Beursbox Nieuwsbrief Wat 2020 ons leerde

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wat 2020 ons leerde
Date: December 31st 2020
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 31 december 2020
 
 

AEX 628,06 Dow 30.318 USD 1,229 Btc 23.720 Goud 1,888.9

 
 

Laat spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder

Open hier een gratis account
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

31/12 7:00

 • De beurs gaat vandaag om 14:00 uur dicht.

 • Gisteren kreeg ik een gift van 25 euro overgemaakt. Mijn dank is groot! Het geld is naar Neo Finance overgemaakt en zal dienen om mijn pensioen te creëren.

 • Nieuwe koersrecords voor bitcoin. Lees verderop in de Nieuwsbrief het artikel over de Crypto Nieuwsbrief!

 • De huizenbouw in de VS krijgt nu toch wel klappen vanwege de Corona crisis. Voor de derde maand op rij is het aantal op te leveren/verkopen nieuwe woningen lager.

 • De woningmarkt in Detroit kent een eigen dynamiek die heel anders is dan die van de rest van de VS. Daarover volgende week meer.

 • Het lijkt er op dat de overheid in Nederland zich opmaakt voor een verlening van de lock down naar midden februari...

 • Ook de Britten zijn akkoord met het tijdelijk Brexit akkoord. Zoals zo vaak met een moeilijk bereikt akkoord is eigenlijk niemand tevreden. Het is dan wel een akkoord, maar het is geen gelopen race.

 • De EU en China hebben na zeven jaar onderhandelen een nieuw handelsakkoord gesloten. De bedoeling is dat elkaars markten beter bereikbaar worden. Het akkoord is al achterhaald voor het getekend was. Dat is omdat China die toegang tot de Europese markt al lang heeft en het de vraag is of ze zich wel gaan houden aan het andere deel. De EU had weinig in de melk te brokkelen. Het akkoord gaat mogelijk pas in 2022 in. Het is dan wel een akkoord, maar ook hier geldt dat men nog lang niet klaar is. Men wilde blijkbaar 2020 nog een beetje positief afsluiten.

 • De fysieke AH koopzegels zijn na vandaag niet meer te krijgen. Je moet vanaf nu digitaal sparen. Dat is oninteressanter voor AH, omdat dan minder zegels verloren zullen gaan. Het was een enorme cash cow voor AH. De klant die wel inleverde kreeg 6% rendement. Heel wat huisvrouwen wisten op die manier de pot iets te vullen.

 • Spreiden is belangrijk. Kijk deze video.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Crypto Nieuwsbrief (Tom Lassing)

31/12 7:17

Na ons succes met het Crypto rapport hebben we vanuit de Crypto Belegger besloten ons nu helemaal te richten op de maandelijkse crypto nieuwsbrief.

Deze nieuwsbrief geven we al meer dan een jaar uit. Een jaar geleden was de crypto markt zo dood als een pier en onze fantastische verhalen werden misschien op dat moment niet helemaal serieus genomen. 

Eind 2020 is de cryptomarkt weer hot en blijkt achteraf dat we totaal niet overdreven hebben.

Er was eigenlijk maar één domper te melden en dat was dat NA een 100% succes in Ripple deze munt vorige week ineens een enorme tegenslag te verwerken kreeg omdat de Amerikaanse overheid deze munt als een security gaat zien.

Dat is een tegenvaller omdat het initiatief bedoeld was als munt. Het houdt vooral in dat de uitgevende instantie nog een enorme belastingafdracht moet doen en mogelijk vervolgd kan worden voor security fraude.

Voor de rest zijn de crypto's nu weer hot en met onze nieuwsbrief gaan we ook een uitleg schrijven van hoe u kunt beginnen met crypto's.

Kijk hier
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

De rijkste 1% wordt nog altijd rijker (Tom Lassing)

31/12 7:32

Deze eeuw is nu 20 jaren oud en ieder van die 20 jaren was het zo dat de rijkste 1% haar voorsprong op de overige 99% van de mensen heeft vergroot.

Die rijkste 1% heeft nu ongeveer 50% van alle bezittingen in de wereld in haar bezit.

Twintig jaar lang (en langer) is deze trend al gaande en nog altijd is er geen einde aan te ontdekken.

We dragen die multi miljardairs op handen. Ze worden graag bij TV shows uitgenodigd, we leggen graag de rode loper voor ze uit. Het zijn enorme helden in de maatschappij.

We zien hun succes als iets positiefs, terwijl het voor de mensheid pertinent niet positief is.

Als we de rijkdom van de rijkste 1% zouden halveren, dan zouden ze nog altijd veel te rijk zijn, maar dan zouden we armoede en honger de wereld uit kunnen helpen...

Echter zou binnen twintig jaar de situatie weer zijn zoals ze nu is.

De rijken blijven immers structureel rijker worden in de maatschappij zoals we die nu kennen.

Het antwoord is duidelijk.

Er is iets mis in onze huidige maatschappij.

We lijken echter niet bereid dat te willen veranderen. 

Dan houdt het op.

We moeten de basis van onze maatschappij veranderen. Er moet een enorm hoge belasting komen op het miljardairschap. Die belasting moet zo hoog zijn, dat het onmogelijk wordt om miljardair te blijven. Je kan het wel worden, maar je kan het niet blijven. Het geld dat we met die belasting weghalen bij de miljardairs moet op een structureel opbouwende wijze bij de armste 50% terecht gaan komen. Iedereen een menswaardig bestaan. Een bestaan met een zin en eerbied de ieder mens in feite zou moeten verdienen.

 
 

Biden is niet de oplossing (Tom Lassing)

31/12 7:59

Over een paar weken heeft het machtigste land in de wereld een nieuwe leider. Een leider die als boodschap heeft dat hij terug naar vier jaar geleden wil.

Dat is een angstwekkende boodschap, want vier jaar geleden koos de VS voor de populist Trump die in feite GEEN boodschap had.

Ga je dus beleidsmatig terug naar 2016, dan ga je terug naar een Amerika dat met een reden koos voor populisme.


De Democratische partij heeft nu vier jaar de tijd om een nieuw leiderschap op te bouwen. Biden, Polosi en Schumer moeten binnen die vier jaar allemaal vervangen worden.

De Democraten moeten niet terug willen naar een tijd in het verleden. Ze moeten willen naar een nieuwe toekomst. Een toekomst die alleen maar vanuit hun politieke stroming kan komen, want Republikeinen zijn conservatief en zullen dus zeker niet willen veranderen.

Alleen de Democraten kunnen dus in staat zijn een nieuw Amerika neer te zetten. Maar dan wel onder nieuw management.

Biden werd er neergezet om Trump te vervangen. Biden is er geplaatst als president die hooguit één termijn uit gaat zitten.

Ik hoop van harte dat ze doelbewust ook die ene termijn onder druk gaan zetten. Biden hoeft dan niet eerder weg, maar hij moet dan wel gedwongen worden tot een nieuwe politieke route.

Een route die de rijkdom beter gaat verdelen. Een route die de rechtspraak in de VS minder racistisch maakt. Een route die heel de VS laat zien dat "meer geld verdienen" niet het hoogste goed in het leven kan zijn.

De Amerikaanse droom is een nachtmerrie omdat het alleen maar om geld verdienen gaat. De werknemers in de VS zouden net als in Europa meer rechten moeten krijgen. Meer vakantiedagen, een betere medische verzekering en een gegarandeerd pensioen.

De VS moet nu eindelijk werk maken van infrastructurele aanpassingen. Die noodzakelijke aanpassingen zijn de afgelopen vier jaar volkomen stil komen te liggen. Waterleidingen, snel internet, spoorwegen, viaducten en bruggen, wegen... Het is allemaal oud en slecht onderhouden. Men leeft in de VS extreem in het "nu". Dat wreekt zich.

Er moet een creatief nieuw politiek sociaal beleid komen. De Green New Deal is een poging, maar is waarschijnlijk te veel op het milieu gericht. Ik denk dat een nieuw beleid meer kans van slagen heeft als het primair op mensen gericht is. Secundair is het milieu ook belangrijk, maar het welzijn van de mensen zelf is iets waar ze meer mee hebben dan met een nieuw nationaal park of de door hen gebruikte elektriciteit die duurzaam is opgewekt. Dat zegt ze allemaal veel te weinig.

De Green New Deal is echter wel de enige oplossing die nu voorligt. Geen enkele andere stroming heeft nu een plan klaar liggen. Ook dat is de realiteit van de Democraten onder Biden.

Biden heeft geen oplossingen. Biden is in de kern slechts de vervanger van Trump. Hij is er gekomen omdat de Democraten het idee hadden dat alleen hij in staat zou zijn Trump te verslaan.

Ik hoop van harte dat de inwoners van de VS snel inzien dat er meer nodig is dan de ene bejaarde vervangen door de andere.

 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Wat 2020 ons leerde (Tom Lassing)

31/12 8:28

Het jaar 2020 zal niet de boeken in gaan als een gelukkig jaar.

Annus horribilis is waarschijnlijk de beste omschrijving van 2020.

Maar kunnen we ook wat leren van dit vreselijke jaar?

Ik denk het wel.


Als er één ding duidelijk is geworden, dan is het dat gezondheid belangrijk is. Vrijwel alle dodelijke slachtoffers van Covid-19 hadden een verzwakte gezondheid. In veel gevallen was daar achteraf gezien best wat aan te doen geweest. Gezond leven stond bij veel mensen niet boven aan het te doen lijstje. Te veel stress in je werk is ook een vorm van ongezond leven. Een evenwicht vinden tussen druk zijn en te druk zijn is belangrijk gebleken. Ook is het verstandig op je gewicht te letten.

Dus investeren in je gezondheid heeft aantoonbaar nut. Kijk hier en dan met name naar Intra.


Het andere wat we hebben kunnen leren, is dat je rekening moet houden met een zwarte zwaan. Vooral bar- en restauranthouders weten dat nu. Ook winkeliers, schoonheidssalons, cateraars, artiesten, hotels etc. zijn zich dat nu goed bewust.

Je zaak kan zo maar van overheidswege gesloten worden en je kan daar niets tegen doen.


Je moet dus een back up plan hebben of creëren.


Deels kan dat door te reserveren en vanuit die reserves een tweede inkomen opbouwen. Je kan het ook door te diversifiëren. Zorg dat je niet alleen financieel afhankelijk bent van binnenlopende klanten.


Ik zie nu heel veel grote bedrijven hun cash reserves ook in crypto's aanhouden. De enorme stijging van bitcoin is hierdoor te verklaren. Al meer dan een jaar geef ik met een partner een crypto nieuwsbrief uit. Kan dus ook interessant zijn om daar eens naar te kijken.

Goud en zilver zijn ook interessant, want euro en dollar worden door de enorme hulpprogramma's steeds verder verwaterd.

Dan is er ook nu de nét begonnen uranium bull markt. Bijzonder interessant om daar naar te kijken!


Hoe dan ook... OOK als je een veilige baan hebt, moet je je back up creëren. Laat 2020 je dat geleerd hebben en wordt niet, zoals zoveel anderen in 2020 in 2021, figuurlijk met de broek op de enkels verrast door een zwarte zwaan.

Heb je ook al een Neo Finance account?
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd