Beursbox Nieuwsbrief Bitcoin winsten

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Bitcoin winsten
Date: April 9th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 9 april 2021
 
 

AEX 713,38 Dow 33.390 USD 1,189 Btc 48.824 Goud 1,749.54

 
 

x 10 Crypto Challenge

Harm van Wijk en Jan Robert Schutte gaan hun crypto portefeuille x10 brengen, en dat willen ze realiseren binnen één jaar! Kunt u het zich indenken? 10.000 euro inzetten en over een jaar weglopen met 100.000 euro!

Kan dit?

Als we naar vorig jaar kijken, dan zonder meer.

Lees hier verder
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

09/04 7:00

  • De schikking rondom het witwas schandaal van ABNAMRO is bijna klaar om door de mangel gehaald te worden. 
  • Ik ben begonnen met het weghalen van mijn goud en zilver bij Goldmoney. Ik breng het nu onder bij Goud999. Als je dat ook doet, dan kan je met de kortingcode 'Beursbox' een extra korting afdingen. Ik ben bezig met een video waarin ik mijn eerste transactie bij Goud999 vastgelegd heb. Dat kan heel het proces iets verhelderen.
  • Volgens de accountant van Shell handelt het bedrijf in strijd met de eigen doelstellingen rondom klimaatdoelen. Dapper van EY om hierover te rapporteren. Meestal blijft zoiets onder de pet om de relatie maar intact te houden. Hier is EY opvallend openhartig. Als Shell de relatie met EY intact houdt zou dat toch ook voor Shell pleiten. Alleen maar ja-knikkers om je heen leidt tot fraude en bedrog.
  • Een ambtenaar die zes keer aan de bel trok over de toeslagenaffaire heeft officieel excuses aangeboden gekregen voor het feit dat hij stelselmatig genegeerd werd. Hij had in vijf van de zes keer VOLLEDIG gelijk. Dat is nu eindelijk ook toegegeven. Niet alle ambtenaren bij de belastingdienst waren dus fout. De ambtenaar is ondertussen al wel met pensioen.
  • Ook de gegevens van 500 miljoen LinkedIn leden staan nu online te koop. Het is overduidelijk dat NIEMAND in het huidige Internet onze gegevens veilig kan bewaren. De oplossing is er theoretisch al, maar zoals ik hier al schreef, de ondernemingen en de overheid willen die oplossing niet, want dan verliezen ze de controle over ons.
  • De lock up periode voor Gilead die nu aandelen Galapagos aanhoudt is in onderling overleg verlengd tot 22 augustus 2024. De samenwerking verloopt naar wens. Het gaat om 16,7 miljoen aandelen Galapagos.

4 crypto's die je rijk kunnen maken
 
 
 

Bitcoin winsten (Tom Lassing)

09/04 7:17

In het Verenigd Koninkrijk zijn er banken die geen hypotheeklening willen aangaan met particulieren die vanuit crypto transacties geld verdiend hebben.

Die banken vinden dat niet kies...

Nu zouden de banken de laatsten moeten zijn die op welke wijze geld verdienen dan ook niet kies zouden moeten vinden.

Hun afkeer tegen de nieuwe vormen van valuta is zo groot dat ze liever geen klandizie hebben dan dat ze zouden erkennen dat die valuta enkele voordelen hebben.

Het is natuurlijk van de zotte dat banken zich bemoeien met de manier waarop jij legaal geld heb weten te verdienen.

Het geeft echter wel goed aan hoe diep het bij de banken zit. Ze weten donders goed dat crypto's de doodsteek aan banken kunnen gaan geven.

Daarom moeten de bezitters van crypto's dus blijkbaar tegengewerkt worden.

Enkele banken weigeren nu ook om crypto winsten weer over te maken naar reguliere bankrekeningen.

Dat kan je doen als bank, maar daarmee maak je alleen maar duidelijk dat je als bank een plaag voor de markt bent.

Het geeft alleen maar aan dat we van de reguliere banken en hun wanstaltige gedrag af moeten raken.

Winsten met crypto's... Kijk ook eens hier
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Een compleet nieuwe stad bouwen (Tom Lassing)

09/04 7:36

Een gemeente in het Groene hart wil een compleet nieuwe stad in de polder gaan bouwen. Als ze dat namelijk doen, dan hoeven ze in die omgeving niet vier huidige gemeentes te laten groeien. Ze willen dus een soort nieuw Almere bouwen.

Het punt is alleen... Die polder is het laagste stuk van Nederland waar we het over hebben. Een polder die tot wel zes meter onder de zeespiegel ligt.

Dat roept de vraag op, is dat wel verstandig? Is dat niet je ogen sluiten voor een klein wereldwijd probleempje waar we tegen aan lopen, namelijk de stijging van de zeespiegel.

Is het slim of verstandig om, willens en wetens, te bouwen op het meest ongunstige stuk land dat we in Nederland hebben om een stad te bouwen?

Hoeveel gaat die stad in de toekomst extra kosten omdat het water een steeds grotere druk gaat geven?

Welke horror scenario's moeten toekomstige bewoners rekening mee houden? Wie moeten er straks financieel opdraaien voor de problemen die uiteindelijk onvermijdelijk gaan ontstaan? Hoe gaat het straks met verzekeringen in die nieuwe stad. Wil er nog wel een verzekeraar verzekeren tegen het (grote) risico van overstromingen?

 
 

Een debet card die wél werkt (Tom Lassing)

09/04 7:45

Nu ik als ondernemer de nodige geldstromen heb te managen is het van groot belang dat mijn betalingen ook altijd snel lukken.

Helaas heeft ABNAMRO / ICS me de laatste jaren regelmatig teleurgesteld. Het dieptepunt was toen ze 235.000 euro zes weken lang "kwijt" waren.

Zoiets kan ik uiteraard niet gebruiken.

Ik heb daarom naast mijn gewone zakelijke rekeningen ook een N26 rekening geopend en ik merk dat ik nu steeds meer zaken via de N26 rekening aan het regelen ben. Het punt is namelijk het werkt en het werkt goedkoop en snel. Ze werken niet met een credit card, maar ze werken met een debet card. Het is dus mijn eigen geld dat ik daar uitgeef. Dat bevalt me wel. Ik zoek namelijk geen schulden en zo houden ze de zaak goedkoop.

Open hier jouw N26 rekening en profiteer van een bedrijf dat wel met zijn tijd weet mee te gaan.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Daytrading ideaal voor beginnende belegger

Door te gaan daytraden leer je de markt kennen en kan je met een beheerst risico ook met een klein bedrag goed beleggen en serieuze rendementen maken.

Aloys toont het je in een webinar dat hij komende week twee keer gaat geven.

Kijk hier
 
 
 

Nul procent rente (Tom Lassing)

09/04 8:05

Het is voor mij onbegrijpelijk en niet te bevatten, maar er staat momenteel een recordbedrag in Nederland en België op spaarrekeningen die geen of soms zelfs een negatieve rente opleveren!

Honderden miljarden euro's die helemaal niets opleveren!

Sterker nog, de spaarders verliezen 3% koopkracht per jaar op dat geld!

Het is bijna crimineel te noemen...

Immers zou dat geld ook gebruikt kunnen worden. Nu doet het helemaal niets, behalve koopkracht verliezen.

Vraag u af hoe veel geld u op uw spaarrekening nodig heeft. Is dat écht meer dan een paar duizend euro?

U heeft immers ook iedere maand een inkomen. De meeste uitgaven ziet u al ver vooruit aankomen.

U zou dus de rest van uw spaargeld veilig in kunnen zetten zodat het rendement oplevert. Dat kan bijvoorbeeld via crowdfunding.

Matching Capital bijvoorbeeld dat zo rond de 7% aan rente per jaar kan opleveren!

Of Neo Finance dat maar zo tot wel 12,5% aan rendement kan opleveren.

Ik raad beide van harte aan.

Naar mijn video kanaal
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd