Beursbox Nieuwsbrief 120% winst bij opening

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 120% winst bij opening
Date: March 16th 2021
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 16 maart 2021
 
 

AEX 678,8 Dow 32.921 USD 1,192 Btc 46.209 Goud 1,731.27

 
 

Zilveren en gouden munten

Wat zijn de valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten? Kijk hier

Daytrading ideaal voor kleine belegger

Daytrading kan met relatief kleine bedragen, is overzichtelijk en zorg er voor dat je discipline krijgt. 

Kortom, ideaal voor de startende belegger, maar ook voor iedereen die tot maximaal een paar duizend euro ter beschikking heeft!

Het mooie is, het is schaalbaar. Als je eenmaal miljonair bent, dan kan je het nog altijd toepassen!

Kijk hier
 
 
 

120% winst bij opening (Tom Lassing)

16/03 7:00

Gisteren ging de grootste positie in de x10 portefeuille bij opening van de beurs 120% omhoog.

Een hele mooie opsteker en voor veel later begonnen deelnemers de eerste keer dat ze met de portefeuille in het groen terecht kwamen. We hebben namelijk vier lastige weken achter de rug.

De stijging van 120% bij de opening betekende op papier 6000 dollar winst ten opzicht van vrijdag. Vergis je niet, dat is 25% van de gehele startsom van de portefeuille!

Dat zijn dan klappers die je maakt.

We zaten al even te wachten op de FDA approval en eindelijk was deze er dan. Althans... het eerste deel daarvan was er gisteren.

Heel bewust heb ik gisteren GEEN winst genomen op de positie. Vorige week zagen we een zelfde soort situatie en in de dagen daarna werd uiteindelijk x 15 bereikt.

Het zou zonde zijn als je met 120% al uitstapt en dan achteraf blijkt dat het 1500% had kunnen zijn. We nemen daarom de gok en gaan even aanzien of er meer in het vat zit.

Ik heb er gisteren ook een video over gemaakt. Kijk hier


Doe mee met de x10 beleggen challenge
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

16/03 7:14

  • De S&P heeft gisteren weer een record gezet.
  • Volgens een onderzoek in de VS is zo'n 200 miljard aan steungeld in de VS door fraude verloren gegaan. We hebben het hier over de fraude in 2020. Bijna 30% van alle claims om uitkering blijkt fraude te betreffen. Het gaat vooral om beroeps oplichters die hun slag geslagen hebben en door identiteitsfraude claims voor uitkering konden doen.
  • In Californië is een trader opgepakt die een klassieke pump and dump had opgezet. Andrew L. Fassari bekend als @OCMillonaire op Twitter kocht 41 miljoen aandelen van Arcis Resources Corp en begon deze aandelen daarna te promoten door het verspreiden van valse berichten.
  • In de VS gaat de zakelijke inkomstenbelasting omhoog van 21% naar 28%. Ook gaat de belasting voor iedereen die meer dan 400.000 dollar per jaar verdiend omhoog van 37% naar 39,6%. Wie meer dan een miljoen per jaar verdiend gaat ook 39,6% belasting betalen over winsten die op de beurs zijn gemaakt. Ook de belasting op vermogens van overleden personen gaat omhoog van 40% naar 45% als de waarde boven de 1 miljoen ligt.
  • William Ackman, een miljardair hedge fund investeerder, heeft 26,5 miljoen aandelen Coupang Inc. gedoneerd aan drie trusts. In totaal een donatie met een waarde van 1,36 miljard dollar.
  • Pure Harvest Smart Farms heeft 60 miljoen dollar opgehaald om in de Golf regio de woestijn terug te dringen. De landen in die regio zijn enorm afhankelijk van te importeren voedsel en de Corona crisis heeft ze dat goed doen voelen. Ze willen dus uiteindelijk voedsel lokaal gaan produceren en daarvoor moet de woestijn groen worden, of je moet gaan werken met kassen waarin je het klimaat zelf kan beheersen.
  • Vanavond webinar Daytrading! Kijk hier voor meer informatie.

Er is nu ook een x10 crypto challenge!
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Amazon aandeel noteert boven $3000 (Tom Lassing)

16/03 7:27

Het aandeel Amazon noteert nu boven de 3000 dollar per aandeel. Wat denkt u, had het veel uitgemaakt of u in 1998, 1999 of in 2001 gekocht had?

Ik zal het hieronder laten zien.

In 1998 kon u het aandeel Amazon kopen voor ergens tussen 5 en 8 dollar.

Op 1 november 1999 stond het aandeel al op 85 dollar. Grofweg een vertienvoudiging...

Op 1 september 2001 stond het aandeel weer onder de 6 dollar.

Vergis u niet. HEEL de hype stijging van 1999 was in 2001 verloren gegaan! Letterlijk alle winst was weer weg.

Weet daarbij ook dat veel meer beleggers de daling hebben meegemaakt dan de stijging.

Dat komt omdat de stijging werd meegelopen door de grote spelers en de daling door de veel talrijkere kleine particuliere beleggers.

Die koers van 1 september 2001 kwam tot stand omdat er iemand op dat moment afscheid nam van de aandelen.

Over een klassieke fout gesproken.

Op 1 januari 2002 was de koers van Amazon weer verdubbeld ten opzichte van die van 1 september 2001

Dus ONDANKS de aanslagen in New York een verdubbeling van de koers van Amazon in vier maanden. MIDDEN in een enorme crisis.

Hoezo timing is extreem belangrijk?

Maar tevens... Timing is bijna onmogelijk. Immers was er op 1 september 2001 dan natuurlijk niemand geweest die afscheid had genomen van die aandelen.

Je moet jezelf dus wapenen tegen domme beslissingen.

Ook dát is onderdeel van de x10 beleggen uitdaging geworden. We weten immers dat de crash er na de hype aankomt. Hoe gaat u als particuliere belegger het beter doen dan uw voorgangers 20 jaar geleden?

Doe mee aan de x10 challenge
 
 
 

Een mooie gekregen testimonial (Tom Lassing)

16/03 7:51

Hi Tom,

Top zoals altijd. Helder en duidelijk. Ik ga dividend en mijn cash nu bewust meer in goud en zilver steken.

Ik ben dankzij jou begonnen om per maand meer naar Neofinance te duwen en ook consequent geld bij Ib brokers in te zetten. Beiden ware voor mij fun maar nu een onderdeel van mijn pensioen strategie.  Nu ga ik ook consequent een deel per maand in goud of zilver om  zetten.

Zoals ik al aangaf, allemaal heel logisch maar de juiste persoon moest langskomen om het helder uit te leggen. Is bij deze gebeurd en dank je wel. Dit is een ongelofelijke leerervaring.

Mvg,

Dirk 

----------------

Nu mijn vraag aan jou als lezer... In hoeverre ben jij al bewust bezig met het veilig neerzetten van je vermogen? Heb je een plan, of ben je als een blad in de herfst en waai je met alle winden mee en zie je wel wat je overkomt?

De x10beleggen opzet wil meer zijn dan alleen gokken op vertienvoudiging. We willen nu profiteren EN we willen van de komende crash profiteren. Dat laatste kan alleen als je heel bewust inzet op dat wat je daarvoor moet doen.

1987, 2000 en 2008 zijn crashes die ik als belegger bewust meemaakte. Het herstel van die crash was altijd de tijd waarin ik als belegger het beste draaide.

Ik was niet voor niets in staat om juist in 2011 mijn droomhuis te kunnen kopen.

Lees hier verder
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Nigeriaanse prins oplichting (Tom Lassing)

16/03 8:10

Ik dacht dat na 25 jaar deze vorm van oplichting de beste tijd wel gehad zou hebben, maar een kijkje in mijn spambox maakte me duidelijk dat het na een kwart eeuw nog altijd de meest populaire vorm van oplichting via E-mail is.

Natuurlijk, het zijn niet allemaal Nigeriaanse prinsen meer, maar de opzet is gelijk.

Ik kreeg mail van een Powerball winnaar die me graag 5 miljoen wil geven, ik kreeg bericht dat mijn account was verkozen voor een bonus betaling vanuit een nalatenschap. 

De spambox zat werkelijk vol met allemaal mailtjes van partijen die me zo enorm veel geld willen overmaken.

Zou er werkelijk nog wel eens iemand intrappen?

Hoe verward moet je daar dan voor zijn?

Dan mag je toch onderhand wel je zelfstandigheid afgenomen gaan worden zou je denken.

Ooh ja, bijna vergeten... Er liggen ook allemaal cadeautjes voor me klaar bij Lidl en Bol.com. Wat ben ik toch een boffert.

 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 45.000 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd