Beursbox Nieuwsbrief Jarenlang probeer ik het ze bij te brengen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Jarenlang probeer ik het ze bij te brengen
Date: February 19th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 19 februari 2021
 
 

AEX 672,61 Dow 31.397 USD 1,209 Btc 42.838 Goud 1,772.62

 
 

x 10 Challenge

Gisteren een enorme dip, biedt nu kansen. Ik ben 20.000 van mijn eigen euro's in een half jaar aan het omzetten naar 200.000 euro! Je kan volgen wat ik zoal doe om dat te bereiken! De tweede week is nu bijna voorbij en ik sta nu op 37.800 dollar. Dat is omgerekend 31.188 euro.

Het is nog niet te laat om mee te doen! Er zijn nog 23 weken te gaan.

Lees hier verder
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Daytrading webinar (Tom Lassing)

19/02 7:00

Vanmiddag gaat Aloys Mattijssen een gratis webinar geven over zijn daytrading software.

Een mooi moment om eens te kijken hoe of dat werkt. 

Daytrading is in mijn ogen ideaal voor startende beleggers. Dat is vooral omdat je veel zelf in de hand hebt en je het risico heel beperkt kan houden. Ook is het mogelijk met relatief weinig vermogen!

Het is ook niet nodig om er de hele dag actief mee te zijn. Aloys is zelden meer dan twee uur per dat actief.

Kijkt u hier voor meer informatie
 
 
 

Kijkt u nog even naar Raysol (Tom Lassing)

19/02 7:15

Ik kreeg hier in mijn woonplaats veel reacties op mijn akkoord voor een zonnepanelen veld vlak achter mijn huis. Waarom zou ik dat willen?

Tsja... Ik ben een enorm voorstander van de omschakeling naar groene stroom. Ik heb echter ook van dichtbij gezien hoe moeilijk het is om mensen met een geschikt dak zo ver te krijgen dat ze akkoord met zonnepanelen gaan. Dat is écht een hoofdpijn verhaal.

Raysol wil die hoofdpijn wel aan en ik denk dat het bedrijf alle steun kan gebruiken. Ze hebben simpelweg kapitaal nodig om meer armslag te hebben.

ALS jij nu van mening bent dat we in Nederland eerst de daken vol moeten leggen, steun dan deze Nederlandse partij in dat streven!

Je krijgt er een mooie vergoeding voor en goede zekerheden.

Zo doe je in dubbel opzicht goed voor de wereld.

Ik heb hier een korte intro video staan.

of kijk hier rechtstreeks op de aanbiedingspagina


 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/02 7:32

  • Gisteren is tijdens een Senaatshoorzitting de CEO van Robinhood behoorlijk stevig ondervraagd. De Senatoren waren niet erg tevreden met de ontwijkende antwoorden die steeds door hem gegeven werden. De CEO van Robinhood wil liever niet dat het brede publiek weet hoe ze de zaak flessen als de markt tegen hen werkt.
  • De x10 portefeuille heeft gisteren een eerste zwaar negatieve dag gekend. Letterlijk slechts twee aandelen wisten winst te boeken. In één dag verloor de voorbeeld portefeuille 10% van de totale waarde... Dat hoort ook bij speculatieve aandelen. De Dow Jones verloor slechts zoiets als 0,34%.
  • De goudprijs is al enkele dagen aan het zakken. Voor mij reden om vandaag maar weer eens een goudaankoop te gaan doen.

  • Facebook heeft haar dreigement waargemaakt dat ze in Australië de service zou gaan beperken als het land zou volharden in de eis dat het bedrijf moet betalen voor nieuws dat het via haar platform aan de leden doorgeeft. De overheid in Australië had een deel van haar services via Facebook geregeld en dat ligt dus nu plat. Canada heeft nu aangegeven dat ze Facebook ook gaan dwingen te betalen voor nieuws.

  • Warren Buffett heeft nét voor de top van goud zijn goudaandeel GOLD verkocht. Een briljante timing, terwijl het argument voor goud uiteindelijk wel blijft staan. Ondertussen kocht Buffett de aandelen Verizon, Chevron, Marsch & McLennan en EW Scripps. Niet alleen opmerkelijk namen, maar ook een opmerkelijke timing. Punt is alleen, als hij koopt, dan is zijn succes vrijwel verzekerd omdat tienduizenden beleggers hem blind volgen.

Je kan nog mee doen!
 
 
 

Jarenlang probeer ik het ze bij te brengen (Tom Lassing)

19/02 7:55

Mijn eigen kinderen heb ik altijd proberen te interesseren voor ondernemen, beleggen en investeren en eindelijk valt bij hen als jonge twintigers het kwartje voor wat betreft deze onderwerpen.

Mijn zoon is nu actief met Daytrading en doet nu mee met de x10 challenge. Hij had deze week de briljante zet gedaan om het aandeel RIOT echt op de top te verkopen. Ouch, dat doet mij zeer. Dat idee had ik moeten hebben...

Mijn oudste dochter doet als financierder mee met mijn huizenproject in Detroit, alwaar ik dertig huurhuizen bezit.

En mijn jongste dochter is na een paar gesprekken eerder deze week gisteren zo ver gekomen dat ze de volledige cursus beleggen bij collega Harm van Wijk gaat volgen.

Ik ben daar heel blij mee, want Harm kan dat goed uitleggen en zijn pakket is ook heel volledig en degelijk.

Sommige dingen kan je je eigen kinderen niet leren, dat moeten ze gewoon van anderen horen om het dan aan te nemen.

Daarom zijn scholen waarschijnlijk ook uitgevonden.

Mijn jongste dochter heeft samen met haar vriend een catering bedrijf en dat bedrijf ligt nu vrijwel stil. Ze hebben al pakketjes rondgebracht, bloemen rondgebracht, op kinderen opgepast, en nu was het of gaan poetsen, of een cursus beleggen gaan volgen... 

Gelukkig koos ze voor het laatste. Ik ga haar helpen een website op te zetten, want de ervaring die ze nu opdoet kan ze gaan delen met haar leeftijdsgenoten.

Lees verder over de cursus
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

Wat ging er mis in Texas? (Tom Lassing)

19/02 8:17

In Texas is men niet gewend aan serieuze vorst. Ze werden daar afgelopen weekend verrast door een enorme koude golf vanaf de Noordpool. Dit is het tweede jaar op rij dat er zo'n koude golf over de VS gaat, maar dit jaar was het nog even wat ernstiger dan vorig jaar.

In de staat Texas zijn ze niet onder de indruk van een eventueel veranderend klimaat. De rechtse politici in die staat zijn al tientallen jaren aan de macht in de staat en ze zijn een groot voorstander van een vrije markt. Hun elektriciteitsnet staat dan ook los van dat van de rest van de VS.

Immers, Texas kan het zelf wel en kan het beter dan wie dan ook. Texas heeft geen overheidsregulering vanuit Washington nodig. Daar waar de rest van het land eisen heeft om de installaties tegen extreem weer te beschermen, bestaan die eisen in Texas bewust niet. Bedrijven beschermen zichzelf wel is de gedachte. Immers, het is hun risico en daar zullen ze wel voorzichtig mee zijn.

Vorig jaar had Californië black outs in de (extreem droge zomer en zware bosbranden). Texas was er toen heel snel bij om die linkse rakkers aan de kust eens even lekker in te wrijven dat hun communisme niet zou werken en die blackouts waren het bewijs.

De elektriciteitsaanbieders in Texas kregen de afgelopen jaren alle vrijheid. Verschillende opgelegde voorschriften werden door de overheid van Texas bewust geschrapt omdat de perfecte vrije markt geen overheidsbemoeienis nodig heeft.

De aanbieding van de leveranciers aan Texas was dus zo kaal en goedkoop mogelijk. Immers, dan maak je als bedrijf maximale winst. Een scenario met stevige vorst werd gewoon totaal geen rekening mee gehouden. Het gevolg was dat de panelen waarmee men op de verschillende locaties de energie regelt, blokkeerden. Kortom, er viel vanaf dat moment niets meer te regelen en de stroom viel in grote delen van de staat Texas uit.

Dat is extra ernstig in die staat, omdat de huizen in Texas niet zijn gebouwd op deze kou. De inwoners hebben dus niet alleen geen stroom en geen water, maar ook hebben ze geen huizen die hen goed warm houden. De vraag is dus hoeveel mensen nu letterlijk komen te overlijden door deze blamage en totale faal van de overheid.

De inwoners hoeven ook niet te rekenen op de lokale overheid, want geheel in het kader van het 'voor jezelf zorgen', is de overheid er heel klein. Ze hebben niet eens de faciliteiten om bij een ramp mensen op te vangen of te helpen. De rest van de VS mag nu deze failed state komen helpen. Ondertussen is de Texaanse Senator Ted Cruz naar Cancun afgereisd. Na zijn landverraad was hij toe aan een zonvakantie. Dat 'zijn' staat nu in de problemen is hoeft zijn vakantie niet te verstoren. Immers, ze regelen het zelf maar.


De VS begint steeds meer te lijken op een failed state, met Texas nu ineens ald frontrunner... Je merkt het aan van alles. Een falend onderwijs systeem, een totaal gebrek aan erkenning van de overheid, en nu ook het falen van hun grootste vrije markt economie binnen de unie.

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd