Beursbox Nieuwsbrief Crypto toekomst

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Crypto toekomst
Date: May 6th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 6 mei 2021
 
 

AEX 714,14 Dow 34.161 USD 1,20 Btc 47.497 Goud 1,792.35

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige en interessante manier om met een laag risico een mooi rendement te maken? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder. Ik heb er zelf nu 29.500+ euro in verstrekte leningen uitstaan. Ook interessant voor sparen voor (klein)kinderen.

Kijk voor meer informatie
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/05 7:00

  • De laatste maanden is vooral DOGE coin (DOGE) enorm in prijs gestegen. Slechts enkele accounts profiteerden daarvan enorm. Er zijn namelijk 107 accounts die samen 67% van alle DOGE munten bezitten. Er zijn 37 miljoen accounts die samen slechts 1,6% van alle DOGE munten bezitten. DOGE was in april de munt waar de meeste winst in te behalen was.
  • Eindelijk is duidelijk waarom de uranium aandelen zulke enorme bewegingen maken deze week. Er gaan geruchten rond over subsidies die kerncentrales gaan krijgen om maar langer actief te kunnen blijven. De VS heeft oude kerncentrales en moet of renoveren, of herbouwen. Renoveren is sneller en goedkoper en als er subsidies voor komen, dan is dat positief voor de uraniumsector. (We horen veel klagen over subsidies voor groene energie, maar eigenlijk gaat dit om veel grotere bedragen en het zijn grote bedrijven die weer profiteren. Ik ben dus geen voorstander van dit soort subsidies, maar als het de aandelenkoersen van mijn aandelen omhoog jaagt, dan klaag ik even niet. Uraniumaandelen stegen weer flink gisteren.
  • Ik las ergens de terechte waarschuwing dat pump and dump praktijken nu schering en inslag zijn bij crypto's. Bij aandelentransacties is dat illegaal en er staan zware straffen op. Bij crypto handel geldt die criminaliteit nog niet!
  • Facebook handhaaft het blokkeren van het account van voormalig president Trump maar moet wel binnen zes maanden met een juridische en steekhoudende onderbouwing komen als het die blokkade wil voortzetten. Het bedrijf heeft het advies gekregen om haar regels aan te scherpen zodat ook echt op basis van vaststaande regels ingegrepen kan worden.
  • Volgens een CoinDesk editor zal bitcoin ooit 1 miljoen dollar per stuk gaan opbrengen... Wie weet. De gekte is groot genoeg. Ik blijf zeggen dat de uiteindelijk waarde van bitcoin nul zal zijn. Er is uiteindelijk in bitcoin geen meerwaarde die beter is dan een meerwaarde die andere initiatieven zullen geven. Bitcoin heeft nu het voordeel van first mover, maar dat voordeel en de overheersing van bitcoin worden al minder. Lees verderop in deze nieuwbrief verder over mijn mening over crypto's.

4 crypto's die u rijk kunnen maken
 
 
 

Groei gaat volledig naar wens (Tom Lassing)

06/05 7:20

Zoals ik al vaker geschreven heb, ben ik privé actief met het opbouwen van een Neo Finance account waaruit ik (privé) mijn pensioen inkomen wil opbouwen.

Om dat voor elkaar te krijgen, wil ik over negen jaar een bedrag van tenminste 250.000 euro op mijn Neo Finance account hebben staan.

Ik was van plan te gaan voor 13.5% rendement en dat is nog altijd mogelijk, maar de dalende rente maakt het nu wel iets meer een uitdaging. Daarnaast kies ik in mijn account ook steeds meer voor veiliger leningen, omdat deze minder snel mislopen.

Ik kwam er achter dat ik echt een hekel heb aan leningen waarop niet netjes afgelost wordt. Ik heb daar last van.

Dus kies ik liever voor veiliger leningen waarop de leners wel keurig rente en aflossing betalen. Iets minder rendement, maar meer zekerheid. Mijn rendement is daarmee lager dan reëel mogelijk is!

Ik ben eind oktober 2019 begonnen, dus grofweg afgerond begin 2020 begonnen.

Anderhalf jaar verder heb ik nu 29.550 euro ingezet in leningen.

Ik probeer zo veel mogelijk privé geld over te maken om zo snel mogelijk richting die 250.000 euro te komen.

Immers, zeg even 12% rendement op 250.000 euro is nog altijd 30.000 euro en dat is een bedrag waarmee ik heel tevreden zal zijn. Haal ik in de komende negen jaar een hoger eindbedrag, dan is dat natuurlijk ook prima.

Alle huidige rendementen herinvesteer ik ook weer in leningen. Het vliegwiel gaat dus steeds sneller rond!

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Crypto toekomst (Tom Lassing)

06/05 7:45

Tegenwoordig kan je een Tesla kopen met bitcoins. Is dat het bewijs dat bitcoin een blijvertje is?

Mijn mening?

Neen.

Elon Musk is een heel slimme ondernemer die daar heengaat waar het populair en vooral winstgevend is. Bitcoin en Tesla zou je eigenlijk niet in één zin mogen uitspreken.

Tesla rij je omdat je (zogenaamd) CO2 neutraal wilt rijden. Bitcoin is zo energiezuinig als een Amerikaanse pooierbak uit de jaren zeventig. Dat Elon Musk dus 'iets' heeft met bitcoin, heeft alleen maar te maken met het feit dat hij er enorm makkelijk geld mee kan verdienen.

Hij is wat dat betreft enorm slim. Hij kan meer geld verdienen met bitcoins heen en weer schuiven dan met de verkoop van auto's die hij in zijn fabrieken maakt. Hij hoeft maar een twitterbericht over crypto's de wereld in te sturen en hij kan weer 100 miljoen dollar bijschrijven.

Hij is in onder meer de cryptohandel zo marktbepalend dat hij de koers van bitcoin en andere crypto's kan bepalen. Dat hij dus ter waarde van 2,5 miljard aan bitcoins heeft, heeft alles te maken met de winstgevendheid voor hem.

Maar bitcoin blijft als munt een gedrocht van een ding. De transacties zijn veel te duur en heel dat bitcoin gebeuren kost heel veel te veel energie.

Bitcoin zou puur vanwege de energie verspilling verboden moeten worden.

Vergis je als speculant niet hè. De munt kost heel veel om te maken en bestaat daarna. Er is niets gecreëerd, behalve een uitkomst van een belachelijk ingewikkelde rekensom. Je hebt in feite niets anders in handen dat het bewijsje dat de rekensom een keer met succes is gemaakt. Gefeliciteerd. Puur als munt zijn er crypto munten die minder energie kosten en meer kunnen.

Speculeren in bitcoins en andere crypto's is nu leuk en extreem populair, maar er komt een keer een einde aan en de laatste uitkomst van de laatste som die gemaakt gaat worden bij bitcoin is nul.

Dat moet je je als crypto speculant wel realiseren.

Ik weet niet wat de oorzaak van het einde van de meeste muntjes en voor bitcoin straks zal zijn. Een verbod, een systeemfout, simpelweg het einde van de populariteit? Ik weet het niet, maar in mijn ogen is uiteindelijk in de toekomst de uitkomst nul.

Wat crypto's en vooral de blockchain techniek er achter nodig heeft, is een killer applicatie. Dat die in de bitcoin chain er gaat komen is een erg kleine kans omdat andere blockchains grotere voordelen hebben en flexibeler en energie zuiniger zijn. Ik zie een grote toekomst voor blockchain technieken. De muntjes zijn als de SMS voor onze communicatie. Leuk, maar facebook was pas écht de winstbrenger van de SMS techniek. SMS is nog altijd leuk, maar er valt niets mee te verdienen. De killer applicatie was Facebook, Twitter, LinkedIn etc. Het werd allemaal mogelijk toen slimme ondernemers zich gingen realiseren wat consumenten eigenlijk écht zochten in het SMS gebruik.

De vraag is, wat zoeken consumenten nu in het crypto muntjes gebruik? Wat zit daar nu écht achter? Degene die daar het antwoord op weet en die de killer applicatie weet te maken, die loopt binnen en heeft over tien jaar de grootste onderneming ter wereld.

x10 crypto uitdaging, kijk hier
 
 
 

Productiekosten goud (Tom Lassing)

06/05 8:07

Bij goudmijnen is het interessant te weten wat hun productie kostprijs per gewoon ounce goud precies is. Het probleem is dat niet iedere goudmijn daar eerlijk over is. Uiteindelijk zou het simpel moeten zijn. Je telt alle kosten op en je weet je productie. Dat deel je met elkaar en dan weet je de kostenpost per ounce.

Maar productie en kosten zijn niet constant. Het kan dus letterlijk iedere dag anders zijn. De één publiceert per drie maanden, de ander eens per jaar. Alle kosten... is dat na, of voor belastingen?

Maar belastingen komen vaak ook pas achteraf, dus hoe...

Kortom, uiteindelijk is het niet zo dat er een keihard getal uitkomt.

Pas veel later kan je achteraf vaststellen wat het ooit was. Daar heb je NU dan niet zo heel veel aan.

Bij OceanaGold is de kostprijs momenteel naar eigen zeggen 1.229 dollar per ounce. Ze produceerden in een kwartaal 83.200 ounces goud.

Dat moet je nog de gemiddelde koers weten waartegen ze hun goud verkocht hebben en wat overblijft is hun winst.

OceanaGold heeft ooit het bedrijf Romarco overgenomen. De belangrijkste bezitting van Romarco was indertijd de Haile mijn. Vorig jaar was de productiekostprijs van die mijn 1.551 dollar per ounce. Afgelopen kwartaal was het teruggebracht naar 994 dollar per ounce. Eindelijk begint die mijn interessant te worden. Haile produceerde het afgelopen kwartaal 44.300 ounce goud. Voor OceanaGold is het dus een belangrijke bezitting geworden.

Binnenkort gaan ze daar over van open pit naar ondergronds mijnen.

OceanaGold is een aandeel dat ik bezit, maar het is niet de meest interessante goudmijn in de sector.

Deze service doet veel in goudmijnen
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Bij Goud999 kan je edelmetalen kopen en je dan ze laten opslaan in Zurich. Hun platform wordt nu uitgebreid zodat over enkele maanden het verhandelen van metalen nog weer veel makkelijker wordt. Je krijgt tot 1 september gratis opslag van edelmetaal als je de kortingcode "Beursbox" ingeeft!

Kijk hier voor meer info
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Lin Wood: Trump is nog woonachtig in het Witte Huis (Tom Lassing)

06/05 8:29

Trumps advocaat Lin Wood heeft vorige week in de rechtse pers bewezen dat Trump nog altijd president is en in het Witte Huis woont.

Hij publiceerde dat hij in het Witte Huis was en een afspraak met Joe Biden had. Maar tot zijn verbazing kwam Trump er aan en had hij vorige week 'gewoon' een overleg met Trump in het Witte Huis. Hij had de foto's om het te bewijzen!

En inderdaad, daar op de foto's was Lin Wood en daar was Trump achter het bureau in het Witte Huis.

Hoeveel bewijs wil je nog hebben?

Het is duidelijk, de wereld wordt in de maling genomen. Trump is nog gewoon president en zet voor de vorm een masker van Biden op als hij naar buiten gaat.

De advocaat van Trump bewijst het!


De vraag is hoe gek Lin Wood kan doen voor de achterban van Trump eindelijk door heeft dat ze door hem in de maling genomen worden. Lin Wood was vorige week mogelijk extreem zwaar onder invloed van drugs toen hij zijn berichten de wereld instuurde. Het is dat, of het is doelbewust de meest belachelijke onzin de wereld in sturen om te kijken hoe ver die onzin kan gaan. Als hij het zonder drugs zou doen, dan is dat naar mijn idee nog erger dan met inname van zware drugs.

In de alternatieve werkelijkheid van de meest trouwe Trump fans maakt het niet uit. Ze geloven graag dat Trump nog in het Witte Huis woont. Dat ze daarmee het huidige beleid van de president ook steunen, dat komt niet in ze op. Maar ach, Trump fans hebben zich nooit hard gemaakt voor inhoud. Het gaat om het idee.

In hun werkelijkheid is Trump nog écht de president. Zou zoiets als 'realiteit' nog bij die mensen ooit nog de paden kruizen met hun werkelijkheid?

4 crypto's die u rijk kunnen maken
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd