Beursbox Nieuwsbrief Prijsexplosie

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Prijsexplosie
Date: January 11th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 11 januari 2021
 
 

AEX 645,6 Dow 30.820 USD 1,218 Btc 27.410 Goud 1,845.8

 
 

De goedkoopste broker

Mij werd gevraagd wat de goedkoopste veiligste en meest uitgebreide broker te wereld is...

Dan is er eigenlijk maar één. Klik hier

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/01 7:00

 • Afgelopen vrijdag was een leuke dag. Ik kreeg van twee lezers een sponsoring bedrag binnen. Eén van de twee was heel blij met deze video geweest... 

 • Heijmans ziet haar CFO per half april 2021 vertrekken. Hij gaat dezelfde functie bij FrieslandCampina voortzetten.

 • De vierde kwartaalcijfers beginnen los te komen. In de States zullen vooral de grote banken als eerste met de cijfers komen.

 • Nio gaat haar eerste elektrische sedan lanceren. Het is de ET7. Deze auto moet de concurrentie aan gaan met BMW-5, Audi A6 en de Mercedes E klasse. De auto gaat 69.000 US dollar kosten. Je ziet hem hier.
  Vergis u niet over NIO. Het is nu al de op drie na waardevolste autofabrikant in de wereld!

 • Indonesië heeft voor de derde keer een Chinese onderwater drone in haar wateren gevonden. De drone werd gevonden nabij een strategische doorgang. Het ziet er naar uit dat China onderzoek doet naar hoe Indonesische havens bereikt kunnen worden door onderzeeërs.

 • Baidu, het Chinese Internet bedrijf, wil zich ook gaan bezighouden met elektrische auto's. Ze hebben daartoe een strategische samenwerking opgezet met Geely.

 • De WHO gaat in China onderzoek doen naar waar Covid-19 ontstaan is.

 • De topman van Van Lanschot Kempen zal eind dit jaar vertrekken. Hij is dan acht jaar CEO geweest.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Prijsexplosie (Jack Hoogland)

11/01 7:21

De bull markt in uranium is in november in gang geschoten, en heeft nog minstens tien jaar te gaan.

Nadat ik u donderdag vertelde dat dit kwartaal opnieuw twee uraniummijnen gaan sluiten, zag ik vanochtend dat de Australische Ranger mijn vandaag al is gesloten.

Da's alvast jaarlijks 2 miljoen pond minder aanbod van uranium. De sluiting van de Cominak mijn in Nigeria zal het jaarlijkse aanbod met nog eens 1 miljoen pond doen dalen.

Dat terwijl het aanbod van uranium afgelopen jaar ook al fors daalde. Tegelijk stijgt de vraag omdat er dit jaar 15 nieuwe kernreactors in productie gaan, die allemaal uranium nodig hebben.

Dalend aanbod + stijgende vraag = explosie uraniumprijs!

Naast het fantastische goudaandeel waarover ik u dinsdag al vertelde, ontdekten we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ook een uniek uraniumaandeel.

Een bedrijf dat diverse exploratie projecten in de VS heeft, en inmiddels al 80 miljoen pond aan uraniumreserves heeft opgebouwd.

Dat maar liefst 1200 km² aan grond bezit, waar het de komende jaren nog véél meer uranium gaat ontdekken.

Ik vertelde u al eerder dat zelfs het zwakste aandeel tijdens de vorige bull markt (2001-2007) met 2200% in koers steeg. Dit is een ijzersterk aandeel in een bull markt die véél heviger gaat zijn.

Oneindig hoog koerspotentieel!

Bestel snel het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Meer geld pompen (Tom Lassing)

11/01 7:40

Zodra Biden president wordt, gaat er weer een nieuwe ronde van geld pompen komen. De vraag is of het in deze fase een slechte zaak is.

Vergeet niet, Trump heeft drie jaar geleden meer dan een biljoen belastingverlaging aan met name grote ondernemingen en super rijken gegeven. Hij schoot er zelf naar verluidt 100 miljoen dollar mee op.

Dát was pas écht slecht geld.

In 2020 is vervolgens nog weer een geldcreatie ronde geweest, waarbij werknemers in arme streken meer geld aan uitkering kregen, dan dat ze konden verdienen met werken. Dat was geen briljant idee. Verder was dat geld bedoeld voor kleine bedrijven, maar de praktijk was dat grote bedrijven, waaronder die van Trump, het leeuwendeel van het geld verkregen.

Wat Biden nu wil doen, is het geld écht bij de werkende EN werkloze bevolking brengen. Dát is een goede zaak. Immers gaat dat geld ook direct terug in de economie gebracht worden. Dat geld gaat de Amerikaanse economie bevorderen.

Ik ben geen voorstander van geldcreatie, maar ik vrees dat op dit moment er geen betere oplossing is om de Amerikaanse economie een impuls te geven. Te veel mensen hebben nu letterlijk honger in de VS.

Het land moet voorbij de Corona crisis zien te komen. Biden heeft daarbij enkele maanden tijd nodig om de zaak weer op de rails te zetten en om het virus uit te laten razen.

 
 

Woning beleid (Tom Lassing)

11/01 8:15

We zien in de vastgoedmarkt een heel leuke trend ontstaan, namelijk de mini woning / tiny house.

Heel schattig om in een prachtige woning, voorzien van alle gemakken, maar vreselijk klein, te gaan wonen.

Ik ben helemaal voor... tot...

Als je dit uit vrije wil doet, dan ben ik 100% voor.

Maar wanneer blijft het vrije wil? Wat we nu zien, is dat veel gescheiden mannen en ook veel werknemers uit Oost Europa in caravans worden gehuisvest.

Is er dan een verschil tussen een caravan en een tiny house?

Niet qua omvang. Ook niet qua faciliteiten... Wel vaak qua kwaliteit.

Een nieuwe caravan is tot daar aan toe, maar die Polen en Roemenen wonen soms in caravans die in 1970 al oud waren.

Mensonterend is het.

Maar waar leg je bij het woning beleid de grens? In het verleden werd er een ondergrens bepaald voor wat betreft woningruimte waaraan nieuwe woningen moesten voldoen. Men wilde de toestanden uit het verleden voorkomen. Toen woonden soms wel drie gezinnen met veel kinderen in een huis met een omvang waar nu een gezien met één kind nog zegt krap te wonen.

Het was toen keihard nodig in te grijpen. Er werd daarom een minimum omvang van nieuwe woningen afgesproken. Die wetgeving hielp.

Nu zien we dat mensen "vrijwillig" kiezen voor een tiny house of in het geval van de arbeiders uit Oost Europa, de caravan of zeecontainer.

Ik vind zelf dat we de tiny house beweging moeten toestaan. Maar... ik vind ook dat je de slavenbehandeling van de Oost Europese werknemers NIET mag toestaan.

Het grote vraagpunt is nu hoe je dat in een degelijk woningbeleid kan omvatten. Een beleid waarin je vrijwillige initiatieven richting tiny houses de ruimte geeft, maar waarin je slavenhuisvesting voorkomt. (pun intented)

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Verbeter uw Online Veiligheid

Verberg waar u zich bevindt en surf anoniem. Wanneer u met één van de ExpressVPN servers in 94 landen over de hele wereld verbindt, dan zijn uw IP adres en locatie verborgen. Voorkom dat bedrijven hun prijzen verhogen op basis van uw fysieke locatie en maskeer uw echte IP adres door te torrenten met een VPN.

Kijk hier
 
 
 

Proof of funds (Tom Lassing)

11/01 8:40

Houders van buitenlandse rekening kunnen (wat sneller) te maken hebben met vragen van hun bank. Die bank wil dan bijvoorbeeld bij een grote overmaking een "proof of funds".

Een bewijs dat het geld dat je overmaakte wel van jou is.

Hoe kan je dat bewijzen?

Het is makkelijk als je dat geld van je spaarrekening af haalde, of van een andere rekening op jouw naam.

In mijn geval kwam de vraag toen ik begin 2020 ineens 225.000 euro naar de VS overmaakte. Ik maakte wel vaker geld over, maar nooit meer dan 50.000 euro.

De toezichthouder wilde dat de bank mij een "proof of funds" vroeg. Ik kan dan boos op de bank worden, maar die hebben ook maar te doen wat de toezichthouder ze opdraagt.

In mijn geval kon ik met de overboeking van Matching Capital aantonen hoe ik aan dat geld kwam. Het was immers geleend via crowdfunding netwerk Matching Capital. Het duurde wel zes weken voordat indertijd uiteindelijk het geld weer beschikbaar kwam. Men had het namelijk in mijn geval weggesluisd. Had ik geen bewijs kunnen sturen, dan had ik niets van dat geld terug gezien.

Hou er dus rekening mee dat je dat kan overkomen!

Zorg dus dat je elektronische en/of papieren spoor bij overmaking naar of van een buitenlandse bank op orde is.

Ook klanten van Neo Finance kan het overkomen. Vaak omdat er één afwijkend grote overboeking is gedaan. Door die te bewijzen, is vaak het probleem wel over.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd