Beursbox Nieuwsbrief Eerste vijf handelsdagen methode

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Eerste vijf handelsdagen methode
Date: January 4th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 4 januari 2021
 
 

AEX 624,61 Dow 30.508 USD 1,225 Btc 26.981 Goud 1,922.6

 
 

De goedkoopste broker

Mij werd gevraagd wat de goedkoopste veiligste en meest uitgebreide broker te wereld is...

Dan is er eigenlijk maar één. Klik hier

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/01 7:00

  • Ik wens u een prachtig en vooral gezond 2021 toe. Ik weet niet hoe het bij u was, maar voor mij waren de afgelopen dagen een heerlijke vakantie... thuis.

  • Als u als belegger 'zoekt' naar structuur, naar een weg om vanuit een systeem de te kopen posities aangereikt te krijgen, dan raad ik u van harte aan om hier te kijken. Het is een beproeft systeem dat een prachtig resultaat wist neer te zetten.

  • Mijn dank is groot naar de twee lezers die 25 en 50 euro sponsorden! Beursbox is gratis, maar ik waardeer sponsoring enorm. Het ontvangen geld gebruik ik voor de opbouw van mijn privé pensioen. Als ondernemer heb ik dat te lang laten liggen en nu werk ik keihard aan het inhalen daarvan.

  • Deze week gaat de telling van de kiesmannen toch een spektakel worden. Is er dan toch sprake van fraude? Neen, pertinent niet. Het gaat hier om de erfenis van Trump. Namelijk 70 miljoen Amerikanen die voor hem stemden en nu voor een andere favoriet moeten gaan kiezen als Trump straks buiten beeld is. De meest scrupuleuze Republikeinse politici willen graaien in die bak kiezers. Ze weten, hoe gekker, hoe beter. Daar stemmen mensen op. Ze gaan dus nu een show voor die mensen geven.

  • Er is een telefoongesprek van Trump opgedoken waarin hij een hoge Republikeinse functionaris aanspoort om de verkiezingen in Georgia voor hem te fixen. Iedere andere president zou er voor afgezet worden, maar de Republikeinen willen de 70 miljoen Trump stemmers niet verliezen.

  • De Nederlandse woningmarkt zit nog altijd in de lift. De groei gaat minder snel, maar dat is gezien de enorme stijging die we al gezien hebben ook wel te verwachten.

  • Voor het eerst werden er in Nederland meer dan twee miljoen tweedehands auto's verkocht in een jaar tijd. Een deel van de reden kan zijn dat men nu minder graag kiest voor openbaar vervoer. Verder is er meer individueel vervoer nodig nu veel mensen thuis werken.

  • Bitcoin wist dit weekend een nieuwe top rond de 34.500 dollar te maken. Kijk eens naar de maandelijkse crypto nieuwsbrief!

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Dit is verbluffend! (Jack Hoogland)

04/01 7:21

Donderdag stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen-abonnees. We ontdekten deze maand drie aandelen waarmee je 2021 zéér goed gaat beginnen!

Waaronder een goudaandeel van een bedrijf dat actief is in één van de rijkste, maar tot kort geleden minst ontgonnen gebieden ter wereld. 

Heeft een grondgebied van maar liefst 150 km² in bezit en is daar eerder dit jaar begonnen met een groot exploratieproject. De resultaten over de afgelopen maanden zijn ronduit verbluffend!

Het bedrijf ontdekte goudaders met dichtheden tot meer dan 90 gram per ton aarde. Dat terwijl 8 gr/ton al wordt beschouwd als een zéér hoge dichtheid. 

Dit grote, unieke project heeft alles in zich om uit te groeien tot één van de rijkste, meest winstgevende goudmijnen ooit.

Niet verwonderlijk dat de allerbeste goudbeleggers over elkaar heen lijken te buitelen om hier hun geld in te mogen steken.

Vier topbeleggers hebben samen met de directie maar liefst 73% van de aandelen in bezit! Beter gezelschap kan je je als belegger niet wensen.

Dit aandeel heeft onbeschrijfelijk hoog koerspotentieel.

Bestel snel het splinternieuwe "Super Rendement Rapport"!

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Eerste 5 handelsdagen methode (Tom Lassing)

04/01 7:40

Ook in 2020 is de methode perfect uitgekomen.

Deze simpele methode heeft het 1993 heel goed gedaan. Eigenlijk zat de methode er slechts enkele jaren helemaal naast. Niet gek voor een trackrecord dat 27 jaar terug gaat.

De jaren dat de methode niet uitkwam: 1994, 1998, 2007 (door ABNAMRO dat funest voor de index stand bleek te zijn), 2012, 2015 (dankzij een rally laat in december) en 2016.

Later vanochtend weten we op welke stand de AEX index het beursjaar 2021 begonnen is. Vrijdagavond weten we de eindstand van de eerste vijf handelsdagen.

Lees verder
 
 
 

Het echtpaar Sprecher-Loeffler (Tom Lassing)

04/01 7:55

Dit echtpaar is opmerkelijker dan u misschien zou denken. U kent haar al wel. Ze is een senator uit Georgia en haar zetel staat op het spel.

Haar man is voor beleggers interessant. Hij heeft namelijk ICE opgericht. Dat bedrijf overziet nu de beurshandel op de NYSE in de VS en overziet Libor. Het bedrijf is nu zo'n 63 miljard dollar waard en hij heeft minstens 1% van de aandelen nog in bezit. Volgens de berekeningen zijn ze samen eind 2020 miljardair geworden.

Waarom zijn ze samen zo interesant?

Begin 2020 werd ze als Senator ingelicht over welke impact Corona kon hebben. Ze had dus insider informatie voor deze naar het publiek gebracht werd.

Wat deed ze met die info?

Nu, ze deed in ieder geval niets voor de inwoners van Georgia, maar ze ging er wel direct mee naar haar man. Ze namen snel posities in en uiteindelijk heeft hun handel met voorkennis ze tenminste 25 miljoen dollar opgeleverd.

Je zou denken dat het een enorm schandaal zou worden, maar Trump was aan het roer en vanuit de overheid was er weinig interesse in deze zaak. Het zou je als ambtenaar je baan maar kosten als je vrienden van de president gaat aanpakken. Zeker als die president Trump heet.

De vraag is natuurlijk wel waarom deze handel in voorkennis ongestraft blijft. Wat voor rechtsstaat ben je als je dit zo maar laat gebeuren?

De inwoners van Georgia kunnen nu op 6 januari besluiten of ze deze inhalige vrouw nog altijd als hun vertegenwoordiger willen hebben.

Het punt is... Ze is veel bekender dan haar tegenstander. Heel veel Amerikanen kijken puur na hoe bekend iemand is. Daar win je verkiezingen mee. Ze heeft ook heel wat meer miljoenen dan de Democratische sloeber die haar nu moet proberen te verslaan. Naast haar eigen geld heeft ze immers ook het geld van de enorm rijke vrienden van het stel.

Ze zijn niet wars van de wet overtreden en dan is het interessant voor grote bedrijven om ze een enkele tienduizenden dollars te geven, om dan later een miljoen in belastingvrijstellingen zeker te stellen. Schaamteloos werkte dat zo onder Trump en de vraag is of het nu zo door mag gaan.

Meer info
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Verbeter uw Online Veiligheid

Verberg waar u zich bevindt en surf anoniem. Wanneer u met één van de ExpressVPN servers in 94 landen over de hele wereld verbindt, dan zijn uw IP adres en locatie verborgen. Voorkom dat bedrijven hun prijzen verhogen op basis van uw fysieke locatie en maskeer uw echte IP adres door te torrenten met een VPN.

Kijk hier
 
 
 

Tijd voor nieuwe politieke leiders (Tom Lassing)

04/01 8:12

In Nederland en Duitsland is de tijd van Rutte en Merkel ten einde aan het lopen. In de VS is duidelijk dat Trump zijn laatste maand in is gegaan, maar een belangrijke wisseling van de wacht moet er nu in de VS vooral komen bij de democraten.

Pelosi en Schumer moeten snel het veld ruimen en ruim baan geven aan frisse jonge politici die niet de erfenis van veertig plus jaar een politiek gekonkel meedragen.

Ik heb het al vaak gezegd, de Republikeinen zijn een ramp, maar de Democraten OOK!

Vier jaar geleden werd Hillary gekozen omdat ze schaamteloos Bernie er uit hadden gewerkt.

Biden werd het deze keer en niet omdat hij de beste kandidaat was, maar omdat hij het beste compromis was voor degenen die de macht hebben binnen de Democratische partij.

Het wordt tijd dat de Democratische partij iets anders wordt dan de light versie van de Republikeinen.

Ze moeten lef gaan tonen en echt het volk weer mee gaan trekken nu de laatste dertig jaar de rijken steeds rijker werden en steeds meer mensen richting de armoede grens en er over opschoven. Dat moet eindelijk anders gaan worden.

De onvrede in met name de VS is volkomen terecht. Trump was het antwoord niet, maar Biden is het ook niet!

Het echte antwoord moet nog komen middels een echt sociaal beleid dat grote groepen weer mee laat doen in de samenleving.

Daarvoor zullen er zaken moeten veranderen. De Amazons, Walmarts en Googles moeten gesplitst worden en er moet overal in de VS weer een krachtige middenklasse gaan komen.

Zonder dat is ieder beleid om de VS de grootste te laten blijven gedoemd te mislukken.

In zekere zin geldt dat ook voor Europa. Ook wij moeten veel meer mensen weer actief in de samenleving mee laten doen. Al die Corona shit helpt daar pertinent niet mee.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd