Beursbox Nieuwsbrief ReconAfrica wil fuseren

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief ReconAfrica wil fuseren
Date: April 21st 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 21 april 2021
 
 

AEX 700,19 Dow 33.668 USD 1,202 Btc 45.989 Goud 1,785.19

 
 

Crypto uitdaging

De crypto munten, en dan met name bitcoin, zijn weer aan het stijgen. Bitcoin vanochtend boven de 50.000 euro! Dat was vorige week dus inderdaad een mooie kans om dus met korting in te stappen! Harm van Wijk en Jan Robert Schutte hadden dat goed gezien! Ze gaan op weg hun portefeuille met crypto's te vertienvoudigen.

De uitdaging is ingezet! Kijk hier

Crypto is een hot commodity

Bitcoin naar $100.000 of hoger?

Het lijkt een kwestie van tijd te zijn. We hebben daarom een rapport met cryptocursus uitgebracht. In dat rapport vier crypto's waarvan we verwachten dat die 40% in waarde stijgen en een uitleg hoe je crypto's kan verhandelen! Kijk hier

 
 

Het zal nu dubbel zo hard gaan! (Jack Hoogland)

21/04 7:00

De vorige bull markt in koper was van 2000 tot 2008, toen China lid werd van de wereldhandelsorganisatie en massaal in infrastructuur investeerde.

De dit jaar begonnen bull markt is het gevolg van jarenlange onderinvestering in nieuwe kopermijnen, terwijl de vraag als gevolg van de groene revolutie zéér fors stijgt.

De grafiek hieronder geeft aan hoe hard die vraag stijgt.

Donderdag vertelde ik u al dat grondstofaandelen tijdens de vorige bull markt met 1000% tot 3000% in koers stegen. 

Goldman Sachs verwacht dat het tekort aan koper tijdens deze bull markt dubbel zo groot zal zijn. Zie onderstaande tweet

Een dubbel zo hoog tekort betekent dat de koperprijs méér dan dubbel zo hard zal stijgen. Wat leidt tot explosief stijgende winsten voor koperproducenten en nóg explosiever stijgende koersen.

Voor ons nieuwe "Grondstoffen Supercycle-Rapport" selecteerden we vijf fantastische aandelen. Waarmee je maximaal profiteert van de minstens tien jaar durende bull markt in onder meer koper, kobalt én nikkel.

Tijdens de vorige supercycle (2000-2008) stegen grondstofaandelen met 1000% tot zelfs 3000% in koers.

Met een dubbel zo hoog tekort aan koper, mogen we deze keer minstens 2000% tot 6000% koersstijgingen verwachten!
Bestel hier het unieke "Grondstoffen Supercycle Rapport"

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

21/04 7:18

  • De goudprijs kruipt de laatste week weer omhoog en we komen ondertussen weer in de buurt van de $1800 per ounce.
  • De SBM Offshore klokkenluider Jonathan Taylor is in Kroatië afgevoerd naar een psychiatrische inrichting. Heel zijn bescherming als klokkenluider is een farce gebleken. Vooral de Britse ambassade is hier schuldig aan het vertrappen van zijn rechten.
  • Supermarkten gaan zichzelf opnieuw uitvinden. Er moet meer beleving in de winkel ervaren gaan worden. Duizenden medewerkers zullen een andere baan aangewezen krijgen.
  • Heineken draaide in het eerste kwartaal meer omzet dan werd verwacht.
  • ASML heeft in het eerste kwartaal haar eigen doelstellingen ruim overtroffen.
  • Het idee van een Europese voetbal Super League is op sterven na dood. De rijkste clubs wilden samen nog rijker worden. Fans zien er helemaal niets in.
  • Putin gaat een speech houden nu er enorme protesten georganiseerd worden voor de vrijlating van oppositie leider Navalny. Putin heeft mogelijk snel zijn buitenlandse oorlog nodig om de aandacht af te leiden. Oekraïne zou een zeer welkom conflict kunnen zijn.
  • Het aandeel Netflix ging 11% omlaag nadat het aantal abonnees tegen viel.

Vastgoed webinar vanavond 20:00 uur!
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

ReconAfrica wil fuseren (Tom Lassing)

21/04 7:38

Hoe en waarom het zo ontstaan weet ik niet, maar er is een beursnotering RECO.v in Canada. Dat is van het bedrijf dat de exploiratie rechten in Namibië heeft. Er is echter ook een bedrijf ROE.v dat een 50% recht heeft op een deel van de claim in Botswana. Beide bedrijven hebben al veel met elkaar van doen.

Ik heb zelf 500 aandelen RECO.v en 2000 aandelen ROE.v.

Beide bedrijven hebben nu de intentie uitgesproken samen verder te willen gaan.

Ze doen dat op de volgende waarderingen:

Het aandeel RECO.v wordt op C$7,62 gewaardeerd en het aandeel ROE.v op C$0,35.

ROE.v zal opgaan in RECO.v en uiteindelijk zal dus het aandeel van ROE.v op de nieuwe onderneming 11,36% zijn.

Alles is nog in de onderhandelingsfase.

De besproken koersen liggen onder de koersen die eerder deze week gehaald werden. Vooral voor ROE.v aandeelhouders erg zuur, want het scheelt behoorlijk in koers.


 
 

Dalingen commercieel vastgoed (Tom Lassing)

21/04 7:55

De Nederlandsche Bank verwacht dat er nog stevige waardedalingen aan zitten te komen voor commercieel vastgoed. Het zou zelfs wel om een 25% waardedaling kunnen gaan.

Dat is ook voor u van belang, want via uw pensioenfonds en mogelijk via verzekeringen zit u indirect ook in dat soort beleggingen. Het waren immers de veiligste vastgoedbeleggingen die je je kon indenken. Tot de zwarte zwaan langskwam in de vorm van Covid en heel veel mensen ineens wel thuis bleken te kunnen werken.

Ineens kijken we dan heel anders tegen kantoren aan.

Heel veel fondsen die je mede-eigenaarschap beloven, hebben hun geprognotiseerde rendementen berekend met als uitgangspunt dat het vestgoed ieder jaar meer waard wordt. Een koersdaling van 25% houdt dan gewoon in dat u er mogelijk nooit meer winst mee gaat maken.

Het is zo ontzettend belangrijk dat de winsten voortkomen uit huuropbrengsten en niet uit prijsstijgingen van het onroerend goed zelf. Dat gaat nu bij veel fondsen wel blijken.

Dat wordt een vervelende les die heel veel vastgoedbeleggers gaan leren.

Ik heb al vaker gezegd dat je als kleine vastgoedbelegger beter af bent bij Matching Capital. Daar krijg je zo'n 6,5% tot 7% netto rendement op basis van rente. Je wordt geen eigenaar, maar je krijgt gewoon een zekere rente.

Daar heb je onder aan de streep gewoon veel meer aan. 

Matching Capital
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Waarom we zo gedreven worden naar een cashloze samenleving (Lodewijk Hof)

21/04 8:23

Op steeds minder plaatsen kan je met contant geld betalen. Een zorgelijk iets. Want zo is een stuk privacy en vrijheid je ontnomen. Bovendien kan de overheid bepalen wie iets wel en niet mag kopen. Zoals je in China genoeg punten moet hebben om gebruik te kunnen maken van het openbaar vervoer. Daar is vanuit het westen, terecht, erg veel kritiek op. Maar dat is helaas voor de show. Niet in beleid.

In de VS heeft, volgens de FDIC, 25% van de bevolking geen bankrekening. Of niet de bank faciliteiten die ze nodig hebben. Dat is dus 1 op de 4 mensen. Dit zijn, helaas, de marginale groepen, de middenklasse en (etnische) minderheden. De reden? Ze hebben geen geld, of te weinig geld. Dus willen banken ze niet als cliënt.

Gezien de Corona uitbraak is de druk om zonder cash te betalen erg toegenomen. Het is nu overheidsadvies. In het openbaar vervoer kan je moeilijk met contant geld betalen. Ongetwijfeld gaat het afzweren van contant geld benadrukt worden als een maatregel om Corona onder controle te krijgen. Waarom ze dat niet eerder gedaan hebben met cocaïne is mij een raadsel. Of het zou het probleem van een falend drugsbeleid in Nederland aantonen.

Met een cashloze samenleving kan je iedere transactie monitoren. Een erg gevaarlijk iets, maar ook de wens van iedere dictator. U kunt zeggen dat u niets te verbergen hebt. Dat is niet waar. Iedereen heeft geheimen. Bovendien weet je niet wat de toekomst brengt. Wat als de wetenschap perfecte mensen wilt? Dus geen overgewicht. Vanwege de klimaatverandering moet u genoeg synthetisch vlees eten, wel wekelijks uw insecten eten.

Ik heb niets tegen insecten eten, of tegen vlees eten. Maar dat moet een eigen keuze zijn.

Voor financiële instellingen zie ik de toegevoegde waarde. Het is een stuk efficiënter. Al die pinautomaten kunnen weg. Hetgeen een mooie bezuiniging bij de waarde transporten heeft en het criminele milieu. Waar moeten ze nu hun geld halen als ze geen pinautomaat kunnen opblazen? Nee, ik heb geen medelijden met ze. Ze zijn ongetwijfeld innovatief genoeg om iets nieuws te bedenken.

Een goede reden voor overheden is dat het met contant geld niet meer mogelijk is de belasting te ontwijken. Immers is alles digitaal. Er kunnen simpele belastingen toegevoegd worden. Bijvoorbeeld 1 cent per pin of creditcard transactie. Waar geen alternatief voor is. Een hele kleine. Na al de Corona maatregelen moet er ergens nieuw geld vandaan komen.

Als we naar de geschiedenis kijken dan is de boodschap helder. Monarchen en overheden gaan niet over wat geld is. De enige duurzame toekomst van geld is er ook eentje die fysiek is. Hierin kan men, uiteraard, technologie gebruiken. We kunnen het efficiënter opzetten.

Ik ben een kritische volger in dit van de crypto’s. ik geloof namelijk niet dat de overheid crypto munten niet kan reguleren. Dus verbieden.

Mij draait het erom dat ik mijn geld kan uitgeven zoals ik het liefste heb. Dat ik geld kan uitgeven. Niet dat de een of andere ongekozen bureaucraat (of wetenschapper) bepaalt wat wel en niet kan. Daarom betaal ik mijn boodschappen in cash, eigenlijk alles betaal ik in cash.

Mijn spaargeld is maar heel beperkt in euro’s. genoeg voor een paar maanden. Nou leef ik erg zuinig en is cost control iets wat mijn obsessie is. Ik ben er berucht voor. Ik heb laatst iemand in de straat geholpen. Even 37% van de vaste lasten weg gesneden.

De hoeksteen van mijn portefeuille is fysiek, inflatie bestendig en zowel de geschiedenis als de toekomst van geld. Ik praat, natuurlijk, over Goud. Keurig buiten het corrupte bank systeem. Met coupon Tom krijgt u ook nog eens 30% korting.

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd