Beursbox Nieuwsbrief Los van algemeen beurssentiment

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Los van algemeen beurssentiment
Date: March 19th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 19 maart 2021
 
 

AEX 682,39 Dow 32.784 USD 1,192 Btc 48.925 Goud 1,740.39

 
 

x 10 Crypto Challenge

Harm van Wijk en Jan Robert Schutte gaan hun crypto portefeuille x10 brengen, en dat willen ze realiseren binnen één jaar! Kunt u het zich indenken? 10.000 euro inzetten en over een jaar weglopen met 100.000 euro!

Kan dit?

Als we naar vorig jaar kijken, dan zonder meer.

Lees hier verder
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

19/03 7:00

  • Gisteren een akelige verrassing. In de VS gingen de indices omlaag en vooral de Nasdaq liet een stevige veer en verloor 3% van de waarde. Die zag ik niet aankomen.
  • Bij Goldman Sachs begint het personeel te mopperen over de 100 urige werkweken die er schering en inslag zijn. Vooral de jongere werkers die hogerop willen komen moeten extreem lage dagen maken.
  • Wat gaat de vraag naar olie doen, nu Corona maatregelen nog altijd maar aanhouden? Brent stond gisteren op 63 dollar, na eerder deze week op 69 te hebben gestaan. Beleggers verliezen het vertrouwen in de opleving van de economie deze zomer.
  • De Amerikaanse Postal Service heeft onderzoek gedaan naar de aanhoudende kritieken dat er door medewerkers van hun bedrijf 'iets' was gedaan met de poststemmen. Het onderzoek wees uit dat er totaal geen bewijzen voor manipulatie te vinden zijn. Kon ook haast niet anders, want het was verzonnen, maar toch... Uiteindelijk maakt het niets uit, want degenen die het willen geloven, blijven het geloven. De waarheid interesseert ze niet. Ze leven immers in hun eigen gelijk.
  • Het tekort aan computerchips begint ook autofabrikanten te raken. Ford bijvoorbeeld moet nu bepaalde auto's opleveren waarin de computerchips nog niet verwerkt zitten. De auto rijdt wel, maar bepaalde functies zullen nu niet werken. Functies zoals real time analyse van de werking van de motor.
  • Lordstown Motors is een jonge producent van elektrische auto's. Het bedrijf heeft al wel 'non binding' contracten, maar nog geen auto verkocht. Dat was dus voer voor shorters. Het punt is... Als je nog geen auto hebt, dan heb je ook nog geen definitieve orders. Het is dus wel logisch. Zo werkt het met alle startups. Het aandeel verloor gisteren 13,8% nadat bekend werd dat de SEC nu wel een onderzoek gestart heeft. De shorter werd boos omdat hij in januari en februari zijn short positie in gevaar zag komen want de CEO gaf aan dat het aantal non binding orders was toegenomen. Hij ging dus 'vragen' stellen om het bedrijf zwart te maken. De SEC pakte dat nu op. Zo krijgt de shorter toch zijn zin.

x10 challenge portefeuille
 
 
 

Extra Grondstoffen rapport (Jack Hoogland)

19/03 7:17

Nadat ik u vorige maand al uitgebreid vertelde over de nieuwe supercycle in grondstoffen, ontvingen we opvallend veel mails van lezers en TopAandelen-abonnees.

Ze vroegen ons of we een extra rapport wilden maken. Met grondstofaandelen die het hardst gaan profiteren van deze jarenlange bull markt. Dat hebben we gedaan!

Allereerst laat ik u hieronder nog even de misschien wel allerbelangrijkste grafiek zien. Investeringen in exploratie van grondstoffen zijn gedaald naar het allerlaagste niveau sinds 1958.

Wat betekent dat er de komende tien jaar nauwelijks nieuwe grondstofmijnen in productie zullen gaan. 

Juist op het moment dat de vraag naar metalen als koper, nikkel en kobalt enorm aan het stijgen is. Op de grafiek hieronder zien we hoe enorm hard de vraag naar alleen kobalt de komende tien jaar al zal stijgen.

Geld printende centrale banken, stijgende inflatie, enorme investeringen in zonnepanelen, windmolens, infrastructuur én de wereldwijde transitie naar elektrisch rijden.

Zie daar alle ingrediënten voor een jarenlang fors stijgende vraag naar grondstoffen als koper, nikkel en kobalt.

Terwijl de vraag fors stijgt, worden er nauwelijks nieuwe koper-, kobalt- of nikkelmijnen gebouwd!

Dit veroorzaakt snel stijgende tekorten, die leiden tot enorme prijsstijgingen. En explosief stijgende koersen van grondstofaandelen.

Om maximaal van deze supercycle te profiteren hebben we een uniek extra rapport gemaakt.

Klik hier om verder te lezen

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Los van algemeen beurssentiment (Tom Lassing)

19/03 7:36

Beleggers die, net als ik, gisteren verrast werden door de forse daling van de Nasdaq index, zullen zich mogelijk afvragen of er ook beleggingen mogelijk zijn zonder dat je zo'n last hebt van dat algemene en vooral ongrijpbare beurssentiment.

Zo'n manier van beleggen is er, OOK op de beurs.

Dat is namelijk daytrading.

Slechts enkele minuten met je vermogen in de markt en er dan weer uit. Je doet slechts een paar transacties per dag... hooguit.

Omhoog of omlaag, het maakt niet uit, als er maar beweging is. Dat extreme beurssentiment werkt bij daytrading dus juist VOOR je.

Op zo'n dag als gisteren twijfel ik wel eens of ik toch weer terug wil. Ik was ooit druk met daytrading, maar ging andere dingen doen... 

Vanmiddag is er een gratis webinar, gegeven door Aloys Mattijssen. Kijkt u hier om u op te geven.


Lees verder
 
 
 

Warren Buffett's tip voor steungeld (Tom Lassing)

19/03 7:55

In de VS krijgt iedereen met een gering inkomen binnenkort een 1400 dollar cheque toegestuurd.

Wat kan je daar dan het beste mee doen?

Ik schreef gisteren al dat veel mensen overwegen het geld in crypto's te stoppen. Die zijn immers vorig jaar tot op heden extreem hard in waarde gestegen.

Warren Buffett denkt het zijne er van en heeft de volgende tips:

1. Los je credit card schulden er mee af. Dit zijn extreem dure schulden, dus zorg dat je er van af komt.

2. Heb je niet zo'n dure lening af te lossen, overweeg dan om je geld te beleggen. Het liefst in degelijke aandelen.

3. Wat je daarbij als kleine belegger ook kan doen, is beleggen in een app die je afrondingen gaat beleggen. Iedere aankoop die je elektronisch doet, wordt afgerond. 

4. wat moet je NIET doen volgens Buffett... Je hypotheek met de lage rente aflossen. Dat is zonde, want dat geld is nu bijna gratis. Maar... koop dan wel aandelen van het geld dat je cash hebt. Al was het maar met afrondingsgeld. Alle beetjes helpen.

Cursus Leren beleggen, klik hier
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Daytrading ideaal voor beginnende belegger

Door te gaan daytraden leer je de markt kennen en kan je met een beheerst risico ook met een klein bedrag goed beleggen en serieuze rendementen maken.

Aloys toont het je in een webinar dat hij komende week twee keer gaat geven.

Kijk hier
 
 
 

Goldmoney, een lam in het vel van een leeuw (Tom Lassing)

19/03 8:10

Goldmoney wil u als klant beschermen tegen geldontwaardering en overheden die dus slechte fiat munten verstrekken. Ze hebben de mond vol van die bescherming en hoe goed ze toch wel niet zijn.

Tot... Zo'n overheid het ze lastig begint te maken. Dan dumpen ze de klanten als oud vuil.

Het oude Goldmoney deed dat al ooit ergens tussen 2011 en 2013. Ze werden overgenomen en Bitgold gaf aan dat ze die fout niet zouden maken. Het nieuwe bedrijf ging wederom Goldmoney heten en in 2021 dumpt het bedrijf met de naam Goldmoney voor de tweede keer de Nederlandse klanten.

Het mag een waarschuwing zijn voor klanten uit andere landen die nog niet geraakt werden. In Europa is het zo dat ieder land dezelfde financiële rechten zou hebben. Nu weten we dat dit door belastingen vaak al niet klopt. Strikt genomen zou het voor bescherming van consumenten wel zo moeten zijn. De pech voor Nederland is dat de AFM (vaak op aangeven van Nederlandse marktpartijen) bereid is om ver te gaan in het bedreigen van buitenlandse aanbieders. Als de AFM je hier verbiedt te handelen, dan zou je eigenlijk in heel Europa niet meer mogen handelen. Je kan er dus als Belgische klant op wachten dat Goldmoney jou ook een keer als oud vuil gaat dumpen.

Die aanbieder is dus gewoon niet te vertrouwen. Helaas blijkt dat nu dus waar te zijn.

Naar mijn video kanaal
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd