Beursbox Nieuwsbrief Sell in May

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Sell in May
Date: May 20th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 20 mei 2021
 
 

AEX 693,72 Dow 33.823 USD 1,218 Btc 32.869 Goud 1,872.76

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige, veilige en interessante manier om met een laag risico een mooi rendement te maken? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder. Ik heb er zelf nu 29.500+ euro in verstrekte leningen uitstaan. Ook interessant voor sparen voor (klein)kinderen.

Kijk voor meer informatie
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

20/05 7:00

  • De VIX indicator, ook wel eens de angst indicator genoemd. Heb je daar als belegger iets aan? Ik maakte er gisteren een video over. Kijk hier.
  • Gisteren over een breed vlak dalingen bij aandelen. Ook degelijke aandelen gisteren bijna allemaal lager.
  • De koers van bitcoin kreeg gisteren intraday een enorme dreun. Heel even was de koers slechts 24.904 euro per bitcoin. Dat was mogelijk een grote olifant die aan het verkopen was en als een idioot heel de portefeuille in één keer in de markt dumpte. Daarna trok de koers weer aan tot boven de 31.000 euro. Vanochtend was de koers al weer even 33.500+ euro.
  • Een groep van zo'n 800 Nederlanders heeft honderden misleidende video's over Corona doelbewust als georganiseerde groep rondgestuurd. Heel de groep is nu offline omdat ze onderling ruzie kregen. (Bron)

    Ik ken één van deze 800. Ze was een heel lieve en sociale vrouw. Ze is nu volkomen geradicaliseerd en dweept met Donald Trump die ze als haar grote held ziet. Ze is nu in staat tot een actie zoals 6 januari in de VS. Dat terwijl ze zichzelf nog altijd als die sociale vrouw van weleer ziet. Helaas is ze dat al lang niet meer. Ze is nu gevaarlijk, want ze kan van alles wijsgemaakt worden en in stelling gebracht worden om er dan wat 'tegen te doen'.

  • De VS blijft een groot tegenstander van de Nord Stream pijplijn tussen Rusland en Europa, maar de ingestelde sancties zijn door president Biden direct na het ingaan weer opgeheven. Hij vindt de relatie met Europa belangrijk. Zou de VS de sancties instellen, dan drijf je Europa in feite zelf richting Rusland.

  • De verkoop van Tesla in China is na alle commotie en tegenwerking van de Chinese overheid gehalveerd. China neemt via Tesla wraak op de VS die met name technologie bedrijven en bedrijven met links naar het leger sancties oplegt.

Mijn visie op goud
 
 
 

De strategie van Energy Fuels (Tom Lassing)

20/05 7:19

Het bedrijf Energy Fuels produceert op dit moment zo'n 10% van de rare earth metalen die de VS nodig heeft. Ze willen dat percentage de komende jaren opvoeren naar 50%.

In die hoek produceren ze dus al. Het bedrijf stond bekend als een uranium producent, maar heel bewust hebben ze nu ook rare earth productie ingezet en daarbij enorme ambities laten weten. Toch moet je het bedrijf ook in de toekomst vooral als uranium producent blijven zien. Hoe groot de ambities in rare earth metalen ook zijn.

Over de uranium productie. Die hebben ze bewust grotendeels stilgelegd. 

Wat ze namelijk hebben gedaan, is in de huidige slappe markt voor uranium voorraden van andere producenten kopen, in plaats van zelf produceren.

Ze vinden namelijk de prijs voor uranium te laag en willen niet hun voorraad in de grond aanspreken tegen de huidige lage koersen.

Je moet het lef maar hebben.

Ze hebben dus een flinke voorraad uranium aangelegd, met...

Lees verder
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Trump organisatie onderwerp crimineel onderzoek (Tom Lassing)

20/05 7:35

De aanklagers in New York hebben nu officieel aangegeven dat hun onderzoek naar de Trump organisatie niet langer alleen van algemene aard is.

Ze hebben nu genoeg aanwijzingen dat ze het ook een officieel onderzoek naar een criminele organisatie noemen.

Een ernstige zaak voor Trump omdat hij als voormalige CEO verantwoordelijk is. Als de rechter straks besluit dat de organisatie inderdaad criminele feiten heeft gepleegd, dan kan de (voormalige) CEO daarvoor zwaar gestraft worden. Die straf kan ook gevangenisstraf inhouden.

Ooit werd maffiabaas Al Capone opgepakt voor belasting ontduiking. Ze konden hem nooit pakken op alle moorden en afpersingen, maar de belastingen ontduiken, dat was wat hem ten val bracht.

Het lijkt er op dat dit scenario ook wel eens voor Trump kan gaan gelden.

 
 

De leugen begint Republikeinen zelf pijn te doen (Tom Lassing)

20/05 7:57

In Arizona werden de verkiezingen vrijwel geheel door Republikeinen georganiseerd. De Democratische presidentskandidaat won er, waarna de Republikeinse kandidaat de leugen in de wereld bracht dat er wel fraude gepleegd moest zijn.

Dat resoneerde bij de nodige Republikeinen en heel wat complottheorieën kwamen vervolgens naar boven.

Het resulteerde uiteindelijk in drie hertellingen/onderzoeken in Arizona en daarna een discutabele eenzijdige controle door de Republikeinen via een extern bedrijf. Dat bedrijf gaat nu helemaal los en pakt alle complottheorieën op en controleert ze stuk voor stuk.

Zo worden alle stembiljetten gecontroleerd op bamboe. Het gerucht ging namelijk dat China biljetten verwisseld had met in China gedrukte exemplaren en in China groeit bamboe, dus worden alle stembiljetten nu gecontroleerd op de aanwezigheid van bamboe. Dat China ook gewoon in de VS papier had kunnen kopen en kunnen drukken kwam niet bij de verzinner van het complot op. Dat China ook bamboe-loos papier zou kunnen maken ook...

Er is nu ook een nieuw complot opgedoken. Dat is dat de weggenomen biljetten vervolgens...

Dit moet je gewoon even lezen
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Bij Goud999 kan je edelmetalen kopen en je dan ze laten opslaan in Zurich. Hun platform wordt nu uitgebreid zodat over enkele maanden het verhandelen van metalen nog weer veel makkelijker wordt. Je krijgt tot 1 september gratis opslag van edelmetaal als je de kortingcode "Beursbox" ingeeft! Ik heb er nu zelf al mijn goud en zilver ondergebracht.

Kijk hier voor meer info
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Sell in may (Drs. Satilmis Ersintepe)

20/05 8:24

Lang, heel lang heeft het ernaar uitgezien dat de zwaartekracht geen vat had op de grote internationale aandelenbeurzen. Sinds het dieptepunt van maart 2020 is het ene na het andere record gesneuveld. Toch is er een gevaar op komt: beleggers zijn in de ban van rente- en inflatievrees. En misschien beginnen sommigen toch eens na te denken over de aloude beurswijsheid: Sell in May and go away.


De Kritische Belegger heeft voor u 5 aandelen geselecteerd waarmee u in kunt spelen op een daling. U kunt dit rapport kosteloos ontvangen.


Vraag hier aan
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd