Beursbox Nieuwsbrief Goldmoney dumpt Nederlandse klanten

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Goldmoney dumpt Nederlandse klanten
Date: March 18th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 18 maart 2021
 
 

AEX 680,71 Dow 32.969 USD 1,197 Btc 49.134 Goud 1,751.37

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige en interessante manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder. Ik heb er zelf nu 25.000+ euro in verstrekte leningen uitstaan.

Open hier een gratis account
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Kleine beleggers gaan best daytraden (Tom Lassing)

18/03 7:00

Het voordeel van daytraden is tweeledig.

1. Het is mogelijk met een geringe hoeveelheid beschikbaar kapitaal

2. Je zit heel kort in de markt en dat is qua risico heel erg positief


Kortom, ben je een belegger met minder dan 10.000 euro ter beschikking, kijk dan naar daytrading.

Morgenmiddag is er een webinar!

Vrijdag 19 maart om 14:00 uur

Meer info
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

18/03 7:15

  • IJsland staat mogelijk een enorme aardbeving te wachten. In een regio telden ze 50.000 schokken in drie weken. Volgens mij lijkt het dan gewoon alsof je op een schip zit. Weten ze zeker dat de apparatuur niet gestolen is en nu op een schip onderweg naar het buitenland?
  • Biden heeft Rusland aangezegd dat de poging de verkiezingen in de VS te beïnvloeden gevolgen zal hebben. Daarop heeft Rusland de ambassadeur in de VS teruggeroepen naar Moskou.
  • De Nederlandse parlementsverkiezingen zijn gewonnen door VVD en D66. De ultra rechtse haat golf bleef gelukkig uit. Wel is het jammer dat visieloze Rutte nu stuurloos aan de macht blijft. Wat zou het toch mooi zijn als er in Nederland een politicus met een échte toekomstvisie premier zou worden. Dán kom je nog eens ergens als land. Opmerkelijk dat Pro Europa partij Volt waarschijnlijk zelfs op drie zetels uitkomt. Dat is een grote prestatie, want de partij doet het op inhoud, niet op een enkele persoonlijkheid binnen de partij.
  • Gisteren een opmerkelijke beurs in de VS. Halverwege de dag kwam naar buiten dat de FED geen rente gaat verhogen en dat voorlopig ook niet van plan is. De koersen stegen daarop flink.
  • Nokia wil haar winstgevendheid gaan verhogen. Het bedrijf mikt op een omzet van zo'n 21 miljard dollar. Het wil zich concentreren op 5G en zoekt vooral in technische innovaties de weg naar besparingen. Ik heb recent aandelen Nokia gekocht.
  • Twee progressieve Senatoren in de VS willen met een nieuwe wet absurd hoge CEO beloningen zwaar gaan belasten. Betaal je als bedrijf je CEO meer dan 50X het gemiddelde loon binnen het bedrijf, dan krijg je als bedrijf extra belastingen opgelegd. Dat is het voorstel. Jeff Bezos was uitgenodigd om zijn visie te laten weten, maar hij gaf aan daar geen behoefte aan te hebben. De gemiddelde Amerikaan is het eens met het voorstel, maar veel politici en zeker de Republikeinse Senatoren willen er niets van weten. Ze erkennen het maatschappelijke probleem, ze weten dat de kiezer verandering wil, maar die bedrijven die geraakt worden, dat zijn hun grootste geldschieters. Dát is het probleem. De twee senatoren accepteren geen donaties van die bedrijven en voelen de financiële druk dus niet. 

x10 challenge nieuwsbrief
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Presentatie Neo Finance VIPS (Tom Lassing)

18/03 7:39

Neo Finance heeft nog altijd haar grootste gelduitleners in Litouwen zitten. Ondertussen komen anno 2021 de meeste nieuwe klanten uit België en Nederland, maar de oudste gelduitlenende klanten zitten in Litouwen. Die mensen hebben hun account al vanaf 2016 zien groeien.

Ik mocht aan deze 'oude' klanten presenteren waarom ik als actieve belegger voor Neo Finance gekozen heb.

Daarna kwam er nog een presentatie van een andere investeerder uit Litouwen die in 2016 begonnen is en qua groei in 2016 en 2017 net zo hard is gegaan als dat ik nu ga. Hij heeft echter na 5 jaar die groei volhouden al daadwerkelijk de 140.000 euro in het account bereikt. Bij hem zien je dus al de rendement op rendement keihard werken.

Hij krijgt nu meer dan 3.000 euro per maand aan rente en aflossing uit zijn account. De rentecomponent zal waarschijnlijk nu al rond de 1.500 per maand liggen. In Litouwen is dat een enorm inkomen en hij kan daar al makkelijk van rentenieren.

Je ziet nu dat hij in zijn account sneller groeit dan menige starter van nu. Immers, hij hoeft geen cent over te maken om zijn account toch iedere maand met 1500 euro te zien groeien... Dat doet rendement op rendement voor je. Een prachtig doel om naar te streven.

Ik zit ondertussen op een kleine 10 euro per dag die aan rente binnenkomt. Iedere maand 275 euro die binnen komt en dus ook weer ingezet gaat worden.

Zodra het aantal VIP klanten in Nederland toeneemt, kunnen we hier ook VIP sessies gaan organiseren.

Het is niet alleen motiverend, maar je kan ook van elkaar leren. Het is heel verhelderend om dan te zien hoe je eigen doel nu al uitpakt voor iemand die hetzelfde doel vier jaar eerder had.

Open hier een account
 
 
 

Goldmoney dumpt Nederlandse klanten (Tom Lassing)

18/03 7:55

Ergens in het verleden, ik denk rond 2013, besloot het toenmalige Goldmoney dat het zou stoppen met het aanbieden van haar services aan Nederlandse particuliere klanten. Zakelijke klanten konden wel een account aanhouden. Van de één op de andere dag kon je vertrekken.

Het bedrijf werd een jaar of wat later overgenomen door Bitgold en het nieuwe bedrijf besloot na een paar maanden ook weer de naam Goldmoney te gaan voeren. Ze besloten echter als het nieuwe Goldmoney een andere koers te varen met betrekking tot Nederlandse klanten. Die waren weer van harte welkom.

Tot werkelijk mijn stomme verbazing heeft het nieuwe Goldmoney nu OPNIEUW besloten dat het Nederlandse klanten er uit zal gaan gooien...

Dan breekt mijn klomp.

Ze geven officieel niet aan waarom we geloosd worden, maar bij de vorige keer waren het brieven van de AFM advocaat die ze zo bang maakten dat ze hun biezen pakten. Ik heb sterk het vermoeden dat het nu weer de AFM is die eisen aan hen stelt waaraan ze niet willen voldoen.

Ben je klant en kocht je in 2021 edelmetaal bij ze, vraag dan ook om de aankooppremie terug! Hun besluit was immers bij hun ongetwijfeld al intern bekend. Het is dan niet meer dan billijk dat ze je kosten vergoeden en je moet er minstens om vragen!

Ik ga, ook voor de lezers van Beursbox, op zoek naar een degelijk en haalbaar alternatief. Het is wel balen, want Goldmoney was wat mij betreft het degelijkste en goedkoopste alternatief. Hun systeem werkte en het was allemaal erg overzichtelijk.

In Nederland en België zijn ook enkele aanbieders actief. Ik zal dit keer ook daar tussen zoeken.


Dit is een alternatief
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Hoe bedrog begint (Tom Lassing)

18/03 8:02

Ik kreeg een enorm verhaal toegestuurd. Het was van "iemand die niet in complotten zegt te geloven, maar wat 'vragen' heeft".

Het is een heel slimme manier om de lezers te zuigen in het complot rondom alles waar ultra recht zich druk over maakt. Heel slim maakt de 'vragensteller' gebruik van zaken die soms inderdaad onduidelijk, onhandig of zelfs shady zijn en hij brengt de tientallen vragen samen tot een gevoel dat we door 'deep state' worden bedrogen en heel bang moeten zijn voor iedereen die deze vragen niet stelt.


Een mooi spreekwoord geldt hier.

"Een dwaas kan meer vragen stellen dan een wijze kan beantwoorden".


Door het stuk dus in vraagvorm te stellen hoeft hij nergens zelf antwoord op te geven. Hij gaat slechts bommetjes leggen onder van alles en nog wat en laat de beantwoording van al die vragen maar aan de lezer over. Die lezer moet zich heel druk gaan maken over blijkbaar al dat bedrog...

Kom dus met zo veel vragen dat serieus antwoord geven onmogelijk is.


Heel slim.


De vraag bijvoorbeeld waarom Donald Trump door de media oranje wordt weergegeven...

Ja, waarom doen ze dat eigenlijk? Schandelijk hè, dat ze dat die man aandoen. Bij Biden doen ze dat niet? Waarom?

- Is het omdat Trump zichzelf iedere dag insmeert met die zelfbruinende troep omdat hij van zichzelf een heel ongezond kleurtje heeft, passende bij een man van midden zeventig? Vervolgens geef je de media via de vraagvorm er de schuld van dat die man er als een oranje baviaan uitziet.

Heel slim. Nu is het ineens de schuld van de media en niet van die bejaarde egotripper zelf die denkt dat hij er dan zo goed uitziet.

Heel die lijst met vragen stond vol met van die smerige vaak suggestieve vragen die slechts tot doel hebben je in het extremistenkamp te trekken. Trap daar toch alsjeblieft niet in.

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd