Beursbox Nieuwsbrief Kettingbrief, maar nu in crypto

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Kettingbrief, maar nu in crypto
Date: June 3rd 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 3 juni 2021
 
 

AEX 718,93 Dow 34.583 USD 1,219 Btc 31.810 Goud 1,901.28

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige, veilige en interessante manier om met een laag risico een fantastisch rendement te maken? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder. Ik heb er zelf nu 30.500+ euro in verstrekte leningen uitstaan. Ook interessant voor sparen voor (klein)kinderen.

Kijk voor meer informatie
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

03/06 7:00

  • Een grote fabrikant van zonnepanelen levert er monitoring apparatuur bij die storingen op andere apparaten en communicatie geeft. Men wil nog altijd niet openbaar maken welke leverancier het betreft. Blijkbaar 'chanteren' ze vanuit de overheid deze leverancier nu, door te dreigen met openbaarmaking. Wil je privacy, dan zijn die panelen misschien juist wel een pré.
  • Eindelijk zijn Brussel en Londen het eens over de verdeling van de visvangsten. Het gaat overigens nog alleen over 2021. 
  • Gemeenten in Nederland blijven illegale nepaccounts gebruiken om burgers online te volgen. Dit is illegaal, maar de gemeenten vinden het geen probleem om de wet te overtreden. Dat lijkt me dan ook voor de inwoners te moeten gelden. Tilburg is zo'n gemeente die de praktijk blijft toepassen. Dat lijkt me een punt voor raadsvragen in die stad.
  • Het bedrijf Booking.com heeft een miljoenensteun van het Nederlandse kabinet gekregen en gaf daar de helft van aan de managers. Helaas is de verstrekte steun niet terug te eisen. Wederom een prachtig staaltje van kwaliteit bij de Nederlandse overheid. De ambtenaren kunnen nu gepromoveerd worden richting een baantje hoog bij de belastingdienst. Daar hebben ze nog wel ruimte voor zulke kanjers. De politici die hier over gingen wassen hun handen in onschuld. Maar dit is puur vanwege Corona zeggen ze.
  • Prosus heeft Stack Overflow overgenomen. Het bedrijf wordt nu steeds meer een durfinvesteerder. Jefferies vergelijkt het zelfs al met het bedrijf Softbank.

Mijn visie op goud
 
 
 

Digitaks (Tom Lassing)

03/06 7:19

Mag een land een digitaks invoeren en daarmee internationale bedrijven verplichten om over de omzet in een land in dat land belasting te betalen? De VS vindt van niet, omdat het vooral Amerikaanse bedrijven treft en dit dus ten koste gaat van de Amerikaanse belastinginkomsten. Toch valt er wat voor te zeggen. Dat weet de VS ook. De soep wordt dus niet zo heet gegeten... Er is nu zes maanden tijd om tot een vergelijk te komen.

Onder Trump ging het van dik hout zaagt men planken. Onder Biden is de VS bereid om te praten.

Het punt is namelijk dat andere, soms ook minder rijke landen, die belastingen wel nodig hebben. De VS vindt zichzelf het rijkste land van de wereld. Het is dan nogal egoïstisch om wel omzet elders te maken, maar daar dan geen belasting over te laten betalen.

De VS overweegt nog altijd om dan boetes voor die landen in te voeren. Die landen kunnen dan weer invoertarieven voor de desbetreffende bedrijven invoeren en uiteindelijk wint niemand.

Het is goed dat Biden in ieder geval wil praten.

 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Ruzie Australië en China (Tom Lassing)

03/06 7:34

Deze ruzie, waarover ik al eerder schreef escaleert steeds verder.

China is vooral niet blij dat Australië zich bemoeit met Hong Kong, de Oeigoren en Taiwan. Ook wil Australië een goed onderzoek naar de oorzaak van Covid-19. Allemaal zaken die China als binnenlandse aangelegenheden ziet en waar ze dus geen invloed van buiten op wil zien.

China heeft daarop de import vanuit Australië beperkt. Voor Australië lastig, maar geen probleem, omdat er nu veel vraag naar grondstoffen en haar andere producten is. Er zijn dus genoeg andere afnemers in de wereld en uiteindelijk schiet China zichzelf nu vreselijk in eigen voet.

China heeft nu stappen genomen om meer vissersschepen naar de Australische wateren te sturen. Chinese vissersboten worden nu wereldwijd ingezet om in feite China's macht ten toon te spreiden. 2.500 schepen zijn oceaan varend en kunnen letterlijk overal opduiken. 22.500 schepen zijn kleiner, maar kunnen met behulp van moederschepen en Chinese havens elders in de wereld (China huurt steeds meer complete havens voor 99 jaar) toch ook ver komen.

Australië moet veel geld uitgeven om al die vissersboten uit haar wateren te houden. De Chinese vissers vissen doelbewust illegaal. Ze worden gesteund vanuit de communistische partij in China. Steeds vaker is de Chinese marine dichtbij om de kustwacht van boze landen af te schrikken. De Chinese marine is vooralsnog niet rondom Australië gezien. China komt echter met de recent gehuurde havens wel snel dichterbij.

 
 

Woningmarkt ingrepen (Tom Lassing)

03/06 8:00

De grote steden in Nederland gaan het beleggers in woningen moeilijker maken.

Beleggers die woningen kopen om deze te verhuren zijn in de grote steden een plaag. Ze worden gezien als verpesters van de markt en ze maken het in deze markt volgens politici onmogelijk voor mensen om hun eigen woning te kopen.

De 'schuld' voor deze situatie ligt overigens niet bij de beleggers.

De woningmarkt in Nederland is door veel te laks politiek beleid een puinhoop geworden. In feite had er veel meer gebouwd moeten worden, maar de crisis in 2008 kwam hard aan. De overheid werd zelf na 2000 belegger en dat pakte helemaal verkeerd uit.

Politieke blunders worden nu verborgen achter de schuld leggen bij beleggers.

Maar...

Als jij als vastgoedbelegger nu nog altijd je heil zoekt in de grote steden, dan heb je zelf ook wel oogkleppen op. Dan vraag je in feite erom om door politici geslagen te worden.

Ik heb zelf dan ook gekozen om alleen daar in huizen te beleggen waar ik een oplossing voor een probleem ben, en niet (deels) de oorzaak of vererger van een probleem.

Ik beleg daarom heel bewust in Detroit, waar eigenlijk niemand huizen wil bezitten. Dat is nu typisch een stad waar iedereen wil huren. Ze willen namelijk mobiel blijven en niet gebonden zitten aan een huis. Werk is er mobiel en als je huurt ben je als werknemer ook heel mobiel. Het punt is daar alleen dat er te weinig kwalitatief goede huurhuizen zijn en te veel huizen er als ruïnes bijstaan.

Ik koop voor relatief weinig geld huizen die een flinke opknapbeurt nodig hebben. Ik laat de huizen opknappen en ik verhuur ze daarna. Op deze manier heb ik al 31 huizen verkregen. In twintig daarvan zitten nu netjes betalende huurders.

De rest van de huizen is nog in renovatie, of er zit een huurder in die de afgelopen maanden geen huur kon of wilde betalen. Ik verwacht deze maand tenminste vier huizen weer netjes extra verhuurd te hebben.

Detroit vastgoed
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Bij Goud999 kan je edelmetalen kopen en je dan ze laten opslaan in Zurich. Hun platform wordt nu uitgebreid zodat over enkele maanden het verhandelen van metalen nog weer veel makkelijker wordt. Je krijgt tot 1 september gratis opslag van edelmetaal als je de kortingcode "Beursbox" ingeeft! Ik heb er nu zelf al mijn goud en zilver ondergebracht.

Kijk hier voor meer info
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Kettingbrief, maar nu in crypto (Tom Lassing)

03/06 8:12

Kent u hem nog, de ouderwetse kettingbrief?

Je moest ooit 25 gulden naar 10 personen sturen en als die dat ook deden, dan kon je rijk worden...

Uiteraard was dit illegaal en je kreeg je geld er nooit uit, want anderen waren veel slimmer dan jij. Je had je weer eens laten foppen.

Ik moet aan die ouderwetse kettingbrief denken als ik de nodige crypto initiatieven zie.

Te vaak is het slechts een online variant van dezelfde opzet.

Als maar genoeg mensen net zo gek zijn als dat jij bent, dan kan het lukken.

Over een paar jaar onderkennen we wel dat het vreselijk illegaal is, en uiteindelijk gewoon crimineel, maar op dit moment mag alles, want het is crypto en crypto is vernieuwend.

Dat het gebruik maakt van al beproefde criminele en elders illegale methodes... ach een kniesoor die daar op let...

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd