Beursbox Nieuwsbrief De uraniumprijs

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De uraniumprijs
Date: March 17th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 17 maart 2021
 
 

AEX 683,65 Dow 32.834 USD 1,19 Btc 47.358 Goud 1,736.78

 
 

Crypto uitdaging

De crypto munten, en dan met name bitcoin, gingen recent door de tweet van Elon Musk behoorlijk in correctie. Dat was dus inderdaad een mooie kans om dus met korting in te stappen! Harm van Wijk en Jan Robert Schutte hadden dat goed gezien! Ze gaan op weg hun portefeuille met crypto's te vertienvoudigen.

De uitdaging is ingezet! Kijk hier

Daytrading webinar (gratis)

Aanstaande vrijdagmiddag geeft Aloys Mattijssen een webinar over zijn daytrading software. Hij laat dan zien waarom zijn aanpak zo goed is voor beleggers die met kleinere bedragen willen beleggen. Het voordeel is, je zit maar kort in de markt. Dat scheelt enorm in het risico.

Klik hier voor meer informatie
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

17/03 7:00

  • Volgens Amerikaanse analisten gaan heel veel Amerikanen hun 1400 dollar cheque gebruiken om crypto te kopen. Wie dus denkt dat bitcoin en andere crypto op hun top zitten, kunnen vreemd gaan opkijken. Bitcoin naar $100.000? Ik zou bijna zeggen, waarom niet?

  • Vandaag verkiezingen in Nederland. Verkwist je stem niet! Ik hoop van harte dat u slim genoeg bent om niet te vallen voor de makkelijke one-liners die uiteindelijk onmogelijk uitgevoerd kunnen worden omdat ze tegen de wet zijn. Angst voor buitenlanders, angst voor veranderingen, laat het u niet verleiden tot de populisten die het vooral doen voor persoonlijke macht. We hebben gezien hoe Trump de VS deed afglijden tot het land zelfs een poging tot staatsgreep te doorstaan kreeg. Ga dat experiment hier alstublieft niet aan.

  • In het VK krijgen de Uber chauffeurs voortaan recht op een minimumloon en vakantiegeld. De chauffeurs worden workers van Uber. Een worker is in vergelijking met Nederland iemand die hangt tussen ZZP'er zijn en werknemer zijn. We kennen hier zo'n indeling in de arbeidsmarkt niet.

  • In februari reisden toch nog 500.000 mensen via Schiphol. Alle restricties ten spijt.

  • Een slimme zet in de Nederlandse pensioenwereld. De kleine pensioenen worden bijeen geveegd en bij je huidige pensioenfonds ondergebracht. Dat is veel efficiënter dan overal een klein pensioentje aan blijven houden. De meeste pensioenuitvoerders doen mee in deze efficiëntie slag. Een heel goede zaak.

  • Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) waarschuwt dinsdag voor voedingssupplementen en thee met sint-janskruid. Het blijkt simpelweg slecht voor je te zijn... Lees verder

  • Plug Power (PLUG) heeft zelf ontdekt dat het fouten heeft gemaakt in de boekhouding. Het aandeel verloor gisteren tijdens reguliere handel 8,1% en daar kwam nabeurs 11,8% bij. Ik zie dit eerder als een koop dan als een verkoop reden. Hun verwachtingen voor de toekomst blijven namelijk staan. 20% korting... Uiteraard springen in de VS de advocatenfirma's hier massaal bovenop. Iemand heeft een fout gemaakt en dat moet zeker met enorme claims afgestraft worden. Als belegger moet je dan afwegen of je angst voor een claim groter is dan de kans op een mooiere toekomst voor het bedrijf.

Bestel snel het unieke uraniumrapport!
 
 
 

Wacht nu niet te lang meer! (Jack Hoogland)

17/03 7:18

Het gaat nu écht hard met uraniumaandelen! Ik vertelde u begin deze maand al dat we worden overspoeld met berichten die zéér positief zijn voor uraniumaandelen. 

Maar terwijl de berichten over investeringen in kernenergie elkaar opvolgen, zien we geen enkel bericht over investeringen in nieuwe uraniummijnen. 

De belangrijkste consultant voor de nucleaire industrie waarschuwde de beheerders van kerncentrales om precies die reden. Zie onderstaande tweet.

Zolang uranium (nu rond $28) niet hoger dan $57 per pond noteert, gaat geen enkele directie of investeerder groen licht geven voor de bouw van een nieuwe uraniummijn. 

Beheerders van kerncentrales beginnen nu te beseffen dat er geen nieuwe mijnen komen. Dat er de komende tien jaar een alsmaar stijgend tekort aan uranium zal zijn. 

Mocht u denken dat de koersen van uraniumaandelen al te hard zijn gestegen, kijk dan even naar onderstaande tweet

De beurswaarde van alle uraniumaandelen samen is ongeveer $22 miljard. Tegen $150 miljard tijdens de piek van de vorige bull markt (2007). Dat terwijl er in 2007 niet eens écht een tekort aan uranium was!  

Tijdens deze bull markt zal er een gigantisch tekort aan uranium zijn. Deze bull markt zal dan ook tot véél hogere koersen leiden. En is nog maar net begonnen!

Als u nog geen (of te weinig) uraniumaandelen bezit, dan is het wél zaak om niet veel langer meer te wachten.  

Want het voelt alsof er een run op uraniumaandelen aan het ontstaan is.

Bestel snel het unieke uraniumrapport!

Leren beleggen? Kijk hier
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Uraniumprijs (Tom Lassing)

17/03 7:38

Eergisteren werd bekend dat één van de uraniummijnen waarin ik met de x10 portefeuille in zit de productie van uranium fors terugbrengt omdat de prijs van uranium nu veel te laag is. De koers van het aandeel steeg daarop 20%.

Gisteren kwam er van een andere uraniummijn uit de portefeuile een nog veel vreemdere mededeling. Niet alleen hebben ze hun productie stopgezet, maar ook kopen ze nu zelf uranium op de markt en die uranium leveren ze nu aan hun klanten! De koers van het aandeel steeg gisteren 17%.

Wat is hier aan de hand?

Ik wil het uitleggen met ook de goudprijs in gedachte. De goudmarkt bestaat uit...

Lees verder
 
 
 

China maakt werk van opbreken Alibaba (Tom Lassing)

17/03 7:59

De autoriteiten in China hebben het zo gehad met de eigenwijsheid en brutaliteit van Jack Ma, de oprichter van Alibaba, dat ze nu bevolen hebben dat het bedrijf opgebroken moet worden in meerdere bedrijven.

Zo willen ze de enorme economische macht van het bedrijf breken.

Nu voelt dat misschien als een slechte zaak, maar ik ben er een heel groot voorstander van.

De grootste bedrijven in de wereld, en hun veel te rijke eigenaren, zijn een veel te machtige machtsfactor in de wereld geworden. De CEO's van Amazon, Facebook, Baidu, Alibaba, Alphabet, Google hebben ieder voor zich meer macht dan eigenlijk om het even welke wereldleider.

Dat is geen goede zaak.

Een Jeff Bezos, die officieel de rijkste man op aarde is, is tegen het organiseren van zijn medewerkers in vakbonden. Hij zou ze veel beter kunnen betalen door een deel van zijn ongehoorde rijkdom af te staan, maar dat doet hij niet. Hij betaalt het grootste deel van zijn medewerkers slechts minimum loon en geeft ze heel slechte arbeidsvoorwaarden.

Dat hoeft niet, maar hij wil simpelweg persoonlijk nog veel rijker worden en alles, werkelijk alles moet er aan gedaan worden om de winstgevendheid van Amazon te maximeren.

Die extreme efficiëntie gaat ten koste van de medewerkers die deels onder een extreem regime hun laagbetaalde werk moeten doen.

Dát moet opgebroken worden en het zou goed zijn als de VS en China in overleg hun grootste bedrijven zouden aanpakken. De macht van de corporaties moet gebroken worden. Ze maken immers de samenleving kapot vanwege maximering winst.

Dat moet anders. China heeft nu een reden om Alibaba op te breken. Het zou goed zijn als Biden in overleg met ze gaat en er gezamenlijk beleid op maakt.

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Houtkachel voor de bijkeuken (Tom Lassing)

17/03 8:22

Ik ben op zoek naar een leuke, maar niet topdesign houtkachel voor in de bijkeuken/serre.

Een plek waar we maar af en toe vertoeven en die dus niet steeds warm hoeft te blijven.

Een kachel dus die goedkoop is, snel warmte afgeeft en ook niet superzuinig of efficiënt hoeft te zijn. Immers staat deze kachel maar een paar keer per jaar aan.

Zoiets lijkt simpel, maar de meeste kachelverkopers willen je direct in een 3000+ euro kachel duwen.

Dat terwijl ik eerder denk aan een 300+ kachel...

Daar gaapt nogal een gat tussen.

Voor waar ik de kachel voor wil gebruiken, is een kachel van onder de 1000 euro écht duur zat. Het is immers maar een bijkeuken/serre.

E.e.a. moet ook aangesloten worden, want ik ga niet zelf klussen. Dat is me gewoon iets te link. We praten over vuur en enorme warmte.

Hier rond Eindhoven zitten naar mijn idee alleen de luxe aanbieders. Dat is dus niets voor mij. Wie weet een aanbieder voor mij die wel goed geprijsde kachels heeft EN die e.e.a. goed kan aansluiten? Ze moeten wel in Best kunnen leveren.

Mail me even op tom @ lassing . nl

Voor een visie op goud, ga naar de goud website
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd