Beursbox Nieuwsbrief 100 ounces zilver kopen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 100 ounces zilver kopen
Date: April 28th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 28 april 2021
 
 

AEX 712,22 Dow 33.845 USD 1,207 Btc 45.470 Goud 1,776.68

 
 

Crypto uitdaging

De crypto munten, en dan met name bitcoin, zijn na de dreun omlaag weer aan het stijgen. Dat geeft dus een mooie kans om met korting in te stappen! Harm van Wijk en Jan Robert Schutte hadden dat goed gezien! Ze gaan op weg hun portefeuille met crypto's te vertienvoudigen.

De uitdaging is ingezet! Kijk hier

Crypto is een hot commodity

Bitcoin naar $100.000 of hoger?

Het lijkt een kwestie van tijd te zijn. We hebben daarom een rapport met cryptocursus uitgebracht. In dat rapport vier crypto's waarvan we verwachten dat die 40% in waarde stijgen en een uitleg hoe je crypto's kan verhandelen! Kijk hier

 
 

Ze beginnen bloednerveus te worden! (Jack Hoogland)

28/04 6:50

Een goede vuistregel bij beleggen is om dingen te vermijden waar iedereen al in heeft belegd. Om juist beleggingen te zoeken die ‘underowned’ zijn.

Om goed te begrijpen hoe ongelofelijk hoog het koerspotentieel voor goud en zilver is, kijk je het beste even naar onderstaand plaatje.

Institutionele beleggers beleggen nu gemiddeld slechts 3% van hun fondsvermogen in grondstoffen. En dáárvan slechts 5% in goud.  

Dat terwijl al die grote beleggingsfondsen, pensioenfondsen en levensverzekeraars wereldwijd nu bloednerveus worden over de 30% tot 40% die ze in obligaties hebben belegd.  

Want stijgende inflatie is desastreus voor obligaties.

Al die beleggingsfondsen hebben dus een gigantisch probleem op hun bord liggen.  

In de tabel hieronder zien we wat het effect op de vraag naar goud is als beleggingsfondsen besluiten om slechts een piepklein deeltje van hun fondsvermogen in goud te beleggen.

Als ze besluiten om slechts 2% van hun fondsvermogen in goud te steken, dan stijgt de vraag naar goud al met...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

28/04 7:05

  • Mijn cash vanuit Goldmoney is nu binnen op de Nederlandse tegenrekening. Daarmee is hoofdstuk Goldmoney definitief afgesloten. Ik hou mijn metalen nu aan via Goud999. (Kortingcode "Beursbox".)
  • Elon Musk heeft een contract gewonnen bij de NASA. Jeff Bezos heeft daarop beroep aangetekend. Het is allemaal zo akelig voorspelbaar...
  • In de VS eist de overheid dat bedrijven die een in contract voor de federale overheid werken hun medewerkers tenminste 15 dollar per uur betalen. Een eerste stap naar een algemeen minimum uurloon van 15 dollar per uur.
  • De familie Samsung is bereid om 10 miljard dollar aan erfbelasting af te dragen. Afgelopen november overleed de patriarch van de familie. Hij was de zoon van de oprichter en kreeg de leiding van Samsung in 1987. De familie gaat het bedrag in een periode van vijf jaar betalen. Onduidelijk is nu hoe het familie vermogen verdeeld gaat worden. Lee was naar verluidt 24 miljard dollar waard.
  • De omzet van Alphabet (Google) is met 34% gestegen.
  • Microsoft deed het beter dan verwacht. Er werd 1,95 dollar per aandeel verdiend. Jaar op jaar bezien was er een 19% groei voor Microsoft. 
  • Blijft Jerome Powell na de zomer de FED voorzitter? President Biden mag dan een ander aanstellen, maar binnen de financiële wereld in New York gaat men er vanuit dat Biden de huidige voorzitter gewoon laat zitten.
  • Deutsche Bank rapporteerde haar beste resultaat in zeven jaar. Ondanks dat deze bank OOK WEER betrokken was bij het hedge fund schandaal van afgelopen kwartaal. Deutsche verdiende netto bijna 643 miljoen euro.

Daytrading, binnenkort weer webinar!
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

100 ounces zilver kopen (Tom Lassing)

28/04 7:25

Doe je mee?

Op 1 mei met zo veel mogelijk andere particuliere beleggers ieder voor zich 100 ounces zilver kopen.

Dat is op zich geen enorme investering per persoon, maar het is een enorme hap uit de fysieke markt als duizenden, misschien zelfs tienduizenden particulieren dat gaan doen!

Uiteindelijk is die fysieke zilver markt niet zo groot, maar als al die kleine kopers daadwerkelijk hun zilver uitgeleverd willen zien worden, dan zullen de kluizen van de bullionbanks leeg raken.

En dan?

Hoe gaan ze dat dan oplossen?

Niemand die het weet.

Wat gaat de koers van zilver dan doen?

Niemand die het weet.

Maar het is interessant genoeg om er eens naar te gaan kijken middels de aankoop van 'slechts' 100 ounces per persoon.

Bestel hier

Laat het zilver opslaan in Zurich. Met kortingcode Beursbox is dat tot september 2021 gratis.

Beste hier je 100 ounces zilver!
 
 
 

De rol van de Tweede Kamer (Tom Lassing)

28/04 7:38

In Nederland is akelig duidelijk geworden dat ministers geen enkele achting hebben voor het werk van de Tweede Kamer. Controle? Kritische vragen? Hoe durven ze! Kunnen we de grootste criticasters geen functie elders in het verschiet stellen? Zijn we die luizen in onze bontjasjes tenminste kwijt!

Hun eigen falen, het falen van ambtenaren, het was allemaal minder belangrijk dan de terechte kritiek vanuit de Tweede Kamer en denk dus niet dat ze ook maar een seconde aandacht wilden geven aan de terechte kritieken.

Neen, het bedekken van falen, het steunen van falende ambtenaren en het zelf uit de wind blijven was belangrijker dan de fouten corrigeren en er iets aan doen.

Nog altijd is er geen enkele politicus die er ook maar aan denkt om nu op te stappen nu hun schandelijke standpunten openbaar zijn geworden. Eigenlijk zouden er nu nieuwe verkiezingen moeten komen. Helaas maakt het weinig uit, omdat de meeste mensen zich totaal niet in de politiek interesseren en de falende politici dus wegkomen met moord, omdat de kiezer totaal geen interesse in de inhoud heeft.

Ieder land krijgt de politici die het verdient. Dat wij dus falende bewindsmensen hebben, is geen verrassing. Dat krijg je als je als kiezer ook faalt in de opdracht je tenminste nog een beetje te interesseren in wie je op het pluche zet.

Lachebekje Rutte komt er ook deze keer wel weer mee weg. Democratie zijn we als westerse samenleving eigenlijk gemiddeld genomen veel te dom voor. We bewijzen dat verkiezing na verkiezing weer.


Mijn oplossing? Geef iedereen 50 euro. Wil je stemmen, dan kost je dat die 50 euro. Alleen dan gaan we verkiezingen krijgen waarbij de kiezers ook écht een keuze maken. EN... we steunen daarmee de horeca. Immers zullen velen die 50 euro daar gaan verbrassen.

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Erfbelasting (Tom Lassing)

28/04 7:53

We zien nu in real time hoe de erfbelasting in Zuid Korea het vermogen van een extreem rijke Zuid Koreaan deels weer in de samenleving gaat spreiden.

Van de 24 miljard dollar die de in november 2020 overleden Lee waard was, moeten de erfgenamen nu 10 miljard dollar aan de staat geven.

Dat is een goede zaak. De familie blijft met 14 miljard dollar aan overblijvend vermogen eigenlijk nog te rijk dan goed voor ze is.

De familie wil de belasting in vijf jaar betalen door dividend uit te betalen of door bankleningen aan te gaan. Wat ze pertinent niet willen, is aandelen verstrekken aan de staat.

Jammer eigenlijk, want daarmee zou je het bedrijf ook intact kunnen houden EN zou de staat zelf kunnen besluiten om hun bezit om te zetten in cash door de aandelen op de beurs te koop aan te bieden.

Ik ben van mening dat deze erfbelasting een heel goede zaak is. Te veel rijkdom in handen van slechts een paar ultra rijke families is een slechte zaak. De erfbelasting is gewoon een goede zaak bij die ultra rijken.

De familie was al niet onbemiddeld, want alleen het vermogen van de overleden persoon wordt nu belast. Alle rijkdom van de levende personen wordt niet aan gemorreld. Ze verliezen dus niets, behalve hun vader, oom of opa die overleden is. Ze krijgen daarbij nog altijd meer dan de helft van zijn totale vermogen dat hij bij zijn overlijden bezat.

De andere waarheid
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd