Beursbox Nieuwsbrief Couppoging in de VS

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Couppoging in de VS
Date: January 7th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 7 januari 2021
 
 

AEX 639,16 Dow 30.927 USD 1,232 Btc 30.303 Goud 1,924.5

 
 

Laat spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder

Open hier een gratis account
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/01 7:00

 • Wie twijfel zaait, zal chaos oogsten.
  Wat er gisteren in de VS gebeurde, is een dieptepunt voor de Amerikaanse samenleving. Het was een couppoging en nog altijd zijn er Republikeinse volksvertegenwoordigers die dit gevaarlijke spel door willen spelen.
  Voor de Trump aanhangers: Hoe had u gereageerd als de demonstranten zwarte BLM mensen waren geweest? Hoeveel had u er dan willen laten afknallen? Hoe onacceptabel was het dan allemaal geweest?


 • We mogen hopen dat de beurzen in de wereld de chaos in Washington gaan negeren. Doen ze dat niet, dan is het mogelijk een fantastisch koopmoment zodra een correctie een feit is.

 • Ik kreeg deze week een 100 euro sponsoring binnen. Heel erg bedankt daar voor! Beursbox is al sinds april 2001 gratis, maar sponsoring is van harte welkom! Het geld gaat naar mijn pensioenaccount dat ik bij Neo Finance aan het opbouwen ben.
  Als ondernemer heb ik veel te lang mijn pensioenopbouw genegeerd. Ik ben nu 55. Het wordt tijd er heel serieus over te worden.

 •  In de VS zal de tickercode voor Fiat Chrysler per 19 januari veranderen van FCAU naar STLA.

 • Nooit eerder werden er in Nederland in een jaar zo veel hypotheken aangevraagd. 2020 was een record jaar. Verhoudingsgewijs veel hypotheken waren voor verbouwingen.

 • De Chinese telecombedrijven worden nu weer WEL van de Amerikaanse beurs gehaald. De regering Trump wil dat nog in haar laatste dagen doorvoeren.

 • Ik kreeg gisteren wat feedback over mijn heel vroege (maar volkomen terechte) mededeling dat de Democratische kandidaten in Georgia gewonnen hadden. Hoe kon ik dat weten? Nu, heel simpel. De voorsprong van de Republikeinse kandidaten was te klein om de grote Democratische bolwerken in die staat nog voor te kunnen blijven. De grote steden in die staat stemmen overwegend Democratisch. Die steden EN de poststemmen moesten nog komen. Het was me dus al duidelijk hoe de uitslag ging worden.

 • Spreiden is belangrijk. Kijk deze video.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Crypto Nieuwsbrief (Tom Lassing)

31/12 7:17

Na ons dubbele succes met het 50% Crypto rapport hebben we vanuit de Crypto Belegger besloten ons nu helemaal te richten op de maandelijkse crypto nieuwsbrief.

Deze nieuwsbrief geven we al meer dan een jaar uit. Een jaar geleden was de crypto markt zo dood als een pier en onze fantastische verhalen werden misschien op dat moment niet helemaal serieus genomen. 

Momenteel is de cryptomarkt weer hot en blijkt achteraf dat we totaal niet overdreven hebben.

Er was eigenlijk maar één domper te melden en dat was dat NA een 100% succes in Ripple deze munt vorige week ineens een enorme tegenslag te verwerken kreeg omdat de Amerikaanse overheid deze munt als een security gaat zien.

Dat is een tegenvaller omdat het initiatief bedoeld was als munt. Het houdt vooral in dat de uitgevende instantie nog een enorme belastingafdracht moet doen en mogelijk vervolgd kan worden voor security fraude.

Voor de rest zijn de crypto's nu weer hot en met onze nieuwsbrief gaan we ook een uitleg schrijven van hoe u kunt beginnen met crypto's.

Kijk hier
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Geld uitlenen tegen rente (Tom Lassing)

07/01 7:19

Niet iedereen vindt dat erg netjes, geld uitlenen aan consumenten. Maak je dan geen misbruik van die mensen?

- Dat is één manier om er naar te kijken...

De andere manier is dat er iemand is die om welke reden dan ook geld wil lenen en bereid is daar een rente voor te betalen. Een rente die de laagste in de markt is. Immers, anders zou de persoon in kwestie elders in de markt lenen.

Is dat dan erg?

Die persoon is er enorm mee geholpen.

Zou je dus geen geld uitlenen, dan zou de persoon in kwestie blijkbaar een groter probleem hebben men elders tegen een nog hogere rente moeten gaan lenen. Immers, waarom zou je anders tegen rente gaan lenen?

De consumentenleningen markt is traditioneel in handen van slechts een paar partijen. In Nederland en België is die markt niet alleen zwaar gereguleerd, maar ze is gewoon dichtgespijkerd voor andere partijen. Een interessante markt, maar men wil er geen (nieuwe) concurrentie van particulieren.

Eigenlijk is dat veel erger, want concurrentie zorgt er voor dat rentes dalen.

ALS er dus al iets schandelijk is, dan is het dat de consumentenleningen markt in Nederland en België niet open is voor crowdfunding.

In Litouwen is dat anders. Daar mag het wel en je ziet dus dat crowdfunding daar in enkele jaren tijd het leeuwendeel van de markt over heeft genomen en dat rentes fors omlaag zijn. Het is wel duidelijk waarom de partijen die nu consumentenleningen in Nederland en België uitgeven de markt graag dicht houden.

De rentes zijn in Litouwen voor risicovollere leningen nog altijd wel wat hoger dan hier bij ons. Dat maakt die markt extra interessant. Het houdt ook in dat je als uitlener wel goed moet kijken aan wie je geld gaat uitlenen.

Ik zie leningen voorbij komen waar ik zelf van me nooit niet aan zou beginnen. De kans dat je je geld dan kwijtraakt is me veel te groot. Toch gaan ook die risicovolle leningen als warme broodjes weg.

Blijkbaar is er wel een markt voor.

Kijk hier verder
 
 
 

Beleggen in de uranium markt (Tom Lassing)

07/01 7:59

Ik heb gisteren een video gemaakt waarin ik de uraniummarkt verdeel in drie onderdelen. Kijk de video hier

Als belegger moet je zelf kijken waar je interesse binnen die markt ligt. Dat is één van de redenen dat ik niet zomaar interessante bedrijven kan gaan rondroepen. Iedere belegger is anders en moet zelf bepalen welke risico's gelopen kunnen worden.

Mijn collega Jack Hoogland schreef een uranium rapport. Wil je interessante aandelen hebben, dan raad ik aan dat rapport bij hem te kopen.


Naar het uraniumrapport
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Couppoging in de VS (Tom Lassing)

07/01 8:28

Zodra de demonstranten de hekken voorbij gingen en de vergaderingen verstoorden, werd het protest een couppoging/staatsgreep. Zo is het en niet anders. Een poging de democratie opzij te zetten en dat alles doelbewust ingezet door de president zelf.

In mijn ogen zou hiervoor de president moeten worden afgezet. Ondanks dat het nog slechts dertien dagen is.

De Amerikaanse politiek en dan met name de Republikeinen hebben hun achterban steeds voorgelogen over vermeende fraude. 62 rechtszaken werden gevoerd en verloren. Zelfs de enige gewonnen rechtszaak was een verlies, want de realiteit werd toen gewonnen. Immers was wat er geëist werd al praktijk.

Voor de Republikeinen was het aanleiding niet alleen de eigen overheid, maar ook de rechterlijke macht in twijfel te trekken, ondanks dat de meeste rechters waren aangesteld door Republikeinse presidenten, waaronder Trump.

Wie twijfel zaait gaat dan chaos oogsten. Niets en niemand wordt dan nog vertrouwd of serieus genomen. Wat men gelooft wordt als waarheid gezien, feiten doen er niet meer toe.


Hoe kon het in Washington zo ver komen? Ik denk dat er sprake was van incompetentie of intentie vanuit de politie autoriteiten. Al weken was bekend wat er ging gebeuren. Men was totaal niet voorbereid. In de VS wordt een zwarte man al doodgeschoten als deze met een vals briefje van tien betaalt, maar de democratie omver proberen te werpen kan prima als je blank bent. Dan doet de politie soms letterlijk een stapje opzij.

De vergadering van gisteren is door enkele Republikeinen en de president gebruikt om nog meer twijfel te zaaien. Het is een grof misbruik van de procedures en de VS zal haar politieke processen moeten stroomlijnen. In de toekomst kan op deze manier geen enkele verkiezing nog zonder incidenten verlopen.


En toch... Toch ben ik in zekere zin blij dat de bestorming gelukt en vervolgens alsnog mislukt is.

Waarom?

Het moet politici akelig duidelijk worden dat hun politieke spel ernstige consequenties kan hebben. Consequenties die hen ook persoonlijk kan treffen. Te lang konden ze veilig achter politie kordons hun politieke spelletjes en corruptie schaamteloos doorvoeren. Het moet ze nu duidelijk zijn dat er (persoonlijke) consequenties kunnen zijn als je te ver gaat en te veel twijfel zaait.


Had deze opstand een schijn van kans?

- Neen. Het was nooit de intentie van die mensen om daar en nu de democratie definitief om zeep te helpen. Als dat wel het plan was geweest, dan waren er nu niet 4 mensen dood, maar eerder 400, waaronder een aantal politici. Ze hadden dan ook de gebouwen moeten afbranden, zodat hervatting van de vergadering niet mogelijk was geweest. Het was overduidelijk niet de intentie de democratie daar ten einde te brengen.

De demonstranten hebben zelf ook écht het idee dat ze de enige ware Amerikanen zijn die respect hebben voor de constitutie... Dat is juist het vreemde. Ze treden haar met voeten en denken ondertussen dat ze de constitutie volledig ondersteunen...

Trump had het lef niet om de beweging die hij in gang gezet had door te zetten. Hij inspecteerde de bunker onder het Witte Huis toen dit plaatsvond. De lafaard laat het smerige werk door naïeve volgers doen, terwijl hij zelf veilig in een bunker zit.

Als het aan mij lag zou de president nog vandaag op 7 januari afgezet worden via de artikel 25 procedure.

Voor de VS zou dat de beste weg zijn. Dit mag nooit acceptabel gevonden gaan worden. De Amerikaanse politiek zou hier de grenzen van het toelaatbare moeten afbakenen. Doen ze dat nu niet, dan is wat Trump deed bij deze acceptabel geworden. De Senatoren Cruz of Howley maken dan over vier jaar af waar Trump nu mee begonnen is. Beide willen dan een gooi naar het presidentschap doen en beide zijn zeker van plan om dan te slagen waar Trump faalt.

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd