Beursbox Nieuwsbrief De wedloop is begonnen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De wedloop is begonnen
Date: December 30th 2020
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 30 december 2020
 
 

AEX 629,14 Dow 30.313 USD 1,227 Btc 23.098 Goud 1,881.7

 
 

Bescherm uw online privacy

Verken het internet voortaan anoniem en bescherm ook uw privacy met ExpressVPN.
Verberg uw IP en maskeer uw online locatie. Daarbij is het ook veel veiliger internetten!

Kijk hier
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is interessant! Zilver is in 2020 technisch doorgebroken! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

30/12 7:00

  • Ik moet nog een bevestiging krijgen, maar er is mogelijk iemand die op 250 euro een weddenschap met me wil aangaan over wie er op 20 januari als president in de VS zal worden aangesteld. Nog altijd zijn er mensen die zo verstrikt zitten in de vermaak pers van rechts dat ze het idee hebben dat Trump gewonnen heeft.
  • Ant Group van Jack Ma overweegt om het bedrijf als een bank in te richten, zodat het 'slechts' aan bestaande bankvoorwaarden hoeft te voldoen en niet langer te maken heeft met willekeur vanuit de Chinese overheid.
  • Na bijna twee jaar heeft American Airlines als eerste besloten om weer met de Boeing 737Max te gaan vliegen. Nu maar hopen dat de problemen inderdaad boven water gekomen zijn. Heel het schandaal maakte vooral duidelijk dat de FAA en Boeing veel te veel met elkaar verweven waren geraakt. 
  • Ik heb een schenking van 100 euro mogen ontvangen! Dank u wel daarvoor! Het geld is overgemaakt naar Neo Finance.
  • Gisteren is er wederom een Neo Finance lening die volkomen verkeerd was gelopen volledig uitbetaald nadat de rechter in was geschakeld. Het aardige was dat ik deze lening bewust met korting in de Secundaire Markt had gekocht en nu 100% + achterstallige rente kreeg uitgekeerd. Ik zit normaal gesproken (en nu ook) slechts met maximaal 25 euro in een lening. Het gaat dus niet om een groot bedrag, maar het is dankzij de korting in de Secundaire Markt een leuke transactie geworden. Bij twee andere wanbetalers is vastgesteld dat er voldoende onderpand is om de leningen te kunnen voldoen. De deurwaarder gaat nu deze zaken oppakken. (Lees: de wanbetalers bezoeken en beslag leggen.)
  • John de Mol heeft zijn zaak tegen Facebook gewonnen in die zin dat Facebook hem afgekocht heeft. Hij was al schatrijk en is nu nog weer een beetje schatrijker. Facebook verdiende veel aan de leugenachtige advertenties met John de Mol in de hoofdrol. Een deel van die winst kan John de Mol nu bijschrijven. Iedereen gelukkig, behalve de consumenten die bedrogen werden. Die kunnen van John de Mol en Facebook gewoon de bomen in. Ook de oplichters zelf komen er mooi mee weg.
  • In Georgia hebben nu al meer dan 2 miljoen mensen hun stem via post uitgebracht op de senator verkiezingen. In totaal zijn er daar 7,2 miljoen stemgerechtigden. Bij de presidentsverkiezingen waren er 5,5 miljoen stemmen uitgebracht, of zoals Republikeinen zeggen, "veel meer dan het aantal bewoners van Georgia".

Uranium is nu hot
 
 
 

De wedloop is begonnen! (Jack Hoogland)

30/12 7:21

De vorige maand begonnen bull markt in uranium gaat volle kracht vooruit. En dit is nog maar het prille begin!

Vorige week vertelde ik u al dat tekorten de komende jaren zodanig zullen oplopen, dat beheerders van kerncentrales straks iedere prijs zullen betalen voor uranium.

We zien echter nu al de eerste tekenen van een heuse uraniumwedloop. Want terwijl de VS een strategische uraniumvoorraad aan het opbouwen is, kondigde het massaal in kerncentrales investerende China een belangrijke overname aan.

China stelde daarmee jaarlijkse levering van 3,6 miljoen pond uranium veilig. Zie onderstaande tweet.

Leuk voor China, dat verder vooruitkijkt en sneller handelt dan veel andere landen. Minder leuk voor andere landen.

Want het logische gevolg is dat de tekorten voor andere landen met kerncentrales de komende jaren zelfs nóg groter worden.

Er moeten dringend uraniummijnen worden gebouwd. Maar ten eerste is de uraniumprijs nog veel te laag om zo'n enorme investering te kunnen verantwoorden.

En ten tweede geeft het Internationaal Atoomagentschap aan dat het bouwen van een uraniummijn 10-15 jaar duurt.

De uraniumwedloop lijkt nu al te zijn begonnen. Profiteer daarvan!

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Duurzame energie (Tom Lassing)

30/12 7:42

Waarom is het aandeel van duurzame energie nog altijd slechts enkele procenten van het totaal?

Is het eigenlijk wel mogelijk om 100% duurzaam te worden?

Ik zag afgelopen weekend een mooi gemaakt filmpje van Mark Mills. Hij is Senior fellow van het Manhatten Institute. Dat Institute is een ultra conservatief lobby bedrijf / denk tank in de VS.

Hun doel is om het ultra conservatieve denkgoed uit te dragen. In dat ultra conservatieve denken hoort een bijna heiligverklaring van grijze energie. Het is dan ook geen verrassing dat Mark er van alles aan wil doen om duurzame energie de grond in te boren.

In dat filmpje doet hij dat dan ook en helaas met vreselijk slechte argumenten.

Het grappige is dat hij daarmee...

Lees verder
 
 
 

40% woont alleen (Tom Lassing)

30/12 7:55

Anders gezegd, van de huishoudens in Nederland is 40% een één persoonshuishouden.

Daar is op zich niets mis mee. Waar het echter wel mis gaat, is dat we nu gezinswoningen bouwen, terwijl heel veel mensen nu alleen wonen in het huis waar ze vroeger met heel het gezin in woonden.

We bouwen nu dus woningen die er in feite al zijn.

Waar we meer winst kunnen halen, is in het bouwen van woningen voor ouderen. Woningen die heel interessant voor ze zijn en waarbij hun toenemende hulpbehoevendheid makkelijk kan worden opgevangen. Woningen met een gezamenlijke tuin waarin ze goed kunnen vertoeven, maar niet de zorg voor het totale onderhoud hebben.

Als we ons daar nu eens op richten?

Als we nu eens bedenken wat voor soort woningen dát zouden moeten worden?

Zou dat dan niet veel efficiënter zijn dan er weer een wijk vol met eengezinswoningen bij bouwen?

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Het verschil tussen Neo Finance en Fast Invest (Tom Lassing)

30/12 8:12

Twee bedrijven actief in een zelfde soort markt, maar ieder met een eigen aanpak. Daar waar Neo Finance een prima jaar had waarbij ze (helaas) in staat bleek de affiliate vergoedingen fors te verlagen tot een bijna belachelijk laag niveau, daar moest Fast Invest vechten voor haar leven.

Bij Neo Finance liep alles qua verstrekkingen en (niet)betalingen van leningen gewoon door. Eigenlijk vrijwel zonder hindernissen.

Fast Invest, dat werkt met een model dat een extra risico laag kent (ze nemen de leningen over van tussenpersonen die zelf natuurlijk ook in de problemen kunnen komen), zag dat ook gebeuren. Als zo'n tussenpersoon wegvalt, dan is die hele portefeuille in gevaar. Garanties vallen weg en er ontstaat enige paniek en zeker de nodige onrust.

Fast Invest is zeker dubbel zo groot als Neo Finance, maar dat kwam door haar veel betere marketing. Hun site ziet er gelikter uit. Hun omvang is er pertinent niet omdat hun product beter was of is.

Dat bleek in 2020.

Een voordeel van Fast Invest is dat het platform in meerdere landen en in meerdere valuta actief is. Die extra keuzes komen echter met extra risico's. En meer risico kan inhouden dat je geld kan verliezen, terwijl het hier niet gepaard ging met meer winstkansen. Neo Finance kent namelijk een hoger rendement. 

Dát hogere risico en dus meer verlieskansen is wat veel Fast Invest klanten zich nu ook realiseren.

Er gingen onverwacht veel tussenpersonen failliet bij Fast Invest.

Dat terwijl de leningverliezen bij Neo Finance zich voornamelijk in de C leningen concentreerden. Dat was een risico waar je als investeerder bewust dan voor koos. De A en B leningen deden het in 2020 niet slechter. Wel is overal de rente gedaald. Dat geldt voor alle platforms.

Ik raad Neo Finance aan
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd