Beursbox Nieuwsbrief Rapport over duurzaam beleggen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Rapport over duurzaam beleggen
Date: April 30th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 30 april 2021
 
 

AEX 710,47 Dow 33.860 USD 1,211 Btc 44.590 Goud 1,769.05

 
 

x 10 Crypto Challenge

Harm van Wijk en Jan Robert Schutte gaan hun crypto portefeuille x10 brengen, en dat willen ze realiseren binnen één jaar! Kunt u het zich indenken? 10.000 euro inzetten en over een jaar weglopen met 100.000 euro!

Kan dit?

Als we naar vorig jaar kijken, dan zonder meer.

Lees hier verder
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

30/04 7:00

 • Doe je mee aan de "mei" zilver aankoop? Als we allemaal in mei een paar ounce zilver kopen, kost dat per persoon niet zo heel veel, maar we halen daarmee wel de kluizen van de bullion banks leeg, zodat het ze moeilijker wordt om spelletjes met de zilver prijs te spelen. Bestel hier

  Overigens kans je hier alleen bestellen zolang er nog zilver is. Ze accepteren geen orders meer als ze als handelaar zelf ook geen zilver meer kunnen verkrijgen.

 • De winst van Amazon is in een jaar tijd met 44% toegenomen. Veel van die omzet kwam bij kleine winkels vandaan. Winkels die gedwongen gesloten werden...

 • De toeslagenaffaire blijft een heikel punt in Nederland. De beloofde compensatie komt voor zeker de helft van de slachtoffers niet op tijd. De belastingdienst krijgt de zaak maar niet onder controle.

 • Kippen bij de poten pakken mag niet langer. Bij pluimveebedrijven is dat een 'handige' manier om zo per hand tenminste vier kippen te kunnen meenemen, maar het is voor de beesten niet prettig. De rechter heeft nu bepaald dat de praktijk niet meer mag worden uitgevoerd.

 • De nettowinst van KPN is 141 miljoen, daar waar 114 miljoen verwacht werd.

 • Brunel: lagere omzet, maar meer winst.

 • Het gaat goed met Heijmans. Het bedrijf heeft de verwachting omhoog bijgeschroeft.

 • Signify behaalde een winst van 60 miljoen daar waar 49 miljoen was verwacht. De omzet was wel volgens verwachting.

Bonus goudrapport bij topaandelen abo
 
 
 

1600% extra koerspotentieel (Jack Hoogland)

30/04 7:17

Vorige week vertelde ik u al dat we voor ons nieuwe "Goudaandelen Groei Rapport" drie extreem goedkope goudaandelen hebben geselecteerd.

Misschien is het leuk om u te laten zien hoe groot de impact is van het feit dat goudaandelen nu zo extreem goedkoop zijn. Want dat levert enorme extra koerswinst op! 

Ik vertelde u vrijdag over het aandeel dat in het volgens ons meest realistische scenario maar liefst 2785% koerspotentieel heeft. 

Dat aandeel noteert nu slechts 6,3 keer de voor komend jaar verwachte winst. Ongelofelijk goedkoop dus. 

Zou dat aandeel nu een normale waardering hebben, dan zou je het voor een bijna drie keer zo hoge koers moeten aankopen. En zou het ‘slechts’ 1185% koerspotentieel hebben. 

Het simpele feit dat dit aandeel zó extreem goedkoop is, geeft u de kans om het aan te kopen met maar liefst 1600% extra koerspotentieel. 

Wij verwachten dat die onderwaardering het komende half jaar al voor een groot deel zal worden ingelopen. Dit is dan ook een tijdelijke situatie, waar je voor mijn gevoel absoluut van moet profiteren.

Extreem goedkoop. Extreem hoog koerspotentieel!

Bestel hier het nieuwe "Goudaandelen Groei Rapport"

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Warren Buffett presentatie (Tom Lassing)

30/04 7:43

Morgen zal de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Berkshire Hathaway gaan plaatsvinden. Vanwege de Corona crisis niet in Omaha, maar in Los Angeles.

Slechts vier personen on stage, namelijk Warren Buffett, Charlie Munger, Gregory Abel an Ajit Jain.

Daarmee is het duidelijk wie de opvolgers van Warren Buffett en Charlie Munger zullen zijn, mits ze lang genoeg leven.

Buffett is 91 en Munger is 97.

Beide heren gaan niet met pensioen. Ze stoppen pas als het ze fysiek onmogelijk is, bijvoorbeeld door overlijden.

Gregory Abel is ondertussen 60 en is het jonkie tussen de seniors.

Ajit Jain is ondertussen al 70 geworden en is een normaal bedrijf zou ook hij al met pensioen gegaan zijn.

Overigens is Gregory geboren in Canada en Ajit in India. Daarmee krijgt Berkshire Hathaway dus ondertussen wel een heel internationale directie. Veel internationaler dan de portefeuille van Berkshire Hathaway je zou doen verwachten.

Bestel ook je goud bij Goud999
 
 
 

Rapport over duurzaam beleggen (Drs. Satilmis Ersintepe)

30/04 7:58

Het afgelopen jaar 2020 was een heel belangrijk jaar voor wat heet duurzaam beleggen (ESG). De verwachting was dat deze manier van beleggen onder druk van de pandemie snel aan populariteit zou gaan inboeten. Volgens critici en sceptici is duurzaam beleggen een niche-aangelegenheid die geschikt is voor de geitenwollen sokken onder de beleggers, zoals religieuze of liefdadigheidsinstellingen.

De sombere voorspellingen van de critici kwamen niet uit. Integendeel, 2020 is naar alle waarschijnlijkheid het jaar van de grote doorbraak. Waar traditionele fondsen in het 1ste kwartaal van 2020 een uitstroom noteerden van maar liefst $ 373 miljard, mochten duurzame fondsen zich verheugen in een instroom van $ 38,8 miljard. Aan het einde van 2020 noteerden de duurzame fondsen een stijging van 50% van de instroom naar een totaal van $ 1,7 biljoen.

Het verhaal wordt nog mooier. Niet alleen bleken in 2020 duurzame fondsen erg populair, ze presteerden ook nog eens boven verwachting. Volgens BlackRock deden 94% van de duurzame indices het beter dan hun traditionele benchmarks.

De Kritische Belegger heeft een rapport opgesteld en 5 duurzame fondsen en etf’s geselecteerd met een bewezen verleden en/of met hoge verwachtingen voor de toekomst. Het rapport kunt u hieronder aanvragen.

Kijk hier
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Daytrading ideaal voor beginnende belegger

Door te gaan daytraden leer je de markt kennen en kan je met een beheerst risico ook met een klein bedrag goed beleggen en serieuze rendementen maken.

Aloys toont het je in een webinar dat hij binnenkort twee keer gaat geven.

Kijk hier
 
 
 

Er is een hertelling in Arizona gaande (Tom Lassing)

30/04 8:21

Die vijfde hertelling van de stemmen in één van de districten is één grote aanfluiting. De normale procedures bij een officiële hertelling worden met voeten getreden, de hertelling wordt in het geheim gedaan, er is geen onafhankelijk toezicht. Het is namelijk een hertelling die is ingezet vanuit de Republikeinse partij en niet vanuit de overheid. De Republikeinse partij heeft alle stemformulieren verkregen en laat die nu door een commercieel bedrijf natellen.

De eigenaar van het bedrijf dat deze hertelling voor alleen de Republikeinen uitvoert, staat bekend als iemand die al vanaf het begin bekend staat als fanatieke Trump aanhanger.

Wat willen ze bereiken? Het zijn namelijk alleen de Republikeinen die hier hertellen. Deze uitgebrachte stemmen zijn al vier keer geteld onder heel strikt toezicht. De uitkomst veranderde keer op keer niet. De uitkomst van de verkiezingen in Arizona zijn dus al wel duidelijk.

Toch hebben Republikeinse senatoren vóór gestemd toen deze eigen hertelling nog weer eens bij een interne vergadering van de Republikeinse partij ter sprake kwam.

Naar nu blijkt, zijn de senatoren zwaar bedreigd voor deze stemming tijdens hun vergadering uitgevoerd. Hen werd voorgehouden dat hun gezinnen in gevaar zouden zijn als deze hertelling er niet zou komen.

Dit heeft dus niets met de uitkomst van de 2020 verkiezingen te maken, maar is slechts het rekken van de leugen. Trumpism is een cult geworden en die cult moet het hebben van de constante leugen dat ze in gevaar zijn, dat ze slachtoffer zijn. Dat Deep State hen bedreigd en dat de 2020 verkiezingen één grote fraude waren. 

Het feit dat de Republikeinse politici in Arizona zich hebben laten chanteren, pleit niet voor die politici.

De grote vraag is nu wat of de uitkomst van deze hertelling gaat zijn. Durven ze nu naar buiten te komen met ineens een heel andere uitkomst? Zijn ze brutaal genoeg?

Eigenlijk kunnen ze haast niet anders. Immers, hier kan er na deze farce geen volgende hertelling meer op komen. De stembiljetten zijn nu vervuild omdat ze buiten onafhankelijk toezicht zijn behandeld door Trump aanhangers. Ze kunnen nu van alles gaan beweren over deze uitkomst. Dit is slechts nieuw voer voor de grote leugen. Deze farce had nooit mogen plaatsvinden. Ze is er slechts om een bom onder de Amerikaanse democratie te leggen. De Republikeinen zijn gezwicht voor lokaal terrorisme. De lokale overheid in Arizona had de stembiljetten nooit uit handen mogen geven!

x10 beleggen
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd