Beursbox Nieuwsbrief De vraag stijgt ongekend hard

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De vraag stijgt ongekend hard
Date: May 26th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 26 mei 2021
 
 

AEX 712,26 Dow 34.368 USD 1,226 Btc 32.100 Goud 1,903.61

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een degelijke analyse methode die je aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen. Een combinatie van een goede beleggingscursus EN een degelijke methode! 

Kijk hier
 

Goud kopen?

Koop je goud nu bij Goud999. Een vertrouwde partij en je kan daar ook besluiten dat ze het voor je in Zurich bewaren. Met de code Beursbox is dat tot september gratis.

Klik hier
 
 
 

De vraag stijgt ongekend hard! (Jack Hoogland)

26/05 7:00

Donderdag vertelde ik u nog hoe politici maatregelen nemen om de transitie naar elektrisch rijden te versnellen. 

Op de grafiek in dat artikel is goed te zien hoe ver landen wereldwijd verwijderd zijn van de in Parijs afgesproken klimaatdoelstellingen. 

Dus zullen politici ook investeringen in wind- en zonne-energie willen versnellen. 

Het plaatje hieronder laat goed zien hoe enorm veel koper nodig voor zonnepanelen en windmolens. 

5000 kilo koper is nodig om ongeveer 1000 huishoudens middels zonne-energie van elektriciteit te kunnen voorzien. Als de zon schijnt. 9600 kilo vanuit windmolens op zee. Als de wind waait. 

Niet alleen voor elektrische auto's, maar ook voor zonnepanelen en windmolens stijgt de vraag naar koper ongekend hard.

Onderstaand citaat geeft de situatie goed weer. Dit jaar al een tekort van 521 miljoen kilo koper. Dat terwijl de transitie naar groene energie nog in de beginfase zit. 

Tegelijk laat de onderste regel in het citaat goed zien dat het steeds moeilijker (dus duurder) wordt om koper boven de grond te halen. 

De wereld heeft op basis van het huidige, dus falende klimaatbeleid al een gigantisch grondstoffenprobleem! 

Gaan politici écht proberen om de klimaatdoelen van Parijs te halen, dan...

Klik hier om verder te lezen

 
 

Video van Elliottwave (Elliott Wave International (EWI))

26/05 7:15

Deze Engelstalige video is bijzonder waardevol. Ik raad het kijken van harte aan! 

This is a video issue of their most famous monthly publication, the Elliott Wave Theorist. When they do, the issue tends to provide a sweeping view of major market trends and (especially) turns, filled with charts, with editor Robert Prechter's voice-over providing a highly compelling narrative.

That's exactly what the recent April issue of the Theorist comprises.

In it, EWI provides their long-term outlook for 3 key markets: interest rates, commodities and stocks.

Robert Prechter originally delivered this presentation to a foundation on January 18, 2021. Since then, rates have followed the script by rising sharply. Commodities broke with their recent history as well and gained. Stock indexes made new highs -- and have... Lees verder  (gebruik de code: WAVE2021  U kan deze video dan gratis bekijken!)

Klik hier

Ik heb deze video al bekeken en vind hem bijzonder waardevol. Zeker als u interesse in grondstoffen heeft. Meer zeg ik niet... Mogelijk moet u wel gratis aanmelden, maar de video is met de code gratis in te zien.

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

26/05 7:27

  • In New York heeft de aanklager een grand jury bijeengeroepen. Die jury moet bepalen of wat er nu is gevonden genoeg is om de Trump organisatie en mogelijk individuele leden daarvan aan te klagen.
  • Youtube (Google) heeft de voorwaarden aangepast. Ze gaan nu ook reclames plaatsen bij video's en accounts die niet meedoen met het advertentie programma. De inkomsten daarvan houden ze volledig zelf.
  • Als u de Elliott Wave video nog wilt zien, dan moet u snel zijn. De 28e gaat deze weer offline. Kijk hier Ik raad de video van harte aan! Het is gratis, maar mogelijk moet je wel even een gratis account aanmaken.
  • De koers van goud is gisteren weer boven de 1900 dollar per troy ounce gekomen.

  • Het aandeel Danone is door Berenberg op de verkooplijst gezet. Ze verwachten een koersdoel van 55. Danone sloot gisteren op 60,34 in Parijs. Technisch kan ik me er helemaal in vinden. We zien namelijk in de grafiek een top op 61 en de bodem rond 55 tot 56. Het is dus geen hogere wiskunde.

  • De FED wil ons doen geloven dat het allemaal wel meevalt met de inflatie. Volgens Charles Evans van de FED Chicago is de huidige stijgende inflatie een losstaand iets en is het geen voorloper van iets groters. Hij ziet niets verontrustends... We gaan het aanzien. Eigenlijk hoop ik dat hij gelijk heeft.

  • Wat was vorig jaar de grootste aankoop van Warren Buffett? Het was de aankoop (terugkoop) van eigen aandelen! Berkshire Hathaway kocht ter waarde van 18 miljard eigen aandelen terug.



x10beleggen
 
 
 

Reverse Split (Tom Lassing)

26/05 7:49

In de VS is het zo dat aandelen die onder de 1 dollar gaan noteren na een bepaalde tijd hun beursnotering op de officiële beurs verliezen. Er zijn twee manieren om dat te voorkomen.

De eerste is dat de koers weer uit zichzelf boven de dollar komt. 

Als dat niet lukt, dan kan het bedrijf een 'Reverse Split' van de aandelen doorvoeren. Bijvoorbeeld dat je 1 nieuw aandeel krijgt voor 10 oude aandelen. De koers van het aandeel wordt dan 10x hoger en de beursnotering is weer in orde.

Nu is het zo dat bijna altijd de koers terug probeert te komen naar het oude niveau.

Stel dus even dat de koers 0,50 was. De nieuwe koers wordt dan 5,00. Vervolgens zie je na de split de koers teruglopen richting de oude koers. Niet zelden gaat dan nog weer 50% van de waarde verloren.

Pas later is dan weer een herstel mogelijk...



Meer over Aandelen splitsingen
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Betaalmuren worden opgetrokken (Tom Lassing)

19/05 8:05

De formule 1 en het darten worden de aankomende jaren alleen zichtbaar voor abonnees op de betaalde service Viaplay.

Het wordt het nieuwe normaal, waarbij eigenlijk alles achter betaalmuren gaat verdwijnen. Dat is het grote voordeel van de liberalisering die alles efficiënter en goedkoper zou maken.

Nu betalen we nog altijd kijk- en luistergeld EN wil je alles blijven zien, dan betaal je ook de nodige betaalservices voor films, sport en actualiteit.

Is het daarmee 'beter' geworden?

Ik zie het niet.

Wat ik wel zie, is een verdere verzuiling van de maatschappij. Nog even en je kan ook het nieuws alleen nog maar volgen als je daar extra voor gaat betalen. Een openbaar journaal wordt ook steeds moeilijker vol te houden.

Daar is de maatschappij dus niet beter mee af. Al deze versnippering verzuilt de maatschappij alleen maar verder.

x10 beleggen
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd