Beursbox Nieuwsbrief Is Paypal een interessante belegging

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Is Paypal een interessante belegging
Date: June 1st 2021
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 1 juni 2021
 
 

AEX 709,36 Dow 34.539 USD 1,221 Btc 30.351 Goud 1,911.42

 
 

Zilveren en gouden munten

Wat zijn de valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten? Kijk hier

Uranium wordt extreem belangrijk

Kernenergie wordt voor veel landen de reddingsboei waardoor ze hun CO2 doelstellingen gaan halen. Uranium zal daarom heel erg gevraagd worden. Je kan nu voorsorteren op de aandelen die daarvan gaan profiteren.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

01/06 6:30

  • Gisteren waren de beurzen in de VS gesloten. Memorial day is een onofficiële start van de zomer in de VS.
  • Bitcoin is weer boven de 30.000 euro per stuk gekomen. Een winst van 6.5% in de laatste 24 uur. Het is nog niet over en uit, maar heel veel onervaren traders zullen de schrik flink in de benen hebben zitten.
  • Ook Rusland heeft nu een politieke tegenstander uit een vliegtuig geplukt. Het gaat om Andrei Pivovarov. Hij was de leider van het net opgeheven Open Russia. Hij wilde naar Polen vertrekken omdat hij vervolging in Rusland verwachte. Helaas was hij nét te laat. Putin wil geen concurrentie want zo kan hij de schijn ophouden dat hij volkomen democratisch gekozen is. Iedereen die ook maar een beetje kans maakt op populariteit wordt opgepakt.
  • Witte Boorden criminaliteit... Sywert van Lienden deed het voorkomen alsof hij mondkapjes zou doneren. Hij kon daarmee bevriende politici voor zijn karretje spannen. Hij verdiende 9 miljoen met die actie. Een goede actie van Follow Theo Money, die dit met veel moeite boven water wisten te halen. Het CDA zit hier behoorlijk mee in de maag.

    de 40 miljoen medische mondkapjes zijn overigens nooit gebruikt. We mogen nog altijd in Nederland geen medische mondkapjes dragen... We laten ze liever verstoffen in pakhuizen. Als onze gezondheid zo belangrijk was, waarom dan niet die mondkapjes vrijgeven? Volgens het RIVM zijn de mondkapjes nu ineens 'gevaarlijk' omdat ze gevaarlijke stoffen bevatten... Waarom dan Van Lienden niet aanklagen vanwege levering ondeugdelijk materiaal? Het verhaal stinkt aan alle kanten.

  • Uitgeverij Hearst gaat stoppen met Vogue, Glamour en Esquire. Het bedrijf wil daarmee vooral kosten besparen.   

  • NX Filtration wil in juni een beursnotering in Amsterdam aanvragen. Doel is om tenminste 150 miljoen euro op te halen met de IPO. Het bedrijf heeft een enorme ambitie. Zo willen ze van nu 1,1 miljoen omzet naar 15 miljard omzet in 2030.

In 10 stappen succesvol beleggen
 
 
 

Sector beleggingen (Tom Lassing)

01/06 6:48

Ik heb gisteren mijn zakelijke aandelen beleggingsportefeuille eens goed bekeken.

Een rekening met een waarde van momenteel 235.000 euro.

44% van de aandelen zit in de hoek van de basismaterialen.

30% zit in energie

6% in Tech aandelen

3,5% in financials

4.5% is cash

De rest zit in andere sectoren.

Het is duidelijk dat ik een spreiding aan hou, maar dat die spreiding wel heel gericht is. Geen verrassing. Ik volg immers mijn eigen TrendMethodische Aanpak en die zegt dat je twee trends moet kiezen en daar de basis van je portefeuille in moet zetten. In mijn geval dus grondstoffen inclusief goud en zilvermijnen en energie, waar de uranium aandelen onder gezien worden.

Het mag geen verrassing zijn dat je dat terug ziet in mijn eigen portefeuille.

Meer over de TrendMethodische Aanpak
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Is Paypal een interessante belegging (Tom Lassing)

01/06 7:12

Paypal kent u mogelijk van online betalingen. Het zeer succesvolle bedrijf is dankzij internet groot geworden. Het was de eerste wereldwijde online betaalmethode die écht doorbrak.

Een mooi bedrijf, wereldwijd actief en al met al prachtige cijfers.

Maar... maakt dat het aandeel Paypal ook een aandeel dat je graag zou willen hebben?

Net als de speculatieve aandelen ging Paypal na halverwege februari flink onderuit. Er ging aanvankelijk 30% van de koers af. De helft is ondertussen teruggewonnen.

Ik heb gisteren een video van mijn analyse gemaakt. Je kan die video hier bekijken.


Naar de video
 
 
 

Ballard Power analyse (Tom Lassing)

01/06 7:38

Ballard Power is al heel lang actief in fuel cells en batterijen. Ik had de aandelen in de jaren negentig al even in mijn bezit.

Na die hype was het heel lang geen interessante belegging. De aandelen kenden een hoogste koers van $144 en daarna een laagste koers van onmgeveer $0,50 per aandeel.

In 2020 kwam ineens een opleving die het aandeel op 9 februari een top gaf van 42,28 dollar per aandeel.

Dat is nogal een winst vanaf de laagste koers.

Het feest was na halverwege februari over en na een bodem op 14 staan we nu rond de 17 dollar per aandeel.

Ik heb een video van mijn analyse gemaakt. Je kan de video hier kijken.

Naar de video
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

China gaat naar een drie kind per gezin (Tom Lassing)

01/06 7:51

In China is een paar jaar geleden het 1 kind per gezin beleid losgelaten. Met de verbetering van de economie kwam er ook meer ruimte om alle monden te voeden.

Waar China bij de invoering van het één kind beleid geen rekening mee had gehouden, was het feit dat haar soldaten ook allemaal enig kind zijn. In een land waar de kinderen voor de (oude) ouders moeten zorgen is dat een belangrijk gegeven.

Immers, komt het kind om, dan zijn er twee ouderen die hulpeloos achterblijven en dan hulp van de staat verwachten. Die hulp is er niet, dus ineens twee zeer ontevreden en ongelukkige burgers er bij...

Kortom, er is een maatschappelijk probleem ontstaan, want China wil haar nieuwe economische macht kracht bij zetten middels een sterk en inzetbaar leger.

Ze hebben wel een leger, maar de soldaten zelf weten ook hoe het met hun ouders staat als ze niet terugkeren uit een oorlog. Een schermutseling met India liet zien dat Chinese soldaten heel dapper zijn als ze in een grote groep een klein groepje ongewapende vijanden tegen komen. Maar toen een ander klein groepje met messen en stokken gewapende Indische soldaten verhaal vanwege de Chinese moorden kwam halen, toen lieten de Chinese soldaten het afweten. Degenen die niet hard genoeg konden rennen waren verloren, want vechten konden en durfden ze niet. Het werd een forse afstraffing met vanaf dat moment eigenlijk alleen maar Chinese slechtoffers.

De Chinese autoriteiten zagen het ook en vandaar nu, een half jaar na de afgang, de verruiming naar drie kinderen per gezin. Over 20 jaar is het Chinese leger van een heel andere orde. Dan moeten er soldaten omkomen, want ze hebben er veel te veel. Dan zal China een enorm oorlogszuchtig land worden... Tenzij het beleid niet echt werkt. Immers is de al eerder ingevoerde twee kind politiek vooralsnog geen succes. Relatief weinig mensen kiezen nu namelijk voor twee kinderen. Het is simpelweg te duur en de huizen zijn te klein. Alles is gebouwd op één kind per gezin.

Crypto x10 uitdaging
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 53.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd