Beursbox Nieuwsbrief Aandelen met crypto's kopen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Aandelen met crypto's kopen
Date: May 4th 2021
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 4 mei 2021
 
 

AEX 712,13 Dow 33.976 USD 1,203 Btc 46.561 Goud 1,786.6

 
 

Zilveren en gouden munten

Wat zijn de valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten? Kijk hier

Uranium wordt extreem belangrijk

Kernenergie wordt voor veel landen de reddingsboei waardoor ze hun CO2 doelstellingen gaan halen. Uranium zal daarom heel erg gevraagd worden. Je kan nu voorsorteren op de aandelen die daarvan gaan profiteren.

Gisteren gingen mijn uraniumaandelen gemiddeld 10% omhoog!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/05 7:00

 • Het is 4 mei. We herdenken de oorlogsslachtoffers in Nederland... In deze nieuwsbrief een artikel over 'Burgeroorlog'. Ik hoop van harte dat het ogen opent voor het te laat is.
 • Verizon heeft na enkele jaren haar bezit in AOL en Yahoo weer verkocht. Er werd 5 miljard voor verkregen. De koper is een Private Equity fund dat de aankoop als Yahoo gaat voortzetten en ik vermoed dat het vol schulden geladen wordt en dan over een paar jaar weer naar de beurs gebracht gaat worden. Verizon heeft besloten zich niet langer met de online uitgeverij te willen bezighouden. Vandaar de verkoop. Ik heb aandelen Verizon in mijn bezit. Het aandeel sloot gisteren fractioneel hoger.
 • Cryptomunt Ethereum heeft gisteren een nieuw record gehaald. De munt werd meer dan 3400 dollar waard.
 • Kledingmerk Under Armour heeft misleidende omzetcijfers gepubliceerd en is nu bereid gevonden een 9 miljoen dollar boete te betalen om zo van verdere strafvervolging af te komen.
 • Warren Buffett heeft nu ook echt bevestigd dat Gregory Abel zijn opvolger zal zijn.
 • Het gaat slecht met de koers van Twitter. Cathie Wood heeft er een kans in gezien en heeft ter waarde van 71 miljoen dollar aandelen Twitter gekocht. Het aandeel sloot ook gisteren ruim een procent lager op 54,58. Hoogste koers was op 1 maart en was toen net boven de 77 dollar.
 • Een heel onverwachte mededeling... Bill Gates gaat van zijn vrouw Melinda scheiden. Die zag ik niet aankomen. Het is belangrijk nieuws omdat ze samen het beleidspaar vormen voor een werkelijk gigantisch beleggingsfonds dat gevoed wordt door enkele zeer rijke beleggers zoals Warren Buffett die zijn vermogen na zijn overlijden aan hun fonds zal schenken.
 • De hoge inkomen in Nederland sparen (zie mijn video over sparen). Een kwart van alle huishoudens heeft een te kleine buffer. Het Nibud geeft als advies tenminste 3400 euro spaargeld aan te houden. Ik zou daar 5000 van maken... Maar dat is ook genoeg! Zie mijn video!
 • Gisteren een goede beursdag voor uranium aandelen. De in de x10 aanwezige uraniumaandelen stegen gisteren gemiddeld 10%.

Bitcoins kopen?
 
 
 

Investeer in dak zonnepanelen! (Tom Lassing)

04/05 7:18

Raysol is een bedrijf in de ontwikkeling van zon op het dak, in Nederland is er meer dan 160 km2 dak beschikbaar, voor uw indicatie zo groot als de gemeente Amsterdam. 

Raysol heeft een unieke propositie door haar samenwerking met dakdekkers, in haar brochure kunt u hier meer over lezen.

Het bedrijf is dermate aan het groeien dat ze ingehaald worden door hun eigen succes dat is dan ook de enige reden om € 375.000 te funden middels uitgifte obligatie 7%.

Er is een waarde van de portefeuille aanwezig van meer dan € 1.500.000.

De obligatie heeft een vaste rente van 7% per jaar, maandelijks uitgekeerd, met een looptijd van 24 maanden, na deze periode ontvangt u uw inleg retour. U betaalt geen emissiekosten!

Kijk op deze site voor meer informatie

Er is ook een korte video beschikbaar
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Is Easybroker een interessante belegging? (Tom Lassing)

04/05 7:27

Het niet beursgenoteerde Easybroker zoekt vreemd geld om te kunnen groeien naar één van de grote spelers in de brokermarkt in Nederland.

De broker sector is één van de meest lucratieve bedrijfsmodellen in de wereld, maar de concurrentie is moordend, met vooral InterActive Brokers en de white labels van dat platform als belangrijkste spelers in het veld.

Easybrokers is opgericht in 2014 en volgens hun informatie folder hebben ze na zeven jaar 1.250+ klanten.

Ze willen nu groeien naar 50.000 klanten in 2023 en dan in 2025 moeten er 120.000 klanten zijn.

Gezien hun trage groei tot op heden, lijken die aantallen mij nogal uit de lucht gegrepen.

Het is NU het moment in de markt, met letterlijk vele tienduizenden mensen die de laatste twee jaar onderdak bij een broker zochten. In die fantastische markt wist Easybroker dus tot op heden geen potten te breken.

De markt is er, daar is geen twijfel over. Maar of Easybroker in staat geacht moet worden die markt te veroveren, dat is een ander verhaal. Dát hebben ze nog niet bewezen.

Wat heeft Easybroker voor unieks in de markt te brengen?

Ik ben eens gaan zoeken op YouTube. Vond daar direct Easybroker... Spaanse software voor makelaars... Oeps, dat is een domper.

Waar is Easybroker uit Nederland? Die lijkt op YouTube nog niet te bestaan.

Ik denk zo op het oog dat het probleem van Easybroker puur een marketing verhaal is. Blijkbaar hebben ze geen idee hoe ze hun product in de markt moeten zetten. 

Dat geeft mij geen vertrouwen.

Zoiets prikkelt me dan, net zoals ik dat had met Neo Finance. Aan de andere kant... Neo Finance bleek een wereldproduct te zijn. Dát weet ik nog niet van Easybroker.

De willen nu 5 miljoen euro vreemd vermogen ophalen. Ik heb gevraagd om extra informatie, want zo op het oog lijkt dit geen interessante belegging. Maar ik ben benieuwd of het puur alleen een in mijn ogen slechte marketing is, of dat er andere redenen zijn dat de groei zo enorm is achtergebleven.

Ik heb vrijdagavond een mailtje naar ze gestuurd, maar kreeg nog altijd geen reactie. Het is natuurlijk weekend geweest, maar ik ben altijd benieuwd of er dan ook écht niemand werkt. Ook dat zegt iets over een bedrijf met grote ambities. Ook gisteren (maandag) nog geen enkele reactie.

Jammer, ik hoop dat ze alsnog willen reageren.

Vier crypto rapport!
 
 
 

Aandelen met crypto's kopen (Tom Lassing)

04/05 8:02

Het lijkt zo'n logische stap, maar zo ver ik weet is het nog altijd niet mogelijk om aandelen met crypto munten te kopen.

Wel zijn er al enkele aanbieders die afleidingen van aandelen te koop aanbieden, maar dan koop je met je crypto's in feite beloftes op aandelen... Net zoals in de zilver markt lijkt me dat geen goed idee. Immers ben je dan afhankelijk van een derde partij. Als die failliet gaat of met de noorderzon vertrekt, dan ben je je tokanised aandelen kwijt.

Waarom kan het nog niet?

Die vraag is makkelijker te beantwoorden. Dat is omdat beurzen nog geen betalingen met crypto's accepteren.

Maar dan is de vraag, waarom doen ze dat niet? Is het niet vreselijk interessant voor ze?

Het antwoord is neen. Het is niet interessant. Je moet er namelijk aan denken dat de aandelenverkoper ook weer geld moet gaan krijgen. Als iedereen met dollars (VS) of euro's (EUropa) werkt, dan is het een simpel proces. Maar als je ineens ook met (meerdere) crypto munten kan betalen, dan komt er bij iedere transactie OOK een wisselkoers transactie tot stand.

Dat is onhandig, duur en omslachtig.

Wachten tot er iemand is die direct jouw crypto muntje als betaling accepteert, maakt je markt erg klein en dan wordt de koers ongunstiger. Beurzen willen dus werken met één munt en dat is vooralsnog de nationale munt.

Kortom, ik denk niet dat er snel een beurs gaat komen die dit mogelijk maakt. Het zou handelen op de beurs veel duurder maken. Misschien dat een broker nog wel wat wil verzinnen maar realiseer je, een bitcoin transactie is zelf ook al duur. Zo maak je je beleggingskosten als belegger ook wel heel erg hoog.

Mijn video kanaal is hier
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Burgeroorlog (Tom Lassing)

04/05 8:16

De kans op letterlijk een burgeroorlog in de VS, maar ook in Europa neemt hand over hand toe.

Ik hoop dat het u niet betreft, maar vooral aan de rechterkant van de maatschappij is de radicalisering enorm.

Kijk naar een bekende Amerikaan als Tucker Carlson, van FOX. Die wil dat je al 911 belt als je een kind met een mondkapje ziet. In zijn ogen kindermishandeling! Hij weet niets van waarom een kind een mondkapje zou dragen, maar wil al direct dat politie en de overheid ingrijpen in dat gezin. Hij wil dat ouders dan uit hun ouderlijke macht gezet worden.

We zien het ook terug in hoe men denkt over de politiek. 79% van de Republikeinse kiezers in de VS denken nog altijd dat eigenlijk Trump gewonnen heeft. 50+ rechtszaken en overal waar Biden gewonnen heeft hertellingen, maar de realiteit en waarheid doet er niet meer toe. Men heeft "eigen" nieuwsbronnen en hoewel ze zouden moeten weten dat die onzin uitkramen, hebben ze liever die onzin dan de realiteit.

Men sluit letterlijk actief de ogen voor de realiteit.

DAT is radicalisering!

Ik zie het in het dorp waar ik woon. De aversie tegen bijvoorbeeld mondkapjes of Corona maatregelen is bij enkele mensen zo groot dat deze voorheen heel sociale mensen nu berichten als waarheid gaan zien die ze voorheen nog niet met handschoenen aan hadden willen aanpakken. De vraag is slechts wanneer ze zich zo gek laten maken, dat ze de Tweede Kamer gaan bestormen... Ze zien de nuance niet meer. Alles wordt zwart of wit.

Zie ook de twee vrouwen die gisteren zijn opgepakt omdat ze van Dissel bedreigden. Zo ver is het al.

In de VS waren de bestormers van het Capitool ook écht van mening dat ze een goede daad deden. Dat ze de democratie hielpen.

Dat terwijl ze die op dat moment bijna omverwierpen. En waarom? Omdat ze simpelweg de realiteit wilden buiten sluiten.

De onvrede over Corona, de beperkingen van vrijheid, de onkunde van de overheid en politici (zie in Nederland het gelieg en het aanhoudende gekonkel van premier Rutte en het geblunder en machtsmisbruik van de belastingdienst), maar vooral ook hun onvrede over de eigen ongelukkige situatie is zo groot, dat ze iedereen die ze maar voedt met wat ze willen horen ook willen volgen. Een man als Trump, zonder geweten, zonder karakter, is daar ideaal voor. Die kan daar veel mee, omdat hij zelf geen interne normstelling of acceptabele sociale norm grenzen kent. Zo is hij niet opgegroeid. Alles mag om je doel maar te bereiken. Creëer je eigen waarheid maar. Die geradicaliseerde mensen zijn als bijenwas in zijn handen. Hij kan ze kneden naar eigen believen.

Met die normloze instelling kan je als manipulator in de huidige maatschappij met al die onvrede veel bereiken, maar je wordt er wel een slecht mens van en je creëert heel slechte mensen die slechte daden gaan doen.

Een eng groot deel van de samenleving is nu bereid zulke normloze mensen kritiekloos te volgen. 

Er was één keer eerder zo'n samenleving... Nu 90 jaar geleden kwam diezelfde instelling op in Europa. Er stonden toen in Italië en in Duitsland, maar eigenlijk in alle Europese landen ook enkele van die normloze mensen op. We weten hoe dat is afgelopen. We lopen hetzelfde pad nu weer en het is nu 4 mei en we herdenken dat leed van toen, maar een deel van de bevolking beseft niet aan welke kant van 4 mei ze ondertussen is gaan staan...

Crypto x10 uitdaging!
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 45.000 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd