Beursbox Nieuwsbrief Crypto of goud

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Crypto of goud
Date: January 20th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 20 januari 2021
 
 

AEX 651,28 Dow 30.813 USD 1,215 Btc 29.205 Goud 1,853.5

 
 

Bescherm uw online privacy

Verken het internet voortaan anoniem en bescherm ook uw privacy met ExpressVPN.
Verberg uw IP en maskeer uw online locatie. Daarbij is het ook veel veiliger internetten!

Kijk hier
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is interessant! Zilver is in 2020 technisch doorgebroken! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

20/01 7:00

  • Eergisteren heb ik een sponsoring van 50 euro voor Beursbox gekregen. Nog hartelijk dank daar voor!
  • Vandaag om 18:00 uur onze tijd zal Biden de nieuwe president van de VS zijn. Helaas is er geen enkele overdracht geweest tussen de presidenten en tussen hun echtgenotes. Zo ver mij bekend de eerste keer in 150 jaar. Het is ook weer een dieptepunt voor de Amerikaanse democratie. Er breekt nu echter een nieuwe tijd aan. Het zal moeilijk worden voor de komieken van de late shows om nu materiaal te vinden. Ze moeten er weer voor gaan werken. Ik hoop van harte dat de VS de enorme teleurstelling snel achter zich kan laten. Alle Amerikanen zijn teleurgesteld. Het is alleen zo dat ze niet allemaal dezelfde reden voor die teleurstelling hebben.
  • Extreme prijsverhoging gasaansluiting: Uw netbeheerder Coteq heeft voor Gas een wijziging doorgevoerd in uw aansluitwaarde. Door deze wijziging verandert het dagtarief dat u aan netbeheerkosten betaalt. 

    Vanaf 19 januari 2021 is het dagtarief voor uw Gasaansluiting aangepast van EUR 0,36 naar EUR 0,49 inclusief BTW.

  • Daytrading is erg interessant voor de kleinere belegger. U kan immers al met een paar duizend euro vol meedoen. Kijk hier. https://www.beursopmaat.nl

  • Heeft u mijn video's over RECO.v gezien? Ik werd vorige week getipt op 0,80... Mijn video maakte ik toen de koers tussen 2,40 en 2,80 stond. Gisteren was het aandeel boven C$5 te vinden. Mijn video's staan hier en hier.

  •  Ik heb gisteren bij Neo Finance mijn eerste 120 maanden lening uitgezet. Een lening van iemand die in total 24.000 euro wil lenen en daar 10 jaar over wil doen om deze af te betalen.

  • In totaal heeft Trump 30.534 onjuiste of ronduit gelogen feiten uitgesproken tijdens zijn vier jaar als president.

  • Jack Ma de grootaandeelhouder van Alibaba is gezien op een video boodschap die is uitgegeven. Het aandeel Alibaba steeg daarop 5%.

Uranium is nu hot
 
 
 

Drie aandelen met fenomenaal koerspotentieel (Jack Hoogland)

20/01 7:14

Een belachelijk goedkoop aandeel, waarmee we inspelen op de nieuwe supercycle in grondstoffen. Een grote, zeer winstgevende producent van diverse grondstoffen zoals ijzererts, nikkel, koper en kobalt.

Gaat enorm profiteren van de mega investeringen in (groene) infrastructuur die landen wereldwijd de komende jaren gaan doen. Alleen al de transitie naar elektrisch rijden zorgt voor enorme prijsstijgingen!

Je koopt dit aandeel voor slechts 6 keer de voor dit jaar verwachte winst, terwijl je ook nog eens bijna 3% dividend ontvangt.

Koers moet binnen een jaar met 200% omhoog om dit aandeel als normaal gewaardeerd te kunnen beschouwen!

Daarnaast een zéér bijzonder goudaandeel, dat de komende 2-3 jaar zelfs bij een gelijkblijvende goudprijs met minstens 1500% in koers kan stijgen. In dit artikel vertelde ik u vorige week al waarom.

Een bedrijf dat op haar grondgebied van 150 km² goudaders ontdekte met dichtheden tot zelfs 93 gram per ton aarde.

Een groot, uniek project dat alles heeft om uit te groeien tot de rijkste, meest winstgevende goudmijn ter wereld. Niet verwonderlijk dat de allerbeste goudbeleggers in de rij stonden om mee te kunnen investeren.

Als vier topbeleggers samen met de directie maar liefst 73% van de aandelen bezitten, dan wil ik het aandeel ook hebben! Want dit aandeel heeft oneindig hoog koerspotentieel.

En als klap op de vuurpijl ontdekten we voor u...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Onder nieuw management (Tom Lassing)

20/01 7:25

De VS heeft met ingang van vanmiddag 18:00 uur onze tijd een nieuwe president. Normaal gesproken is de verandering niet zo groot en normaal gesproken zou de impact van de ene bejaarde met de andere vervangen ook niet zo heel groot zijn. Dit keer echter, gaat er wel degelijk fors wat veranderen.

Zo verwacht ik dat vooral op milieugebied de verandering snel gaan komen en ingrijpend gaan zijn.

Oliepijpleidingen zullen gesloten worden, ingekrompen Nationale Parken zullen weer uitgebreid gaan worden en heel veel milieu vergunningen die de afgelopen twee jaar zijn verstrekt, zullen weer ingetrokken gaan worden. Het is niet zo schokkend als het lijkt. De bedrijven zelf hebben in veel gevallen hun investeringen uitgesteld tot na november 2020. Ze wilden namelijk eerst weten wie er in het Witte Huis zou zitten.

Met nog vier jaar Trump hadden ze heel veel vervuilende investeringen gedaan. Nu moeten ze schone investeringen gaan doen.

Nu begrijpen ze heus wel dat veel van die "terug naar de jaren zestig" plannen niet meer doorgaan. De vergunningen om te boren in nationale parken bijvoorbeeld, dat zal waarschijnlijk nog wel in januari 2021 ingetrokken worden.

Boren in Alaska... Ik verwacht dat het niet lang gaat duren voor die vergunningen weer ingetrokken zijn.

Lozen op oppervlakte water mocht onder de vorige president ineens weer. Slechts een enkel bedrijf is er direct weer mee begonnen. Gelukkig realiseerden de meeste bedrijven zich dat qua public relations niet echt een beste beurt was.

Alleen enkele schurkbedrijven deden het. Je hebt immers ook in de zakelijke wereld brave mensen en criminelen. Helaas was de vorige president er vooral voor de zakelijke criminelen. Het was immers nooit nodig of noodzakelijk om op oppervlakte water te lozen. Dat was alleen maar nodig als je dat over de rug en gezondheid van anderen wilde doen.

Dan ben je in mijn ogen gewoon een crimineel met een bedrijf.

Onder Biden zullen ze gewoon weer investeringen in het schoon lozen moeten doen. Daar is helemaal niets op tegen.

Het is zelfs ongebrijpelijk dat zo veel Amerikanen zich er totaal niet druk over maakten de afgelopen jaren. Hun eigen gezondheid en de gezondheid van hun kinderen deed ze blijkbaar niets.

Voor ons als beleggers houdt het in dat de "groene" sector weer interessanter wordt.

 
 

Daytrading als alternatief (Tom Lassing)

20/01 7:47

Beleggers in aandelen hebben mooie tijden gehad. Zeker als ze aandelen als Tesla in bezit hadden. Maar... Ook Tesla verloor eerder deze week in één dag 8% aan waarde.

Dat hakt er in en als aandelenbelegger is het vrijwel onmogelijk om zulke klappen te ontlopen. Je zit me aandelen immers altijd 'long' in de markt. Anders gezegd, als je aandelen hebt, dan is de enige gunstige uitkomst voor jou als belegger een stijgende koers.

Alleen door gebruik te maken van derivaten kan je ook profiteren van dalende markten.

Nu is er een alternatief.

Dat alternatief is daytrading.

Het heeft enkele belangrijke voordelen.

De eerste en belangrijkste is dat je slechts af en toe in de markt zit. De kans dat er dus iets belangrijkst plaatsvindt terijl je in de markt zit is veel kleiner. ALS je al in de markt zit, dan is dat slechts voor enkele minuten. Even de beweging meepakken en weer wegwezen.

Die beweging 'pakken' doe je op vooraf bepaalde algoritmes. Die 'zien' een patroon in de markt en heel rap pak je even een paar puntjes mee.

Als je je keurig aan de regels houdt, dan werkt dit als een zonnetje.

Aloys Matthijssen gaat dit op 26 en 29 januari via een webinar uitleggen. U kan u er hier voor opgeven.

Het webinar is overigens gratis.

Geef je hier op
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Crypto of goud (Tom Lassing)

20/01 7:54

Voor mij is dat geen vraag, ik ben écht een goud man... Maar crypto's zijn wel heel interessant, zeker als je trader bent.

Ik vind het echter geen goed idee om spaargeld, dat ik in goud aan hou, om te zetten naar spaargeld dat ik in crypto's aan hou.

Ik ben van mening dat crypto's écht in het hoekje zeer speculatieve posities terecht hoort te komen.

Zelf ben ik daarom al vanaf eind 2016 alleen nog maar met de winsten in de crypto hoek aan het speculeren.

Mijn spaargeld blijft in goud (en zilver) zitten.

Mijn aandelenbeleggingen zitten vervolgens in vooral mijnaandelen. Vastgoed heb ik in Detroit. En speculatief zit ik dus in een aantal crypto's.

Het is een heel interessante traders markt, maar ik blijf een diep wantrouwen naar die crypto markt houden. Het is allemaal erg leuk, maar de meeste initiatieven in die hoek zijn er nogal bij de haren bijgetrokken.

Bitcoin bijvoorbeeld... Wat is dat nu precies?

Is het écht een munt? Als dat zo is, waarom is het dan vrijwel onmogelijk om er mee te betalen? Zou u écht die munt voor betalingen gebruiken als u weet dat iedere transactie minstens 2 euro aan energiekosten kost?

Dus een echte munt is het niet.

Maar wat is het dan?

Eigenlijk heeft die munt niet zo heel veel meerwaarde, behalve dat ze veel meer waard is geworden. Zolang dát het geval blijft is er voor traders wel een meerwaarde. Serieus voor de markt als geheel zie ik die meerwaarde niet.

Andere cryptomunten kunnen wel écht als geld gebruikt worden, maar we doen dat nog amper. Blijkbaar is er nu de behoefte er aan nog niet zo heel sterk.

Voor écht een meerwaarde moeten er andere toepassingen komen. Daar wordt aan gewerkt. Er zijn al interessante ideeën uitgewerkt. Ideeën die op termijn de wereld kunnen veranderen.

Maar of die ideeën net zo veel speculatie winsten gaan geven als bitcoin de wereld heeft gegeven? Dat valt te bezien. De gekte in bitcoin is ongehoord. En dat voor een crypto die in feite, als je heel eerlijk bent, geen meerwaarde heeft.

Immers, er zijn meer muntjes ontwikkeld. En die muntjes kan je gewoon transacties mee doen, zonder dat het energie vreet.

Dus die enorme gekte richting bitcoin... Het is maar de vraag hoe lang die blijft bestaan. Bitcoin is een moderne manier om waarde te stallen en is interessant omdat de vraag er naar zo enorm is. Die vraag zie ik voorlopig nog niet afnemen, maar... Er komt een moment dat men massaal inziet dat bitcoin eigenlijk helemaal niet zo interessant is. Echt, het enige interessante aan bitcoin is op dit moment alleen nog maar dat de koers stijgt.

Daarom wat mij betreft alleen voor speculatie en spaargeld in goud aanhouden.

Zekerheid voor alles.

Meer weten over crypto's? Neem een abonnement op de crypto nieuwsbrief. Voor beleggers die meer willen dan alleen bitcoin!

Mijn goud website
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd