Beursbox Nieuwsbrief Fantastisch uraniumaandeel

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Fantastisch uraniumaandeel
Date: March 1st 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 1 maart 2021
 
 

AEX 651,26 Dow 31.124 USD 1,208 Btc 37.924 Goud 1,754.55

 
 

Uranium, de sector voor 2021

Veel meer kerncentrales en tegelijk uraniummijnen die sluiten, een combinatie die explosief genoemd mag worden. Mijn collega Jack Hoogland schreef een uraniumrapport. Ik beveel het van harte aan. Kijk hier

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Fantastisch uraniumaandeel! (Jack Hoogland)

01/03 7:00

Donderdag stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen-abonnees.

Deze maand ontdekten we onder meer een fantastisch uraniumaandeel. Van een bedrijf dat één van de meest winstgevende uraniummijnen ter wereld gaat bouwen.

Bezit een enorm project met met maar liefst 250 miljoen pond uranium. Daarnaast nog een gebied van maar liefst ruim 700km² waar het exploratie doet en tot nu toe al 60 miljoen pond uranium heeft ontdekt.

Gaat dit jaar beginnen aan de bouw van haar uraniummijn, die naar verwachting in 2024 in productie zal gaan.

Dat is al prachtig, maar het mooiste moet nog komen. Want de verwachte productiekosten zijn zó laag, dat deze mijn zélfs aan de huidige uraniumprijs al zéér winstgevend zal zijn.

Er zijn wereldwijd slechts twee uraniumproducenten die dát voor elkaar krijgen!

Zelfs op basis van alleen de eerste fase van productie (slechts 44 miljoen pond), is het lange termijn koerspotentieel al fors hoger dan 1000%!

Neem je het enorme potentieel voor toekomstige uitbreiding erbij, dan weet je genoeg.

Dit prachtaandeel heeft duizenden procenten koerspotentieel.

Klik hier om het splinternieuwe "Super Rendement Rapport" direct te bestellen!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

01/03 7:17

  • PostNL heeft dankzij de Corona crisis een enorme omzet en winst gedraaid. De omzet kwam uit op 3,2 miljard en de winst op 213 miljoen euro.
  • De labels voor energie zuinige apparaten gaat omgegooid worden. De innovaties gaan zo snel dat de oude labels hopeloos achterhaald zijn. Alles is tegenwoordig A en dus begon met met + tekens te werken. Dat wordt verlaten en de nieuwe labels worden waar A t/m G. Een 'oude' A kan nu dus maar zo een nieuwe 'C' worden. In de nieuwe opzet is er momenteel nog geen enkel huishoudelijk apparaat dat de nieuwe 'A' krijgt. Er is dus ruimte voor groei.
  • Suriname wordt gedwongen de vaste wisselkoers met de Amerikaanse dollar los te laten. Er komt nu een marge waartussen de munt mag zweven. Ze doen daarmee een poging de munt te stabiliseren. Ik geloof niet dat dit de beste weg is, maar we gaan het zien. Naar mijn idee is het slechts een verdere verwatering en komt de Surinaamse gulden strak aan de bovenkant van de marge te liggen tot ze die weer ene keer gaan verplaatsen. Een gecontroleerde inflatie dus, maar niettemin een enorme inflatie die maar doorgaat.
  • Analistenfirma Berenberg heeft het koersdoel voor aandelen ING verhoogd van 8,40 naar 10,70.
  • Credit Suisse heeft de verwachting voor ASMI opwaarts bijgesteld. Koersdoel gaat van 250 naar 265.
  • Vandaag gaat in België Ter Beke met de cijfers komen. Later in de week wordt het druk met cijfers. Bekaert, MDxHealth, Elis en Sioen komen woensdag met de jaarcijfers over 2020.

Crypto x 10 uitdaging
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Starten met beleggen (Tom Lassing)

01/03 7:46

De brokers kunnen de aanwas van nieuwe beleggers al een jaar lang amper aan.

De beleggingsmarkt wordt overspoeld met startende beleggers en net zo als de groepen voor hen, denken ze vrijwel allemaal dat ze hun talent aangeboren hebben gekregen.

Ik kan alleen maar hopen dat ik ze op tijd wakker kan schudden.

Waarom?

Heel simpel, als ze niet op tijd wakker worden, dan zijn ze hun geld heel snel kwijt.

Het is als boksen. Jij komt als sterke, fitte, jonge persoon op een event en in de ring staat een professionele bokser. De uitdaging is, kan jij dat mannetje verslaan. Hij staat er met gebogen schouders bij en hoe lang is die gozer? Hij zal toch amper 1 meter zeventig zijn.

Dus jij stapt naar voren. Je zal hem wel even vloeren en met de hoofdprijs weglopen.

Het contract is getekend en je krijgt je handschoenen aangedaan.

Je staat helemaal klaar en ineens gaat die bokser rechtop staan. Zo dichtbij gekomen blijkt hij ineens 1 meter negentig en één brok spieren.

Hij laat je één klap toe. Je denkt ik heb hem...

En vervolgens haalt hij uit en je wordt op de vloer wakker.

DAT staat heel veel startende beleggers te wachten, tenzij... Tenzij je eerst gaat leren beleggen.

Mijn collega Harm van Wijk heeft een pakket samengesteld waarmee je beslagen ten ijs zal komen. Ik garandeer je dat het de investering waard is.

Een fantastische beleggingscursus
 
 
 

Uranium sector (Tom Lassing)

01/03 7:59

Is het nu tijd om uranium aandelen te kopen, of moet je ze nu juist verkopen?

In deze video bespreek ik waarom mijn collega Maarten Verheyen nu verkoper is, terwijl ik nu juist met name uranium aandelen aan het kopen ben.

Zou het kunnen dat we beide gelijk hebben?

Kijk de video en geef eens aan hoe jij er over denkt!

Ga nu naar de video
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Verbeter uw Online Veiligheid

Verberg waar u zich bevindt en surf anoniem. Wanneer u met één van de ExpressVPN servers in 94 landen over de hele wereld verbindt, dan zijn uw IP adres en locatie verborgen. Voorkom dat bedrijven hun prijzen verhogen op basis van uw fysieke locatie en maskeer uw echte IP adres door te torrenten met een VPN.

Kijk hier
 
 
 

Cijfers Berkshire Hathaway (Tom Lassing)

01/03 8:20

Het bedrijf van Warren Buffett behaalde in 2020 een operationeel inkomen van 21,9 miljard. Dat was 9% minder dan in 2019.

Ze kochten ondertussen in het vierde kwartaal ter waarde van 9 miljard dollar eigen aandelen in. In totaal werd in 2020 ter waarde van 24,7 miljard eigen aandelen ingekocht.

Buffett doet dat graag als hij an mening is dat het aandeel meer waard is dan beleggers er voor over hebben. Hij ziet het dan als "met korting' kopen.

Hij investeerde in 2020 heel veel minder, namelijk 31.6 miljard ten opzichte van 56,3 miljard in 2019.

In 2020 heeft hij een enorme eenmalige afschrijfpost opgenomen. Zijn aankoop van Precision Carparts blijkt 11 miljard minder waard te zijn. Een verrassend grote blunder van Buffett. Buffett gaat er prat op dat hij onderneming zo goed kan doorlichten. Blijkbaar is ook hij daarin niet onfeilbaar.

Als we kijken naar succesnummers bij Berkshire, dan heeft het succes van het bedrijf alles te maken met de aankoop van Apple aandelen. Was dat niet het geval geweest, dan had het bedrijf er helemaal niet zo mooi voorgestaan.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd