Beursbox Nieuwsbrief Investering in video

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Investering in video
Date: January 6th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 6 januari 2021
 
 

AEX 633,62 Dow 30.283 USD 1,231 Btc 28.464 Goud 1,943.2

 
 

Bescherm uw online privacy

Verken het internet voortaan anoniem en bescherm ook uw privacy met ExpressVPN.
Verberg uw IP en maskeer uw online locatie. Daarbij is het ook veel veiliger internetten!

Kijk hier
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is interessant! Zilver is in 2020 technisch doorgebroken! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/01 7:00

  • De Senaatzetels van Georgia gaan vrijwel zeker naar de Democraten en daarmee gaan die de meerderheid in de Senaat krijgen. Ook de voorzitter van de Senaat zal hierdoor een Democraat worden. Biden heeft dan zijn handen vrij om alles wat Trump verkeerd gedaan heeft terug te draaien. 
  • Vandaag gaat in de VS de show rondom de bevestiging van Biden als volgende president plaatsvinden. Een show waarin de Republikeinen de Trump kiezers willen tonen wie het verst wil gaan voor Trump. Ze willen heel graag de kiezersbasis van Trump voor zich winnen. Daar is heel de show voor. Puur gelet op de wet kan Pence niets. HEt enige bezwaar dat nog gemaakt kan worden is tegen de kiesmannen, niet tegen de uitslag.
  • De IPO van EV batterij startup QuantumScape is geen succes geworden. Het aandeel kwam recent naar de beurs en gisteren ging de koers 41% omlaag. Beleggers schrokken van een formulier dat het bedrijf bij de beursautoriteiten inleverde. Beleggers interpreteerden dat formulier als een wens van het bedrijf om meer aandelen in de markt te gooien. De CEO probeerde gisteren tevergeefs het vertrouwen van beleggers terug te winnen.
  • Volgens de oprichter van het bedrijf GMO is de aandelenbeurs nu in zijn ogen één grote luchtbel.
  • Gisteren heb ik een video gemaakt over Jaguar Health... Kijk hier
  • De video over mijn 30e huis in de VS staat hier
  • Amazon gaat haar vrachtvervoer steeds meer zelf uitvoeren en heeft nu spotgoedkoop elf vliegtuigen gekocht van luchtvaartmaatschappijen die nu zwaar in de financiële problemen zitten.
  • Philips gaat mogelijk haar huishoudelijke apparaten divisie aan Chinese partijen verkopen. Het gaat volgens Bloomberg onder meer om Senseo en Airfryer.

Uranium is nu hot
 
 
 

Waarom je deze niet mag missen (Jack Hoogland)

06/01 7:21

Vrijdag vertelde ik u al dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" een fantastisch goudaandeel ontdekten.

Van een bedrijf dat een grondgebied van maar liefst 150 km² in bezit heeft, waar ongelofelijk veel goud zit.

Het bedrijf ontdekte goudaders met dichtheden tot zelfs 93 gram per ton aarde. Dat terwijl 8 gr/ton al wordt beschouwd als een zéér hoge dichtheid.

Die hoge dichtheid betekent dat:

    in veel sneller tempo (dus met lagere investeringen) veel grotere hoeveelheden goud worden ontdekt

    én

    toekomstige productiekosten zéér laag, dus toekomstige winsten zéér hoog zijn.

Hierdoor stijgt de marktwaarde van dit bedrijf bij iedere ontdekte ounce goud véél sneller dan bij het gemiddelde goudaandeel. Waardoor de koers van dit aandeel ook véél sneller stijgt.

Dit grote, unieke project heeft alles in zich om uit te groeien tot één van de rijkste, meest winstgevende goudmijnen ooit.

Niet verwonderlijk dat de allerbeste goudbeleggers over elkaar heen lijken te buitelen om hier hun geld in te steken. Vier topbeleggers hebben samen met de directie maar liefst 73% van de aandelen in bezit! 

Dit aandeel heeft onbeschrijfelijk hoog koerspotentieel!

Bestel snel het splinternieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

5% minder belasting over Neo Finance rente betalen (Tom Lassing)

06/01 7:42

In Litouwen wordt er 15% belasting op de door u ontvangen rente ingehouden.

U kan vooraf, liefst in januari, een DAS-1 formulier met woonplaatsverklaring naar Neo Finance uploaden waarmee dat belastingpercentage teruggebracht kan worden naar 10%.

Ik heb dat hier beschreven

Lees eerst heel het artikel, want er is een officiële weg en er is een snelle weg.


Hieronder ook de uitleg:


Het resterende ingehouden bedrag kan ook (deels) worden teruggevorderd. Die procedure volgt later. Het gaat dan om waarschijnlijk een bedrag van maximaal 75 euro dat nog terug te krijgen is.

Ik ben nog aan het nagaan hoe dat precies moet.

Hoe dan ook moet je dan wel het officiële fiscale overzicht over 2020 hebben.


Bij het invullen van DAS 1 heb je...

Lees verder
 
 
 

Investering in video (Tom Lassing)

06/01 7:55

Het opnemen van video's is één van de zaken die ik mezelf in 2020 aangeleerd en opgelegd heb.

Het aardige is dat je heel goed kan zien hoe ik in enkele maanden tijd van absoluut amateur toch al ben gegroeid naar professioneel amateur.

Ik begon op een 10 jaar oude webcam. Ik gebruikte daarbij de ingebouwde microfoon.

Heel bewust die keuze, want waarom in iets investeren dat mogelijk kansloos is? 

Het was echter niet kansloos en al snel kwam er een echte microfoon. 80 euro is te overzien...

En er kwam ook een groen scherm... die 60 euro was ook te overzien.

Maar die webcam, dan kon eigenlijk niet meer. Dus kwam er een betere webcam. De bedragen liepen op... het was een investering van 250 euro.

Maar... de verlichting... Dus ook twee paraplu daglicht lampen... Wederom 70 euro.

Tsja, het video maken beviel nog altijd. Die professionele Sony pocket camera moest er komen. De camera los kwam uit op 800 euro... Maar daar moest ook weer een microfoon bij, een standaard, vijf batterijen, een oplader, een tas, een hoes, een cradle, een dead cat, een lamp, een voet, ...   In het kort... Die video's maken heeft ondertussen me al meer dan tweeduizend euro aan investeringen gekost. Ook werd ondertussen al ter waarde van 250 euro ex BTW een video editing cursus gevolgd.

Zo snel gaat dat allemaal. Ondertussen ziet mijn werkplek er al heel anders uit. Ik overweeg nu zelfs om een echte studio in te richten. Ik heb er de ruimte voor. Het vergt echter wel nog weer een investering in een extra (zware) computer, de inrichting van die studio, extra computerschermen... tsja... Daar ga ik nog even rustig over nadenken. Het idee van écht een studio bevalt me echter wel. Dan kan ik weer gewoon achter mijn computer werken, want nu moet ik me tussen mijn computer, de paraplulampen en mijn groene scherm worstelen.

Ik investeerde pas toen ik wist dat ik het video maken leuk vond. Het is anders wel heel veel zonde geld...

Hoe ver dit nog doorgaat... wie zal het zeggen.

Naar mijn video kanaal
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Wat de toeslagen affaire ons heeft getoond (Lodewijk Hof)

06/01 8:12

De toeslagen affaire is schokkend. Het is het bewijs wat er gebeurd als de overheid iets heeft besloten. Onterecht mensen als fraudeur aanmerken, ontlastend bewijsmateriaal achterhouden. Allemaal geen probleem. Tot aan de zelfmoord van mensen toe. De gevolgen van de belastingdienst en alle onderdelen van de overheid die samenspannen.

Voor mij is het geen nieuw nieuws. De overheid is niet zo betrouwbaar als ze zichzelf doet voorkomen. Als je tegen de overheid in gaat, krijg je alle overheid divisies om te verslaan. De overheid heeft diepere zakken. Daarom doet vrijwel niemand het. Helaas is de toeslagen affaire niet in een op zichzelf staand iets. Men weet dat ze fout zitten, geven niet toe en gaan er met gestrekt been in. Dat is de overheid.

In een nieuwsbrief die ik lees stond een mooie quote: “Samen krijgen we de overheid onder controle” en dat is iets waar ik voor ga. Lijkt me perfect om te doen. Hier gaat een gedragscode niets aan doen. Ik zie het ook niet gebeuren dat ambtenaren hoofdelijk verantwoordelijk gehouden gaan worden. Dat zou wel een hele grote stap zijn en een heel zinnige stap, maar ik zie het niet gebeuren.

Nou maakt macht corrupt. Daarom moet een parlement de regering controleren. Iets wat heel weinig parlementariërs doen. Hoogste tijd voor verandering. Maar dat is niet zo makkelijk. Het is vrij moeilijk om als nieuwe politieke partij een zetel te veroveren. Dan praat ik niet over de campagne. Dan praat ik over bureaucratische issues. Barrières die de overheid heeft opgelegd, niet de kiezer.

Een van deze barrières zijn de zogenaamde HYPERLNK www.stemlp.nl/osv ondersteuning verklaringen. Nederland is opgedeeld in kies districten. Per district moeten 30 mensen zeggen dat ze het goed vinden dat een nieuwe politieke partij deel neemt aan de verkiezingen. Die verklaringen zijn openbaar. Maar noodzakelijk voor iedere partij die niet in het parlement zit en deel wilt nemen. Beschermen van de macht noemen we dit.

Nou wil ik u iets vragen. Denkt u dat het tijd wordt om, naast CDA kamerlid Pieter Omtzigt, meer mensen met integriteit in de Tweede Kamer te krijgen? Dat we ondernemers en beleggers verder helpen. Door meer mogelijkheden om gelukkig te zijn te krijgen?  

Mag ik u daarom vragen, net als ik en veel mensen om mij heen, ook een ondersteuningsverklaring voor de HYPERLINK www.stemlp.nl/osv Libertaire Partij te geven? U hoeft het niet eens te zijn. Het is een bureaucratische stap om de macht  te behouden waar die is. Dat moet doorbroken worden. Dat is iets wat de toeslagen affaire heeft aangetoond.

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd