Beursbox Nieuwsbrief Wat gaat de hypotheekrente doen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wat gaat de hypotheekrente doen
Date: June 2nd 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 2 juni 2021
 
 

AEX 715,94 Dow 34.557 USD 1,221 Btc 30.068 Goud 1,900.15

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een degelijke analyse methode die je aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen. Een combinatie van een goede beleggingscursus EN een degelijke methode! 

Kijk hier
 

Goud kopen?

Koop je goud nu bij Goud999. Een vertrouwde partij en je kan daar ook besluiten dat ze het goud voor je in Zurich bewaren. Met de code Beursbox is dat tot september gratis. Deze oplossing is tot 12% goedkoper dan goud in de vorm van munten kopen!

Klik hier
 
 
 

Hetzelfde patroon! (Jack Hoogland)

02/06 7:00

Op 12 maart vertelde ik u dat we onze TopAandelen-abonnees een unieke extra tip hadden gestuurd.

Een goudaandeel dat snel in koers steeg omdat het bedrijf met grote regelmaat fantastische resultaten bekend maakte van haar boringen naar goud.

Sinds 12 maart maakte dit bedrijf iedere paar weken fantastische resultaten van haar boringen bekend. En steeg de koers van het aandeel al met 220%. 

Vrijdag vertelde ik u al over het unieke zilveraandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten. Wij hebben een sterk vermoeden dat we met dit aandeel soortgelijke koersstijgingen gaan zien. 

Dit bedrijf ontdekte al zilver met dichtheden tot ruim 4600 gram per ton aarde. Vorige maand ontdekte het zelfs een geheel nieuwe nieuwe zilverader met dichtheden tot ruim 3300 gram per ton aarde. 

Dat is 8 tot 12 keer zoveel als de op dit moment meest winstgevende zilvermijnen ter wereld!

De directie heeft aangegeven dat ze het hele jaar volop naar zilver zullen blijven boren. En dat ze zeer regelmatig de resultaten van die boringen bekend zullen maken.

Dat is hetzelfde patroon als bij het hierboven vermelde goudaandeel! Waardoor dit aandeel de komende maanden al met honderden procenten in koers kan stijgen. 

Voor de langere termijn is het koerspotentieel vele malen hoger. Als gevolg van de nog bestaande infrastructuur profiteert dit bedrijf van vele miljoenen ounces aan gemakkelijk te vinden zilver. 

Daarnaast ontdekt het nieuwe zilveraders omdat het met de huidige technische middelen veel dieper én veel gerichter kan boren.

Dit wordt de allergrootste én meest winstgevende zilvermijn ter wereld. Koerspotentieel loopt in de duizenden procenten!

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

02/06 7:15

  • Mijn andere beurs website www.beursblik.nl heeft lang een beetje in mijn verdomhoekje gezeten. Gisteren is er even werk van gemaakt en ik ben blij met wat het uiteindelijk geworden is. Ga gerust even kijken!
  • Gisteren een mooie beursdag voor de uranium en grondstofaandelen. Gezien de nadruk in mijn portefeuille mag duidelijk zijn dat gisteren een mooie beursdag was.
  • Een cyberaanval op JBS (Grootste vlees verwerker in de wereld) heeft de productie van vlees met 20% doen verminderen. Dit weekend werd het bedrijf online aangevallen en werd het gedwongen de productie stil te leggen. De criminelen uit vooral Rusland worden steeds brutaler omdat ze weten dat ze met de steun van het Kremlin opereren. De vraag is op welke manier de VS hierop moet reageren.
  • Volgens Costco heeft de FED het helemaal mis als ze zegt dat inflatie onder controle is. Het bedrijf ziet in verschillende onderdelen van de onderneming duidelijk kenmerken van toenemende inflatie.
  • Een eeuw geleden werd een zeer welvarende wijk in Tulsa door blanke racisten in de brand gestoken. Ik schreef daar al eens eerder over. President Biden is er naar toe gegaan en hij heeft aangegeven dat hij maatregelen wil nemen die er voor gaan zorgen dat zwarte gezinnen rijker gaan worden. Het is nu zo dat voor iedere dollar bij een blank gezin het zwarte gezin slechts 13 cent heeft. Zo groot is het verschil gemiddeld al geworden.
  • New Horizons doet een bod van 1,70 euro per aandeel DPA. Dat is een premie van 23,3% ten opzichte van de naar volume gewogen gemiddelde koers per Aandeel in de laatste zes maanden voorafgaand aan 1 maart 2021.

Bestel Jack's uranium rapport
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Daimler en Nokia leggen ruzie bij (Tom Lassing)

02/06 7:27

Beide bedrijven lagen met elkaar overhoop omdat volgens Nokia Daimler misbruik had gemaakt van technologie waarvoor bij Nokia een licentie gekocht moest worden.

Via de rechter en vie de EU werden de nodige rechtszaken gevoerd.

Daar worden advocaten rijk van, maar de bedrijven zelf winnen hier niets mee. Dan kan je net zo goed gewoon een deal sluiten en daar je kosten aan kwijt zijn...

Dat zagen ze dus ook wel in en nu is er een deal gesloten. Daimler mag de licenties gebruiken en gaat Nokia daarvoor betalen.

Een goede zaak voor beide partijen en zeker voor Nokia een opsteker. Dat bedrijf heeft zichzelf weer moeten heruitvinden, nadat het zelfstandig is gegaan en nu vooral draait op haar oude patenten die nog altijd geld opleveren. Nokia is verder ook actief geworden in de 5G sector.

Fundamenteel een interessant bedrijf. Ik heb de aandelen nu ook in mijn bezit.

x10beleggen
 
 
 

Wat gaat de hypotheekrente doen? (Tom Lassing)

02/06 7:49

Met de stijging van de inflatie is de kans groot dat ook de hypotheekrente weer omhoog zal gaan.

Een slechte zaak voor de woningmarkten, want daar waar we nu bijna gratis geld kunnen lenen, zal die mooie tijd voorbij kunnen gaan.

Het wil niet zeggen dat we terug gaan naar 8% en meer hypotheekrente, maar een stijging van 2% naar 3% doet zich al flink voelen bij woningbezitters die een hypotheeklening moeten verlengen of starten.

Het kan zeker interessant zijn om nu eens te kijken naar de mogelijkheid een bijna aflopende hypotheek te verlengen. Daarbij zou ik persoonlijk kijken naar een zo lang mogelijke periode. Immers geeft je dat zekerheid over je maandlasten.

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

De nieuwe CEO van Amazon (Tom Lassing)

02/06 8:00

Andy Jassy wordt na 5 juli de nieuwe CEO van Amazon. Andy is een product van eigen Amazon kweek. Hij was het die de cloud tak van Amazon gemaakt heeft tot wat het is. Amazon is namelijk de grootste internet provider van de wereld door de hosting op haar servers.

Andy is ondertussen persoonlijk ook al schatrijk geworden. Hij is nu al 440 miljoen dollar waard en nu hij CEO van Amazon wordt, zal het niet lang duren tot ook hij meer dan een miljard op zijn rekening heeft staan. Hij is 53 jaar en kan dus nog wel een paar jaar meedraaien. Toch is hij anders dan Jeff Bezos. Jeff was grootaandeelhouder en oprichter. Andy is 'slechts' manager.

Dat is wel een verschil.

Amazon moet nu wel voor zowel de cloud als de consumententak nieuwe CEO's zoeken. Dat wordt nog wel een dingetje.


Overigens is Andy Jassy een Harvard student en hij was een cum laude afstudeerder. In 1997 is hij gaan werken voor Amazon.

Het bedrijf was toen nog slechts drie jaar oud en op dat moment nog net niet beursgenoteerd.

Bij een bedrijfsuitje viel Andy op bij Jeff Bezos omdat de laatste een kano peddel tegen zijn hoofd kreeg. Foutje bedankt Andy... 

Andy kreeg de leiding over het experiment waarbij Amazon ook cloud diensten ging ontwikkelen. Deze tak is nu goed voor 63% van alle omzet van Amazon. 

x10 beleggen
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd