strooien om de bevolking in leven te houden.

  • Het uranium aandeel waar ik en mijn zoon in zijn gestapt (ik te klein, hij eigenlijk te groot) is gisteren weer meer dan 7% in koers gestegen. We hebben na enkele weken al meer dan 100% winst op die positie.

Koop zilveraandelen
 
 
 

Een enorme groei (Tom Lassing)

29/12 7:23

Mijn collega Harm van Wijk heeft zijn zaken nu goed voor elkaar.

Met zijn site beleggen.com biedt hij vooral beginnende beleggers een enorm scala aan producten en vooral kennis.

Een team van 15 beursdeskundigen werkt op die site samen om een prachtig product neer te zetten. Ik maak ook deel uit van dat team.

Zeker beleggers die steun zoeken bij het selecteren van koopwaardige aandelen EN die ook graag steun willen bij het bepalen van het uitstapmoment heeft Harm veel moois voor.

Zo heeft hij de trading navigator ontwikkeld, die u als belegger een enorme steun geeft EN die een heel erg mooi resultaat heeft neergezet. Zo wordt u snel als beleggingsexpert gezien omdat u steeds weer in de juiste aandelen stapt EN u ook op vlak bij het juiste moment weer uitstapt.

Laat het duidelijk zijn, het programma geeft geen signaal op de uiterste koersen. Dat lukt vrijwel nooit. Het geeft signalen zodra duidelijk is dat de trend gekeerd is. Dát is het moment om afscheid te nemen... of juist in te stappen.

Kijkt u hier voor meer informatie over de Trading Navigator. Het is erg interessant!

 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Thuisaccu een optie? (Tom Lassing)

29/12 7:39

In de jaren na 2022 wordt in Nederland de salderingsvergoeding per jaar steeds met 9% verder teruggeschroefd. Het is dus wel duidelijk dat een thuisaccu dan in de loop van enkele jaren steeds interessanter gaat worden.

Toch raad ik af deze nu al snel te kopen. Niet alleen is de accu nog vol in ontwikkeling, maar deze is de eerste jaren gewoon nog niet rendabel in Nederland. Zou je nu al kopen, dan is de accu al aan vervanging toe zonder dat deze je al een cent opgeleverd heeft.

Beter wacht je dus, want er komen nog heel veel ontwikkelingen aan. Ik denk dat het zelfs mogelijk zal zijn dat we niet over gaan op echt accu's maar dat wel over enkele jaren switchen naar waterstof productie met de extra elektriciteit die we zelf maken met onze zonnepanelen. 

Ja, daar verlies je capaciteit mee, maar dat doe je met opslag in dure accu's met een beperkte levensduur ook.

De ontwikkeling gaat naar mijn idee zijn dat we veel meer met waterstof gaan doen. Als we die waterstof straks maar veilig kunnen opslaan en daarna weer gebruiken. (Eventueel in poedervorm)

Hoe dan ook, we hoeven nu nog geen besluit te nemen. Wacht maar zeker een jaar of vijf in Nederland. Pas dan moeten we kijken hoe het staat met de huisaccu en de technieken daar om heen.

 
 

Vastgoed beleggen (Tom Lassing)

29/12 7:58

Voor particuliere beleggers zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden... Meer manieren om in vastgoed te beleggen.

Zo zijn er vastgoed beleggingsfondsen van bijvoorbeeld banken. Nadeel is dat je geen zeggenschap hebt over waar ze in beleggen en er is een heftige beheerdersfee.

Er zijn beursgenoteerde vastgoedfondsen. Vaak hebben die een exposure naar de kantorenmarkt of winkelcentra. Als je dat zoek, dan is dit de beste weg.

Uiteraard kan je ook zelf rechtstreeks in vastgoed beleggen. Ik heb zelf die weg gekozen en heb in de VS nu 29 huurwoningen en ben druk bezig een appartementencomplex met 14 wooneenheden te renoveren/ontwikkelen. Dit is mijn site daarover.

Het nadeel is dat je dan ook alle nadelen van het eigenaarschap hebt. Je moet de huurders tevreden houden, maar ook maandelijks de huur zien te krijgen en er op toezien dat ze het huis niet slopen of er een wietplantage van maken.

Vaak is het slimmer te kijken naar crowdfunding in vastgoedprojecten. Zo heb ik mijn Amerikaanse vastgoedportefeuille ook gefinancierd

Je leent dan geld uit aan ondernemers die een vastgoedproject willen opzetten. Het nadeel is dat je geen eigenaar wordt. Het voordeel is, je hebt alle voordelen (rendement en zekerheden in de vorm van onderpanden) en je bepaalt zelf waar je in wilt beleggen. Je heb wel de rendementen, niet het gezeur van het eigendom.

Mijn oudste dochter is hier nu ook actief in (Naast Neo Finance)


Ik denk dat vastgoed (en consumenten leningen via Neo Finance) in een goed gespreide portefeuille thuishoren.

Voor de laatste projecten
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Jack Ma's val is een potentiële kans (Tom Lassing)

29/12 8:30

Eén van mijn stokpaardjes is dat de grootste bedrijven in de wereld veel te groot en machtig geworden zijn. Toen de VS in feite de enige economische grootmacht was, toen kon het land de grootste bedrijven dwingen zichzelf op te splitsen.

Nu China in feite net zo groot is als de VS is die kans kleiner. Als de VS als enige de grootste bedrijven zou dwingen zich op te splitsen zouden Chinese bedrijven als grootsten de wereld kunnen domineren.

Dat gaat de VS dus niet doen. China zit met hetzelfde dilemma. Beide landen hebben hun argumenten om de te invloedrijke bedrijven minder machtig te maken.

De Chinese politieke leiders hebben nu ongewenst commentaar gekregen van hun rijkste en meest invloedrijke zakelijke leiders. Dat pikken ze niet en als 'straf' willen ze nu Jack Ma dwingen om zijn bedrijven minder machtig te maken. Daarmee spelen ze Amerikaanse bedrijven in de kaart. Dat wil China ook niet.

Ik zie hier een uitgelezen kans.

Als China bewogen kan worden om hier een structurele politieke afspraak met de nieuwe Amerikaanse regering over te maken, dan kunnen in overleg tussen de twee economische grootmachten afspraken gemaakt worden over de maximale omvang die een bedrijf mag hebben. Juist nu is dus een goed moment om in overleg met de politieke leiders van China te treden. Hier hebben ze eindelijk een gezamenlijk belang.

 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 17.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd