Beursbox Nieuwsbrief Hoe komt de zilverprijs tot stand

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hoe komt de zilverprijs tot stand
Date: May 31st 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 31 mei 2021
 
 

AEX 713,28 Dow 34.527 USD 1,219 Btc 28.376 Goud 1,907.27

 
 

Uranium, de sector voor 2021

Veel meer kerncentrales en tegelijk uraniummijnen die sluiten, een combinatie die explosief genoemd mag worden. Mijn collega Jack Hoogland schreef een uraniumrapport. Ik beveel het van harte aan. Kijk hier

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Dit wordt de allergrootste! (Jack Hoogland)

31/05 7:00

Donderdag stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen-abonnees. De aandelen die we deze maand ontdekten, hebben alle drie unieke eigenschappen waar wij RAZEND enthousiast over zijn. 

We ontdekten onder meer een aandeel van een bedrijf met een uniek zilverproject. Een oude zilvermijn die ruim 100 jaar geleden maar liefst 14 miljoen ounces zilver per jaar produceerde.

Met een gemiddelde dichtheid van ruim 1400 gram per ton aarde. Ofwel vier keer zo hoog als de op dit moment meest winstgevende zilvermijnen.

Zou deze mijn nu in productie zijn, dan zou dit één van de grootste, maar vooral goedkoopst producerende zilvermijnen ter wereld zijn.

De mijn leed echter verlies nadat begin jaren 20 de zilverprijs in één klap met 50% daalde, waarna productie werd gestaakt. En vele miljoenen ounces zilver in de grond bleven. 

Het aandeel dat wij ontdekten is van het bedrijf dat dit gebied heeft aangekocht en er nu met ongelofelijk veel succes aan het boren is. Ondekte al zilver met dichtheden tot ruim 4600 gram per ton aarde. Da's bijna 12 keer zo hoog als de op dit moment beste zilvermijnen!

En ontdekte deze maand een geheel nieuwe zilverader met dichtheden tot ruim 3300 gram per ton aarde. 

Als gevolg van de nog bestaande infrastructuur profiteert dit bedrijf van vele miljoenen ounces aan gemakkelijk te vinden zilver. 

Daarnaast ontdekt het nieuwe zilveraders omdat het met de huidige technische middelen veel dieper én veel gerichter kan boren dan 100 jaar geleden.

Dit wordt de allergrootste én meest winstgevende zilvermijn ter wereld. Koerspotentieel loopt in de duizenden procenten!

Klik hier om het splinternieuwe "Super Rendement Rapport" direct te bestellen

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

31/05 7:16

  • Amerika viert vandaag het feit dat ze altijd in oorlog is. (Memorial day) De beurzen zijn daarom dicht.
  • Ruim 11% van het totale Nederlandse energieverbruik kwam vorig jaar vanuit hernieuwbare energie. In 2019 was dat nog slechts 8,8%. Nederland loopt daarmee nog altijd achter op de doelen. Het had namelijk in 2020 al 14% moeten zijn.
  • De Turkse lira heeft afgelopen vrijdag een nieuw dieptepunt bereikt. In tien jaar tijd daalde de munt al 75% ten opzichte van de euro. 1 euro staat nu gelijk aan 10,44 lira. Het dal lijkt nog niet bereikt te zijn.
  • Shell moet de uitstoot in 2030 met 45% teruggebracht hebben. Een enorm probleem voor het bedrijf, want concurrenten hebben die verplichting niet. Shell kan dus nooit concurreren met oliereuzen uit China. Het idee van schoner werken is prima, maar wat hebben we er aan als Shell zijn velden verkoopt aan Chinese oliereuzen en die gaan dan gewoon door waar Shell gestopt is. Wat wordt de wereld daar dan beter van?
  • De grote banken in de VS willen hun medewerkers weer op kantoor hebben zitten. Ze worden nu gelokt met de gratis lunch voor wie op kantoor komt werken.
  • De regering Biden wil studentenleningen 'vergeven'. Dat is een mooi gebaar, maar realiseer je wel dat in de VS vooral de blanke bevolking studeert. In feite zijn het dus toch weer vooral de blanken die van die regeling profiteren...
  • Het zou zo mooi zijn als de regeling er ook voor zou zorgen dat meer gekleurde Amerikanen een kans krijgen om te studeren. In feite zou studeren gewoon gratis moeten zijn. Maar eigenlijk zou de schoolkeuze ook volkomen vrij moeten zijn. In de VS is het zo dat je woning en wijk bepalen waar je naar school moet. Je moet daar dan heen, tenzij je een particuliere school kan betalen.
  • Ik heb geprobeerd om Bob Prechter te strikken voor een interview. Helaas is het nog niet gelukt. Wel heb ik enkele dagen extra gekregen om zijn video gratis te mogen laten zien. Kijk hier

20 euro aanmeldingsbonus!
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Talpa verkoopt ANP (Tom Lassing)

31/05 7:32

Na drie jaar verkoopt Talpa persbureau ANP weer.

Ik kan me daar iets bij voorstellen.

ANP heeft bij veel website eigenaren een heel slechte naam gekregen en daarom wordt ook John de Mol nu als een smerige geldwolf gezien.

ANP heeft namelijk een Belgische advocatenfirma in dienst die met zoekprogramma's Internet afstruint naar foto's van ANP die illegaal gebruikt zijn. Op een site van niets staat dan een foto en per foto wil ANP makkelijk 700 euro vangen.

Maakt niet uit dat je site amper bezoeker heeft of dat de foto is gebruikt om een goed doel te steunen, je moet maar even aftikken.

Voor veel mensen zijn de luiken daarmee opengegaan op welke wijze John de Mol zijn kapitaal bijeen schraapt.

Hij gaat over lijken.

Na drie jaar is de buit binnen en zal het merendeel van de foto's wel gecashed zijn en mag een andere ondernemer de restjes gaan opgraaien. Immers is het persbureau zelf niet zo veel meer waard.

Die volgende ondernemer is Chris Oomen. Die werd rijk in de derivatenhandel en doet het nodige aan goede en maatschappelijke doelen. Hoe hij het graaiwerk van de advocatenfirma wil rijmen met zijn goede doelen verhaal ben ik heel benieuwd naar.

 
 

Een nieuwe soort kapitalisme (Tom Lassing)

31/05 7:56

Die oproep werd gedaan vanuit de Ford Foundation.

Darren Walker is de president van die foundation en als voormalig bankier weet hij veel van het kapitalistische systeem. Hij is er een groot voorstander van, maar is wel van mening dat de regels in de VS aangepast moeten worden.

Het Amerikaanse kapitalistische systeem heeft namelijk enkele ernstige tekortkomingen.

Hij is dan ook van mening dat de Verenigde Staten het kapitalisme verkeerd heeft toegepast en begrepen. Dat horen ze niet graag in de VS. Maar het feit dat China in feite kapitalistischer is dan de VS is wel een feit.

Nummer één van wat moet veranderen, is dat alle bevolkingsgroepen een eerlijke kans moeten krijgen in de VS. De structurele achterstelling van de zwarte bevolking is niet alleen een schande, het is ook een groot verlies voor het land. Een enorm potentieel wordt vrijwel ongebruikt gelaten.

De Amerikaanse droom is een groot goed, maar het is diep triest dat je die droom eigenlijk alleen hebt als je een blanke huid hebt, of het geluk hebt dat je extreem goed in sport bent. Anders heb je als donker gekleurde weinig kansen.

Daarnaast is er de rijkdom verdeling in de VS. Een extreem rijke elite is niet alleen enorm machtig, maar is ook veel te rijk. Een betere rijkdom verdeling zou ook veel beter voor het land zijn. Er is geld genoeg. Zo veel hoeven de extreem rijken niet in te leveren om iedereen in de VS een goed leven te garanderen.

De vraag is alleen of ze een stukje van hun enorme welvaart vrijwillig willen inleveren. Het huidige systeem in de VS zorgt er voor dat via onderwijs de rijken beter opgeleid worden en dus meer kunnen verdienen. Maar ook de beschikbaarheid van geld om te lenen is gebaseerd op de kleur van je huid en de school van je opleiding. Alles werkt mee als je blank en rijk bent. Dat is niet goed voor een land.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen!

Kijk hier
 
 
 

Wat is de zilver koers (Tom Lassing)

31/05 8:20

Op heel veel sites zie je de koers van zilver.

De vraag is uiteraard, wat voor zilver...

Er zijn namelijk meerdere soorten zilver.

1. Onbehandeld zilver

2. Bullion zilver (in munt of baar)

3. Papieren zilver


De vraag is uiteraard waar we het dan precies over hebben als je een koers ziet staan.

Laat ik maar direct vertellen waar de koers meestal op vastgesteld wordt... Dat is op basis van de papieren zilver prijs.

Wat is dat precies, die papieren zilver vorm?

Het is zilver dat bestaat in de vorm van een belofte op papier. Degene die het contract heeft opgesteld doet in dat contract een aantal beloftes en op basis daarvan wordt dan de koers bepaald. Het probleem is dat er een onbeperkte hoeveelheid papier is en beloftes snel gemaakt zijn. Dat terwijl er wél een beperkte hoeveelheid zilver bestaat.

Gezien de hoeveelheid papieren zilver is dus zonneklaar dat...

Lees verder

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd