Beursbox Nieuwsbrief Raysol wil eerst de daken vol leggen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Raysol wil eerst de daken vol leggen
Date: February 18th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 18 februari 2021
 
 

AEX 681,04 Dow 31.542 USD 1,204 Btc 43.192 Goud 1,782.41

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder

Open hier een gratis account
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Daytrading (Tom Lassing)

18/02 7:00

Voor wie is daytrading interessant?

Nu, voor iedereen die er interesse in heeft, maar vooral ook voor beleggers die willen beginnen met beleggen. Het biedt namelijk enkele enorme voordelen.

Zo geeft het je discipline. Tenminste, als je winst wilt maken. Je zal je dan moeten voegen naar de kansen die de markt je geeft.

Het tweede enorme voordeel is dat je kan beginnen met relatief kleine bedragen.

Het derde voordeel is dat je zelf kan bepalen hoe lang je er per dag mee bezig wilt zijn. Vaak is twee uurtjes al voldoende.

En het laatste voordeel is dat je... Als je het goed doet, nabeurs niet in de markt zit. Kortom, je kan rustig slapen...

Wil je meer weten, kijk dan hier.

Vrijdagmiddag gratis webinar over heel praktische software waarmee je kan gaan werken! Klik hier

Leer meer over Daytrading
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

18/02 7:17

  • Bij Boeing stappen twee directieleden op. Opmerkelijk dat ze dat nu pas doen...
  • In Texas is de stroom nu al bijna drie dagen uitgevallen. De reden is dat ze er nooit rekening mee hebben gehouden dat het ook kan vriezen. Volgens Fox News zijn het de windmolens die de schuld dragen. In het echt is het de vrije markt die hier schuldig is. De marktpartijen hebben het zo goedkoop mogelijk geregeld en dus zonder vorstbescherming in die normaal warme staat. ALLES is uitgevallen, van kerncentrales tot gewone energiecentrales en ja, ook vooral die boeren windmolens met de 40 bladen. Die kunnen niet zo goed tegen een pak sneeuw. De moderne windmolens hebben er bijna geen last van en draaien ook als het vriest. De Republikeinen in de staat Texas willen vooral niet toegeven dat hun extreme vrije markt beleid hier gefaald heeft. Men stelde weinig eisen aan de energie aanbieders. De kwaliteit nam dus enorm af. In andere, lees koudere staten, in de VS heeft men geen last van de kou. Dat zegt genoeg.
  • KLM heeft 1 miljard verlies geleden. Het moederbedrijf van KLM verloor 7 miljard.

  • De huren van sociale woningen gaan in Nederland in 2021 niet omhoog.
  • De snelle treinverbinding tussen Breda, Rotterdam en Amsterdam richting oost en noord Nederland wordt uitgesteld omdat de treinstellen niet op tijd geleverd worden. Alstom kan niet leveren omdat ze te veel last hebben van Covidbeperkingen in Frankrijk.
  • Totale gekte in crypto land. Coinbase (Crypto exchange) wil naar de beurs komen en denkt dat het dan wel eens 77 miljard waard kan zijn. Dat is meer dan de huidige eigenaar van de NYSE waard is (Dat is ICE dat nu 64 miljard waard is.)
  • In Canada is een eerste bitcoin ETF (BTCC) goedgekeurd. Of wij er in Europa dan in kunnen handelen valt te bezien. Europese regelgeving heeft veel ETF handel onmogelijk gemaakt.

Lees meer over de x 10 uitdaging
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Stand van zaken x 10 opzet (Tom Lassing)

18/02 7:29

Gisteren voelde aan als een slechte dag... Maar de portefeuille nam wel met 4.629 dollar aan waarde toe en dat is 19% van het begin kapitaal!

Het zijn belachelijke winsten die er gemaakt worden.

Gisteren heb ik een video gemaakt met daarin een aandeel uit de portefeuille dat ik er met name in noemde. Hier vindt u die video.

Dat genoemde aandeel steeg gisteren ook weer 30,9%...

Waar we gisteren echter ook last van hadden, was van enkele aandelen die gevoelige verliezen leden. Een aandeel dat we gisteren bijkochten verloor 10% aan waarde... Dat was even onverwachts. Ook een aandeel dat we eerdere deze week kochten verloor 9%.

En ondanks dat dus toch 19% rendement op één dag ten opzichte van het startvermogen.

Het kan verkeren.

Kijk hier voor meer informatie over de x 10 uitdaging.

 
 

Raysol, eerst de daken vol leggen (Tom Lassing)

18/02 7:53

Heel veel particulieren vinden dat we bij grootschalige zonne-energie maar eerst de daken vol moeten leggen.

Dat is inderdaad een goed idee, maar...

Dan moet je wel de dak eigenaren iets kunnen bieden.

Raysol is een bedrijf met een flinke portefeuille aan beschikbare daken, maar wat ze nodig hebben, is kapitaal om hun projecten op te kunnen starten. 

Ze bieden een mooi rendement aan beleggers die met ze in zee gaan. Een heel mooi rendement! En prima zekerheden.

Kijk hier even naar de twee minuten video die gemaakt is.

Of ga nu rechtstreeks naar de aanbiedingspaginaMeer informatie, klik hier
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Anti houtstook in Nederland (Tom Lassing)

18/02 8:17

In Nederland zien we nu een campagne vanuit de overheid om houtstook in woonwijken actief tegen te gaan. Men maakt nieuwe berekeningen waarmee ze nog weer meer uitstoot kunnen aantonen. Anders gezegd, men is nu aan het opwerken naar een totaal verbod in woonwijken en via veranderende berekeningsmethodes moet daar het argument voor gevonden worden.

Nu ben ik woonachtig in het buitengebied. Dat is wel degelijk een enorm verschil.

Toen ik nog in de wijk woonde, hadden we twee houtstokers in de wijk die soms letterlijk heel het blok in de rook wisten te zetten. Had je je raam open, dan was je de sigaar.

Ik kan me dus volkomen indenken waarom je in de woonwijken een houtstook verbod zou willen hebben. Het is niet leuk voor de houtstokers, maar het stoken is vaak ook niet leuk voor de omgeving.

Anders is het in het buitengebied. Bij ons is in het buitengebied van Best stoken van hout op het land verboden. Er is echter geen verbod op een BBQ of het stoken van je huis of schuur op hout.

In het buitengebied 'hoort' dat ook wel een beetje. Je zit immers vaak met veel hout en de opstallen zijn vaak groot. Dan is met hout stoken echt een oplossing.

Het verbod op houtstook in de woonwijken is er nog niet, maar net zoals we zagen dat vuurwerk eigenlijk in twee jaar over en uit kan zijn, kan het met houtstook in de woonwijken ook wel eens heel hard gaan.

Ik kan me indenken dat wonen in het buitengebied na zo'n verbod wel eens veel populairder kan gaan worden.

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd