Beursbox Nieuwsbrief Enorme hoeveelheden zilver

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Enorme hoeveelheden zilver
Date: June 9th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 9 juni 2021
 
 

AEX 719,49 Dow 34.585 USD 1,217 Btc 28.072 Goud 1,892.63

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een degelijke analyse methode die je aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen. Een combinatie van een goede beleggingscursus EN een degelijke methode! 

Kijk hier
 

Goud kopen?

Koop je goud nu bij Goud999. Een vertrouwde partij en je kan daar ook besluiten dat ze het goud voor je in Zurich bewaren. Met de code Beursbox is dat tot september gratis. Deze oplossing is tot 12% goedkoper dan goud in de vorm van munten kopen!

Klik hier
 
 
 

Enorme hoeveelheden zilver (Jack Hoogland)

09/06 7:00

Gisteren ontvingen we een leuk bericht van een TopAandelen-abonnee.

Hij zag het zilveraandeel waarover ik u in dit artikel vertelde, en besefte dat hij die zilvermijn een paar jaar geleden nog had bezocht.

Waarna hij een berichtje stuurde naar zijn Amerikaanse vriend stuurde, die hem naar de zilvermijn had meegenomen. Hieronder het antwoord van de Amerikaanse vriend, die onze analyse bevestigde.

Dit bedrijf heeft een zilvermijn opgekocht die ruim 100 jaar geleden al 14 miljoen ounces zilver per jaar produceerde. Maar waar de afgelopen 100 jaar niets meer mee is gedaan.

Zoals het berichtje al aangeeft, is dit bedrijf daar nu met ongelofelijk veel succes aan het boren.

Ontdekte al zilver met dichtheden tot ruim 4600 gram per ton aarde. Da's bijna 12 keer zo hoog als de op dit moment beste zilvermijnen!

En ontdekte vorige maand een geheel nieuwe zilverader met dichtheden tot ruim 3300 gram per ton aarde. 

Als gevolg van de nog bestaande infrastructuur profiteert dit bedrijf van vele miljoenen ounces aan gemakkelijk te vinden zilver. 

Daarnaast ontdekt het nieuwe zilveraders omdat het met de huidige technische middelen veel dieper én veel gerichter kan boren dan 100 jaar geleden.

Dit wordt de allergrootste én meest winstgevende zilvermijn ter wereld. Koerspotentieel loopt in de duizenden procenten!

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

02/06 7:15

  • Gisteren werd officieel bekend dat de bitcoins die aan de afpersers van de oliepijplijn werden uitgekeerd weer gevonden waren. Mijn bronnen hadden dat bericht al veel eerder, maar blijkbaar heeft justitie gewacht met openbaar maken in de hoop de daders ook te kunnen pakken. Bitcoin transacties zijn NIET anoniem. Met de nodige moeite is er altijd achter te komen. Het is maar net hoeveel moeite ze bij justitie willen doen.
  • Berkshire Hathaway heeft een investering in de Braziliaanse online bank Pagamentos gedaan. De totale waarde van deze bank wordt nu op 30 milard dollar geschat.
  • Uranium aandelen kregen gisteren intra day een dreun te verwerken. Van +3% ging het bij een aantal aandelen naar -3%. Ik kan die beweging nog niet verklaren. Mijn verwachting is dat het vandaag weer goed komt, want de prijs van uranium zelf blijft oplopen.
  • De horror verhalen over bitcoin blijven komen. Het lijkt wel alsof er een sluis opengezet is. Een sluis die slechts op zwakke dagen zat te wachten... Die zwakke dagen kwamen en nu blijven de slechte berichten komen. Negatief punt is volgens velen dat bitcoin niet anoniem is. Dat wisten ze blijkbaar nog niet. Dan ben je dus wel heel slecht op de hoogte, want al jaren geleden werd al bewezen dat transacties niet anoniem zijn. Dat was de reden dat monero indertijd zo populair werd. Het punt is... bitcoin is van alles een beetje, maar blinkt nergens in uit. Op de verschillende deelpunten zijn er altijd muntjes beter. Maar... bitcoin is first mover! Dát is het grote voordeel voor bitcoin.
  • Clover Health is het nieuwe Reddit crowd speeltje. Een aandeel waar partijen short in zaten. De crowd ging kopen en het aandeel steeg 86%. Dit gaat de shorters heel pijn doen.

Bestel Jack's uranium rapport
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Nieuwe versie Uranium rapport (Tom Lassing)

09/06 7:35

Mijn collega Jack Hoogland heeft een nieuwe versie van zijn uraniumrapport uitgebracht.

Ik heb het gisteren gelezen en kan me er prima in vinden. Niet voor niets, want mijn eigen portefeuille doet het mede zo goed omdat ik zelf ook fors in die aandelen zit.

Jack ging indertijd wat eerder dan ik in uranium aandelen. Ik vond dat toen nog te vroeg en stapte pas ik toen in mijn ogen de trend gekeerd was. Zelfs ik bleek daarmee nog erg vroeg te zijn, maar de laatste weken is het hard omhoog gegaan!

Vanaf maart dit jaar zijn de koersen weer aan het stijgen en dat gaat soms met +10% per dag!

Als u de x10 beleggen service volgt, dan hoeft u dit rapport niet te kopen. Drie van de vijf aandelen zitten in de x10 service. (de drie beste...  ;-)

In het rapport heeft Jack echter één aandeel opgenomen dat een verrassing kan gaan worden...

Zeer speculatief, heel pril in de ontwikkeling, maar ze doen de dingen wel heel goed. 

Kijk hier verder
 
 
 

Is windmolenbouwer Vestas interessant? (Tom Lassing)

09/06 7:49

Ik heb eerder deze week het aandeel Vestas geanalyseerd en die analyse als video online gezet.

Vestas is in het verleden meerdere keren 90% in koers gedaald.

Het is dus geen buy and hold aandeel.

Maar is het dan wel voor de korte termijn een interessant aandeel?

In de video vertel ik daar over en ik neem je even mee in de grafiek.

Kijk hier

De video duurt 11 minuten.


Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Meer en meer scheurtjes worden zichtbaar (Lodewijk Hof)

09/06 8:04

Als we naar de beurs kijken zou je het idee hebben dat het geweldig gaat. Als u op het moment in de aandelen zit dan heeft u waarschijnlijk weinig om over te klagen. Het gaat omhoog en omhoog. Maar voor de persoon die verder kijkt dan zijn neus lang is, dan zie je veel onderliggende problemen. Problemen die resulteren in mogelijkheden om goed geld te verdienen.

Na de Corona uitbraak heeft de overheid de economie gesloten. Bedrijven mochten niet failliet gaan. Dus werd er veel geld uitgegeven. Miljarden steun overal.  Hoewel veel betalingen uitgesteld zijn mocht je de belasting niet later betalen. Nou ja, in ieder geval op vastgoed. Toch vreemd.  Al dat geld is bedoeld om de boel draaiende te houden.

Vanuit macro economisch perspectief is er een heel groot probleem. Mensen, zeker in de VS, krijgen nu meer geld om niets te doen dan dat ze kregen om te betalen. Dus, geen file om naar je werk te komen. Geen baas. Geen aan die je niet waardeert. Al die ellende is voorbij. Het geld komt toch binnen. Netflix en Amazon regelen alles voor je. Hoe de overheid aan dit geld gaat komen laten we maar buiten beschouwing.

Er gaat een gevaarlijk precedent vanuit. Om te beginnen kan...

Lees verder

x10 beleggen
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd