Beursbox Nieuwsbrief Wat gaat bitcoin doen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wat gaat bitcoin doen
Date: April 22nd 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 22 april 2021
 
 

AEX 709,36 Dow 33.996 USD 1,203 Btc 45.164 Goud 1,791.54

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige en interessante manier om met een laag risico rendement te maken? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder. Ik heb er zelf nu 26.000+ euro in verstrekte leningen uitstaan.

Kijk voor meer informatie
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/04 7:00

  • Gisteren was voor het eerst in twee maanden een leuke dag voor speculatieve aandelen. Vrijwel alles ging in waarde omhoog.
  • Foxconn heeft besloten om niet langer 10 miljard te investeren in een fabriek in Wisconsin. Het bedrijf had het de vorige president belooft, maar dat werd toen al gezien als vooral een politieke stunt voor Foxconn om een wit voetje in het Witte Huis te halen. Er komt nog wel een investering van 672 miljoen. Dat moet dan 1454 banen creëren.
  • Credit Suisse heeft in het eerste kwartaal een verlies geleden. Dat verlies is toe te schrijven aan de val van het hedge fund Archegos. Ook in het tweede kwartaal zal er nog 600 miljone frank van de winst geroomd gaan worden.
  • De omzet van Basic Fit is met meer dan 90% gedaald door de Covid maatregelen. Hewt bedrijf heeft nu nog 137 miljoen in kas.
  • Fugro heeft haar omzet in het eerste kwartaal met 17% zien dalen. Door covid is de olie en gas markt in mineur en daar heeft Fugro op haar beurt weer last van.
  • De stunt die Agnelli wilde uitvoeren met de Super League is mislukt. Onder druk van vooral de fans is de zaak geklapt. Het geeft goed aan dat er onvrede is bij de rijkste clubs. Men wil nog meer verdienen en minder delen met clubs die het zwaarder hebben. Kijk in Nederland alwaar drie clubs al vijftig jaar lang 90% van de prijzen verdelen. Het is niet spannend, het is eigenlijk oervervelend. Waarom niet de rijkdom beter verdelen zodat de competitie breder wordt?

4 crypto's die u rijk kunnen maken
 
 
 

Cathie Wood net zo onnavolgbaar als Warren Buffett (Tom Lassing)

22/04 7:15

De 65 jarige Cathie Wood heeft het de laatste jaren enorm goed gedaan. Ze stapte vol in Tesla en dat besluit keerde zich uit. Het was mede oorzaak van haar wereldberoemdheid.

Ook enkele andere risicovolle posities die ze innam, keerden zich ruim uit.

Haar fonds was in 2020 wederom het beste en steeds meer beleggers leerden haar naam kennen.

De laatste twee maanden lijkt het feest ook voor haar over te zijn.

Niets lijkt nog te lukken.

Zo zit ze vol in het aandeel Palantir (PLTR). 9 februari nog te vinden op $38 en gisteren begon dat aandeel onder de $22.

Ook zit ze in Square (SQ). 19 februari op $276 en daarna gezakte naar 201. Vervolgens hernieuwde stijging naar $273 en nu te vinden rond $245.

In beide gevallen prima bedrijven, maar de koersen willen niet echt meer.

Ook heeft haar fonds veel posities in bioscience aandelen. De meeste koersen daarvan hebben de laatste twee maanden enorme dreunen te verwerken gekregen.

Kijk bijvoorbeeld naar CSTL en TWST. CSTL stond 12 feb op $95, Het aandeel begon gisteren op 60,66.

TWST op 4 feb $197 en gisteren begonnen op $126.

x10 beleggen
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Crypto of dollar, wat maakt het uit? (Tom Lassing)

22/04 7:32

Als iemand zegt dat crypto slechts monopoly geld is, dan heeft hij of zij gelijk. Maar de mededeling zo op zichzelf is niet zo veel waard. Je kan immers met dezelfde argumenten de dollar en euro nu ook monopoly geld noemen.

Er worden er immers miljarden van bijgedrukt alsof het allemaal niets uitmaakt.

We verzinnen dus links en rechts geld alsof het er niets toe doet.

Bankiers proberen crypto's vaak af te doen als onzin geld. Dat is het uiteindelijk ook wel, maar wederom, zonder onderliggende waarde is de huidige dollar en euro ook gebakken warme lucht.

De westerse economieën hebben enorme klappen gekregen, maar we doen net alsof er geen crisis is ontstaan. Hotels, cafés, restaurants, cateraars, schoonheidssalons, reisbureaus, vliegmaatschappijen, winkels, sportscholen, dierentuinen, musea, theaters, festivals, cruisemaatschappijen het ligt allemaal op z'n gat, maar we doen net alsof die realiteit niet bestaat.

We creëren dollars en euro's en geven die verzonnen biljetten aan die sectoren en daarmee moet het dan maar goed komen.

4 crypto's die u rijk kunnen maken
 
 
 

Daytrading, wat de beurs ook doet (Tom Lassing)

22/04 7:53

Wat of de beurs ook doet, omhoog of omlaag, het maakt voor daytraders niets uit.

Dát is één van de voordelen van daytrading. Je hebt slechts beweging nodig, maar de richting van de beweging is niet relevant.

Wetende dat de beurzen erg hoog staan en dat de kans bestaat dat we dicht bij een top zitten, is het dus niet zo gek te overwegen om juist nu over te stappen op daytrading.

Mijn collega's Aloys en Jan Robert geven op 11 mei en 14 mei webinars over daytrading.

Het is dus een mooi moment om je even rustig te oriënteren op dit onderwerp.

Geef je op voor een gratis webinar
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens. Vergelijk het qua kosten even goed met aanbieders dichter bij huis. Dit is niet voor iedereen de beste oplossing!

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Wat gaat bitcoin doen? (Tom Lassing)

22/04 8:10

Heel veel analisten denken nu dat bitcoin eerder 14.000 gaat aantikken, dan dat 75.000 geraakt gaat worden.

Ik ben daar nog niet zo zeker van.

Mijn reden daarvoor is dat de markt van bitcoin de laatste tijd ernstig veranderd is.

Voorheen waren het vooral veel kleine accounts die er iets in deden. Dat is nu niet langer zo. Een bedrijf als Tesla heeft nu een miljarden belang in deze munt. Dat ene bedrijf kan een zo grote kooporder in de markt leggen dat alle andere posities in de markt verdronken worden.

Was het echter alleen Tesla, dan kan je nog denken dat het onwaarschijnlijk is. Echter zijn nu steeds meer schatrijke bedrijven bereid een deel van hun kasgeld in bitcoin te stoppen. Er is de overtuiging dat dit gewoon niet mis kan gaan.

Ik denk daarom dat het niet zo heel lang gaat duren voor de enorme kooporders weer loskomen en het feest de nieuwe ronde in gaat. De huidige dip is dus wat mij betreft eerder een kans dan een opgang naar veel grotere verliezen.

4 crypto's die u rijk kunnen maken
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd