Beursbox Nieuwsbrief Nieuwe leen categorie Neo Finance

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Nieuwe leen categorie Neo Finance
Date: January 19th 2021
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 19 januari 2021
 
 

AEX 650,3 Dow 30.845 USD 1,209 Btc 29.954 Goud 1,836.6

 
 

Beleggen in Vastgoed

Crowdfunding netwerk Matching Capital heeft regelmatig heel interessante vastgoed financiering investeringen op de site staan. Je moet er tegenwoordig wel snel bij zijn, want in enkele uren zijn de projecten vaak al gevuld. Schrijf daarom in op hun nieuwsbrief en krijg de deals als eerste binnen.

Schrijf hier in (Gratis)
 

Legaal en wel werkend mondkapje

Bestel hier het uitwasbare mondkapje dat WEL bewezen werkt tegen virussen en bacteriën! Je loopt dan tenminste niet als een malle met een vaatdoekje voor je porem.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

19/01 6:12

  • De vice voorzitter van Samsung moet voor 30 maanden de cel in. Hij is veroordeeld voor omkoping.

  • Het heeft een maand geduurd, maar Rusland heeft eindelijk wraak genomen voor het uitzetten van twee Russische spionnen. Twee Nederlandse diplomaten zijn het land uitgezet. Triest eigenlijk dat op dat niveau op dat niveau met elkaar wordt gewerkt. Rusland is niet en zal nooit een bondgenoot van West Europa worden.

  • De laptop van Nanci Pelosi is gestolen door een Trumpist... En wat wilde ze er mee doen? Verkopen aan Rusland! Want dat is het meest patriottische wat je als Trumpist kan doen... Amerca first, Maar Putin is voor Trumpisten blijkbaar de echte leider van de VS.

  • De grote steden willen meer mogelijkheden krijgen om te kunnen optreden tegen beleggers die op grote schaal huizen opkopen. In Nederland is het beleggen in woningen een plaag geworden die de markt geselt. Het is één van de redenen dat ik hier in Nederland maar één huurwoning heb. In Detroit ben ik deel van de oplossing, niet van het probleem.

  • De premies voor pensioen stijgen in Nederland gigantisch dit jaar. In feite werken werknemers nu tenminste één dag per week voor hun pensioen. Een pensioen dat de laatste jaren steeds magerder is geworden en naar verwachting nog wel minder zal gaan worden als het eenmaal tot uitkering komt. De reden is onder meer dat de pensioenfondsen zelf veel te duur zijn. Die situatie is de laatste jaren al wel beter geworden, maar in mijn ogen kost de administratie nog altijd veel te veel. Anders gezegd, de pensioenorganisaties leven er goed van en zitten in de duurste kantoorpanden. De lonen zijn er ook meer dan prima te noemen.

Koop zilveraandelen
 
 
 

De totalitaire techno-staat (Brecht Arnaert)

19/01 6:32

De meeste mensen schijnen overtuigd te zijn van het idee dat de Corona-vaccins goedgekeurd zijn door de overheid. Dat is niet zo. Ze kregen een zogenaamde "emergency use authorization", wat betekent dat het vaccin niet bewezen veilig is volgens de standaardprocedures, maar toch werd toegelaten omwille van een "noodsituatie".

Nu is dat begrip – "noodsituatie" – natuurlijk heel rekkelijk, en dan vooral als je weet dat het aantal positieve testen niet in de verste verte een maat kan zijn voor de ernst van de situatie. In vorige edito’s heb ik u al uitgelegd waarom de PCR-test voor geen meter deugt: zowat alle parameters die je in het oog moet houden om tot een wetenschappelijk aanvaardbaar testresultaat te komen, zijn straal genegeerd. De test is niets waard. Nul komma nul.

Het tweede grootste argument...

Lees verder
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Nieuwe leen categorie Neo Finance (Tom Lassing)

19/01 6:53

Ik schreef afgelopen vrijdag al over het feit dat de consumenten leenmarkt in Litouwen met 30% gekrompen is omdat het slechter met de consumenten gaat. Hun lening aanvragen komen vaker in D en E uit. Dat zijn lening categorieën die Neo Finance niet bediend.

Gisteren zag ik voor het eerst ineens de "C-" categorie voorbij komen. Een rente van 23% en inderdaad... bagger. Een 20 jarige jongen man zonder opleiding die een jaar een baan heeft en 409 euro netto inkomen. Geen onderpand.

Ja, je krijgt 23% rente... maar de kans dat hij gaat betalen is in mijn ogen niet zo heel groot.

Deze lening wordt ook niet gedekt door het garantiefonds.

Je neemt dus echt een enorm risico door aan zulke leners geld te verstrekken.

Is dat het waard? Is 23% dan een rente die hoog genoeg is?

Ik begin er niet aan. Het feit dat Neo Finance het ook niet wil verzekeren zegt me eigenlijk al genoeg.

Open hier een account
 
 
 

Impeachement van Joe Biden (Tom Lassing)

19/01 7:01

U leest het goed. Ultra rechts Qanon Congreswoman Marjorie Tayler Green wil op 21 januari 2021 Joe Biden al impeachen.

Waarom... Omdat hij het land gaat verkopen aan China.


Deze vrouw kondigt dus aan een president te willen impeachen vóór hij nog aangesteld is, voor dingen die hij dus nog niet gedaan kán hebben... Tenzij hij natuurlijk al op 20 januari het land verkoopt aan China. Dan is ze er op 21 januari al vroeg bij.

Blijkbaar is gewoon gek nog niet gek genoeg bij rechts Amerika.

Met het vertrek van Trump is de gekte dus nog niet over. Er is geen sprake van healing. Ultra rechts wil een (blanke) dictatuur, kost wat het kost.

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

De lockdowns zorgen voor dit zeer positieve en onbedoelde bij effect (Lodewijk Hof)

19/01 7:22

De wereld zit in een lockdown. Joe Biden heeft aangegeven de lockdown met 100 dagen te verlengen. Nederland wordt klaar gemaakt voor een avondklok. Allemaal zeer draconische maatregelen die de economie in zijn fundamenten hebben ontwricht. We praten niet over de Afrikaanse hongersnood. Maar er is een, onverwacht, positief bij effect van lockdowns. Als tegenstander van lockdowns, ja ik volg de wetenschap, moet ik dit toch melden.  Het maakt mij ook heel erg blij met wat het bij effect is.

Er wordt meer gespaard. Van 7% van een gezinsinkomen naar 10% van het gezinsinkomen. Ik ben het niet die dit zegt. Het komt van econoom Rosenberg. Voormalig top econoom voor Merill Lynch en onderdeel van het “All Star” team van economen.

Rosenberg is niet een econoom die mij heel vrolijk maakt. Hij gaat er vanuit dat gespaard geld simpelweg niet geconsumeerd geld is. Zoals Keynes het bedoelde. Tegelijk haalt hij aan dat dit de mogelijkheden vergroot voor investeringen in de productieve sector.

Vroeger was er een heel verstandig en zinnig financieel advies. Je hebt 6 maanden reserves nodig. In liquide assets. Zoals spaargeld. Gewoon voor als het mis gaat. Tegenwoordig doet bijna niemand dit meer. Tegenwoordig leent iedereen gewoon alles. Wat goed gaat in een goed scenario. Maar als het tegen zit gaat het harder. Bij mij in de straat gaan maar liefst 10 huizen wegens wanbetaling naar de veiling. Nee, ik doe niet mee met bieden. Ik heb geen ambities om vastgoed in Eindhoven te verwerven.

In mijn optiek is de enige echte stap voorwaarts voor iedere samenleving het simpelweg afbouwen van de opgebouwde schuldenberg. Stap voor stap. Kleine stapjes. Maar ook simpelweg niet meer lenen. Helaas ben ik een roepende in de woestijn. Daar komt bij het het wel zo verstandig is geld te steken in echt geld. Niet in geld dat door centrale banken waardeloos gemaakt kan worden.

Nou ja, gemaakt neem ik terug. De FED, ECB en andere centrale banken zijn druk bezig hun geld kapot te maken. Ze creëren ongekende hoeveelheden geld. Om de economie draaiende te houden. Nou ja, de aandelen beurzen doet het goed. Inmiddels hebben we overal bubbels in de economie. Bubbels die, vroeg of laat, zullen imploderen. Dan zal Goud floreren. Dankzij gespaard en verzameld echt geld kan de samenleving vooruit. Met coupon Tom krijgt u ook nog eens 30% op de al afgeprijsde prijs.

 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 17.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd