Beursbox Nieuwsbrief Zó bijzonder is dit

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zó bijzonder is dit
Date: January 15th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 15 januari 2021
 
 

AEX 656,66 Dow 30.725 USD 1,214 Btc 31.129 Goud 1,849.6

 
 

Open nu uw goud/zilver rekening

Uw (spaar)geld levert bij de bank niets op. Uw spaargeld is ook veel veiliger in de vorm van fysiek goud of fysiek zilver op een wereldwijde edelmetaal rekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is. (o.a. op deze site)

Open hier nu uw goud/zilver rekening
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/01 6:00

  • Ik kreeg gisteren mijn grootste individuele sponsoring tot op heden binnen. Een bedrag van 300 euro vanwege de SOL tip die zo vreselijk goed uitpakte. Heel blij mee. Daarnaast ook nog een sponsoring van 25 euro gekregen. Dank daarvoor! Beide bedragen gaan naar Neo Finance en vormen de basis van mijn pensioenopbouw aldaar! Beide schenkers bij deze hartelijk dank!
  • Steeds meer stemmen gaan op om ook in Nederland een avondklok in te stellen. Blijkbaar moet het volk zo getergd worden dat een bestorming van het Torentje ineens een interessante optie gaat lijken... Hoeveel mensen onder de 70 sterven van covid en hoeveel van griep, kanker en autorijden? Hoe ver staan we deze waanzin en vrijheidsbeperking nog toe?
  • Xiaomi is in de laatste week van de Trump regering nog net even op de zwarte lijst van de VS gezet. Het aandeel verloor 10% van de waarde. Ook het Chinese oliebedrijf CNOOC staat nu op de zwarte lijst van de VS. Skyrizon, maker van vliegtuigmotoren staat er nu ook op.
  • Biden is van plan om nog eind volgende week een 1,9 biljoen dollar steunplan voor te leggen. In dat plan onder meer 1400 dollar cheques voor individuele Amerikanen. In de VS is de overheid erg klein. Men kan dus beter en makkelijker iedereen geven, dan dat ze eerst een selectie maken en vervolgens gericht gaan uitdelen. Daarom is en wordt ook nu weer gekozen voor een cheque voor iedereen. En ja, het is waanzin dat ze daar nog altijd met cheques werken. Amerika loopt een generatie achter. In het plan ook een $400 per week werkloosheidsuitkering en een Amerika wijd minimumloon van $15.
  • De EU heeft bij de WTO geklaagd over de restrictie die Indonesië heeft ingevoerd op de uitvoer van nikkel en ijzererts. Deze metalen zijn nodig om roestvrij staal te maken. De Europese staalsector is afhankelijk van die producten uit Indonesië. China neemt nu de rol van grootste roestvrijstaal leverancier van Europa over.

Bestel hier Jack's uraniumrapport
 
 
 

Zó bijzonder is dit! (Jack Hoogland)

15/01 6:21

Hieronder de koersgrafiek van het goudaandeel dat in 2015 de toen meest veelbelovende goudmijn ter wereld aan het ontwikkelen was.

Dat goudaandeel lijkt op alle vlakken zéér sterk op het goudaandeel waarover ik u dinsdag vertelde. Op de grafiek zien we dat de koers van dat aandeel tussen 2015 en 2018 met maar liefst 1500% steeg.

De koers steeg dus met maar liefst 1500% in een periode waarin de goudprijs tussen $1100 en $1350 heen en weer kwakkelde.

Op basis van die goudprijs verwachtten beleggers dat dit bedrijf ongeveer $800 per ounce winst zou gaan maken. Meer dan ieder andere goudproducent ter wereld.

Het goudaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten heeft alles in zich om de opvolger van het aandeel hierboven te worden.

Hét grote verschil is echter dat dit bedrijf op basis van de huidige goudprijs maar liefst $1400 winst per ounce geproduceerd goud kan gaan maken.

Stijgt goud de komende jaren verder, dan zal die winst nóg hoger uitvallen.

Waardoor de kans levensgroot is dat de koers van het door ons ontdekte aandeel de komende 2-3 jaar een stuk sneller stijgt dan 1500%.

Dit goudaandeel is zó bijzonder, dat je zélfs zonder stijgende goudprijs een ongelofelijke koersstijging mag verwachten.

Onbeschrijfelijk hoog koerspotentieel!

Bestel snel het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Klimaatneutraal (Tom Lassing)

15/01 6:42

De titel geeft bij een deel van de bevolking al direct prikkels achter in hun nek, omdat de haren daar overeind gaan staan als ze het woordje "klimaat" al lezen. Toch heb ik de titel heel bewust gebruikt.

Ik denk namelijk dat menselijke activiteit, en dan vooral energieverbruik en vervuiling, een enorme impact op het klimaat heeft. Wat te denken van steden? Dit zijn plekken waar de temperatuur structureel enkele graden warmer is dan elders. Het aantal steden op de wereld neemt nog altijd toe en dus ook de totale warmte die ze afgeven.

We moeten daar wat aan doen, want de opwarming heeft enorme gevolgen.

China heeft nu aangegeven welke stappen het land wil nemen. Zo willen ze 28% van hun landmassa beschermen tegen menselijke activiteit. Het klinkt helaas mooier dan het is, want veel van die 28% is zo onherbergzaam dat het makkelijk scoren is.

Maar goed, het is een start. ook wil het land veel meer dan nu inzetten op energievormen die veel minder impact op het milieu en met name op opwarming geven. Duurzame energie en kernenergie.

Ook is het land begonnen aan het beplanten van de woestijn met bomen. Letterlijk een miljoen vierkante kilometer aan woestijn gaan ze omvormen naar bos. Ik kan alleen maar hopen dat het ze lukt. Ondertussen zijn er al 4 miljard bomen gepland.

Het land wil uiteindelijk in 2060 CO2 neutraal zijn. Het is wat later dan Europese landen, maar China heeft dan ook wel meer dan twee keer zo veel inwoners en een vervuiling die heel wat erger is dan in Europa.


En wij, wat doen wij? Wij hebben in Nederland de afgelopen twee jaar meer dan een miljoen bomen gekapt... We willen niet overstappen op duurzame energie, want dat is zo lelijk in het landschap... Maar we wijzen wel graag naar de misstanden in China.

Zo zijn we immers. In Nederland weten we het altijd beter... Hoe anderen het maar moeten oplossen.

 
 

Consumentenleningen markt Litouwen krimpt (Tom Lassing)

15/01 7:05

Ik kreeg vanuit Litouwen door dat Neo Finance een groter marktaandeel in de consumentenleningen markt van Litouwen heeft weten te veroveren, maar... dat die markt de laatste maanden voor Neo Finance wel in totaal 30% is gekrompen.

Neo Finance zit namelijk niet in "alle" leningen.

Die consumentenmarkt is verdeeld over risico groepen A+, A, B, C, D en E.

Neo Finance zit alleen in A+, A, B en C.

De consumenten in Litouwen zijn nu, door de aanhoudende Corona crisis, steeds meer aan het verschuiven naar D en E.

Dat is het deel van de markt waar ze pertinent niet in willen zitten omdat dit echt leningen zijn die voor een groot deel problematisch worden.

Nu is het probleem voor Neo Finance dat het aandeel gelduitleners, met name dankzij mijn inspanningen enorm is toegenomen. Beursbox is tegenwoordig goed voor minstens 50% van alle nieuwe geldleners in het systeem.

Maar al die geldverstrekkers moeten nu wedijveren tussen steeds minder mensen die in aanmerking komen voor leningen.

In feite moet ik het nu dus rustiger aan gaan doen met mijn enthousiaste artikelen over dit prachtige systeem. Bijzonder jammer. Toch moet ik minder reclame gaan maken, want het raakt ook mijn eigen portefeuille. Ik keek net even, maar ik heb nu meer dan 1000 euro cash staan. Normaal gesproken sta ik rond de 100 euro cash. Er zijn simpelweg even geen leningen waar ik in kan deelnemen beschikbaar. Ik krijg per dag vanuit de portefeuille 20 euro cash. Die krijg ik nu niet terug ingezet terwijl ik wel iedere week nieuw geld naar de rekening over maak. Gisteren ook weer 325 euro. Al dat geld dat niets staat te doen kost dus rendement.

Meer Nederlandstalige info
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

Beleggen met gemak en uitstekend rendement (Drs. Satilmis Ersintepe)

15/01 7:30

Beste belegger is dit wat u wilt: een uitstekend rendement en beleggen met gemak. Onze automatische beleggingsrobot heeft dit jaar een rendement van 148% rendement gemaakt ondanks een moeilijk beursjaar.

Het jaar 2020 zal voor altijd in ieders geheugen gegrift staan. Ik denk vooral aan al die professionals en vrijwilligers in de zorg die onvermoeibaar en onder moeilijke omstandigheden hun werk blijven doen. Het laat ons zien dat gezondheid niet vanzelfsprekend is en hoe erg eenzaamheid is.

Op de beurs was het een achtbaan. Door de pandemie daalden de koersen sterk. Maar evenzo herstelden ze weer. Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is voor u om uw emoties te beheersen.

Onze automatische systeem kent geen emotie en heeft hier optimaal van geprofiteerd.

Steeds opnieuw blijkt dat in tijden van grote onrust de particuliere belegger of te vroeg of te laat uit de markt stapt.

Veel particulieren hebben ook niet de tijd en de kennis om de markten te volgen. Daarom bieden wij Automatisch Beleggen aan. Op die manier heeft u er geen omkijken naar en u vermijdt emoties. Tegelijkertijd behoudt u alle vrijheid.

Wij hebben een robot ontwikkeld dat automatisch belegt en kan inspelen op zowel een stijging als een daling van de beurs.

Het klinkt ongelooflijk maar we hebben dit jaar een rendement daarmee gehaald van liefst 119%. Sinds 2015 is er winst van ruim 475% geboekt. Wij verwachten dat de beweeglijkheid ook in 2021 zal aanhouden en wij hiervan kunnen profiteren.

Klinkt het interessant ? Wij hebben een brochure samengesteld. Hierin leggen wij uit hoe Automatisch Beleggen tot stand is gekomen, wat u kunt verwachten, hoe het werkt, wat de kosten en risico’s zijn en hoe u zich kunt aanmelden.

Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd