Beursbox Nieuwsbrief De volhouder wint

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De volhouder wint
Date: April 23rd 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 23 april 2021
 
 

AEX 712,94 Dow 33.744 USD 1,202 Btc 41.206 Goud 1,783.73

 
 

x 10 Crypto Challenge

Harm van Wijk en Jan Robert Schutte gaan hun crypto portefeuille x10 brengen, en dat willen ze realiseren binnen één jaar! Kunt u het zich indenken? 10.000 euro inzetten en over een jaar weglopen met 100.000 euro!

Kan dit?

Als we naar vorig jaar kijken, dan zonder meer.

Lees hier verder
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/04 7:00

  • Gisteren begon de beursdag in de VS heel positief, maar toen bleek dat Biden zijn plannen ook wil kunnen betalen was dat reden voor veel beleggers om snel afscheid van aandelen te nemen. Verderop in de nieuwsbrief meer daar over.
  • De VS is terug in de klimaat discussie en komt met hoge ambities in de hoop dat anderen ook weer aanhaken.
  • Er is voor Nederland 3,4 miljard euro vanuit de EU beschikbaar gekomen voor vergroening. Zo is er onder meer geld voor een waterstof trein in Groningen en Friesland. Voor stimulatie gebruik zonne- en wind energie is daarvan 2 miljard beschikbaar.
  • Enkele gemeenten, waaronder Breda, zetten lokboa's in om winkeliers een oor aan te naaien. Wat moet je als boa een hekel aan je baan hebben om je zo te laten misbruiken door het gemeentebestuur. Waar is je eer?
  • Een huis kopen in Nederland? Je ontkomt momenteel vrijwel niet aan overbieden om het huis te verkrijgen.
  • Bitcoin kreeg gisteren nog weer een enorme koersdreun te verwerken. De vraag blijft wanneer grote bedrijven het welletjes vinden en de koers gaan steunen met grote aankopen.
  • De Amerikaanse belastingdienst heeft door Corona gerelateerde aanpassingen zo veel werk handmatig te doen, dat een meer aan vertraagde terugbetalingen is ontstaan. Uiteraard raakt dit arme Amerikanen het meeste, want rijke Amerikanen hebben elders geld om een eventuele latere belastingmeevaller te kunnen afwachten. Het gaat om 29 miljoen personen die nu langer moeten wachten op hun teruggave. De return moeten gecontroleerd worden omdat er heel veel geld als steun is uitgekeerd. Het is niet de bedoeling dat je deze steun twee keer krijgt. Ook is bekend dat er vorig jaar sprake was van veel fraude.

Bonus goudrapport bij topaandelen abo
 
 
 

Drie extréém goedkope goudaandelen (Jack Hoogland)

23/04 7:17

Je hoeft geen koersgrafiekengoeroe te zijn om te kunnen zien dat de volgende stijgingsfase voor goudaandelen is aangebroken. 

Op onderstaande koersgrafiek zien we een hogere bodem, een hogere top en een uitbraak uit de dalende koerstrend van de afgelopen maanden. 

Wat velen niet beseffen is dat er de afgelopen tijd een unieke situatie is ontstaan bij aandelen van goudproducenten.

Terwijl het sentiment rond goud de afgelopen maanden negatief was, stijgen de winsten van goudproducenten harder dan ooit tevoren. De grafiek in onderstaande tweet laat dat goed zien. 

Hierdoor is een unieke situatie ontstaan, die ons een niet te missen kans biedt.

Goudproducenten behoren nu tot de financieel sterkste, meest winstgevende en best geleide bedrijven op de Amerikaanse beurs. 

Omdat veel beleggers nog niet beseffen hoe hard de winsten van goudproducenten stijgen, zijn goudaandelen nu extreem goedkoop.

Nu de goudprijs weer aan het stijgen is, zullen goudaandelen echter weer snel populair worden. Deze unieke situatie is daarom tegelijk een tijdelijke situatie! 

In ons splinternnieuwe "Goudaandelen Groei Rapport" vindt u drie extreem goedkope goudaandelen van bedrijven die razendsnel groeien.

Onder meer een fantastisch goudaandeel dat...
Klik hier om verder te lezen

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Mijn laatste positie bij Goldmoney verkocht (Tom Lassing)

23/04 7:33

Ik heb gisteren mijn laatste 25.000 euro aan goud bij Goldmoney verkocht.

Ik heb dat als volgt kunnen oplossen.

Ik kocht eerst... per gram, de hoeveelheid goud bij Goud999. (Kortingcode Beursbox)

Gelukkig heb ik de cash om dat te kunnen doen.

Zodra die transactief gedaan was, verkocht ik mijn goud bij Goldmoney.

Zodra daar de verkoop doorgevoerd is en in euro's op die rekening staat, maak ik het geld over naar mijn rekening in Nederland. Ik heb dus hooguit een week een financieel gat van 25.000 euro op die rekening.

Recent was ABNAMRO mijn geld weer even 'kwijt'. Dat was even schrikken, want die rekening is voor de belastingbetalingen.

Ik moet altijd voor het einde van de maand betalen. Gelukkig was het geld voor die tijd alweer boven water. De tweede en derde transacties gingen zonder problemen. Ik hoop dat deze laatste ook goed gaat.

Bij Goud999 kreeg ik de foutmelding dat ze het goud niet op voorraad hadden. Dat bleek slechts een administratie foutje op de site te zijn. 


Bestel ook je goud bij Goud999
 
 
 

Balans neutraal (Tom Lassing)

23/04 7:49

President Biden heeft ambitieuze plannen uitstaan en verrassender nog, hij heeft ook realistische manieren gevonden om die plannen daadwerkelijk te kunnen betalen.

Dat zijn we sinds Bill Clinton niet meer gewend en Bill Clinton was al een grote uitzondering.

In de VS is het al sinds de jaren zestig zo dat plannen betaald worden door de toekomst. Het is dus ook geen verrassing dat de hoeveelheid dollars maar blijft toenemen, want het komt er vaak op neer dat verzonnen dollars de plannen moeten betalen.

Clinton was een uitzondering en was de enige president in lange tijd en sinds lange tijd die met een positieve balans wist af te sluiten. Dát gaat Biden niet halen, maar Biden is wel van plan om belastingen écht te verhogen om de hoognodige plannen te kunnen financieren.

Dat zint vooral de rijken niet. Het zijn namelijk vooral bedrijven en het zijn rijke particulieren die meer dan een miljoen per jaar verdienen die eindelijk hun deel van de belastingen moeten gaan betalen. De winstbelasting voor bedrijven gaat omhoog tot rond de 40%.


Dat laatste wil ik toch iets over kwijt. Ik denk namelijk dat het bedrijven en ondernemers stimuleert, of zou moeten stimuleren.

Hoe dan?

Stel even, ik neem mijn eigen bedrijf in de VS. 31 huurwoningen... Stel even (Verzonnen bedragen) Ik ga lekker en maak een winst van 500.000 dollar.

Nu kan ik die winst netjes maken en 40% belastingen betalen. Dat is een bedrag van 200.000 dollar!

Wat voor waardeloze ondernemer ben ik dan?

Hoe kan iemand daar nu ooit trots op zijn?

Stel je voor dat ik dreig om 500.000 winst te maken, waarom koop ik dan niet één of meer woningen bij om te groeien EN om mijn belastingdruk fors te verlagen? De hogere belastingdruk zou wat mij betreft dus OOK goed voor de woningmarkt zijn, want om 200.000 kosten te voorkomen heb ik woningen nodig... tegen welke prijs dan ook...

Kortom, de hoge belasting zal mij als ondernemer juist stimuleren om een effectievere ondernemer te worden.

Wie dus klaagt over de hogere belastingen is gewoon een waardeloze ondernemer.


Ik ben dus vol lof over een president die niet bang is om belastingen te verhogen omdat de uitgaven dat ook doen. Dat is goed koopmanschap. Dát is de VS al lang niet meer gewend.

Detroit vastgoed
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Daytrading ideaal voor beginnende belegger

Door te gaan daytraden leer je de markt kennen en kan je met een beheerst risico ook met een klein bedrag goed beleggen en serieuze rendementen maken.

Aloys toont het je in een webinar dat hij binnenkort twee keer gaat geven.

Kijk hier
 
 
 

De volhouder wint (Tom Lassing)

23/04 8:01

De naam Craig Steinke zegt u heel waarschijnlijk niets.

Wie is Craig?

Hij is de oprichter van ReconAfrica. Dat is het bedrijf dat in Namibië en Botswana enorme belangen heeft in de bodemschatten. Hij is iemand die al heel lang actief is in de markt en in die lange loopbaan heeft hij de nodige uitdagingen en teleurstellingen te verwerken gekregen. wat hem ook overkwam, hij gaf echter nooit op.

Met iedere mislukking, teleurstelling of hoe je het ook wilt noemen... ervaring? werd ook zijn kennis en zijn netwerk groter.

Hij zag dat het permian bekken in de VS tot een groot succes werd, nadat eerder Groningen al een enorm succes gebleken was. Onder Parijs ligt ook zo'n bekken, maar de Fransen willen niet dat daar in geboord gaat worden.

Waar zijn nog meer van die bekkens uit die tijd aanwezig?

Hij kwam uit in Namibië.

De overheid daar was graag bereid de rechten op de bodemschatten te verkopen. Craig kocht de rechten en kreeg daarbij tot zijn eigen verrassing hem onbekende onderzoeksresultaten in zijn handen gedrukt. Dat onderzoek gaf precies aan wat hij al vermoed had. Eigenlijk was vanaf dat moment al duidelijk dat hij op een potentiële plas vol olie zat.

In een één tweetje werd de buit verdeeld onder twee bedrijven. Namelijk ReconAfrica en Renaissance Oil. In beide bedrijven heeft Craig zijn belangen.

Die bedrijven zijn beursgenoteerd en het plan is nu om ze alsnog samen te laten gaan.

Craig is in beide bedrijven een drijvende factor. Grootaandeelhouder, directielid, wat is hij er niet?

De vraag is nu, wat zijn de kansen van deze bedrijven in Namibië en Botswana?

Is dit een verhaal dat te mooi is om waar te zijn, of is dit die kans uit duizenden? Een kans die iemand met volharding soms maar zo in zijn schoot geworpen krijgt?

Ik gokte zelf op het laatste en tot op heden heb ik mijn geld meer dan verdubbeld.

Ik nam het aandeel ook op in de x10 portefeuille, maar stapte al snel met echt een minimale winst weer uit toen de beweging uit bleef. Misschien toch nog maar weer eens heroverwegen. Ik maak voor de abonnees van de x10 beleggen nieuwsbrief nu een rapport over deze situatie. Er zijn namelijk kansen, maar ook enorme risico's. Ik heb dit namelijk al eens eerder meegemaakt. Dat liep uiteindelijk niet goed af.

x10 beleggen
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd