Beursbox Nieuwsbrief Is Himax een interessant aandeel

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Is Himax een interessant aandeel
Date: June 8th 2021
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 8 juni 2021
 
 

AEX 718,61 Dow 34.574 USD 1,217 Btc 27.567 Goud 1,896.67

 
 

Zilveren en gouden munten

Wat zijn de valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten? Kijk hier

Uranium wordt extreem belangrijk

Kernenergie wordt voor veel landen de reddingsboei waardoor ze hun CO2 doelstellingen gaan halen. Uranium zal daarom heel erg gevraagd worden. Je kan nu voorsorteren op de aandelen die daarvan gaan profiteren.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

08/06 7:00

 • Ik kreeg een gift van 25 euro voor de video's die ik maak! Wordt zeer gewaardeerd en is naar mijn Neo Finance rekening overgemaakt!
 • Apple heeft iOS15 gelanceerd. Het besturingssysteem zal naar verluidt een flink verschil veroorzaken op de iPhones.
 • El Salvador gaat bitcoin een legaal betaalmiddel maken. Dit is wat de president van het land in Miami op een bitcoin conferentie aankondigde.
 • Olie is weer duurder dan 70 dollar per vat geworden. De eerste analisten hebben het al over een 100+ prijs in deze golf.
 • Blackberry is het nieuwe reddit wallstreetbets aandeel dat in de schijnwerpers staat.
 • De prijs voor steenkool was laag begin dit jaar en daarom hebben elektriciteitsbedrijven veel meer kolen gebruikt om stroom op te wekken. Overigens gebruikten we in Nederland 6% meer stroom dan een jaar geleden.
 • Skoda verkocht in Nederland het eerste kwartaal meer elektrisch aangedreven auto's dan Tesla. Daarmee is Tesla in ieder geval in Nederland van de nummer één positie verdreven.
 • MicroStrategy wil obligaties ter waarde van 400 miljoen uitgeven en het opgehaalde bedrag gebruiken om in bitcoins te speculeren.
 • Bitcoin verloor de afgelopen 24 uur 10% van de waarde.

In 10 stappen succesvol beleggen
 
 
 

Zilver, cornering the market (Tom Lassing)

08/06 7:18

Vorige maand is heel bewust door veel consumenten gekozen om fysiek zilver te kopen. De zilverprijs is daarop omhoog gegaan, maar er kwam geen zilverkoers dijkdoorbraak. Jammer, maar we hebben nu wel veel zilver uit de fysieke markt gehaald.

Eind deze maand komt Basel 3 in werking.

Ik heb daar deze video over gemaakt

Ook dat wordt belangrijk, want goud krijgt dan een heel andere 'waarde'.

Goud wordt dan weer officieel als geld gezien en bepaalde producten moeten vanaf 26 juni 100% gedekt zijn met allocated goud.

Goud dat ook echt aanwijsbaar toegewezen is aan maar één rechthebbende.

Dus goud gaat nu ook krap zitten...

Ik blijf er bij dat het interessant voor particuliere beleggers is om een flink deel van hun spaargeld aan te houden in fysiek goud en zilver.

Goud kan je hier kopen (Code Beursbox gebruiken)

en zilver koop je hier (Ook code Beursbox ingeven!)

Ik raad aan het in Zurich op te laten slaan. Tot september is dat gratis met de code Beursbox!


 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

De COVID-vaccins: een ordinaire zwendel (Brecht Arnaert)

08/06 7:42

Mocht u denken dat vaccinproducenten beweren dat vaccins u gaan beschermen tegen het "virus", dan heeft u het goed mis. Dat beweren zij uitdrukkelijk niet, en dat hebben zij ook nog nooit beweerd. Het enige wat zij beweren is dat het preparaat dat zij u gaan toedienen een zekere "immuun-reactie" veroorzaakt. Jan en Mie denken dan: "Ah ja, tegen het virus."

Neen. Mispoes. Niet tegen het virus, maar louter en alleen tegen wat die producenten met een nietszeggend woord "antigenen" zijn gaan noemen. Een zeer belangrijke nuance, want dat woord moet u eens analyseren. Mocht ik één van die dekselse "samenzweringstheoretici" zijn, dan zou ik bijna denken dat het woord ontworpen werd om verwarring te zaaien. Het lijkt zo hard op de term "anti-lichamen" dat de meeste mensen er geen acht op slaan. Maar ik dus wel. En wat ik ontdekte, grenst aan het ongelofelijke.

Lees verder
 
 
 

Is Himax een interessant aandeel? (Tom Lassing)

08/06 7:58

Ik heb gisteren een aandelenanalyse op video gezet.

Het aandeel Himax Tech heeft een website waar ik wel de nodige aanmerkingen op heb. Zou ik die site een cijfer moeten geven, dan zou het toch echt bij een onvoldoende blijven.

Maar maakt dat het aandeel ook oninteressant?

Dát kom je te weten als je de 12 minuten durende video even gaat bekijken.

Je vindt de video hier
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Quantum hacks (Tom Lassing)

08/06 8:18

U weet ongetwijfeld dat quantum computers duizenden malen krachtiger zullen zijn dan computers die we nu hebben. Beveiliging die we nu hebben op Internet is op dit moment te kraken als je maar duizenden uren de tijd hebt. Met een quantum computer kan theoretisch vrijwel iedere huidige beveiliging binnen een uur gekraakt zijn.

Dit is grofweg het probleem waar we tegen aan lopen nu de wereld op de brink staat van de doorbraak van quantum computers.

Stel je voor dat een criminele organisatie, of een criminele overheid quantum computers gaat inzetten om in andere landen alles plat te leggen.

Dan zijn problemen zoals de VS die recent zag (De oliepijplijn en de vleesverwerker) ineens geen uitzondering meer.

Natuurlijk zijn er ook weer oplossingen voor te vinden, maar de wereld werkt nu eenmaal zo dat we eerst een probleem creëren en daarna pas zoeken om een oplossing te zoeken voor dat gecreëerde probleem.

Hoe dan ook gaat het ellende en kosten brengen.

Sponsor Beursbox
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 53.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd