Beursbox Nieuwsbrief Short in Tesla

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Short in Tesla
Date: May 19th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 19 mei 2021
 
 

AEX 705,01 Dow 33.851 USD 1,223 Btc 32.600 Goud 1,868.77

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een degelijke analyse methode die je aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen. Een combinatie van een goede beleggingscursus EN een degelijke methode! 

Kijk hier
 

Goud kopen?

Koop je goud nu bij Goud999. Een vertrouwde partij en je kan daar ook besluiten dat ze het voor je in Zurich bewaren. Met de code Beursbox is dat tot september gratis.

Klik hier
 
 
 

Een unieke combinatie! (Jack Hoogland)

19/05 7:00

De allerslimste manier om van de razendsnelle stijging van de goudprijs te profiteren is misschien wel het "Goudaandelen Groei Rapport". 

Voor dit rapport selecteerden we drie aandelen die de unieke combinatie van onderstaande drie eigenschappen hebben.

  • Aandelen zijn extreem goedkoop  
  • Fors stijgende goudproductie in de komende jaren  
  • Sterk dalende kosten per ounce geproduceerd goud.

Deze unieke combinatie van eigenschappen zorgt bij een gelijkblijvende goudprijs al voor zeer forse winstgroei. Doe daar een fors stijgende goudprijs bij, en je weet dat de winsten van deze goudproducenten explosief stijgen.

Met als gevolg dat koersen van deze extreem goedkope goudaandelen door het dak zullen gaan. 

We selecteerden onder meer een fantastisch goudaandeel dat nog geen 7 keer de voor komend jaar verwachte winst noteert. Terwijl dit bedrijf de komende jaren ruim 30% meer goud zal produceren aan alsmaar lagere kosten. 

Dit kan je met recht een extréém goedkoop goudaandeel noemen!

Als goud de komende jaren precies dezelfde stijgingen en dezelfde correcties doormaakt als sinds de start van de huidige bull markt in augustus 2018...

...dan heeft dit superaandeel ruim 2500% koerspotentieel.

Bestel hier het unieke "Goudaandelen Groei Rapport!

 
 

Video van Elliottwave (Elliott Wave International (EWI))

19/05 7:15

Deze Engelstalige video is bijzonder waardevol. Ik raad het kijken van harte aan! 

This is a video issue of their most famous monthly publication, the Elliott Wave Theorist. When they do, the issue tends to provide a sweeping view of major market trends and (especially) turns, filled with charts, with editor Robert Prechter's voice-over providing a highly compelling narrative.

That's exactly what the recent April issue of the Theorist comprises.

In it, EWI provides their long-term outlook for 3 key markets: interest rates, commodities and stocks.

Robert Prechter originally delivered this presentation to a foundation on January 18, 2021. Since then, rates have followed the script by rising sharply. Commodities broke with their recent history as well and gained. Stock indexes made new highs -- and have... Lees verder  (gebruik de code: WAVE2021 U kan deze video dan gratis bekijken!)

Klik hier

Ik heb deze video al bekeken en vind hem bijzonder waardevol. Zeker als u interesse in grondstoffen heeft. Meer zeg ik niet... Mogelijk moet u wel gratis aanmelden, maar de video is met de code gratis in te zien.

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

19/05 7:27

  • Volgens enkele bankiers is er een turbo brandstof voor de bitcoin koers. Ze hebben hun hoop gezet op de creatie van een ETF op bitcoin, zodat de consument kan traden in papier terwijl de bankiers 'beloven' dat de ETF daadwerkelijk bitcoins bezit. Hoe vaak hebben we die legale oplichting al niet gezien? De bankiers hebben hun hoop op het volgende gebakken lucht product gezet.
  • 21 republikeinse staten staken de federale werkloosheidsuitkeringen van een extra 300 dollar per week. Deze staten zijn van mening dat het hun inwoners 'van het werk afhoudt'. Die 300 dollar per week extra zijn volgens de rechtse politici als paarlen voor de (zwarte of white trash) zwijnen. Het sneue is dat vooral de arme zwarte bevolking hiervan weer de dupe is. Hun koopkracht zal weer ernstig aangetast worden.
  • Als je ineens denkt, wat ruikt het hier naar friet... Dat kan een KLM vlucht zijn. AirFrance-KLM heeft de eerste langeafstandsvlucht op bakolie gemaakt. Het is een Frans initiatief om vliegtuigbrandstof te verduurzamen. In de kerosine wordt 18% bakolie (SAF) verwerkt.
  • De Coronamaatregelen zijn soms simpelweg niet uit te leggen. Je mag in Nederland nu betaalde sex hebben, maar naar een zonnestudio mag niet. Hoe leg je dat de eigenaren van zonnestudio's uit? 
  • De koers van bitcoin blijft gevoelig dalen. Mogelijk dat Tesla nu groot aan het verkopen is en dat andere bedrijven nu ook er nog net uitspringen voor heel die investering in het rood duikt. Zo veilig was het dus blijkbaar allemaal niet.
  • In Nederland en België is nu grofweg 10% van de bevolking besmet geweest met het Corona virus. Ruim 1,6 miljoen personen in Nederland en ruim 1 miljoen in België. In China zijn officieel maar 100.000 mensen besmet geraakt met het virus. Ik neem die laatste cijfers met meer dan een korreltje zout. 
  • In de VS wordt het verbod om te beleggen in Chinese aandelen met een link met het Chinese leger verplaatst van 27 mei naar 11 juni. Veel beleggers hebben hun posities nog niet aangepast. Deze Trump maatregel blijft onder Biden wel van kracht. Ik heb zelf één van die aandelen ook nog in bezit en ben benieuwd hoe de verwijdering van de aandelen van de beurs gaat uitpakken.

x10beleggen
 
 
 

Short in Tesla (Tom Lassing)

19/05 7:49

Er is een nieuwe poging gedaan om short in Tesla te zitten. Het aandeel is ondertussen meer dan 35% gedaald ten opzichte van het hoogste punt.

Michael Burry, wie kent hem niet... is een enorme shortpositie aan het opbouwen.

Overigens kent u Burry mogelijk wel... Hij is bekend van het boek en de film "the big short"

Hij had eind maart een shortpositie met een waarde van 534 miljoen dollar opgebouwd. Hij deed dat in 800.000 put opties Tesla. Hij kocht deze met een investering van zo'n 8 miljoen dollar. Dat is dus nu 534 miljoen waard... 

Burry bouwde zijn positie op bij een Tesla koers van boven de 850 dollar. De koers is nu 576 dollar.

Maar... Dit betekent niet dat hij niets in Tesla ziet!

Wat Burry zag, is dat de inflatie toe nam.

Wat hij dus deed, is inzetten op wat beleggers doen als ze zien dat inflatie toeneemt. Namelijk uit super hoog gewaardeerde aandelen stappen en in juist aandelen stappen die je kan zien als cashmachines. In dit geval onder meer Facebook.

Hij kocht dus put opties Tesla EN hij kocht call opties facebook.

Aandelen facebook gingen van 270 naar 315 dollar per stuk.

Burry deed dit echter niet met klein geld. Hij heeft nu 40% van zijn totale vermogen ingezet op deze posities! (wetende dat zijn vermogen juist dankzij deze stap enorm is toegenomen)

En hij heeft nu twee keer de hoofdprijs.

Geen domme jongen die Michael Burry 

Kijk hier naar mijn video
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Goldman Sachs was misschien weer eens 'te' slim (Tom Lassing)

19/05 8:05

Goldman Sachs had in Mexico een ingewikkelde deal gemaakt rondom een natural gas exploratie. Als de prijs van het product zou stijgen, dan zouden de traders van Goldman Sachs binnenlopen.

Toen kwam in februari de 'big freeze' in Texas, die ook extreme koude in Mexico bracht. Het probleem was dat Texas de stroomvoorziening naar Mexico afsloot omdat het in Texas zo mis ging. De prijs voor energie ging hierdoor ook in Mexico gigantisch omhoog. Energiemaatschappijen werden geconfronteerd met enorme energietekorten en pareerden dat met enorme prijsverhogingen. Wettelijk waren er blijkbaar geen limiteringen op de prijs die ze hun klanten voor energie mogen vragen. Ze vroegen dus de hoofdprijs toen de kou op zijn ergst was. De consumenten in Mexico waren dus de sigaar en Wall Street vierde feest.

De traders van Goldman Sachs verdienden 400 miljoen dollar... Die ze nog niet hebben weten te cashen, want de energiebedrijven betalen niet. Die energiebedrijven in Mexico zijn namelijk aangeklaagd voor oneerlijke praktijken en ze willen nu niet na een uitspraak van de rechter eventueel aan twee kanten moeten betalen. Straks de consumenten terug moeten betalen EN de traders in Wall Street betalen voor een winst die er toen wel was, maar mogelijk in de toekomst niet meer.

x10 beleggen
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd