Beursbox Nieuwsbrief Criminele crypto's

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Criminele crypto's
Date: May 25th 2021
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 25 mei 2021
 
 

AEX 710,46 Dow 34.425 USD 1,222 Btc 31.430 Goud 1,875.48

 
 

Zilveren en gouden munten

Wat zijn de valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten? Kijk hier

Uranium wordt extreem belangrijk

Kernenergie wordt voor veel landen de reddingsboei waardoor ze hun CO2 doelstellingen gaan halen. Uranium zal daarom heel erg gevraagd worden. Je kan nu voorsorteren op de aandelen die daarvan gaan profiteren.

Kijk hier
 
 
 

Wat veel beleggers niet beseffen (Jack Hoogland)

25/05 7:00

Veel beleggers beseffen niet hoe ongelofelijk hard de winst van een goudproducent kan stijgen door de elkaar versterkende effecten van

  • stijgende goudproductie.  
  • dalende kosten per ounce geproduceerd goud.  
  • stijgende goudprijs

Eén aandeel uit ons “Goudaandelen Groei Rapport” noteert slechts 7 keer de voor komend jaar verwachte winst. Koers moet binnen een jaar sowieso al met bijna 160% omhoog om het als een normaal gewaardeerd aandeel te kunnen bestempelen.

Dit bedrijf produceert nu goud aan een all-inn kostprijs van $1290 per ounce. Mede door schaalvergroting zal dat de komende jaren dalen naar $800 per ounce. Dat is $490 méér winst per geproduceerde ounce goud! 

Doe je daar de verwachte 30% productiestijging bij, dan kom je uit op een maar liefst 250% hogere jaarwinst. Bij een gelijkblijvende goudprijs.

Stijgt de goudprijs met slechts 10% per jaar, dan kijkt dit bedrijf over een paar jaar al tegen een ruim 600% hogere jaarwinst aan. Zélfs bij een matig stijgende goudprijs is het koerspotentieel al ongekend hoog! 

Wij verwachten dat goud de komende jaren fors sneller zal stijgen als de afgelopen 2,5 jaar. 

Maar als goud de komende jaren precies dezelfde stijgingen en dezelfde correcties doormaakt als sinds de start van de huidige bull markt in augustus 2018... 

...dan heeft dit aandeel ruim 2500% koerspotentieel!

Bestel hier het unieke "Goudaandelen Groei Rapport"

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

25/05 7:18

  • Bitcoin is sinds gisteren weer bijna 10% in koers gestegen. Is de bodem bereikt? Niemand die het zeker weet. Elon Musk stuurde weer een berichtje... Hij heeft met miners gesproken over het gebruik van duurzame energie... Alsof bitcoin dan 'beter' wordt. Het blijft een energie slurper, welke energie je ook gebruikt. Met de daling van bitcoin is hij miljarden aan het verliezen. Hij zoekt nu excuses en uitwegen.
  • Volgens Federal Reserve Bank of St. Louis President James Bullard zijn heel veel crypto's simpelweg waardeloos. Hij heeft geen ongelijk vrees ik. Zie verderop in de nieuwsbrief het verhaal van "Pi".
  • De elektrisch aangedreven step is legaal in Europa, maar... Nederland heeft haar wetgeving nog niet aangepast en dus is de elektrische step hier nog verboden. Reden is het ongeluk met de Stint. De Nederlandse wetgever durft nu niet meer. Alleen de step met trapondersteuning is nu in Nederland toegestaan. Heeft de step een gashandel, dan is deze nu niet toegestaan.
  • De Ever Given, die het Suez kanaal blokkeerde, ligt nog altijd aan de ketting in Egypte. De opgelegde boete is nog niet voldaan en tot dat moment gaat dat schip nergens naar toe. Je huisraad zal er maar in één van de containers zitten... Dit kan jaren gaan duren.
  • Vastgoed investeerder Retail Estates zag de huurinkomsten met 7,2 miljoen afnemen. Veel winkeliers konden de huur niet betalen. Totale huurinkomst was 100 miljoen. Nog altijd werd 4,97 euro winst per aandeel gehaald. Dividend wordt nu 4,50 per aandeel. 

 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Amazon neemt MGM vandaag over (Tom Lassing)

25/05 7:32

Dat althans, is het gerucht dat momenteel rond gaat.

Negen miljard dollar heeft Amazon over voor de filmstudio.

Het geeft goed aan hoe de techreuzen zo veel geld hebben weten te verkrijgen dat ze werkelijk alles kunnen kopen.

Deze aankoop is er om de streaming Prime Video service van Amazon te ondersteunen. Met deze overname verkrijgt Amazon de rechten op een enorme bibliotheek van films.

Denk aan de James Bond films, Pink Panther, Rocky en meer zeer bekende films.

MGM is nu in handen van een hedge fund dus dat het weer verder geschoven wordt, is geen verrassing.

De vrag is wat Amazon straks nog is. Het wil toonaangevend worden in supermarkten, streaming services, Internet opslag, Internet retail en wat nog meer? Ze hebben nog 64 miljard is kas en de cash flow na belastingen is ruim 15 miljard per jaar. Genoeg geld om actief te blijven op de overname markt

 
 

Betalingsonmacht (Tom Lassing)

25/05 7:52

In de VS merk ik nu dat de betalingen van de huur voor steeds meer mensen een probleem wordt. Het punt is, de subsidies die Biden in het vooruitzicht heeft gesteld komen er wel aan, maar ze zijn er vaak nog niet.

Juist de mensen waarvoor de steun is opgezet, begrijpen niet wat ze moeten doen, of ze worden niet bereikt.

Daarom is mijn manager nu begonnen met de huurders informatie te verstrekken. In feite hoeven ze slechts de handtekening te zetten en dan wordt de aanvraag in gang gezet.

Veel huurders hebben namelijk wel recht op steun, maar het is te ingewikkeld voor ze.

Ze zijn te druk met overleven...

Immers als je honger hebt en je huurbaas hijgt in je nek voor de huur van de afgelopen maanden, dan ga je niet de rust vinden om dat pakket formulieren van de overheid te lezen.

Wij hebben dat onderkend en helpen onze huurders met betaalachterstand daarom met de aanvragen van steun. Ook voor ons belangrijk, want ondertussen is er 42.000 dollar huurachterstand ontstaan.

Dat is veel geld.

Een deel daarvan zal uiteindelijk ook echt afgeschreven moeten worden. Het is helaas niet anders. Uiteindelijk betaal ik die rekening als er echt geen betaling komt, dus ook voor mij belangrijk om mijn huurders zo goed mogelijk te helpen.

Detroit Vastgoed
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Het Pi netwerk (Tom Lassing)

25/05 8:15

Ik heb me vorige week kapot gelachen.

Crypto traders vielen over elkaar heen om in een relatief nieuwe crypto munt te kunnen beleggen. Het was klassiek zo mooi.

Het verhaal...

Een aantal wetenschappers van de universiteit van Stanford heeft een blockchain crypto munt bedacht met de naam Pi.

Je kon die nu kopen.

Nu, dat deden ze massaal.

Dat bracht winsten voor de eersten en als een bosbrand ging het daarna verder!

Niemand die een vraag stelde. Pi moest je hebben!


Ik vroeg zo'n trader... wat is het? 

- Een crypto munt! 

Ja, leuk, maar wat is het? Waarom zijn er wetenschappers van Stanford nodig om muntje 3001 in de Crypto wereld te verzinnen? Wat maakt deze munt dan zo interessant?

- Het is een cryptomunt!

Ja, dat zei je al... maar waarom moet je deze dan nu hebben?

- De koers gaat omhoog!


OK... Als dat het niveau is, dan wens ik je veel geluk.


Wat ik van Pi denk?

Het zou me verbazen als Pi GEEN oplichting is... Dit heeft er alle schijn van om een gigantische scam te zijn.

Ik zou serieus niet weten wat het verschil is tussen Pi en One Coin... ook zo'n enorme oplichting.

Het is nu gewoon te makkelijk om traders op te lichten. Ze willen zo graag! 

Crypto x10 uitdaging
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 53.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd