Beursbox Nieuwsbrief Een overweldigende stroom positief nieuws

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een overweldigende stroom positief nieuws
Date: February 17th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 17 februari 2021
 
 

AEX 687,43 Dow 31.483 USD 1,207 Btc 42.113 Goud 1,789.07

 
 

Vertienvoudigen

Dit is een extreme aandelenmarkt. Het is ook een unieke markt, die wat mij betreft alleen vergelijkbaar is met wat we in 1999 gezien hebben.

We zien dan ook letterlijk aandelenkoersen vertienvoudigen!  Bijvoorbeeld SOL dat we deze zomer op $1,65 tipten.

De uitdaging is ingezet! Kijk hier

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is interessant! Zilver is in 2020 technisch doorgebroken! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

Naar de site
 
 
 

10x challenge nieuwsbrief stand van zaken (Tom Lassing)

17/02 7:00

Gisteren heb ik met mijn voorbeeld portefeuille de stand van 40.669,25 dollar bereikt. Ik begon twee en een halve week geleden op 24.000 dollar (20.000 euro)

Het was gisteren een rare dag. Ik nam namelijk ook mijn eerste twee verliezen. Ik nam drie nieuwe posities in en tot mijn spijt gingen die daarna nog niet als een raket.

Andere posities deden dat wel. Ik had een grootste stijger van 34%, gevolgd door 26,6% en 20,7%. Ook was er twee keer ruim 13%. Dat waren de dragers van bijna 10% winst in één dag ten opzichte van het startbedrag. Ik had echter ook een min 10,4% en een min 7,8%.

De verliezen nam ik op twee posities die niet los kwamen. Dan ga ik niet te lang wachten. Immers met wachten ga ik geen 10x de inleg halen.

Er is nu door de verkopen van gisteren een bedrag van bijna achtduizend dollar cash gekomen. Dat gaan we vandaag inzetten.

Ik ga ook wat extra tips geven aan de deelnemers die na dit weekend er bij zijn gekomen. Die hebben wat inhaalwerk te doen.

Meer weten? Kijk hier


Ik kreeg gisteren deze ingekomen testimonial:


Puik werk.


Dit is de beste 1k euro die ik ooit besteed heb.  Het is niet alleeen de winst maar vooral het leren beleggen dat ik nu beleef.


Ik leer nu in heel rap tempo wat kan en niet kan. Ik probeerde de eerste twee weken  jouw aankopen en verkopen te verbeteren maar vandaag leer ik dat het pijnlijk kan zijn om de grens op te zoeken van de marge die jij aangeeft. Als je ooit de tijd hebt op je video kanaal kan je dan eens uitleggen hoe we een trailing loss inleggen en wat de gevaren zijn?


Duizend maal dank voor deze unieke belevenis.


Mvg,


Dirk


Wacht niet te lang en doe mee!
 
 
 

Een overweldigende stroom positief nieuws! (Jack Hoogland)

17/02 7:18

De afgelopen dagen zagen we een overweldigende stroom positief nieuws die zéér positief is voor uraniumaandelen!

Allereerst de elektriciteitscrisis in Texas. Bevroren windmolens en huishoudens die beurtelings zonder stroom worden gezet. De enige elektriciteitsbron die daar nog normaal functioneert is kernenergie.

Waardoor de roep om méér kernenergie zal toenemen. Tegelijk zien we dat de Amerikaanse regering nu serieus werk maakt van investeren in kernenergie. Zie onderstaande tweet.

Ook zien we dat de belangstelling voor uranium onder institutionele beleggers nu in razendsnel tempo toeneemt.

Naast diverse beursanalisten besteden nu ook bekende, op institutionele beleggers gerichte nieuwsbrieven volop aandacht aan uranium. Zie deze tweet.

Uraniumaandelen verschijnen nu voor het eerst op de radarschermen van duizenden beleggingsfondsen en hedgefondsen.

De komende weken/maanden zal een tsunami aan geld richting uraniumaandelen vloeien! Koersen van uraniumaandelen kunnen de komende weken/maanden zéér hard doorstijgen.

Tegelijk zag ik dat de topman van een grote uraniumproducent zich afvraagt waar al het voor kerncentrales benodigde uranium straks in 's hemelsnaam vandaan moet komen. Zie citaat hieronder.

De komende jaren gaan we richting een situatie waarin...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

17/02 7:47

 • In Nederland zijn de Deen supermarkten verkocht aan Albert Heijn (39), Vomar (22) en DeKamarkt (19).

  Daarmee komt er na 87 jaar een einde aan de Deen winkels. De overname moet eind dit jaar afgerond zijn.

 • Bitcoin is gisteren boven de 50.000 dollar gekomen. Overweeg een abonnement op onze crypto nieuwsbrief!

 • Gisteren vond een rechter in Den Haag heel het avondklok besluit onwettig. Blijkbaar was zo'n regeling door de wetgevers niet goed wettelijk geregeld. Nu vraag ik me af hoe het staat met de boetes. Als de regeling niet wettig was, dan zijn de gegeven boetes het in mijn ogen ook niet.

 • Beleggen met kleinere bedragen... Denk dan eens aan daytrading. Met een anderhalf tot twee uur per dag traden kom je al heel ver. Vrijdagmiddag webinar gegeven door Aloys Mattijssen. Kijk hier

 • Deliveroo bestellers zijn volgens de rechter geen zzp'ers, maar ze zijn gewoon werknemers. Een tegenvaller voor Deliveroo die nu veel meer geld kwijt zal zijn aan haar medewerkers. Voor hen is het naar mijn idee goed nieuws. Hun inkomen en zekerheden gaan toenemen.

 • Door de daling van de Tesla aandelen is nu Amazon topman Jeff Bezos weer de rijkste man geworden. Het verschil in wat deze mannen waard zijn is soms per dag meer dan het budget van een flinke stad. Elon Musk werd gisteren 4 miljard minder waard.

 • De Dow Jones sloot gisteren op een record stand.

 • In Japan is er ophef ontstaan over de rechten van vrouwen. De hoogste bazen van bedrijven willen op zich wel meer vrouwen in de top... als ze hun mond maar houden. Zodra ze gaan praten, worden ze weer terugverwezen naar lagere echelons. Je4 moet immers wel weten wie er de baas is...

 • Binnen de Republikeinse partij in de VS is nu een burgeroorlog uitgebroken. De kans lijkt nu groot dat er een splitsing gaat komen in een republikeinse partij en een Trumpistische partij. De vraag is wie de bezitter en dus erfgenaam wordt van de huidige Republikeinse partij. Ik ben van mening dat de geschiedenis niet erg vriendelijk gaat worden over de Republikeinse partij van na 1988.

Bestel hier het unieke uraniumrapport
 
 
 

DSM ziet aantrekkende vraag (Tom Lassing)

17/02 8:09

Voor DSM zijn het goede tijden. Er is meer vraag naar auto onderdelen en de vraag naar supplementen neemt toe.

De totale omzet was ondanks de Corona crisis in 2020 1% hoger. 

Heel de materialen sector was voor DSM zwaar negatief. De omzet daalde in die hoek uiteindelijk 13%. Deze daling werd meer dan goed gemaakt door de stijging van de omzet in voedingsproducten. Nutricion draaide een recordjaar.

DSM verwacht voor 2021 groei in beide divisies.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Winst Nornickel verdampt (Tom Lassing)

10/02 6:08

In mei 2020 ging het mis bij nikkelproducent Nornickel. 21.000.000 liter dieselolie liep in een rivier.

De Russische overheid heeft dat niet te licht opgenomen. Het bedrijf werd een boete gegeven van 2 miljard dollar.

Daarbij kwam dan nog dat de vraag naar nikkel door de Corona crisis afnam.

Toch was hun omzet hoger. Dat kwam omdat de prijzen van edelmetalen omhoog gingen.

Het bedrijf heeft zo veel als nog mogelijk was de milieuschade beperkt. Waar het mis ging, was dat de opslagtank in permafrost gebouwd was. Dat werk prima, als het maar bevroren blijft. Door de klimaatverwarming ging dat dus wel mis, want de vorst ging uit de grond waarna alles vloeibaar werd.

Het bedrijf is zich nu naar eigen zeggen heel erg bewust van haar omgeving en heeft nu ook milieudoelen gesteld.

Het bedrijf is de grootste palladium en nickel producent ter wereld. Het is gevestigd in Rusland, met hoofdkantoor in Moskou. De aandelen worden verhandeld op de beurzen van Moskou en St Petersburg.

Voor een visie op goud, ga naar mijn goud website
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd