Beursbox Nieuwsbrief Mijn visie op de beurs

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Mijn visie op de beurs
Date: February 22nd 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 22 februari 2021
 
 

AEX 678,48 Dow 31.405 USD 1,211 Btc 46.534 Goud 1,792.82

 
 

Uranium, de sector voor 2021

Veel meer kerncentrales en tegelijk uraniummijnen die sluiten, een combinatie die explosief genoemd mag worden. Mijn collega Jack Hoogland schreef een uraniumrapport. Ik beveel het van harte aan. Kijk hier

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Mijn visie op de beurs (Tom Lassing)

22/02 7:00

Op dit moment bevinden we ons wat mij betreft in een hype markt.

Dat is dus linke soep.

Maar...

In 1997 gaf Bob Prechter (een toen en nu zeer hoog aangeschreven analist) dat hij de markt te duur vond. U weet waarschijnlijk wel wat er daarna in 1998 en vooral in 1999 gebeurde. Die enorme bullmarkt had Prechter volkomen gemist.

Ook nu lees ik bij enkele analisten dat ze de markt veel te duur vinden. Ik ben daar blij mee. Het is immers waar.

Het houdt ook in dat heel veel beleggers nu niet mee doen, omdat hun analist zegt dat het te duur is.

En ondertussen zien we bijna alle indices nieuwe records zetten.

Het punt is dat een golf vijf in een hype markt geen limieten kent. Het gaat door, tot het over is. Je kan er geen peil op trekken.

Het kan morgen over zijn, het kan zijn dat de gekte pas in 2023 over is.

Aan u de keuze. Meedoen of voor de zekerheid aan de zijlijn gaan staan en de beste beurs sinds 1999 missen.

Ik ben nu "All-In" gegaan. Daarbij weet ik dat er 'ergens' een eind gaat komen aan het feest. Ik ga tot 1 augustus all in en daarna sluit ik mijn speculatieve portefeuille. Wat ik dus moet hopen, is dat de top van de markt niet voor 1 augustus komt. Als dat zo is, dan ben ik spekkoper. Dan ga ik mijn x 10 ook wel halen.

In deze markt is dat mogelijk. Het is niet makkelijk, maar het is wel mogelijk. Kijk hier voor meer info over de x10 challenge

 
 

Er komt een tsunami op gang! (Jack Hoogland)

15/02 7:17

We zagen afgelopen week veel onzin over de elektriciteitscrisis in Texas in de reguliere en sociale media verschijnen. Bijvoorbeeld dat de hoofdoorzaak bij bevroren windmolens lag.

De hoofdoorzaak is zoals we met zoveel infrastructuur in de VS zien: jarenlange verwaarlozing.

Wat de crisis wél heeft veroorzaakt is een groeiend besef dat een intelligente energiemix nodig is o

    CO2-uitstoot zoveel mogelijk verlagen

    en tegelijk

    óók bij de meest ongunstige weersomstandigheden 24 uur per dag elektriciteit te blijven leveren

    wetende dat

    de vraag naar elektriciteit de komende jaren fors zal stijgen

Juist hierdoor wordt de roep om méér te investeren in kernenergie steeds luider. Want kernenergie is de enige energiebron die geen CO2 uitstoot én onder alle mogelijke weersomstandigheden elektriciteit blijft leveren.

In de tweet hieronder zien we dat ook Michael Burry (The Big Short) dit heeft begrepen. Hij belegt sinds november in uraniumaandelen en mengt zich nu zelfs in het klimaatdebat.

We zien nu iedere week opnieuw dat...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/02 7:46

  • Elon Musk heeft met zijn opmerking dat bitcoin nu wel heel duur geworden is de zaak andersom in beroering gebracht. Is deze opmerking van hem het teken dat hij nu al zijn winsten neemt? Stort de bitcoin koers nu weer net zo hard in? Het feit dat één miljardair zo veel macht heeft richting een markt die een biljoen waard is, is zorgelijk.
  • Vrijwel tegelijk met het uiteenvallen van een vliegtuigmotor in Limburg ging het ook mis in Colorado. Die gebeurtenis kreeg wereldwijd veel meer aandacht. Boeing beveelt nu aan alle 777 modellen aan de grond te houden.
  • De huizenprijzen in Nederland blijven maar stijgen. Het gemiddelde huis kost nu 360.000. Een jaar geleden was de consensus bij de 'experts' dat de huizenprijzen zouden dalen. Ik had daar toen al mijn ernstige twijfels over en blijk achteraf dus gelijk te krijgen.
  • De politiek durft nog altijd niet de Corona maatregelen af te bouwen. Steeds is er een volgende golf of een volgende variatie die nog veel erger gaat worden en steeds valt dat enorm mee. Het wordt tijd dat we gaan accepteren dat er ziektes bestaan waar we dood van gaan.
  • Tot verbazing van velen staat het Engelse pond op het hoogste punt in drie jaar. Wie zou dat nu gedacht hebben? Blijkbaar zien marktpartijen meer risico in Europa dan in het VK. Dan is mijn vraag... Wat is dan dat risico in Europa en waarom lezen we daar niets over? Wat weet men voor het volk goed te verbergen, dat bankiers al wel weten? Vraag je dat maar eens af...
  • Let op bij de 'achteraf betaal service' van Klarna. Daar is fraude bij mogelijk. Dus maak je daar gebruik van, hou dan goed in de gaten of al je afschrijvingen correct zijn.
  • Ik heb vrijdag weer goud gekocht. De huidige lage(re) prijs zie ik als mooi koopmoment. Eerder vorige week had ik ook al (voor nog iets meer) zilver gekocht.
  • Waar zou ik voor een wat langere termijn in beleggen? Ik heb er een video over gemaakt. Kijk hier

Doe mee met de x 10 challenge
 
 
 

Uranium sector (Tom Lassing)

22/02 7:59

Is het nu tijd om uranium aandelen te kopen, of moet je ze nu juist verkopen?

In deze video bespreek ik waarom mijn collega Maarten Verheyen nu verkoper is, terwijl ik nu juist met name uranium aandelen aan het kopen ben.

Zou het kunnen dat we beide gelijk hebben?

Kijk de video en geef eens aan hoe jij er over denkt!

Ga nu naar de video
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Verbeter uw Online Veiligheid

Verberg waar u zich bevindt en surf anoniem. Wanneer u met één van de ExpressVPN servers in 94 landen over de hele wereld verbindt, dan zijn uw IP adres en locatie verborgen. Voorkom dat bedrijven hun prijzen verhogen op basis van uw fysieke locatie en maskeer uw echte IP adres door te torrenten met een VPN.

Kijk hier
 
 
 

Vrije energie markt een zegen? (Tom Lassing)

15/02 8:13

In Texas heeft de lokale overheid alle overheidsbemoeienis met de elektriciteitsvoorzieningen losgelaten. In de ogen van de Republikeinen was dat de beste en goedkoopste weg.

Energie was er inderdaad niet duur, maar dat kwam mede omdat er olie in de bodem zit en aan de kust staan er meerdere raffinaderijen.

Elektriciteit neem je daar af met een vrije prijs. Bij veel vraag gaat de prijs omhoog en bij weinig vraag wordt energie bijna gratis.

Dat liep goed tot...

Tot het vorige week keihard begon te vriezen. Toen bleek ineens dat die aanbieders in Texas geen enkele investering hadden gedaan in bescherming tegen flinke vorst. De elektriciteitscentrales en infrastructuur bevroor letterlijk.

Miljoenen klanten kwamen zonder stroom te zitten op juist een moment dat het enorm koud was.

Veel huizen in Texas worden alleen maar verwarmd door de airco op verwarmen te zetten. Degenen die dus nog wel stroom hadden, begonnen die airco's op stand levensgevaarlijk te zetten. Dit had tot gevolg dat sommige gezinnen nu tegen een elektriciteitsrekening aan lopen van 10.000 dollar.

NU vindt de rechtse politiek in Texas dat de staat deze kosten maar moet dragen. Het zijn immers vooral de blanke relatief rijke inwoners die deze hoge rekening krijgen. Dan ineens is een uitkering van de staat geen probleem meer.

De armere bevolking zat simpelweg zonder stroom en heeft nu te kampen met bevroren waterleidingen in huis. Ook dat gaat enorme bedragen kosten. Gaan die ook vergoeding krijgen, of is het voor hen jammer dan, onverzekerbaar vanwege 'act of god'.

Die vrije markt is NIET de oplossing als daar niet OOK een goed en streng toezicht boven staat. Toezicht en minimum eisen waaraan het aanbod in die vrije markt moet voorzien. Texas kan ons ook in Europa een heleboel leren.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd