Beursbox Nieuwsbrief Kerncentrales onder constructie

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Kerncentrales onder constructie
Date: April 29th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 29 april 2021
 
 

AEX 711,84 Dow 33.844 USD 1,212 Btc 44.496 Goud 1,782.94

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige en interessante manier om met een laag risico rendement te maken? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder. Ik heb er zelf nu 27.000+ euro in verstrekte leningen uitstaan. Ook interessant voor sparen voor (klein)kinderen.

Kijk voor meer informatie
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

29/04 7:00

  • De winst van Apple was veel hoger dan analisten gedacht hadden. Jaar op jaar bezien was de omzet 54% hoger! Analisten hadden een winst per aandeel van $0,99 verwacht. Het werd $1,40 per aandeel. Er is wel een gevaar dat ook voor Apple geldt. Dat is het tekort aan chips. Ook Apple kan daar door geraakt worden.
  • In de VS is het onderzoek naar Russische interventie in de verkiezingen van 2016 en 2020 in een nieuwe fase gekomen. Zo is onder meer het kantoor van Gulliani onderzocht door de FBI. Onder het vorige management werd verder onderzoek steeds gefrustreerd vanuit door de president aangestelde politieke figuren. Als nu duidelijk wordt dat er inderdaad wetten overtreden zijn, dan kunnen ook die politieke figuren onderdeel van het justitie onderzoek gaan worden.
  • Het is nu eindelijk officieel door een Republikeinse politicus met de voornaam Donald gevraagd... Zitten er tracking nanobots in de vaccins, zodat iedereen die gevaccineerd is door deep state en Bill Gates gevolgd kan worden? Het antwoord... Neen, hoe bedenk je het.
  • In de VS is de introductie van een bitcoin ETF uitgesteld.
  • Ford is bang dat de productie van auto's kan halveren in het komende kwartaal. Reden is het enorme tekort aan computer chips. De wereld is te afhankelijk geworden van slechts enkele producenten die ook nog eens heel dicht bij elkaar gevestigd zijn. Watertekort in die regio is de grootste reden van het tekort. De embargo's van de regering Trump hielpen ook niet.
  • De CoronaMelder blijkt lek te zijn... Je wordt niet gevolgd door nanobots in je vaccin, maar door cookies op je smartphone!
  • Beurshandelaar Optiver moet een vrouwelijke werknemer een bedrag van 507.000 euro betalen vanwege de vrouwonvriendelijke cultuur binnen het bedrijf. Dit is al tientallen jaren een publiek geheim binnen beurshandelbedrijven.

4 crypto's die u rijk kunnen maken
 
 
 

Daytrading (Tom Lassing)

29/04 7:20

In een beurs zonder richting kan daytrading uitkomst bieden. Het voordeel is, je hebt snel resultaat. vaak weet je na enkele minuten al hoe je inzet is verlopen.

Een echte daytrader heeft zelden een positie die ouder is dan 15 minuten.

Dat maakt ook je exposure risico veel kleiner.

Vooral aandelenbeleggers komen er vaak achter dat de meeste beweging buiten beursuren plaatsvindt. Als dan eenmaal de beurs open is, dan is het eigenlijk al gedaan.

Daar sta je dan.

Bij daytrading met je glad, tenzij je even een positie inneemt. Dat is dus een veel veiliger uitgangspunt.

Kijk op beursopmaat.nl voor de eerstkomende webinars over dit onderwerp.

Daytrading webinar (gratis)
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Kerncentrales onder constructie (Tom Lassing)

29/04 7:41

Voor een deel van de wereld is de oplossing in minder fossiele brandstoffen gebruiken gevonden door het in gebruik nemen van kerncentrales.

De komende jaren zullen er daarom nog weer een paar kerncentrales online komen.

Zo is het de bedoeling dat Turkije in 2023 twee kerncentrales online gaat brengen. Het land zal daarbij proberen om eigen productie van kernmateriaal te gaan gebruiken, zodat het niet afhankelijk is van import. In totaal wil Turkije nog negen kerncentrales bouwen en is het de bedoeling dat een derde kerncentrale in aanbouw in 2025 online gaat komen.

Ook Iran wil (in 2024) twee kerncentrales online gaan brengen. Er staan nog drie centrales in de planning.

Pakistan is van plan dit jaar nog drie kerncentrales online gaan brengen.

Zelfs Japan, dat eerder de wens uitsprak zonder kernenergie verder te kunnen, zal in 2025 een nieuwe kerncentrale in gebruik nemen. Een andere centrale is ... Lees verder

x10 beleggen
 
 
 

China en India (Lodewijk Hof)

29/04 8:03

Het land dat het China moeilijk maakt voor de macht in Azië.

Deze eeuw is de eeuw van Azië. Iedereen heeft alle ogen gericht op China. Geheel terecht. Wat er gebeurt is, verdient niets dan waardering. Dankzij vrije handel zijn ruim 700 miljoen mensen uit absolute armoede getild. Het werd echter niet gevolgd door de introductie van westerse waarden. Maar onderhuids heeft China een erg groot probleem.

Bij dit probleem praat ik expliciet over de afname van de bevolkingsgroei. Japan heeft aangetoond dat het geen probleem hoeft te zijn. Dankzij innovaties kan je de boel draaiende houden. Maar de innovaties zouden voor groei zorgen als er een groeiende bevolking is. Dankzij het 1 kind beleid is dit in China erg moeilijk te realiseren. Zeker met het tekort aan vrouwen.

Geleidelijk aan zien we India de positie overnemen als meest bevolkte land ter wereld. Hetgeen een boeiende gedachte is. Maar hoe gaat China hierop reageren? Het Indiase leger is zich meer en meer aan het voorbereiden op conflicten met China. Zo zijn er 3 bataljons van de Pakistaanse grens naar de Chinese grens gegaan. Alle 3 van de genoemde landen zijn kernwapen machten. Als u denkt dat het niet zo ver zal lopen, vorig jaar is er gevochten tussen India en China. Niet met kogels, niet met atoomwapens. Maar met stokken. Waarmee mensen bergen af zijn gevallen. Hetgeen ook dodelijk is.

Deze verandering in bevolkingsgroei is iets om in onze investeringskeuzes mee te nemen. We praten immers over behoorlijke veranderingen op vele gebieden. Waarbij we alleen maar voor China kunnen hopen dat ze niet het destructieve beleid van Japan krijgen.

Maar het is wel iets waar we geld aan kunnen verdienen. Door ons te positioneren voor de dingen die gaan gebeuren. Daarvoor moet u vooruit kijken. Dat is precies wat in deze ecursus is gebeurd. Met coupon Tom krijgt u ook nog eens 30% korting.  De enige echte vraag is of de toekomst er eentje gaat zijn die u geld oplevert, of blijft u aan de zijlijn staan?

 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens. Vergelijk het qua kosten even goed met aanbieders dichter bij huis. Dit is niet voor iedereen de beste oplossing!

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

China en India vervolg (Tom Lassing)

29/04 8:25

Lodewijk schreef al, vorig jaar is er een aantal gevechten geweest tussen India en China. Gevechten die door China zijn begonnen en uiteindelijk overduidelijk gewonnen werden door India.

Het bevolking verhaal is een heel kwetsbaar punt voor China. Ook de één kind politiek is dat. Een Chinese soldaat die omkomt, houdt in dat een ouder echtpaar voortaan kindloos zal zijn. Dat is een probleem voor en in een land waar de generaties nog voor elkaar zorgen.

Een soldatenleven is tegenwoordig dus veel meer waard voor China dan voor India.

Dat is dan ook de reden dat India uiteindelijk de gevechten won. De Indiase soldaat heeft niet alleen veel meer gevechtservaring door de constante semi-oorlog met Pakistan, maar is ook veel dapperder. Toen de Chinezen een ongewapende Indiase kolonel met een paar van zijn mannen met stokken en messen doodsloegen en van de berg afwierpen, dachten ze dat het feit dat ze met veel meer man waren hen wel zou beschermen.

Met een enorme doodsverachting ging een peloton Indiase soldaten met ook alleen stokken en messen gewapend verhaal halen en ze nemen geen gevangenen.

De enorme verschillen in nummers maakten niets uit toen Chinezen alleen maar defensief vochten en al snel begonnen te vluchten om te blijven leven, terwijl de Indiërs vochten om zoveel mogelijk Chinezen om te brengen.

Het verschil was duidelijk. De overwinning was voor India en werd daar ook gevierd, terwijl in China deze wanvertoning van hun leger doodgezwegen werd. Het Chinese leger stelt soldaat voor soldaat niet zo veel voor als ze bang zijn dood te gaan. Dát heeft India nu aangetoond en hoewel China in de wereld een steeds grotere broek begint aan te trekken, is het India dat heeft laten zien waar het Chinese leger nu kwetsbaar is. Dit is niet langer het Chinese leger dat in de jaren vijftig de Amerikanen kon tegenhouden door honderdduizenden soldaten op te offeren. Die luxe heeft China niet meer.

4 crypto's die u rijk kunnen maken
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd